2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebişi aç bırakma fazla doğurup verirsin kilolarını günaydınlarrrr tatlım....

Günaydın güzelim çok şekerler.......

cicilerinizi güle güle kullanın kızınla dilaracım bende akşam ekledim bizim mayıs cicilerine sayfasına daha ekleyemediklerim var bu akşam halledicem onlarıda :)

günaydıınnn :92::92::92:

semacım günaydın sen o sıra çevirim içi gözükmüyodun ondan atlamışımdır nasılsın :)[/QUOTE]

yok canım şaka yaptımm
iyiyim teşk.ederim sen nasılsın ?

günaydıınn kokoş kızın annesii
gri ayakkabıya bayıldıımmmm

gri ayakkabıya bayıldıımmmm [/QUOTE]

günaydın canımm çok şirin dimi babasıda açıp açıp ona bakıyo

günaydın semacanım..dün işyerin dışında görevliydim.o yüzden yoktum..canım arkadaşım hemen farketmiş yokluğumu iyiyiz canım..siz nasılsınız? işte akşamalrı şişkinliğim çok oluyor..o kadar ki bazen nefes almakta zorlanıyorum..akşam yemeği yemesem mi artık...belki ondandır ...eşim kaldırıp oturtuyor çoğu zaman....destek oluyor yani...sen ne durumdasın?

diye yazmıştım...atlamışsın beni.....
kızlar bebek şekerlerine falan baktım netten şimdi ...genelde 3-6 tl arası..100 adet yaptırsan epeyce tutuyormuş...:26:

kızlar selam
Bişi söylücem, geçenlerde Zonox du yanlış hatırlamıyorsam bir sepet seti almıştı ya 6 parça, TEKZEN'den, ben dün Acıbadem Carrefour da gördüm, katalog ürünü yazıyordu, aynısı,70 TL idi. Alacak olanlar olursa fikir olsun diye, bende alacaktım ama tam olarak beklediğim gibi bulamadığım için almadım. Eminönünde böyle sepet satan yerler varmıydı, biliyormusunuz, bir de oralara bakıyım diyorum.

semacım günaydın sen o sıra çevirim içi gözükmüyodun ondan atlamışımdır nasılsın :)

yok canım şaka yaptımm
iyiyim teşk.ederim sen nasılsın ?

iyiyim semacım ama şu bikaçgündür yemek borumda acayip bir yanma var neden bilmiyorum ızdırap veriyo bana

gri ayakkabıya bayıldıımmmm [/QUOTE]

gri ayakkabıya bayıldıımmmm

günaydın canımm çok şirin dimi babasıda açıp açıp ona bakıyo[/QUOTE]

EVET YAA çok şekerler
kızın güle güle giysin inş...

aa yokluğunu farketmez olurmuyum can arkadaşım benim
canım akşam yemek sonrası ağırlaşmamak için
ara öğünlere ağırlık vermemiz lazım
seni bilmem ama bence ara öğünlere ağırlık vermemiz lazımmm
akşam üstü 4-5 gibi bişeyler atıştırsak akşam yemeğini daha az yeriz
gibime geliyor ne dersin..
ben öğle yemeğimi 1 de yiyorum
akşam yemeğimi 9 da yiyorum
arada bişey yemiyorum akşam 19:30 evde oluyourm 1 bardak süt içip eşimi bekliyorum yemeğe
eee 8 saat sonra yemek yersem
haliyle çok acıkıyorum
dana gibi yiyorum
ben şimdilik çok şükür iyiyimmm
yemeklerden sonra hala kendimdeyimm
başımın çaresine bakıyorum
ama çok dikkat ediyorum allah biliyor

bebek şekerleri için ben şimdilik farklı şeyler düşünüyorum
bebek şekerleri için eminönünde şekerciler var
istanbulda olan arkadaşlar emiönündekileri görmeden siapriş vermeyin derim
çok çok çeşit var süslü püslü hemde

selamm
benim bilgim yok ama mutlaka vardır orda

Merhabalar günaydın güzel anneler ;sabahan beri işlerin yoğunluğundan bakamadım kk'ne

kusurumuza bakmayın lütfen selamlara karşılık veremedik.

Ben de akşamları çok kotü oluyorum semaysemin dediği gibi akşam yemeklerine cok yüklenmesek bu kadar kötü olmayacağız ama calışanlar için bu cok zor oluyor ara öğünleri yiyemeyince iş yerinde akşam eve gidince bir anda ükleniyoruz yemeğe ben bir de hafta sonu dısında hiç yürüyüş yapamıyorum sabah kalk arabayla işe gel arabaya bin eve dön birgün otobüsle gideyim dedim hem yürürüm duraklara kadar dedim ama o da cok zor birde tıkış tıkış kimse yer vermiyor ( bu konuda sizler neler yapıyorsunuz yürüyüş yapabiliyormusunuz?

canlarım günaydınnnnnn

tehlikeli sularda yüzmeye başladım. 57 kilo olmuşum. ve öyle aman aman yemem yok inanın bana.eskiden nasıl yiyorsam aynısı. bu cuma şeker yüklemem var. şeker durumum olabilir çok canım sıkkın

canım, mettoseker bizim tanıdığımız aynı zamanda. yapan kişiyi şahsen tanıyorum. için ferah olsun. çok titiz bir şirket.

http://www........................................................../mettoseker/264841671518
facebook sayfasında müşteri yorumlarını görebilirsin ve siparişleri var. kampanyalarınıda facebookta duyuruyorlar

canım ben aldım 89 tl ye. 70 ise iyi derim. 20 tl fazlasına almıştım ben. sepetler güzel ama büyük sepetin kapağı deri kayış ile tutturulmuş. çabuk kırılır diye düşünüyorum ama genel olarak beğendim. 6 parça

Evet cnm Eminönünde sadece Sepetlerin satıldığı bi sokak var,güzel şeyler var ben hatta kirli sepetimi ordan almıştım

canım kilo noktasını bence hiç kafana takma ben gecen ay kontrole gidene kadar 70 kilo oldum doktora da bir gitdim tartıya cıktım kilo 71 ben kara yaslardayım doktor bır de benim moralimi bozdu seker varmı aılede falan yok diyorum ama ınanın tam bir gunde beş kilo farketdım ayaklarım boğum boğum oldu çoraplarım sanki bana fazla geliyordu ama ertesi gun doktor stresi bitdi ve ben evde tartıya çıktım kı 65.300 geldım ve o gunden sonrada hıç ole bırsey yasamadım ama bence bız stres yapdıkca vucut su tutuyor

ben de hemen hemen aynı durumdayım senle semacım...öğlen 12 gibi yemek yeyip akşam 8 e kadar bekliyorum eşimi... ama ben hep böyleydim...gebelikten dolayı rahatsızlıklar ve kilo alımı oluyor biliyorum..o değil de kesin benim doktor kızacak nasıl alıyorsun bu kadar kiloyu diye..hayır anlatabilecek miyim bakalım bende değişiklik yok kızımdan diyeara öğün falan bana farketmiyor canım...akşam çok az da yesem aynı şişkinlik oluyor...neyse...yapacak birşey yok sanırım...eminönüne gitmeyi istiyorum ben de ama...biz pendikteyiz...çok uzak kalıyor bize...yoksa görerek almak her zaman çok daha iyi...artık uzun uzun çarşı pazar da gezemiyorum ben.çabuk yoruluyorum...

Zonicim nbr kız?gelip 2 msj atıp kayboluyorsun...bak performasını beğenmiyorum hiç ona göreaz daha dur kızım yaaa....öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…