- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
edolina tşk ederim cnm, sende aramıza hoşgeldin. şimdi sana yazacaktımki kapı çaldı :) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş..
Ben de teşekkür ederim.
İlk bebek heyecanınıza katılmak beni de heyecanlandırdı.Hamile olduğumu hatırladım
Şu kurabiyelere de bayılıyorum ben.Aslında şeker hamuru bulabilsem,onları da kendim yapmak isterdim.Nedense ben kendi emeğimi hatıra olarak hediye etmeyi daha çok seviyorum.Bir de çok şaşırıp "Aaa!İnanmıyorum.Sen mi yaptın?Harika olmuş." gibi iltifatlar duymak da beni pek bi mutlu ediyor
allah kolaylık versin canım hamileyken çalışmak zordur ben evdeyim raporluyum ama çalışsaydım zor olacaktı eminim canım o yanmalar bende de oluyor dr madaen suyu içmemi ve gaviscon şurup önerdi şuruptan bir ölçek içince hemen rahatlatıyoriyiyim canım çalışıyorum iş güç devam bi problem var yalnız iş yerinde yemek yedikten sonra yemek borum fena halde yanıyo adet haline geldi hergün öğle yemeğinden sonra berbat bi yanma hissi ya yemekfirmasının yemeklerinden yada ilaçlarda anlamadım onun dışında bi problem yok şükür. herzaman yazılanları takip edemiyorum arada kaçırdıklarım çok oluyo ama yinede girmeye çalışıyorum foruma.kızımızın ismine karar verdik nihayetinde bade ve nisa arasında gittik geldi badenin anlamını epey araştırdım içki şarap anlamına geliomuş vazgeçtik nisa olsun hayırlı kadın anlamında :) dedik beğendiğine sevindim
Ben de teşekkür ederim.
İlk bebek heyecanınıza katılmak beni de heyecanlandırdı.Hamile olduğumu hatırladım
Şu kurabiyelere de bayılıyorum ben.Aslında şeker hamuru bulabilsem,onları da kendim yapmak isterdim.Nedense ben kendi emeğimi hatıra olarak hediye etmeyi daha çok seviyorum.Bir de çok şaşırıp "Aaa!İnanmıyorum.Sen mi yaptın?Harika olmuş." gibi iltifatlar duymak da beni pek bi mutlu ediyor
allah kolaylık versin canım hamileyken çalışmak zordu rben evdeyim raporluyum ama çalışsaydım zor olacaktı eminim canım o yanmalar bende de oluyor dr madaen suyu içmemi ve gaviscon şurup önerdi şuruptan bir ölçek içince hemen rahatlatıyor
EDOLİNE bencede vurulmak en iyisi canım hem bebeği hem kendini korumuş olursun
selam kızlar
maşallah ne güzel ciciler alınmış fotoar eklenmiş güle güle kullanılsın inşallah hepsi de.
ben bugün tetanoz aşımın 1.dozunu oldum, önümüzdeki ay bi daha gidecekmişim..
onun dışında gecelik vs bende bakmaya başlayayım artık diyorum ama bu aralar çok halsizim,
bi güç toplayıp alışverişe çıkmam lazım...
ben uyumaya gidiyorum geçmişi atlayarak okudum ara ara,umarım herkes iyidir
kendinize ve bebişlere iyi bakın güzel anneler
İlk hamileliğimde doktor aşıdan bahsetmemişti.Bu sefer de sağlık ocağına hemşire söylemese unuturdum.Erkek olacağı için hemen sünnet olsun istiyorum.O yüzden daha da önem verdim bu sefer.
Geçmiş olsun.Bu aşı çok ağrı yapıyor diyen arkadaşlarım olmuştu.Ağrı yapıyor mu gerçekten?
Doğumu yaşamış biri olarak aşıdan korkmam garip belki ama korkuyorum nedense:18:
sen ankaradasın maşallah sana daha önce geldi siparişbenimkide yoldaymış en azından o yüzden biraz rahatladım. cnm hemen link vereyim sende bak. benimki yolda battaniyeyi henüz görmedim.
yalnız oto koltuğu+ana kucaklarının şöle bi dez avantajı var. içleri biraz çukur oluyor. ilk zamanlar bebek için zor olabilir ama onun çözümüde var. içine özel minderler satılıyor. benim bazı arkadaşlarım kendileri yastık koydular. bu her anakucağında böyle. artık ilk aylar içine minderle falan idare edicez.
cnm link bu Hepsiburada.com : Mavi Elma Toppy Bebek Battaniyesi | Anne / Bebek / Çocuk
evet kesinlikle uğraşmasıda ayrıca keyiflidir. bende düşünüyorum aslında. kendimin yapabileceğini sanmıyorum olmadı hazır alırız napalım
edolina merhaba bursada kurabiye malzemesi satan bi firma var her türlü malzeme mevcut ama ben pek güvenemedim onlar daha profesyonelce süsleme yapıolar tanesi 4,50 den başlıyo hamurunu kendim yasam malzemesini alsam aynı fiyata tekabul edecek birde kıvam tutturamama var işin içinde kendi yaptığını sunmak apayrı bişey tabi keşke elimden gelse :)
kızlar, oğlum uzun zamandır sol tarafta yatıyor. sizinde öyle mi. bugün solda bi inip bi şişiyor sıpam. sanırım benim ki hala oturma pozisyonunda. hiç yorulmuyor mu bu yahu:26:
bizde hemen sünnet ettirmeyi düşünüyoruz doğunca hemen kesilirse göbek le sünnet aynı anda iyileişiyormuş hemen sonra büyüyüce de sünnet düğününü yaparız inşallah
Canımmm sağolasın ince düşüncen için
İnşallah bulurum düzgün bir yer...
Renkli istiyorum ki girip herşeyi öğrenip çıkayım,renksize girdim yeterince hep aynı şeyleri duyuyorum...
En azından cinsiyeti yüzde yüz olsa rahatlıyacam inş...
slm kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin betüş. iyiyiz sen nasılsın?
Ya kızlar sizde de çok uyku oluyor mu?? Bende bu aralar maş. tepeye vurdu özellikle de öğlen yemeğinden hemen sonra resmen 1 saat uyuyorum masamda :18:
Ya kızlar sizde de çok uyku oluyor mu?? Bende bu aralar maş. tepeye vurdu özellikle de öğlen yemeğinden hemen sonra resmen 1 saat uyuyorum masamda :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?