2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar
geldim doktordan ultrasonla bakmadı.sadece raporumu gösterdim.şimdilik herşey iyi.3 hafta sonra tekrar gidicem.öptüm

kızlarrrr ben geldim yoğunluktan başım ağrıyoo ateşim çıktı valla.. nasılsınız neler yapıyosunuz ben yokken neler kaynattınız bakıyım azcık..

Anammmmm doğrumu diyosun desene yandım ben bütün gece nöbetçi dikicek kızım beni başına... Nese bi doğsun kokusunu içime çeke çeke uykusuzlukta çekerim ben artık napim:))

Canım ev konusunda öle oluyo valla bu seferde yıkancak çamaşırlar bitmiyo ama artık yavaş yavaş yapıyorum:))

Canım benim sağolasın evet kıpırdak oldu maşallah benimki büyüdü heralde sert tekmeler yiyıorum artık hele bide tatlı yemeyeyim elinden gelse dışarı çıkar kızçem

Bende varım buluşma işinde haberiniz ola... Ne zmaan nereye gidiyoruz Allahım ben bu yorgunluğa bu enerjiyi nerden buluyorum bi bilsem kendime şaşıyorum bazen:))

ne kadar çok işim var. Allahım ne kabus bi gün :84::84::84:

Kolay gelsin tatlım yorma kendini fazla olurmu....

Ben çıkıyorum Kızlar,herkese iyi akşamlar Buluşma olayıyla ilgilide kişi sayısına göre bi topic açarız diye düşündüm ama sizdende fikirler bekliyoruum..

teşekkürler canım aliyi rüyamda görmüştüm mertte dayımız isteyince alimert oldu adımız artık bende çok yakıştırdım fazlada aryış içine girmedim kafası karışıo insanın evet bizimde uzun zamandır kesin de bende yeni aklıma geldi mesaj atıyim dedim yazdıralım bence listeye artık bebeişlerin isimlerini de güzel olur listede isimlerinide görsek

Mert tek başına beğenmiyorum ama Ali Mert bence çok güzel olmuş bende Ali kerem dedim beğendiremedim kocam bulut a takmış durumda sizce Bulut nasıl kızlar yardım edin

Mert tek başına beğenmiyorum ama Ali Mert bence çok güzel olmuş bende Ali kerem dedim beğendiremedim kocam bulut a takmış durumda sizce Bulut nasıl kızlar yardım edin

bence ali kerem de çok yakışır bulut güzel isim tabi babası ve sen karar vericeksiniz ama ali kerem harika olmuş ali kesin olcaksa ali bulut pek uymuyo sanki kerem daha ykışmış gibi bence adıyla yaşasın kuzular inşallah kocacığını ikna et bence canım

selam kızlar çatlaklarınıza ne kullanıyosunuz bana dün aktar bi krem verdi kendileri hazırlamış içinde hertürlü yağ varmış bide kakao yağı alayım dedim adam gerek yok abla bunu aldıkatn sonra onlara ihtiyacın olmaz dedi bakalım 1.de çok çatladım bide 2.eklenmesin diye uğraşıyorum.çünkü şuana kadar rejkor bende galiba 10 kilo almışım(

çok güzel canım bulut ismi gerçekten çok beğendiğim bir isim.. bizim de erkek olsaydı uygar deniz istiyordum kısmet tabi ... bende kız isiminde karar vermiş değilim ve deli olucam bu kararsızlığımdan..

canım bende badem yağı kakao yağı susam yağı kaysı yağı falan alıp karıştırdım ama bitmek üzre evde bağdem yağı ve kakao yağı var onları kullanıcam.. benim çatlak olacağı kesin öyle düzenli kullanmıyorum ama gün aşırı mutlaka sürüyorum arada vazelin sürüyorum.. bu arada bende 7 kilo aldım canım aynı sayılırız hareketsizlikten napalım doğumdan sonra inş. hareketli bebek olur diyorum düşünsene zayıflarım o zaman:)

Son düzenleme:
çok güzel canım bulut ismi gerçekten çok beğendiğim bir isim.. bizim de erkek olsaydı uygar deniz istiyordum kısmet tabi ... bende kız isiminde karar vermiş değilim ve deli olucam bu kararsızlığımdan..

Aynen cerencim çocuk doğduktan sonra o hengamede hadi şu oluversin diyip içime sinmeyen bi isim koymak istemiyorum. çünkü öyle oluyor çok iismde gelip gidiyoruz hem sonuc buluta çıkıyor Bulut Deniz de olabilir aslında çünkü deniz de çok beğendiğim bi isim senin kıza aday isim yokmu

var canım babamız illa ; Azade olsun diyor ben de beren, defne, bade arasında gidip geliyorum ama çok kararsızım ya evet aceleye gelince olmuyor netleştirmem lazım..sence hangisi güzel?

canım teşekkür ederim. valla totoyu sağlam yere koymuş bizimkiler, hiç yorulmuyorlar.

aral, çok teşekkr ederim kuzucuğummm

kızlar epey yoruldum bugün evdeki albümleri düzenledim, evraklar vs.. hepsi oğlumun odası olarak kullanacağım odada duruyordu. çeyiz sandığımda orada, içini boşaltıp balkona koyucam. inanın, bebek odası resmen ardiye olmuş

geçmişe bakamadım nolur kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…