herkese günaydın kızlar biz yeni kalktık ve çok açız gecede aç yattık zaten :) çok kilo aldığım için artık dikkat etmeye başladım yoğurt yiyip yattım sadece şimdi kahvaltı yapalım sonra görüşürüz
Eki Görüntüle 126037 Eki Görüntüle 126038 Eki Görüntüle 126039 Eki Görüntüle 126040 Eki Görüntüle 126041 Eki Görüntüle 126042 günaydın kızlarrr keyifler nasıl bakalım dünbiraz alışveriş yaptım ama tam anlamıyla istediğim gibi bişeyler bulamadım bi kaç parça bişey aldım şimdi onları eklicem
Canım bebişi aç bırakma fazla doğurup verirsin kilolarını günaydınlarrrr tatlım....
Günaydın güzelim çok şekerler.......
Eki Görüntüle 126037 Eki Görüntüle 126038 Eki Görüntüle 126039 Eki Görüntüle 126040 Eki Görüntüle 126041 Eki Görüntüle 126042 günaydın kızlarrr keyifler nasıl bakalım dünbiraz alışveriş yaptım ama tam anlamıyla istediğim gibi bişeyler bulamadım bi kaç parça bişey aldım şimdi onları eklicem
cicilerinizi güle güle kullanın kızınla dilaracım bende akşam ekledim bizim mayıs cicilerine sayfasına daha ekleyemediklerim var bu akşam halledicem onlarıda :)
günaydıınnn :92::92::92:
ben görmedim nerdeler
teşekkürlerrr bu arada
semacım günaydın sen o sıra çevirim içi gözükmüyodun ondan atlamışımdır nasılsın :)
günaydıınn kokoş kızın annesii
gri ayakkabıya bayıldıımmmm
günaydın semacanım..dün işyerin dışında görevliydim.o yüzden yoktum..canım arkadaşım hemen farketmiş yokluğumu iyiyiz canım..siz nasılsınız? işte akşamalrı şişkinliğim çok oluyor..o kadar ki bazen nefes almakta zorlanıyorum..akşam yemeği yemesem mi artık...belki ondandır ...eşim kaldırıp oturtuyor çoğu zaman....destek oluyor yani...sen ne durumdasın?
diye yazmıştım...atlamışsın beni.....
kızlar bebek şekerlerine falan baktım netten şimdi ...genelde 3-6 tl arası..100 adet yaptırsan epeyce tutuyormuş...:26:
kızlar selam
Bişi söylücem, geçenlerde Zonox du yanlış hatırlamıyorsam bir sepet seti almıştı ya 6 parça, TEKZEN'den, ben dün Acıbadem Carrefour da gördüm, katalog ürünü yazıyordu, aynısı,70 TL idi. Alacak olanlar olursa fikir olsun diye, bende alacaktım ama tam olarak beklediğim gibi bulamadığım için almadım. Eminönünde böyle sepet satan yerler varmıydı, biliyormusunuz, bir de oralara bakıyım diyorum.
yok canım şaka yaptımm
iyiyim teşk.ederim sen nasılsın ?
iyiyim semacım ama şu bikaçgündür yemek borumda acayip bir yanma var neden bilmiyorum ızdırap veriyo bana
aynen bende de o yanıklar var
yanmalar genelde tatlı gıdalardan sonra oluyor
ben biraz daha devam ederse
burda arkadaşlarımız gaviscon diye bir şurup kullanıyolar ondan kullanıcam
Merhabalar günaydın güzel anneler ;sabahan beri işlerin yoğunluğundan bakamadım kk'ne
kusurumuza bakmayın lütfen selamlara karşılık veremedik.
günaydın kızlar ... kimse yok topikte bende başka şaşırdım valla..
dün size gösterdiğim metto şeker deki ürünler için ordan beni aradılar ben mail atıp istediğim ürünleri belirtmiştim yanlız bebek şekerinde 100 den fazla olursa indirim olurmu die sormuştum istediğim ürünler şeker sepeti , takı yastığı, kapı süsü ve bebek şekeriydi,beni arayan kişi toplu halde aldığınız için hepsi 125 tl olur dedi çok şaşırdım yani inanılmaz uygun sonrada düşündüm acaba kalitesi gösterildiği gibimidir? yani sonradan pişman olmak istemem.. sizce kızlar napayım?
http://mettoseker.com/image.ashx?id=99&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=123&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=125&size=small
http://mettoseker.com/image.ashx?id=256&size=small
canım ben aldım 89 tl ye. 70 ise iyi derim. 20 tl fazlasına almıştım ben. sepetler güzel ama büyük sepetin kapağı deri kayış ile tutturulmuş. çabuk kırılır diye düşünüyorum ama genel olarak beğendim. 6 parçakızlar selam
Bişi söylücem, geçenlerde Zonox du yanlış hatırlamıyorsam bir sepet seti almıştı ya 6 parça, TEKZEN'den, ben dün Acıbadem Carrefour da gördüm, katalog ürünü yazıyordu, aynısı,70 TL idi. Alacak olanlar olursa fikir olsun diye, bende alacaktım ama tam olarak beklediğim gibi bulamadığım için almadım. Eminönünde böyle sepet satan yerler varmıydı, biliyormusunuz, bir de oralara bakıyım diyorum.
kızlar selam
canlarım günaydınnnnnn
tehlikeli sularda yüzmeye başladım. 57 kilo olmuşum. Ve öyle aman aman yemem yok inanın bana.eskiden nasıl yiyorsam aynısı. Bu cuma şeker yüklemem var. şeker durumum olabilir çok canım sıkkın
canım, mettoseker bizim tanıdığımız aynı zamanda. Yapan kişiyi şahsen tanıyorum. Için ferah olsun. çok titiz bir şirket.
http://www........................................................../mettoseker/264841671518
facebook sayfasında müşteri yorumlarını görebilirsin ve siparişleri var. Kampanyalarınıda facebookta duyuruyorlar
canım ben aldım 89 tl ye. 70 ise iyi derim. 20 tl fazlasına almıştım ben. Sepetler güzel ama büyük sepetin kapağı deri kayış ile tutturulmuş. çabuk kırılır diye düşünüyorum ama genel olarak beğendim. 6 parça
aa yokluğunu farketmez olurmuyum can arkadaşım benim
canım akşam yemek sonrası ağırlaşmamak için
ara öğünlere ağırlık vermemiz lazım
seni bilmem ama bence ara öğünlere ağırlık vermemiz lazımmm
akşam üstü 4-5 gibi bişeyler atıştırsak akşam yemeğini daha az yeriz
gibime geliyor ne dersin..
ben öğle yemeğimi 1 de yiyorum
akşam yemeğimi 9 da yiyorum
arada bişey yemiyorum akşam 19:30 evde oluyourm 1 bardak süt içip eşimi bekliyorum yemeğe
eee 8 saat sonra yemek yersem
haliyle çok acıkıyorum
dana gibi yiyorum
ben şimdilik çok şükür iyiyimmm
yemeklerden sonra hala kendimdeyimm
başımın çaresine bakıyorum
ama çok dikkat ediyorum allah biliyor
bebek şekerleri için ben şimdilik farklı şeyler düşünüyorum
bebek şekerleri için eminönünde şekerciler var
istanbulda olan arkadaşlar emiönündekileri görmeden siapriş vermeyin derim
çok çok çeşit var süslü püslü hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?