hoşgeldin canım umarım sağlıkla kucağına alırsın oğlunu ne güzel bize fikir verirsin tecrübeli bir anne olarak biz çoğumuz aşıyı vuruldukHoşbulduk.İlginiz için teşekkür ederim.
Bu arada tecrübeli anne denilince bir garip hissettim kendimi.Yanlış anlamayın sakın.Ukalalık yapmayı düşünmüyorum.Sorular olursa seve seve cevaplarım
Şeker testine gitmeye başlayacaksınız sanırım.Aç karnına şekerli su içiriyorlar.Gazoz gibi şeylerin içine koyarak veren yerler de oluyormuş.İçmeden önce ve yanlış hatırlamıyorsam içtikten 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar.
Bu arada tetanoz aşısı vuruldunuz mu?Dün kızımı aşıya götürdüğümde hemşire hatırlattı.5 ay dolduktan sonra 6. ayın içindeyken vurulmak gerekiyormuş.İlk hamileliğimde ben kaçmış ve vurulmamıştım da
zonox duncan tuğba su perisi sedasem hoşgeldiniz kızlar zonox şekerler çok tatlı bayıldım mevlüt kıyafetlerini merak ettim duncan güle güel otur evinde artık ayklarını uzat ve dinlen büşra ya da maşallah kıpır kıpır demek...tuğba kurabiyeler çok hoş çok .iyi fikir böyle güzel paylaşımlar fikir alışverişleri çok şey katıyor bize su perisi nasılsın canım.. sedasem dra raporunu gösterdinmi ben ayın 25 ine randevu alıp gitmeyi düşünüyorum öykün nasıl kıpırdıyormu
saol cnm benimmm, ben iyiyim sen nasılsın? çınar bebeğimiz nasıl?
benim ilk aylarda oluyordu ama yok bu aralar çok şükür ama ben düzenli nemlendirici kullanıyorum ondan olsa gerekkızlar bu aralar cildi kuruyan varmı ?
yüzüm özelllikle yanaklarım alnım kupkuru .. geçen pul pul oldu .. bepanten sürdümbiraz toparladı ama hep kuruyor ..su da içiyorum ..
kozmetik ürünlerim var ama çok ta kullanma taraftarı değilim...
oooo çok güzelmiş güle güle kullannın canım hangi siteden aldın bende bir bakayım çok iyi görünüyor gerçektenkızlar anakucağı sormuşsunuz. ben comfy carry diye bi marka var onu aldım. çok satılan bir ürünmüş.
birde indirimdeyken aldım 110 lirayken 63 tl ye aldım ben. internetten sipariş verdik ama öncesinde bi mağazadan gidip baktık tabi. 100 tane yorum vardı 100üde çok beğenmiş. eğer bi ürün çok satılıyorsa iyidir diye düşündük. sizede fikir olur diye resmini ekliyorum.
Eki Görüntüle 125827
kızlar anakucağı sormuşsunuz. ben comfy carry diye bi marka var onu aldım. çok satılan bir ürünmüş.
birde indirimdeyken aldım 110 lirayken 63 tl ye aldım ben. internetten sipariş verdik ama öncesinde bi mağazadan gidip baktık tabi. 100 tane yorum vardı 100üde çok beğenmiş. eğer bi ürün çok satılıyorsa iyidir diye düşündük. sizede fikir olur diye resmini ekliyorum.
Eki Görüntüle 125827 [/QUOT
Hepsiburada.com : Comfy Carry Anakucağı+Otokoltuğu | Anne / Bebek / Çocuk
burada buldum ürünü .. çok güzeldeee tutma yeri zor gibi geldi bana ...
hepsiburada.com dan aldım. en hızlı gönderilen kargomda o oldu zaten. 3-4 günde geldi. tutma yeri zor değil. resimde küçük gibi görünüyor ama o üstündeki tentesi zaten kumaş. kumaşı çıkarsanızda olur. çıkartmasanız bile tutması gayet rahat. okadar para vermeye değmez bence. okadar hafifki. o yüzden zaten çok satılıyormuş. çünkü içine bebekte koyulunca çok ağır oluyor taşınmıyor diyolar.
en fazla 1 sene yatıyor bunda bebekler sonrada sığmıyor.
aralcım hepsiburada.com a bakabilrisin cnm. birde battaniyeyi sormuştun ya. kargom yolda. yarına gelir büyük ihtimal. onun indirimide son günler. istersen onada bi bak derim cnm.
zonox duncan tuğba su perisi sedasem hoşgeldiniz kızlar zonox şekerler çok tatlı bayıldım mevlüt kıyafetlerini merak ettim duncan güle güel otur evinde artık ayklarını uzat ve dinlen büşra ya da maşallah kıpır kıpır demek...tuğba kurabiyeler çok hoş çok .iyi fikir böyle güzel paylaşımlar fikir alışverişleri çok şey katıyor bize su perisi nasılsın canım.. sedasem dra raporunu gösterdinmi ben ayın 25 ine randevu alıp gitmeyi düşünüyorum öykün nasıl kıpırdıyormu
hoşgeldin canım umarım sağlıkla kucağına alırsın oğlunu ne güzel bize fikir verirsin tecrübeli bir anne olarak biz çoğumuz aşıyı vurulduk
güle güle iyi haberlerle gel sedacım..canım birazdan gidiyorum.kızımda iyi maaşallah kıpırdıyo teyzesi....
kızlar anakucağı sormuşsunuz. ben comfy carry diye bi marka var onu aldım. çok satılan bir ürünmüş.
Eki Görüntüle 125827 [/QUOT
Hepsiburada.com : Comfy Carry Anakucağı+Otokoltuğu | Anne / Bebek / Çocuk
burada buldum ürünü .. çok güzeldeee tutma yeri zor gibi geldi bana ...
Ana kucağı gerçekten çok değişik görünüyor.Araba koltuğu olarak da kullanılması çok iyi.Şu anda 2 yaşındaki kızımın yaklaşık 13 kg olduğunu düşününce 2 sene de kullanılabilir demek ki.Bebeğinin sağlıklı günlerinde güle güle kullanırsınız inşallah.
Bende bebek askısı var.Kendimi kemerle bağlayıp bebeğimi askıyla çapraz kendime bağlıyordum.Büyük araba koltuğumuz vardı ve oturtamıyordum.Birkaç ay sonra araba koltuğunun içine küçük bir yastık koyarak koltuğu kullanmaya başlamıştık.
aralcım çok teşekkürler nasılsın bu arada ?
hepsiburada.com dan aldım. en hızlı gönderilen kargomda o oldu zaten. 3-4 günde geldi. tutma yeri zor değil. resimde küçük gibi görünüyor ama o üstündeki tentesi zaten kumaş. kumaşı çıkarsanızda olur. çıkartmasanız bile tutması gayet rahat. okadar para vermeye değmez bence. okadar hafifki. o yüzden zaten çok satılıyormuş. çünkü içine bebekte koyulunca çok ağır oluyor taşınmıyor diyolar.
en fazla 1 sene yatıyor bunda bebekler sonrada sığmıyor.
aralcım hepsiburada.com a bakabilrisin cnm. birde battaniyeyi sormuştun ya. kargom yolda. yarına gelir büyük ihtimal. onun indirimide son günler. istersen onada bi bak derim cnm.
valla ben beğendim anakucağını. e sende eline gelmiş görmüşsün iyi diosun.sorun yok o zaman. bu arada patiklerimiz geldi bilgi olsun. bide battaniye hangisi canım onada bakayım :26:
sağol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kızınınismi nisa olacak sanırım nisa çok hoş bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?