var canım babamız illa ; Azade olsun diyor ben de beren, defne, bade arasında gidip geliyorum ama çok kararsızım ya evet aceleye gelince olmuyor netleştirmem lazım..sence hangisi güzel?
canım bende badem yağı kakao yağı susam yağı kaysı yağı falan alıp karıştırdım ama bitmek üzre evde bağdem yağı ve kakao yağı var onları kullanıcam.. benim çatlak olacağı kesin öyle düzenli kullanmıyorum ama gün aşırı mutlaka sürüyorum arada vazelin sürüyorum.. bu arada bende 7 kilo aldım canım aynı sayılırız hareketsizlikten napalım doğumdan sonra inş. hareketli bebek olur diyorum düşünsene zayıflarım o zaman:)
canım teşekkür ederim. valla totoyu sağlam yere koymuş bizimkiler, hiç yorulmuyorlar.
aral, çok teşekkr ederim kuzucuğummm
kızlar epey yoruldum bugün evdeki albümleri düzenledim, evraklar vs.. hepsi oğlumun odası olarak kullanacağım odada duruyordu. çeyiz sandığımda orada, içini boşaltıp balkona koyucam. inanın, bebek odası resmen ardiye olmuş
geçmişe bakamadım nolur kusuruma bakmayın
hımmmm :) aynı zamanda doğuma girermiyiz ne dersin ?[/QUOTE
sen benden 2hafta öndesin ama olabilir sonuçta demi:)
selam kızlar çatlaklarınıza ne kullanıyosunuz bana dün aktar bi krem verdi kendileri hazırlamış içinde hertürlü yağ varmış bide kakao yağı alayım dedim adam gerek yok abla bunu aldıkatn sonra onlara ihtiyacın olmaz dedi bakalım 1.de çok çatladım bide 2.eklenmesin diye uğraşıyorum.çünkü şuana kadar rejkor bende galiba 10 kilo almışım(
saol canım inşallahgünaydıınnnn
öncelikle hayırlısı olsun diyeyim
allah kalbinizden ney nasıl geçiyosa onu versin inş..
günaydınn hoşgeldiinnn
gerçekten saçmalamışş
canım
herzaman söylüyorum
renkli usg küçükköy bilge hastanesinde var bayan dr varmı onu bilmiyorum netten araştırabilirsin
bilge hast.oğuz bey var çok iyi ve çok ilgili bir dr.onu şiddetle tavsiye ederimm.
ben vatan cd.29 mayıs hastanesine gidiyorum
doktorum şule hn. ama usg renkli değil
benden bu kadar :97:
gezgin cinsiyeti daha kesinleşmedi dimi canım inşallah içine sinen bir doktor bulursunCanımmm sağolasın ince düşüncen için
İnşallah bulurum düzgün bir yer...
Renkli istiyorum ki girip herşeyi öğrenip çıkayım,renksize girdim yeterince hep aynı şeyleri duyuyorum...
En azından cinsiyeti yüzde yüz olsa rahatlıyacam inş...
geçen seferde maliyeydi canım.benim eşim aracıya karşı kendi hakkımla kazanacam diyorbilmezmiyimherhangi biri varmı tanıdık?geçen seferdemi maliyeydi? aslında maliye nispeten aracasız girilebilen bi yer... ne utanç verici bi durum dimi
evet canım sınavı geçti mülakata girecek yaş sınırı için eşimde epey mücadele ediyor çünkü 30 olduEce benim arkadaşım gelir uzmanlığı için kasımın başında girdi son hakkıydı yaştan dolayı,hatta berbaber meclise gittik bi iki vekille grüştük. 2000 kişi alacaklarmış ve arkadasım girdi. senin eşinmi girecek
canım benim doktorum farketmez dediKızlar bu şeker yüklemesine aç tok nasıl gidicez bi bilginiz varmı?
ben ikinciyi begendim.denizci bebek takımını merak ettim.bende erkeklerde bayılıyorum denizci kıyafetlerine hastane çıkışı setini öyle alıcam bebettonun denizci setini begendimgünaydın canlarımmmm
kızlar oğluma mettoseker'den şunları beğendim ne dersiniz
http://www.mettoseker.com/image.ashx?id=173 buzdolabı magneti ve resimlik bu.
http://www.mettoseker.com/image.ashx?id=215 bir de bu. ben oğluma denizci kıyafeti aldım mevlüte giyer diye. bu şeker çok uyar ona. denizci bebek
canım güzel gözüküyor bende düşünebilirimkızlar anakucağı sormuşsunuz. ben comfy carry diye bi marka var onu aldım. çok satılan bir ürünmüş.
birde indirimdeyken aldım 110 lirayken 63 tl ye aldım ben. internetten sipariş verdik ama öncesinde bi mağazadan gidip baktık tabi. 100 tane yorum vardı 100üde çok beğenmiş. eğer bi ürün çok satılıyorsa iyidir diye düşündük. sizede fikir olur diye resmini ekliyorum.
Eki Görüntüle 125827
selam kızlar çatlaklarınıza ne kullanıyosunuz bana dün aktar bi krem verdi kendileri hazırlamış içinde hertürlü yağ varmış bide kakao yağı alayım dedim adam gerek yok abla bunu aldıkatn sonra onlara ihtiyacın olmaz dedi bakalım 1.de çok çatladım bide 2.eklenmesin diye uğraşıyorum.çünkü şuana kadar rejkor bende galiba 10 kilo almışım(
maliye bakanlıgında uzmanlık canım bakalım inşallah mülakatı geçebilirde komşu oluruz ankaradaki annelerle toplanırız
ece benim eşimde maliye bakanlığında gelir uzmanı kızımın doğduğu sene kazanmıştı önce memurdu maliyede maliye çok zor bi kurum sınava çalışmak dahada zor bir sürü konu neye çalışacagını bilmiyosun hepsine çalımak zorundasın eşimin saçları beyazladı ders çalışmaktan kaç yaşnına geldi hala ders çalışıyor... geçen yılda müdür yardımcılıgına girdi bir puanla kaybetti bu yıl yine açılırsa girecek sınava çalışmak cok sitresli işte sonra mülakatı dedeğin gibi geçmekde zor tanıdık gerekiyor inşallah eşin mülakatı geçer bebeğiniz bizim bebek gibi uğurlu gelir allah herkesin gönlüne göre versin...
kızlar gece gece süt bardağım elimde bi bakiyim dedim kızlar napıyo diye...Ece canım Allah kolaylık versin memuriyet işleri zor valla benim eşimde öğretmenlik kazanana kadar çatladı adam senelerce şimdide eğitim görüyo stajyerlik kazanma olayları mı ne varmış böle işte.... İnşallah kazanır canım...
merhaba annecikler..
tekmeler nasıl?
benimkiler bu ara yavaşladı..bu durum normalmiş ama insan sevindirik oluyor o miniş tekmelere..
selamlar
geldim doktordan ultrasonla bakmadı.sadece raporumu gösterdim.şimdilik herşey iyi.3 hafta sonra tekrar gidicem.öptüm
selamlar yaseminn..ahh o tekmeler geçen tüm gün bekledim yok,gece bekledim yok yapmadığım şey kalmadı nihayet 1 gibi başladı kızımda bende yattım..2 gündür kesintisiz devam çok şükür allahım bizi tepiksiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?