selamlar
geldim doktordan ultrasonla bakmadı.sadece raporumu gösterdim.şimdilik herşey iyi.3 hafta sonra tekrar gidicem.öptüm
tito görüntüyü bi düşünsene cnmhep beraber bi yere oturmaya gideriz. ordakilerin bakışlarını düşünemiyorum
Anammmmm doğrumu diyosun desene yandım ben bütün gece nöbetçi dikicek kızım beni başına... Nese bi doğsun kokusunu içime çeke çeke uykusuzlukta çekerim ben artık napim:))iyice dinlenmişsindir inşallah .. gerçi taşınsanda 15 gün ev kendine gelemiyor.. devamlı yapılacak birşeyler oluyor ..genede sen çok titizlenme ... dinlenmek daha mühim ..yavaş yavaş ...
bebekler anne karnında ne ise doğunca uykudüzenleri aynı olurmuş ... hani geceyi gündüzü bilmez demeleri de o yüzden ... anne karnındaki düzeni devam ettirip .. bizim dünyamıza uyum sağlayamamalarından... gece ninni söyle bari . uyusun büşra ..:))
benimkide gece 11 -12 uyanık ..birde sabaha karşı -5-6 -gibi ve sabah 9da .. takip ettim genelede bu saatlerde kuduruyor .. ,
bakalım doğru çıkacakmı .. merak ediyorum ... :)))
zonox duncan tuğba su perisi sedasem hoşgeldiniz kızlar zonox şekerler çok tatlı bayıldım mevlüt kıyafetlerini merak ettim duncan güle güel otur evinde artık ayklarını uzat ve dinlen büşra ya da maşallah kıpır kıpır demek...tuğba kurabiyeler çok hoş çok .iyi fikir böyle güzel paylaşımlar fikir alışverişleri çok şey katıyor bize su perisi nasılsın canım.. sedasem dra raporunu gösterdinmi ben ayın 25 ine randevu alıp gitmeyi düşünüyorum öykün nasıl kıpırdıyormu
Çalışmasam hiççç problem değil zaten :) ama burda zırt,pırt müdürüm önümden gçeiyor hep masamda uyur vaziyette gözükmek hoş olmuyor :) Sağolsun bişide demiyor ama ben rahatsız oluyorum.. Neyse artık naapalım başa gelen çekilir :) Bu arada sabahleyin İst'deki arkadaşalrla buluşma ayarlayalım demiştik ama Cerenliyağmur ve Semaysem dışında kimse bişi demediCerenliyağmur hemde taaa G.antepden gelebiliceğini söyledi :) Okumayan arkadaşlar duyrulurr sizedeeee :)
ne kadar çok işim var. Allahım ne kabus bi gün :84::84::84:
yvonna ilk ismi kesin bebiş demiş ama biz de 2 aylıkken karar vermıstık ısme canım ama unutmusum yazdırmayı benım de oglumun adı ali olacak insallah bu arada mert de agabeyımın ısmı cok hos olmus:) yvonna canım vaktın olunca benı de yazarsan sevınırım bu arada 3.5 kılo aldım ben sımdıye kadar onu da yazabılırsın cooook teşekkur ederım sımdıden
teşekkürler canım aliyi rüyamda görmüştüm mertte dayımız isteyince alimert oldu adımız artık bende çok yakıştırdım fazlada aryış içine girmedim kafası karışıo insanın evet bizimde uzun zamandır kesin de bende yeni aklıma geldi mesaj atıyim dedim yazdıralım bence listeye artık bebeişlerin isimlerini de güzel olur listede isimlerinide görsek
Mert tek başına beğenmiyorum ama Ali Mert bence çok güzel olmuş bende Ali kerem dedim beğendiremedim kocam bulut a takmış durumda sizce Bulut nasıl kızlar yardım edin
Selam
Ben Özel Hizmet hastanesine gidiyorum drum Hakan bey renkli değil cihaz canım. Bayan tercih edersen gittiğim hastanede Meltem hn var. Hastane Bahçelievlerde.
Mert tek başına beğenmiyorum ama Ali Mert bence çok güzel olmuş bende Ali kerem dedim beğendiremedim kocam bulut a takmış durumda sizce Bulut nasıl kızlar yardım edin
selam kızlar çatlaklarınıza ne kullanıyosunuz bana dün aktar bi krem verdi kendileri hazırlamış içinde hertürlü yağ varmış bide kakao yağı alayım dedim adam gerek yok abla bunu aldıkatn sonra onlara ihtiyacın olmaz dedi bakalım 1.de çok çatladım bide 2.eklenmesin diye uğraşıyorum.çünkü şuana kadar rejkor bende galiba 10 kilo almışım: ((
çok güzel canım bulut ismi gerçekten çok beğendiğim bir isim.. bizim de erkek olsaydı uygar deniz istiyordum kısmet tabi ... bende kız isiminde karar vermiş değilim ve deli olucam bu kararsızlığımdan..
slm benimde drum aynı hastanede meltem hanım kesinlikle hizmet hastenesinin doktorları iyi tavsiye ederim.
Aynen cerencim çocuk doğduktan sonra o hengamede hadi şu oluversin diyip içime sinmeyen bi isim koymak istemiyorum. çünkü öyle oluyor çok iismde gelip gidiyoruz hem sonuc buluta çıkıyor Bulut Deniz de olabilir aslında çünkü deniz de çok beğendiğim bi isim senin kıza aday isim yokmu
:) canım ne cici şeyler bakmışsın güle güle kullanın, bebişinin oturma pozisyonu totosunu aşağıya dayamışsa yorulmaz bence benimkide hala o pozisyondasoldan gövdesi sanırım aşağıdan totosu oturuyor çok hareketli değil 28.haftadan sonra hereketlenme başlarmış bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?