bahanaz betül tito hoşgeldiniz kızlar...
biz iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınızhoşbulduk canım naber
Hoşbulduk cnm, bu uyku olayına bi çare bulmam lazım, ben ilk aylarda bulantı hapı içerken birde bu kadar uyurdum :))
hoşgeldin canım nasılsın ...Hayırlı günler arkadaşlar bende de oluyor öğle yemeğinden sonra uyku hali işte olmasam yatıp uyuyacağım
canım bence dert etme uyku işini imkan olduğu müdettçe uykun gelirse uyu bence vücudunun ihtiyacı var iyicie dinlen ki uykusuz günlerimizde vücudun daha dirençli olsun ben uykum geldiğinde uyuyorum 3. tiremistirde uyku problemleri başlıyacak bence şimdi ne kadar uyusak kar...
benimde uykum oluyor ama iş yerinde uyuyamıyorum şimdi raporluyumda rahatım:)))
canım neden tediginlik duyyorsun ki bebeğinin kemikleri güçlendi büyüdü o yüzeden eskiden hareketlerinden en güçlü olanlarını hissediyordun şimdi genelini hissediyorsunARAL -TİTO Arkadaşlar bizim hamilelik haftalarımız aynı sayılır sizde bebeklerinizin harketini daha sık hissediyormusunuz? Benim bu hafta sıklaştı tedirgin oluyorum
ARAL -TİTO Arkadaşlar bizim hamilelik haftalarımız aynı sayılır sizde bebeklerinizin harketini daha sık hissediyormusunuz? Benim bu hafta sıklaştı tedirgin oluyorum
Çalışmasam hiççç problem değil zaten :) ama burda zırt,pırt müdürüm önümden gçeiyor hep masamda uyur vaziyette gözükmek hoş olmuyor :) Sağolsun bişide demiyor ama ben rahatsız oluyorum.. Neyse artık naapalım başa gelen çekilir :) Bu arada sabahleyin İst'deki arkadaşalrla buluşma ayarlayalım demiştik ama Cerenliyağmur ve Semaysem dışında kimse bişi demediCerenliyağmur hemde taaa G.antepden gelebiliceğini söyledi :) Okumayan arkadaşlar duyrulurr sizedeeee :)
cnm bende istanbuldayım. valla güzel fikir ama nasıl denk getiririz onu bilemiyorum. istanbulun neresindesin. ben avrupa yakasındayım.
kuzular/ssklılar bir yıl içinde en fazla 40 gün rapor alabiliyormuşuz. bunu biliyormuydunuz
bilmiyordum ama bizim orda arkadaş trafik kazası geçirdi ramazan bayramından beri raporlu
Walla dün ve bugün daha hareketliyiz maşallah bizde :) Hele gece yattım tam, anam bir tepiklediki birkaç kez üstüste noluyoo dedim keretaa :) Ayol niye tedirgin oluyorsun ne güzel işteee :)
Bende Avrupa Yakasındayım cnm, ya o sorun değil ben uyarım karşısıda olursa,çoğunluğa uyarız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?