2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
maşallah ne güzel ciciler alınmış fotoar eklenmiş güle güle kullanılsın inşallah hepsi de.

ben bugün tetanoz aşımın 1.dozunu oldum, önümüzdeki ay bi daha gidecekmişim..

onun dışında gecelik vs bende bakmaya başlayayım artık diyorum ama bu aralar çok halsizim,
bi güç toplayıp alışverişe çıkmam lazım...

ben uyumaya gidiyorum geçmişi atlayarak okudum ara ara,umarım herkes iyidir
kendinize ve bebişlere iyi bakın güzel anneler

edolina tşk ederim cnm, sende aramıza hoşgeldin. şimdi sana yazacaktımki kapı çaldı :) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..

Ben de teşekkür ederim.
İlk bebek heyecanınıza katılmak beni de heyecanlandırdı.Hamile olduğumu hatırladım

Şu kurabiyelere de bayılıyorum ben.Aslında şeker hamuru bulabilsem,onları da kendim yapmak isterdim.Nedense ben kendi emeğimi hatıra olarak hediye etmeyi daha çok seviyorum.Bir de çok şaşırıp "Aaa!İnanmıyorum.Sen mi yaptın?Harika olmuş." gibi iltifatlar duymak da beni pek bi mutlu ediyor

evet kesinlikle uğraşmasıda ayrıca keyiflidir. bende düşünüyorum aslında. kendimin yapabileceğini sanmıyorum olmadı hazır alırız napalım

allah kolaylık versin canım hamileyken çalışmak zordur ben evdeyim raporluyum ama çalışsaydım zor olacaktı eminim canım o yanmalar bende de oluyor dr madaen suyu içmemi ve gaviscon şurup önerdi şuruptan bir ölçek içince hemen rahatlatıyor

Son düzenleme:

edolina merhaba bursada kurabiye malzemesi satan bi firma var her türlü malzeme mevcut ama ben pek güvenemedim onlar daha profesyonelce süsleme yapıolar tanesi 4,50 den başlıyo hamurunu kendim yasam malzemesini alsam aynı fiyata tekabul edecek birde kıvam tutturamama var işin içinde kendi yaptığını sunmak apayrı bişey tabi keşke elimden gelse :)

ozaman iş yerinde yediğim yemekle alakası yok ben ona bağlıyodum haftaya gideceğim doktoruma bende sorayım ilaç

EDOLİNE bencede vurulmak en iyisi canım hem bebeği hem kendini korumuş olursun

İlk hamileliğimde doktor aşıdan bahsetmemişti.Bu sefer de sağlık ocağına hemşire söylemese unuturdum.Erkek olacağı için hemen sünnet olsun istiyorum.O yüzden daha da önem verdim bu sefer.

Geçmiş olsun.Bu aşı çok ağrı yapıyor diyen arkadaşlarım olmuştu.Ağrı yapıyor mu gerçekten?
Doğumu yaşamış biri olarak aşıdan korkmam garip belki ama korkuyorum nedense:18:

bizde hemen sünnet ettirmeyi düşünüyoruz doğunca hemen kesilirse göbek le sünnet aynı anda iyileişiyormuş hemen sonra büyüyüce de sünnet düğününü yaparız inşallah

evet tatlım ondan haberim var. ilk aylarda yastık koymak gerekiyor. özel destek minderleri var satılıyor isteyen onu alır isteyen normal yastık koyar...

evet kesinlikle uğraşmasıda ayrıca keyiflidir. bende düşünüyorum aslında. kendimin yapabileceğini sanmıyorum olmadı hazır alırız napalım

Tabii yapmaya cesaret etmek de var işin içinde.Ben henüz o kadar uğraş verebilir miyim bilemiyorum.
Doğru diyorsun Defnetugba.İşi bilene bırakmak en iyisi galiba
Sadece ben o kadar para harcayamam kurabiyelere.Siz o parayı verebiliyorsanız yaptırın tabii ki.Hergün bebek doğurmuyoruz:81:

kızlar, oğlum uzun zamandır sol tarafta yatıyor. sizinde öyle mi. bugün solda bi inip bi şişiyor sıpam. sanırım benim ki hala oturma pozisyonunda. hiç yorulmuyor mu bu yahu:26:

:) canım ne cici şeyler bakmışsın güle güle kullanın, bebişinin oturma pozisyonu totosunu aşağıya dayamışsa yorulmaz bence benimkide hala o pozisyondasoldan gövdesi sanırım aşağıdan totosu oturuyor çok hareketli değil 28.haftadan sonra hereketlenme başlarmış bakalım hayırlısı

bizde hemen sünnet ettirmeyi düşünüyoruz doğunca hemen kesilirse göbek le sünnet aynı anda iyileişiyormuş hemen sonra büyüyüce de sünnet düğününü yaparız inşallah

Evet canım.Ben de hep doğar doğmaz sünnet ettirenlerden aynı şeyi duydum.Bir de sünnet ettirmeyen bazı arkadaşların çocuklarında çok problem yaşandı.Hatta mecburen sünnet ettirmek zorunda kalanlar oldu.Sonradan sorun çıkacağına baştan hallolsun.Düğün her zaman yapılır.

Selam

Ben Özel Hizmet hastanesine gidiyorum drum Hakan bey renkli değil cihaz canım. Bayan tercih edersen gittiğim hastanede Meltem hn var. Hastane Bahçelievlerde.

Ya kızlar sizde de çok uyku oluyor mu?? Bende bu aralar maş. tepeye vurdu özellikle de öğlen yemeğinden hemen sonra resmen 1 saat uyuyorum masamda :18:

Ya kızlar sizde de çok uyku oluyor mu?? Bende bu aralar maş. tepeye vurdu özellikle de öğlen yemeğinden hemen sonra resmen 1 saat uyuyorum masamda :18:

benimde uykum oluyor ama iş yerinde uyuyamıyorum şimdi raporluyumda rahatım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…