2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım..ben de senle aynı durumdayım...

merhaba günaydıınnnn
allah kolaylık versinnn

tskler canım allah hepımıze kolaylıklar versın bu göbekle calışmak artık güçleşti işin yoğunluğu stresi birde vucudun agırlaşması ...kolay değil 9. Ayı düşünemiyorum ben bir de son üç haftaya kadar çalışcam

ara ögünlerde en azından meyve meyve suyu ayran gibi şeyler yesek kafi gelecek
bu aydan sonra kilo alımı artıyor amman kızlar dikkat edelim
ben sabahalrı servise kadar yürüyorum yaklaşık 2,5- 3 km kadar ancaakkk
son bi kaç gündür 20 dakika yürüdükten sonra bebek karnımın bir tarafına yığılıyor acaip karnım ağrıyor adım dahi atamıyorum
3 sabah yürürken kasıldım sokakta kalakaldım allahım servis bekliyo ben kıpırdayamadım yavaş yavaş servise ulaştım

amaaa
pes etmek youkkk
daha erken evden çıkıp daha ağır tempoyla yürümeye devam edicem
bu kadar yürüyüse 1 ayda 4 kg almayıda becerdim

evet ben de.....ben de senin her yazdığını onaylıyorum onay mercii gibi...ama aynı durumdayız ne yapayım...son 3 hafta kalana kadar çalışmam gerek benim de...dediğin gibi göbek olayı zorlamaya başladı bile..bir de ben son 10 günde acaip büyüdüm..birden...

ooo masallah canım sen iyi yürüyorsun nazar etmeyimde masallah masallah...
Gecen ama burda bır arkadaın doktoru cok yürümemi demişti hatırlıyormusunuz doğum başlatıyormuş falan ama bana saçma geldi acıkcası

blue-cann
canım son haftaya kadar çalışıcan ya dahada dikkat et olurmu
sanırsam bende çok büyüdümmm
geçenlerde sürekli yemek sipariş ettiğim yere yemeğe gittimm
ordaki garsonlardan biri bana abla senin izin ne zamaan başlıyacak dedi...
hüüüppp karnımı içime çektim heralde 8 aylık falan duruyor

:)))) birbirimizi sürekli onaylamamız normal cünku aramız da iki gün varmış

aslında benim su toplamıyor canım 19. haftadan sonra hızla kilo almaya başladım. 4 kilo almışım 24.haftamdayım daha. ne oluyor anlamıyorum. bacaklarıma baktı doktor su toplamıyor. bugün tartıldım tam 57. ya bişey yemiyorum. bol meyve ve süt içiyorum. ben tatlı bile yemem (ekmek, pilav, vs..] yemem. inşallah şekerim yokturdur.

iyidir canımmmm senden evet ya giremiyorum çok fazla. evde bayadır iş yapmıyorum yığıldı işlerim. şimdide çeyiz sandığımı balkona taşıdık bebek odasını düzenliyorum imdaaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum

sen napıosun nasılsın hayatım bişeyler almaya başladın mı bebişe

:)))) birbirimizi sürekli onaylamamız normal cünku aramız da iki gün varmış hım birde benim göbek sivri ben den bir metre önde :))))

kızlar merhaba,

nasılsınız? ben iyiyim şükür..kilom fazla gidiyor klasik, ama nedense dışardan çaktırmıyormuşum..boy idare ediyor heralde şimdilik..kız kıpırdak, cumartesi kontrol var..
ben de yürüyüş yapamayanlardanım ki hayatım spor üzerine kuruluydu..fakat kışa denk gelmesi, sabah erken aksam geç gelmem yüzünden sadece hafta sonuna kaldı.
snırım kilo alımımı bu da arttırıyor

benim dr.um günde 1 saat yürüyebilirsin demişti..
sanmıyorum doğumu başlatıcağını
nette baktım ordada sabah akşam yarım saatlık yürüyüş yapılabilir yazıyor

iyiyiz çok şükür canım...walla bakıp duruyorum daha.kafam çok karışık...annemler falan yardımcı olacak.onları bekliyorum aslında...hergün yeni birşey çıkıyor..şimdi de bebek şekeri diye birşeyin varlığından hbrim oldu..ona baklmaya başladım..ama sanırım ben sadece bakıcıyım...

:)))) birbirimizi sürekli onaylamamız normal cünku aramız da iki gün varmış

evet bak yine onayladım

evet canım ..biliyorum.çok dikkat etmeliyim... gerçi dün göreve gittiğimiz yerde ordaki yabancı insanlar beni ilk kez görenler anlamadı hamile olduğumu ona da şaştım kaldım...tombik mi zannettiler beni ne...ama sadece karnımda şişlik var..ay ne bileyim işte semacann...ne olursa olsun azami dikkat gerek bana...daha uzun süre çalışacağım ne de olsa...sen naptın ya?var mı bir gelişme isizn işte?

semaysem hüüp karnını mı çektin:)) güldürdün beni çok tatlısın..
ben de sağlığım iyi olursa son aya kadar çalışıcam inşallahh..sonraya kalsın istiyorum bakalım

aaaaaa
ne güzel bak hiç belli olmuyo demekki
allah yardımcınız olsunn inş.sağlıkla sıhhatle tamamlarsın
işimiz bu hafta son olacaktı bakalımm yarın belli olacak

semaysem hüüp karnını mı çektin:)) güldürdün beni çok tatlısın..
ben de sağlığım iyi olursa son aya kadar çalışıcam inşallahh..sonraya kalsın istiyorum bakalım

teşk ederim canıımm

eevettt napıyımmm ya utandımm sürekli beni gördükleri halde doğuma az kaldı sandılar:78::78:
allah sanada kolylık güç kuvvet sabır versin inş.
sağlıkla sıhhatle tamamlarsın gününü

selam kızlar.....bız geldık..
nasılsınız? umarım herkes cooook ıyıdır bızım 15:30 da ayrıntılı usg mızheyecanla beklıyoruz...dualarınızı esırgemeyın lutfenn....sıze guzel guzel haberler vermek nasıp olsun...
guzel kızım saglıkla el sallasın anneye babaya...

hoşgeldiniz....amin inş güzel hbrlerle gelirsiniz kızlar

SELAMM
hoşgeldiinnn nasılsınn
canıımmm
inş.çokkk güzel haberler vericeksin bize
kızın sanada babasınada doktorada el sallayacak bak görüceksiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…