2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben aysun 19 yasındayım ve anne adayıyım cok heycanlıyım dr yarın gıdıcem arda karnımda bı agrı hıssadıyorum adet sancısı gıbı vuruo gecıo normalmi? korkuyorum

hoşgeldin aysunnn.... benim de ağrılarım çok fazlaydı... gece yarıları kasık ağrılarıyla uyanıyodum doktorum normal olduğunu ve rahim genişlediği için bebek rahim duvarına tutunmaya başladığı için bu ağrıların arttığını söylemişti.. sen gene de doktoruna dnaış yarın benim de doktor kontrolüm var... bend e çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz....

merhaba ben aysun 19 yasındayım ve anne adayıyım cok heycanlıyım dr yarın gıdıcem arda karnımda bı agrı hıssadıyorum adet sancısı gıbı vuruo gecıo normalmi? korkuyorum
h.g canım aramıza allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin canım.

canım sendemi bursadasın hangi dra gidiyosun ben yeni açılan kadın dogum hastanesine gidiyorum evime yakın oldugu için bekli bigün karşılaşırız seninle.özel drada bursa tüp bebek merkezindeki tuğrul erdener hocaya gidiyorum.

evet canım bursadayım ben. hüseyin akça ya gittim bir kez ben tavsiye ettiler çok iyiydi ama uzak geldi bana.bahar işyerime yakın diye yarın bahara başlıcam. ilk kez gidicem ama güler doktorun adı. bakalım yarın gideyim sana söylerim nasıl diye.yeniaçılan kadın doğum nerde ki..ben bilmiyorum senin tüp bebek mi.

günaydın güzel anneler ve aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz nasılsınız bugun varı bi değişiklik doktora giden

yok canım tüp degil ama ilaç tedavisiyle kaldım tuğrul bey annemin dru çok tcrübeli bi dr ben 5 sene biçok dra gittim sonra annem çok ısrar etti benim druma gidin die gittigim ilk ay hamile kaldım şimdi drumla konuştum ve yarın ultrasona gidicem drum bi gir bakalım kese falan bişi gözükcekmi dedi ayrıca tahlil sonuçlarımı sordum daha yüksek çıkmasını bekleriz ama iyi gibi dedi kese gözükmezse tekrar bea yaptır dedi.çok iyi bi dr ben sürekli ona gidemicem malum özel oldugu için baya külfetli olucak ama sürekli takibinde olucam canım.nagihan gülermi drun.yeni açılan kadın doğumda şevket yılmaz hastanesini biliyosan onun hemen alt tarafında yıllardır inşaatı süren bi hastaneydi ben hep derdim bu hastane benim doğurmama yetişir anca die gerçektende ilk hamile oldugum haberimi o hastanede aldım.çok yeni bi hastane henüz şevket yılmaz hastanesinin dahilinde hizmet veriyo dogumlar başlamadı ama drlar sskdan oraya geçtiler poliklinikleri taşındı yani.

yaaaa mol olabilir mi yani bu konu hk.bilgisi olan yok mu.bu hemen belli olmaz mı

aaaa anladım cnm allah inşallah gönlüne göre versin.herşey yolunda gitsin inşallah. benim doktorumun adı güler yıldız dı galiba ilk kez gidicem daha nagihana bi arkadaşım gitti hiç tavsiye etmedi.bu arada belki de evlerimiz de yakın seninle ben şevket yılmaza çok uzak sayılmam...sen o hastaneden memnun kalırsan konuşalım tekrar ben baharı bi denicem bakalım sonra neye karar vercemi bilmiyorum.ben de bu konuda çok evhamlıyım ilk gittiğim yerde doğum yapamam:)

evet canım haklısın bende tuğrul beyden dr tavsiyesi isticem annemede her iki dogumunda iyi ve ssklı bi dra yönlendirmiş inş hayırlısıyla iyi giderde herşey normal şekilde doğuma kadar geliriz canım ben biraz tedirgin olmuştumki az önce bi sitede şuna rastladım canım azda olsu umudum yerine geldi
kadın şöyle bi msj atmış dra
Merhabalar Sevinç Hanım,geçen ay adetim 6 sında olmuştu.Düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum.Bu ayın 4 veya 5 i gibi adet olmam gerekirken regli olmadım,dayanamayıp 6 sında hcg testi yaptırdım ve değerim 5.41 çıktı.2 gün sonra yani bugün tekrar hcg testi yaptırdım ve 25.19 çıktı.Doktorum ameliyatta olduğu için yorum yapamadı.Sizce hamilemiyim ve 2.değerim ilkinin 2 katı olması gerekirken yüksek değilmi,korkuyorum.
dra şöyle cvb vermiş
sayın sersez, Şu anda biyokimyasal bir gebelik yaşıyorsunuz. hayrırlısı olsun
sonra kadın
Tekrar merhaba sevinç hanım en son ki testimden sonra(25.19)yani 2 sonra hcg testim 60.96 çıktı.Biyokimyasal mı hala sizce,anlamadım,hamile değilmiyim.Teşekkürler. Sevinç hanım bugün 15 Aralık ve hcg beta değerim 647,12 çıktı.En son 10 Aralıkta 60.96 idi.Bilginize...Sizce herşey normalmi?
drsa
Sayın sersez,
Enson değeriniz sağlıklı bir gebelik sonucu. Gebeliğin ilk günlerinde daha kese belirmeden HCG rahim içinde hücrelerin salgısına göregebeliğnizin biyokimyasal olarak geliştiğinin habercisidir. Daha sonr bu gerçek kese oluştuktan sonra sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam ederr
biraz uzun oldu ama bilgi olsun die ekledim.inş benimkide böyle olur ve normal syreder canım umudum bu.

