2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Uploaded with ImageShack.us

yada böyle birşeymi???
hiç tanıdığınızdan kullanan varmı???
buda maxi cosi citi modeli....renk temsilidir.

Sedasem bizim arabamız hediye gelmişti.Baston gibi katlanabiliyor ve tamamen arkası yatabiliyor.Bu fotoğraftakinin özelliklerini bilmiyorum ama çoğu arkadaşım bizdeki gibi arkası tamammen yatırabilir olanların çok daha kullanışlı olduğunu söylüyorlardı.Gerçekten de ben,kızım uyuduğunda arkasını yatırıp üstünü örtüyor ve rahat ediyordum.Yatmayanlarda çocuk oturur vaziyette yamuluyor.
Bir de sürüşünün rahat olması ve hafif olması da aranan özellikler arasında.Görerek almanda fayda var derim

Benim oğluş da çok tekmeler oldu.Bir yerde okudum.İkinci bebeğini bekleyenler 18.haftadan itibaren hareketleri hissedebilirlermiş.İlk bebeğini bekleyenler ise 22. haftaya kadar bebeğin hareketlerini hissetmeyebilirlermiş.Demek ki tam bizim bulunduğumuz haftalarda herkesin hareketleri daha fazla hissetmesi doğal

Mayıs annelerinde ikinci bebeğine hamile olan sadece ben değilmişim.Geçmiş okurken iki kişinin ilk çocuklarından bahsettiğini gördüm ve sevindim.
Herkesi ayrı ayrı tanımam için biraz zamana ihtiyacım var.Umarım foruma ayıracak daha çok vaktim olur.

Bütün hamişlere tatlı rüyalar...

bence her zaman klasik en iyisidir canım ısım konusunda yoksa degısık olacak dıye kasınca komık oluyor

bu arada beşik alan yada beşik konusunda fikri olan varmı ben karar veremedimde.

ben de cok kararsızım cnm evım 2 oda bır oda boş su an utu odası gıbı aslında cocuk odası yatak odam da cok kucuk degıl ama park yatak kesınlıkle ıstemıyorum bır turlu ıcıme sınmedı besık alıp odama koyarsam 6 ay sonra onda yatamıcak cunku duser allah korusun ayaklanacagı ıcın. karyola alıp oda yapsam tek basına nasıl yatar bır damlacık bebek gercı odalar dıpdıbe ama olsun hıc oda yapmayıp besık alırsam alt acma ıcın sıfonyer ve dolap cok atıl kalacak dıger oda da tek basına anlayacagın kesınlıkle karar veremıyorum hem besım hem karyola almak da sacma olacak

lierac kullanıyorum cnm

Son düzenleme:
ben de cok kararsızım cnm evım 2 oda bır oda boş su an utu odası gıbı aslında cocuk odası yatak odam da cok kucuk degıl ama park yatak kesınlıkle ıstemıyorum bır turlu ıcıme sınmedı besık alıp odama koyarsam 6 ay sonra onda yatamıcak cunku duser allah korusun ayaklanacagı ıcın. karyola alıp oda yapsam tek basına nasıl yatar bır damlacık bebek gercı odalar dıpdıbe ama olsun hıc oda yapmayıp besık alırsam alt acma ıcın sıfonyer ve dolap cok atıl kalacak dıger oda da tek basına anlayacagın kesınlıkle karar veremıyorum hem besım hem karyola almak da sacma olacak

günaydınnnn
bugün erkencisin balcı

günaydın kızlar ... kimse yok topikte bende başka şaşırdım valla..

dün size gösterdiğim metto şeker deki ürünler için ordan beni aradılar ben mail atıp istediğim ürünleri belirtmiştim yanlız bebek şekerinde 100 den fazla olursa indirim olurmu die sormuştum istediğim ürünler şeker sepeti , takı yastığı, kapı süsü ve bebek şekeriydi,beni arayan kişi toplu halde aldığınız için hepsi 125 tl olur dedi çok şaşırdım yani inanılmaz uygun sonrada düşündüm acaba kalitesi gösterildiği gibimidir? yani sonradan pişman olmak istemem.. sizce kızlar napayım?
http://mettoseker.com/image.ashx?id=99&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=123&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=125&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=256&size=small

günaydın rapunzel-duncan-simgesel-mytts-cerenli herkeze bol neşeli bir gün olsun:)
nasılsınız ben ve kızım nisa iyiyiz şükür dün gece annemlerdeydik bebeğe aldığımız bi kaç parça eşya annemin evindeydi hediye gelenler falan onların resmini çekip bizim sayfaya ekledim daha ekleyeceklerim vardı ama uykum çok gelince yarıda bıraktım bu gece yine ilave ederim

blue_sky seni yazmamışım canım günaydın sanada

canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:

günaydın anneler...

günaydın canım

günaydınnnn
bugün erkencisin balcı[/QUOTE]

günaydın semyasem

burda daha net görünüyor...

tatlım hoş gözüküyorlar ama eğer bulunduğun yerdeyse git gör derim iade şansında olmayabilir bende istanbulda bi pastanenin kurabiyelerini beğendim ama cesaret edemiyorum ya gösterdiği gibi gelmezse diye bursada bebek kurabiyesi yapan var ama daha pahalı burda bende çok kararsızım

Aaaaa sendemi öğretmensin canım ne güzel hakları derken ne gibi hakları var öğretmenlerin gerçi eşimin müdürü iyi biri sanırım bir problem yaşamadılar yalnızca stajyerliği kalkana kadar akşam saat 8 lere kadar eğitime gidiyor o can sıkıcı işte.....

