Uploaded with ImageShack.us
yada böyle birşeymi???
hiç tanıdığınızdan kullanan varmı???
buda maxi cosi citi modeli....renk temsilidir.
teşekkürler canım aliyi rüyamda görmüştüm mertte dayımız isteyince alimert oldu adımız artık bende çok yakıştırdım fazlada aryış içine girmedim kafası karışıo insanın evet bizimde uzun zamandır kesin de bende yeni aklıma geldi mesaj atıyim dedim yazdıralım bence listeye artık bebeişlerin isimlerini de güzel olur listede isimlerinide görsek
bu arada beşik alan yada beşik konusunda fikri olan varmı ben karar veremedimde.
selam kızlar çatlaklarınıza ne kullanıyosunuz bana dün aktar bi krem verdi kendileri hazırlamış içinde hertürlü yağ varmış bide kakao yağı alayım dedim adam gerek yok abla bunu aldıkatn sonra onlara ihtiyacın olmaz dedi bakalım 1.de çok çatladım bide 2.eklenmesin diye uğraşıyorum.çünkü şuana kadar rejkor bende galiba 10 kilo almışım(
Metto Şeker
Metto Şeker
Metto Şeker
Metto Şeker
kızlar yapabildimmi bilmiyorum beğendiklerim bunlar ha birde dilarının aldığı abajuru alıcam nasıl sizce???
günaydın rapunzel-duncan-simgesel-mytts-cerenli herkeze bol neşeli bir gün olsun:)
nasılsınız ben ve kızım nisa iyiyiz şükür dün gece annemlerdeydik bebeğe aldığımız bi kaç parça eşya annemin evindeydi hediye gelenler falan onların resmini çekip bizim sayfaya ekledim daha ekleyeceklerim vardı ama uykum çok gelince yarıda bıraktım bu gece yine ilave ederim
günaydın kızlar ... kimse yok topikte bende başka şaşırdım valla..
dün size gösterdiğim metto şeker deki ürünler için ordan beni aradılar ben mail atıp istediğim ürünleri belirtmiştim yanlız bebek şekerinde 100 den fazla olursa indirim olurmu die sormuştum istediğim ürünler şeker sepeti , takı yastığı, kapı süsü ve bebek şekeriydi,beni arayan kişi toplu halde aldığınız için hepsi 125 tl olur dedi çok şaşırdım yani inanılmaz uygun sonrada düşündüm acaba kalitesi gösterildiği gibimidir? yani sonradan pişman olmak istemem.. sizce kızlar napayım?
http://mettoseker.com/image.ashx?id=99&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=123&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=125&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=256&size=small
günaydın anneler...
burda daha net görünüyor...
inşallah canım.öğretmenliği kazandıysa stajerlik formalite stajerlikten kalan olmamıştır daha hiç sadece yeni atndıgı haklarını bilmedigi için biraz zorlalar oda okuluna göre degişir.ben ilk atandıgımda müdürüm çok sorun yaşatmıştı
Uploaded with ImageShack.us
yada böyle birşeymi???
hiç tanıdığınızdan kullanan varmı???
buda maxi cosi citi modeli....renk temsilidir.
merhaba annecikler..
tekmeler nasıl?
benimkiler bu ara yavaşladı..bu durum normalmiş ama insan sevindirik oluyor o miniş tekmelere..
iyi geceler gececi annelerrrr :)) nasılsınız..valla benim bebiş bana benzerse yandık 10 dan önce kalkmıyorum 2 den önce yatmıyorum
canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:
blue_sky seni yazmamışım canım günaydın sanada
canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:
günaydın canım
günaydınnnn
bugün erkencisin balcı
günaydın semyasem
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR
rapunzeln+
CerenliYagmur
blue_sky
mytts
Nasılsınız kızlar tepikleriniz nasıl....................
günaydın semyasem
nasılsınız kızlar?inş herşey yolundadır...akşamları özellikle yemek sonrası çok fazla şişiyorum ben..sizde de oluyor mu?:26ldukça rahatsız edici...geriliyor karnım,kalkıp oturmalarım 9 aylıkmışım gibi oluyor...
bu arada herkes misafirler için karşılama ikramlarını konuşmaya başlamış...kim ne ikram düşünüyor bir yazar mısınız?ben hiç düşünmemiştim de....
canım 190 tl normalde ama 125 tl olur dediler..numune gönderirlerimi bilmiyorum. dediğin gibi istemekte fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?