2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım umarım sağlıkla kucağına alırsın oğlunu ne güzel bize fikir verirsin tecrübeli bir anne olarak biz çoğumuz aşıyı vurulduk

saol cnm benimmm, ben iyiyim sen nasılsın? çınar bebeğimiz nasıl?

kızlar bu aralar cildi kuruyan varmı ?
yüzüm özelllikle yanaklarım alnım kupkuru .. geçen pul pul oldu .. bepanten sürdümbiraz toparladı ama hep kuruyor ..su da içiyorum ..
kozmetik ürünlerim var ama çok ta kullanma taraftarı değilim...

Son düzenleme:
kızlar anakucağı sormuşsunuz. ben comfy carry diye bi marka var onu aldım. çok satılan bir ürünmüş.
birde indirimdeyken aldım 110 lirayken 63 tl ye aldım ben. internetten sipariş verdik ama öncesinde bi mağazadan gidip baktık tabi. 100 tane yorum vardı 100üde çok beğenmiş. eğer bi ürün çok satılıyorsa iyidir diye düşündük. sizede fikir olur diye resmini ekliyorum.

benim ilk aylarda oluyordu ama yok bu aralar çok şükür ama ben düzenli nemlendirici kullanıyorum ondan olsa gerek

Son düzenleme:
oooo çok güzelmiş güle güle kullannın canım hangi siteden aldın bende bir bakayım çok iyi görünüyor gerçekten

hepsiburada.com dan aldım. en hızlı gönderilen kargomda o oldu zaten. 3-4 günde geldi. tutma yeri zor değil. resimde küçük gibi görünüyor ama o üstündeki tentesi zaten kumaş. kumaşı çıkarsanızda olur. çıkartmasanız bile tutması gayet rahat. okadar para vermeye değmez bence. okadar hafifki. o yüzden zaten çok satılıyormuş. çünkü içine bebekte koyulunca çok ağır oluyor taşınmıyor diyolar.
en fazla 1 sene yatıyor bunda bebekler sonrada sığmıyor.

aralcım hepsiburada.com a bakabilrisin cnm. birde battaniyeyi sormuştun ya. kargom yolda. yarına gelir büyük ihtimal. onun indirimide son günler. istersen onada bi bak derim cnm.

sağol canım bir bakayım o zaman

canım birazdan gidiyorum.kızımda iyi maaşallah kıpırdıyo teyzesi....

hoşgeldin canım umarım sağlıkla kucağına alırsın oğlunu ne güzel bize fikir verirsin tecrübeli bir anne olarak biz çoğumuz aşıyı vurulduk

Teşekkür ederim canım.Bu sefer ben de vurulacağım aşıyı.sonradan bir sorun çıkıp da kendimi suçlamaktansa önlemimi alayım.

aralcım çok teşekkürler nasılsın bu arada ?

valla ben beğendim anakucağını. e sende eline gelmiş görmüşsün iyi diosun.sorun yok o zaman. bu arada patiklerimiz geldi bilgi olsun. bide battaniye hangisi canım onada bakayım :26:

edolina tşk ederim cnm, sende aramıza hoşgeldin. şimdi sana yazacaktımki kapı çaldı :) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..

Son düzenleme:
valla ben beğendim anakucağını. e sende eline gelmiş görmüşsün iyi diosun.sorun yok o zaman. bu arada patiklerimiz geldi bilgi olsun. bide battaniye hangisi canım onada bakayım :26:

sen ankaradasın maşallah sana daha önce geldi sipariş benimkide yoldaymış en azından o yüzden biraz rahatladım. cnm hemen link vereyim sende bak. benimki yolda battaniyeyi henüz görmedim.

yalnız oto koltuğu+ana kucaklarının şöle bi dez avantajı var. içleri biraz çukur oluyor. ilk zamanlar bebek için zor olabilir ama onun çözümüde var. içine özel minderler satılıyor. benim bazı arkadaşlarım kendileri yastık koydular. bu her anakucağında böyle. artık ilk aylar içine minderle falan idare edicez.

cnm link bu Hepsiburada.com : Mavi Elma Toppy Bebek Battaniyesi | Anne / Bebek / Çocuk

sağol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kızınınismi nisa olacak sanırım nisa çok hoş bir isim

iyiyim canım çalışıyorum iş güç devam bi problem var yalnız iş yerinde yemek yedikten sonra yemek borum fena halde yanıyo adet haline geldi hergün öğle yemeğinden sonra berbat bi yanma hissi ya yemekfirmasının yemeklerinden yada ilaçlarda anlamadım onun dışında bi problem yok şükür. herzaman yazılanları takip edemiyorum arada kaçırdıklarım çok oluyo ama yinede girmeye çalışıyorum foruma.kızımızın ismine karar verdik nihayetinde bade ve nisa arasında gittik geldi badenin anlamını epey araştırdım içki şarap anlamına geliomuş vazgeçtik nisa olsun hayırlı kadın anlamında :) dedik beğendiğine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…