2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o büyüdükçe ağrı kısmı başladı bendede. Bide blue nun dediği gibi nefes alma zorluğu var top gibimi olcaz ne ben fazla kiloda almadım ama kız göbeği benimki büyüdü baya dışardan 8 aylık gibin görünüyorum bi görseniz....

Akşamları bende çok şişiyorum kızlar..yatıp kalkarken eşim destek veriyor. Şimdiden 9 aylık oldum valla :26:

Akşamları bende çok şişiyorum kızlar..yatıp kalkarken eşim destek veriyor. Şimdiden 9 aylık oldum valla :26:

rapunzel nolcak bizim halimiz yuvarlanarak doğuma gitmeyelim sonra hayatımda böle bi göbüşüm olcağını tahmin edemezdim hayal de edemezdim kendimde bazen yastık falan sokar karnıma bakardım aynada ama bu yastık olayını geçti valla

sen benden birbuçuk hafta öncesin güzelim ya..bana nolyosa daha 24 deyim ben

günaydın anneler...

günaydınnnn
blue-cannn
nasılsın
dün yoktun ?

günaydınnnn
bende burdayımm:92:
kahvaltıdaydımm
şekerlerin çok güzell
ama göründüğü gibimi ondan emin olman lazımm

günaydınnn
gerçi bana günaydın dememişsin ama olsunn
biz alınmıyoruzzz:86::86:

canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:

günaydın canım

günaydınnnn
bugün erkencisin balcı

günaydın semyasem[/QUOTE]

günaydıınnn :92::92::92:

Günaydın herkeseee, sabahleyin burun kanamasıyla güne başladım,korktum hemen dr'umu aradım tampon yapmamı geçmezse KBB Dr'una gözükme mi söyledi bende hemen işyerime yakın bi hastaneden aldım randevu gittim..Hamilelik de olabiliceğini söyledi,burun spreyi verdi ama almadım..Böyle işte Genelde şişermiş hamişlerin burnu bilginiz olsun

günaydıınnn :92::92::92:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92:

GÜnaydın tatlım geçmiş olsun. Dİkkat et kendine.....

Son düzenleme:

walla hiç fikir yok bende... arkadaşımın doğumuna gittiğimde çok güzel minicik biberonlar falan varmişti çukulatayla beraber...öyle birşeyler yapabilirim ben de ama fiyat araştırmaya başlamadım henüz...çok mu pahalı oluyor öyle şeyler?:26:

görüp alsan daha içine siner sanırım cerencim..

resimlerini falan koyabiliyorsan koysana duncan...

günaydınnnn
blue-cannn
nasılsın
dün yoktun ?

günaydın semacanım..dün işyerin dışında görevliydim.o yüzden yoktum..canım arkadaşım hemen farketmiş yokluğumu iyiyiz canım..siz nasılsınız? işte akşamalrı şişkinliğim çok oluyor..o kadar ki bazen nefes almakta zorlanıyorum..akşam yemeği yemesem mi artık...:26:belki ondandır ...eşim kaldırıp oturtuyor çoğu zaman....destek oluyor yani...sen ne durumdasın?

canım benim burda bakabilceğim bi yer yok olanlarda inanılmaz uçuk fiyatlar istanbulda olanlar çok şanslı tabi...işyerinden çıkıp daha bebeğe hiçbirşey bakamadım bebek odası için gezmek istiyorum çok fazla seçenek var ama ne zaman cumartesi günü bile 5 de çıkıyorum ya rapor alıcam ya da ne yapıcam bilmiyorum.

bende nefes almakta güçlük çekiyorum bu aylarda olurmuş ama öyle okumuştum. benim karnımda 7 aylık gibi çabuk büyüdü ((

sema cannn şekerler güzelde diğerleri nasıl gelir bilmiyorum? gezme şansım da yok gezsemde burda bulamam zaten..

Kuzular
Bugün yine çok yoğun olucak.İnşallah öğleden sonra tekrar bakarım. Öpüyorum sizi

CANIIMM
ben gözümle görmeden hatta açıp bakmadan hiçbir ürün alamıyorum
benimkide değişik bir rahatsızlık
ceren
belki yakınlarında vardır ki mutlaka şekerciler vardır orda görüp alabileceğin

kızlar pimapenci gelcek bizim yatak odasının balkonunu kapatmak için sabahın bir körü dikildim evi falan topladım ama ne gelen var ne giden bütün binayı kapatcaklar aynı anda öfff bekle bekle sıkıldım bide annemin komşusu beni davet etmişti bugün öle işte.........

herkese günaydın kızlar biz yeni kalktık ve çok açız gecede aç yattık zaten :) çok kilo aldığım için artık dikkat etmeye başladım yoğurt yiyip yattım sadece şimdi kahvaltı yapalım sonra görüşürüz

günaydıınnn
ahh yazık bebeğe kıyamam annesi niye aç bıraktın sen minnoşuuu
hadi afiyet olsun yarasın bebişine

günaydıınnn :92::92::92:[/QUOTE]

semacım günaydın sen o sıra çevirim içi gözükmüyodun ondan atlamışımdır nasılsın :)

günaydın kızlarrr keyifler nasıl bakalım dünbiraz alışveriş yaptım ama tam anlamıyla istediğim gibi bişeyler bulamadım bi kaç parça bişey aldım şimdi onları eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…