2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

var canım babamız illa ; Azade olsun diyor ben de beren, defne, bade arasında gidip geliyorum ama çok kararsızım ya evet aceleye gelince olmuyor netleştirmem lazım..sence hangisi güzel?

Azade bi bebek için biraz iddialı bi isim ama hep bebek kalmıcak Azade Hanım ben çok asil ve Defne diyorum ben Bade içki ismi gibi Beren de çok fazla var

kız anaları,

cemre
azra
ece
duru
almira
güneş
ışıl
idil

isimleride güzel

canım ben birinci hamileliğimde sürmediğim yağ kalmadı sabah akşam ama yinede çatır çatır çatladım eğer yapında yoksa bişey sürmesende çatlamzsın.çatlağım yok gibi yinede tedbiri bırakmamaya çalışıyoruz işte.
bu arada bizde hala isim bulamdık oğlumuza herkes yeni isim koyma eski isim koy mutlaka diyor

kolay gelsinnn ... kimbilir ne kadar çöp çıkarmışsındır evden ..kendinş çok yormasaydın dinlene dinlene yap
... ferah ferah olsun bebişlerimizin odası ..
bende başladım düzenleme ve atmalara ... bebek odası gelince ıvır zıvır olmasın odalarında ...

benim ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı ne karın ne başka bir yerde hiç birşeyde kullanmamıştım bundada olacagını zannetmiyorum 3 kilo anca almışım karnım da büyümedi pek ilk hamileliğimde daha fazla kilo almıştım son aylardada acayip şişmiştim albüm olmuştum ona rağmen hiç yırtığım yok inşallah sizinde olmaz bu biraz vücutla ilgili birşey...

saol canım inşallah
gezgin cinsiyeti daha kesinleşmedi dimi canım inşallah içine sinen bir doktor bulursun
bilmezmiyim herhangi biri varmı tanıdık?geçen seferdemi maliyeydi? aslında maliye nispeten aracasız girilebilen bi yer... ne utanç verici bi durum dimi
geçen seferde maliyeydi canım.benim eşim aracıya karşı kendi hakkımla kazanacam diyor
evet canım sınavı geçti mülakata girecek yaş sınırı için eşimde epey mücadele ediyor çünkü 30 oldu
Kızlar bu şeker yüklemesine aç tok nasıl gidicez bi bilginiz varmı?
canım benim doktorum farketmez dedi
ben ikinciyi begendim.denizci bebek takımını merak ettim.bende erkeklerde bayılıyorum denizci kıyafetlerine hastane çıkışı setini öyle alıcam bebettonun denizci setini begendim
canım güzel gözüküyor bende düşünebilirim

rekor sende degil bende zaracim 12 kilo almisim yandimki ne yanmak bende saf saf 10 kilo aldim diyodum dün doktorum nerdese beni dövecek cok kizdi..Allahtan diger iki hamileligimden sonra hemen kilo vermistim tek dayanagim su anda bu...

maliye bakanlıgında uzmanlık canım bakalım inşallah mülakatı geçebilirde komşu oluruz ankaradaki annelerle toplanırız

ece benim eşimde maliye bakanlığında gelir uzmanı kızımın doğduğu sene kazanmıştı önce memurdu maliyede maliye çok zor bi kurum sınava çalışmak dahada zor bir sürü konu neye çalışacagını bilmiyosun hepsine çalımak zorundasın eşimin saçları beyazladı ders çalışmaktan kaç yaşnına geldi hala ders çalışıyor... geçen yılda müdür yardımcılıgına girdi bir puanla kaybetti bu yıl yine açılırsa girecek sınava çalışmak cok sitresli işte sonra mülakatı dedeğin gibi geçmekde zor tanıdık gerekiyor inşallah eşin mülakatı geçer bebeğiniz bizim bebek gibi uğurlu gelir allah herkesin gönlüne göre versin...

inşallah canım ya bizi anlatmışsın resmen benim eşimde sürekli ders çalışıyo aynen saçları beyazladı şu andada memur ama maliyeyi istiyor.inşallah bebişimiz ugurlu gelir kazanır sınavı bütün planlarımızı mülakat sonuna erteledik

kızlar gece gece süt bardağım elimde bi bakiyim dedim kızlar napıyo diye...Ece canım Allah kolaylık versin memuriyet işleri zor valla benim eşimde öğretmenlik kazanana kadar çatladı adam senelerce şimdide eğitim görüyo stajyerlik kazanma olayları mı ne varmış böle işte.... İnşallah kazanır canım...

inşallah canım.öğretmenliği kazandıysa stajerlik formalite stajerlikten kalan olmamıştır daha hiç sadece yeni atndıgı haklarını bilmedigi için biraz zorlalar oda okuluna göre degişir.ben ilk atandıgımda müdürüm çok sorun yaşatmıştı

merhaba annecikler..

tekmeler nasıl?
benimkiler bu ara yavaşladı..bu durum normalmiş ama insan sevindirik oluyor o miniş tekmelere..

iyi geceler gececi annelerrrr :)) nasılsınız..valla benim bebiş bana benzerse yandık 10 dan önce kalkmıyorum 2 den önce yatmıyorum

merhaba annecikler..

tekmeler nasıl?
benimkiler bu ara yavaşladı..bu durum normalmiş ama insan sevindirik oluyor o miniş tekmelere..

selamlar yaseminn..ahh o tekmeler geçen tüm gün bekledim yok,gece bekledim yok yapmadığım şey kalmadı nihayet 1 gibi başladı kızımda bende yattım..2 gündür kesintisiz devam çok şükür allahım bizi tepiksiz bırakmasın

selamlar
geldim doktordan ultrasonla bakmadı.sadece raporumu gösterdim.şimdilik herşey iyi.3 hafta sonra tekrar gidicem.öptüm

sedacım güzel haberler aldın herşey yolunda olmasına sevindim maşallah..
sen hangi hast. dr. a gidiyodun.
ben c.tesi için randevu aldım reyhan hanım nisada ..bakalım inş. memnun kalırız.

aynısı banada olmuştu. sanki bir ara yok gibi allah korusun.o gün yapmadığım kalmamıştı portakal suyu , çikolata vs. yok paşam yüz vermedi. şimid daha az ve yumuşak hareketleri sanıyorum duruşunda pozisyondan kaynaklı olabilir. dr. gidince soracağım ..bir ara sanki tekvando yapıyo gibiydi.şimdi de gece yarısı başlıyor.
amin tepiksiz kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…