günaydın canım çok şükür artık hissediyorum az önce vurdu 1-2 defa şimdi uyuyor galiba kuzucum... ama bende buğün bi sırt ağrısı başladı karnım büyüdükçe taşıyamıyorum galiba(
Akşamları bende çok şişiyorum kızlar..yatıp kalkarken eşim destek veriyor. Şimdiden 9 aylık oldum valla :26:
rapunzel nolcak bizim halimiz yuvarlanarak doğuma gitmeyelim sonra hayatımda böle bi göbüşüm olcağını tahmin edemezdim hayal de edemezdim kendimde bazen yastık falan sokar karnıma bakardım aynada ama bu yastık olayını geçti valla
günaydın anneler...
günaydın kızlar ... kimse yok topikte bende başka şaşırdım valla..
dün size gösterdiğim metto şeker deki ürünler için ordan beni aradılar ben mail atıp istediğim ürünleri belirtmiştim yanlız bebek şekerinde 100 den fazla olursa indirim olurmu die sormuştum istediğim ürünler şeker sepeti , takı yastığı, kapı süsü ve bebek şekeriydi,beni arayan kişi toplu halde aldığınız için hepsi 125 tl olur dedi çok şaşırdım yani inanılmaz uygun sonrada düşündüm acaba kalitesi gösterildiği gibimidir? yani sonradan pişman olmak istemem.. sizce kızlar napayım?
http://mettoseker.com/image.ashx?id=99&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=123&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=125&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=256&size=small
günaydın rapunzel-duncan-simgesel-mytts-cerenli herkeze bol neşeli bir gün olsun:)
nasılsınız ben ve kızım nisa iyiyiz şükür dün gece annemlerdeydik bebeğe aldığımız bi kaç parça eşya annemin evindeydi hediye gelenler falan onların resmini çekip bizim sayfaya ekledim daha ekleyeceklerim vardı ama uykum çok gelince yarıda bıraktım bu gece yine ilave ederim
canım günaydın. Ne kadar tutuyorduda 125 e indirdi?bide örnek numune şeker gönderip gönderemeyeceklerini sor istersen :44:
günaydın canım
günaydınnnn
bugün erkencisin balcı
sen benden birbuçuk hafta öncesin güzelim ya..bana nolyosa daha 24 deyim ben
günaydın rapunzel-duncan-simgesel-mytts-cerenli herkeze bol neşeli bir gün olsun:)
nasılsınız ben ve kızım nisa iyiyiz şükür dün gece annemlerdeydik bebeğe aldığımız bi kaç parça eşya annemin evindeydi hediye gelenler falan onların resmini çekip bizim sayfaya ekledim daha ekleyeceklerim vardı ama uykum çok gelince yarıda bıraktım bu gece yine ilave ederim
günaydıınnn :92::92::92:
Günaydın herkeseee, sabahleyin burun kanamasıyla güne başladım,korktum hemen dr'umu aradım tampon yapmamı geçmezse KBB Dr'una gözükme mi söyledi bende hemen işyerime yakın bi hastaneden aldım randevu gittim..Hamilelik de olabiliceğini söyledi,burun spreyi verdi ama almadım..Böyle işte Genelde şişermiş hamişlerin burnu bilginiz olsun
canım iyiyim çok şükür senin dediğin gibi bende de oluyor o çok geriliyorum nefes alamaz gibi oluyorum eşim yatıp kalkarken destek verio bana :) kızdırıyor bazen beni 4 ay sonrasını düşünemiyorum die biraz bebek yağı sürünce rahatlıyorum.ikramlık sormuşsun canım ben bebek kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum onun araştırması içindeyim bi arkadaşımda kendi el emeğiyle çikolata süsleyecek onuda hastanede ikram edeceğiz kısmetse sende fikir ne var
bende şişkinlik oluyor yatakta dönemiyorum canım... ikramlık aslında yapılacak çok şey var ben bebek şekeri ikram etmek istiyorum bakalım hala karar veremedim.. metto şeker çok uygun fakat içime kurt düştü kalitesi nasıldır sepet şeker yastığı çokmu küçük demeye başladım şimdi..
resimlerini falan koyabiliyorsan koysana duncan...Selam canım bende hastanede dağıtmak için çikolata yaptırcam bi tane bebek beişiği şeklinde çikoltalık beğendim fiyatı 25 lira gibi birşey içine bişiler yaptırcam mevlüt şekeride yaptırcam ayrıca bu kadar benim düşündüklerim ama daha mevlüt şekerlerinin şeklini falan düşünmedim haftasonu şark hana gidicem eminönüne orda çeşit bolmuş zonox havuzlu hana gitmişti orayada bakıcam...
günaydınnnn
blue-cannn
nasılsın
dün yoktun ?
Tatlım şekerine baktım şimdi. Biblosu falan yokmuş.O yüzden çok büyük bi süpriz yaşamassın şekerde. Ama sepette / takı yastığında / kapı süsünde durum ne olur bilmem..Onlar büyük ürünler bide.Hadi kapı süsüde bi derece ama sepet düzgün gelirmi bilemicem :44:
Bende kararsızım hala aynı siteden bende beğendim ama üşenmeyip bide burda bakıcam. Ha fiyatları çok uyguna geliyor sitenin o ayrı..
Canım o büyüdükçe ağrı kısmı başladı bendede. Bide blue nun dediği gibi nefes alma zorluğu var top gibimi olcaz ne ben fazla kiloda almadım ama kız göbeği benimki büyüdü baya dışardan 8 aylık gibin görünüyorum bi görseniz....
resimlerini falan koyabiliyorsan koysana duncan...
canım benim burda bakabilceğim bi yer yok olanlarda inanılmaz uçuk fiyatlar istanbulda olanlar çok şanslı tabi...işyerinden çıkıp daha bebeğe hiçbirşey bakamadım bebek odası için gezmek istiyorum çok fazla seçenek var ama ne zaman cumartesi günü bile 5 de çıkıyorum ya rapor alıcam ya da ne yapıcam bilmiyorum.
bende nefes almakta güçlük çekiyorum bu aylarda olurmuş ama öyle okumuştum. benim karnımda 7 aylık gibi çabuk büyüdü((
sema cannn şekerler güzelde diğerleri nasıl gelir bilmiyorum? gezme şansım da yok gezsemde burda bulamam zaten..
Kuzular
Bugün yine çok yoğun olucak.İnşallah öğleden sonra tekrar bakarım. Öpüyorum sizi
herkese günaydın kızlar biz yeni kalktık ve çok açız gecede aç yattık zaten :) çok kilo aldığım için artık dikkat etmeye başladım yoğurt yiyip yattım sadece şimdi kahvaltı yapalım sonra görüşürüz
günaydınnnn
blue-cannn
nasılsın
dün yoktun ?
günaydınnnn
bende burdayımm:92:
kahvaltıdaydımm
şekerlerin çok güzell
ama göründüğü gibimi ondan emin olman lazımm
günaydınnn
gerçi bana günaydın dememişsin ama olsunn
biz alınmıyoruzzz:86::86:
günaydın semyasem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?