Uploaded with ImageShack.us

yada böyle birşeymi???
hiç tanıdığınızdan kullanan varmı???
buda maxi cosi citi modeli....renk temsilidir.

Canım ben puset olayından fazla anlamasamda ikinciyi daha çok beğendim daha güvenli gözüktü gözüme....

merhaba annecikler..

tekmeler nasıl?
benimkiler bu ara yavaşladı..bu durum normalmiş ama insan sevindirik oluyor o miniş tekmelere..

Benimkiler hızlandı

iyi geceler gececi annelerrrr :)) nasılsınız..valla benim bebiş bana benzerse yandık 10 dan önce kalkmıyorum 2 den önce yatmıyorum

Nedense bende aynıyım bebişte geceleri çalışma halinde zaten

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR

rapunzeln+
CerenliYagmur
blue_sky
mytts

Nasılsınız kızlar tepikleriniz nasıl....................

blue_sky seni yazmamışım canım günaydın sanada

canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:

günaydın canım

günaydınnnn
bugün erkencisin balcı

günaydın semyasem[/QUOTE]

nasılsınız kızlar?inş herşey yolundadır...akşamları özellikle yemek sonrası çok fazla şişiyorum ben..sizde de oluyor mu?:26ldukça rahatsız edici...geriliyor karnım,kalkıp oturmalarım 9 aylıkmışım gibi oluyor...
bu arada herkes misafirler için karşılama ikramlarını konuşmaya başlamış... kim ne ikram düşünüyor bir yazar mısınız?ben hiç düşünmemiştim de....

günaydın semyasem

nasılsınız kızlar?inş herşey yolundadır...akşamları özellikle yemek sonrası çok fazla şişiyorum ben..sizde de oluyor mu?:26ldukça rahatsız edici...geriliyor karnım,kalkıp oturmalarım 9 aylıkmışım gibi oluyor...
bu arada herkes misafirler için karşılama ikramlarını konuşmaya başlamış... kim ne ikram düşünüyor bir yazar mısınız?ben hiç düşünmemiştim de....[/QUOTE]

canım iyiyim çok şükür senin dediğin gibi bende de oluyor o çok geriliyorum nefes alamaz gibi oluyorum eşim yatıp kalkarken destek verio bana :) kızdırıyor bazen beni 4 ay sonrasını düşünemiyorum die biraz bebek yağı sürünce rahatlıyorum.ikramlık sormuşsun canım ben bebek kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum onun araştırması içindeyim bi arkadaşımda kendi el emeğiyle çikolata süsleyecek onuda hastanede ikram edeceğiz kısmetse sende fikir ne var

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRR

rapunzeln+
CerenliYagmur
blue_sky
mytts

Nasılsınız kızlar tepikleriniz nasıl....................

günaydın canım çok şükür artık hissediyorum az önce vurdu 1-2 defa şimdi uyuyor galiba kuzucum... ama bende buğün bi sırt ağrısı başladı karnım büyüdükçe taşıyamıyorum galiba(

günaydın semyasem

bu arada herkes misafirler için karşılama ikramlarını konuşmaya başlamış... kim ne ikram düşünüyor bir yazar mısınız?ben hiç düşünmemiştim de....[/QUOTE]

bende şişkinlik oluyor yatakta dönemiyorum canım... ikramlık aslında yapılacak çok şey var ben bebek şekeri ikram etmek istiyorum bakalım hala karar veremedim.. metto şeker çok uygun fakat içime kurt düştü kalitesi nasıldır sepet şeker yastığı çokmu küçük demeye başladım şimdi..

Selam canım bende hastanede dağıtmak için çikolata yaptırcam bi tane bebek beişiği şeklinde çikoltalık beğendim fiyatı 25 lira gibi birşey içine bişiler yaptırcam mevlüt şekeride yaptırcam ayrıca bu kadar benim düşündüklerim ama daha mevlüt şekerlerinin şeklini falan düşünmedim haftasonu şark hana gidicem eminönüne orda çeşit bolmuş zonox havuzlu hana gitmişti orayada bakıcam...

Son düzenleme:
canım 190 tl normalde ama 125 tl olur dediler..numune gönderirlerimi bilmiyorum. dediğin gibi istemekte fayda var..

Tatlım şekerine baktım şimdi. Biblosu falan yokmuş.O yüzden çok büyük bi süpriz yaşamassın şekerde. Ama sepette / takı yastığında / kapı süsünde durum ne olur bilmem..Onlar büyük ürünler bide.Hadi kapı süsüde bi derece ama sepet düzgün gelirmi bilemicem :44:
Bende kararsızım hala aynı siteden bende beğendim ama üşenmeyip bide burda bakıcam. Ha fiyatları çok uyguna geliyor sitenin o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…