bu kadının degerleri benimkilere çok yakın ondan drun açıklamasıda hoşuma gitti belki bi umut ama olsun umut fakirin ekmegi demiş atalarımız.

inşallah canım hakkında hayırlısı olur.senden haberlerini beklicem artık hep.hemşehrimsin nede olsa:)sakın kendini sıkma.ve bence bu değerlerlebu kadar ilgilenme.sadece dinlen müzik dinle kitap oku.zamanın geçmesini bekle sabret.inşallah herşey yolunda gider.

hamilee olduğumu burdaa arkadaşlarım biliyooo vee sğolsunlarr onlar destek oluyoo... üstlere söylemeye henüz gerek yok:)
İyi canım ozaman Allah kolaylık versin sana
boşver canım takma kafana sana ceza puan verirlerse diye ben sana puan verdim bişey olmaz boşver daha soru sorma kendini sinir edersin
Hayırlı olsun caım hoş geldin aramıza öyle ağrılar bizdede olmuştu arkadaşlar bizim gibi aynı şeyi dedi ( sonradan geçiyor ) ve geçti herşey normal yani merak etme
Sıkıntı olmaz merak etme normal o ağrılar
Yarın doktordan gelince herşeyi buraya yazmayı unutma
yaaaa mol olabilir mi yani bu konu hk.bilgisi olan yok mu.bu hemen belli olmaz mı
bak canım mol gebeliği burda anlatıyor ben bilemem hiç yaşamdım sen de varsa böyle belirtiler doktora git http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/336887-mol-gebelik-uzum-gebeligi-nedir.html
bu kadının degerleri benimkilere çok yakın ondan drun açıklamasıda hoşuma gitti belki bi umut ama olsun umut fakirin ekmegi demiş atalarımız.
Şu doktorları bırak sorun yok sende dövecem valla gerçi bende senden farklı değilim yanikafamçokkarıştı

inş canım.evet haklısın sıkıntı yapmamaya çalışıcam artık.umarım yarın herşey iyi gider.

boşver canım takma kafana sana ceza puan verirlerse diye ben sana puan verdim bişey olmaz boşver daha soru sorma kendini sinir edersin

Yarın doktordan gelince herşeyi buraya yazmayı unutma

Şu doktorları bırak sorun yok sende dövecem valla gerçi bende senden farklı değilim yanikafamçokkarıştı[/QUOTE]

hahaha dinime küfreden müslüman olsa yani demi canım kendi drumu aradım sordum canım oda daha yüksek olmasını bekleriz ama sen git bi kese varmı die baktır gözükmezse eger betanı tekrarlat kızım dedi.artık yarın saat 09:45 te randevum bakalım gelince biiirrr birrr yazarım canım kafamçokkarıştısırnaşık şey:içelim::mymeka:

kızlar, miniğimin kalbini görüp geldim. inanılmaz güzel bi duyguymuş. nasıl hızlı atıodu sıpanın kalbi. saniyede 165 :icecream: sağlıklıymış. boyuda uzunmuş 1 santimdelikafadulden 2 li test için 5 hafta sonraya randevu aldım. 10 gün sobnrada dr randevum var.

ayy ne güzel çok sevindim senin adına canıminş saglıkla devam edip pırt die dogar

merhaba kizlar..dilek senin sat hangi tarih?

Benim 29 temmuz aslıcımm

çok sevindimm maşallahhhh
yaaa bende bögürmek istiyom yaa hamile oldugumu başka nasıl anlıcazzz.

Ya ben dün ilk ve tek oldumm çok fena bişe özenilcek bişey diil benim görümcem 9 ay yaşadı serumlaa eşinden bile midesi bulanıyodu oyüzden korkuyodumm çok şükür olmadıı bendeee

Banada dün ilk defa belli oluyo dedilerr :)))

Ay ne güzel sıra bizede gelse karından duydun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…