hosbuldum....amınnnn canım ıns....hoşgeldiniz....amin inş güzel hbrlerle gelirsiniz kızlar
ay ben de heyecanlandım şimdi...bilgisayarı ayarladın mı eve?
hosbuldum...ıyıyız canım rabbıme bın sukur...SELAMM
hoşgeldiinnn nasılsınn
canıımmm
inş.çokkk güzel haberler vericeksin bize
kızın sanada babasınada doktorada el sallayacak bak görüceksiinn
yok be canım daha ayarlayamadımmm
eşim halledicek onada tam kesinleşmeden aldırmak istemiyorum
hosbuldum...ıyıyız canım rabbıme bın sukur...
gecen hafta bı badıre atlattık ama sımdı cok ıyıyız...
ayyyyy ınan kac zamandır gormuyorum melegımı merekla beklıyorum...
e nasıl olacak şimdi?ya yarın tmm herkes evine derlersenapacağız o zaman?
Benim oğluş da çok tekmeler oldu.Bir yerde okudum.İkinci bebeğini bekleyenler 18.haftadan itibaren hareketleri hissedebilirlermiş.İlk bebeğini bekleyenler ise 22. haftaya kadar bebeğin hareketlerini hissetmeyebilirlermiş.Demek ki tam bizim bulunduğumuz haftalarda herkesin hareketleri daha fazla hissetmesi doğal
Mayıs annelerinde ikinci bebeğine hamile olan sadece ben değilmişim.Geçmiş okurken iki kişinin ilk çocuklarından bahsettiğini gördüm ve sevindim.
Herkesi ayrı ayrı tanımam için biraz zamana ihtiyacım var.Umarım foruma ayıracak daha çok vaktim olur.
Bütün hamişlere tatlı rüyalar...
slm bayanlar.size bi sorum olacak.benim bileklerim ve parmaklarım çok ağrıyor.kemiklerim sızlıyor resmen.kalsiyum almayada dikkat ediyorum ama.sizlerde de oluyor mu.bide gaviscon kullanmaya başladım dün kıvamı çok koyu değil mi onun.kaşığa zor akıyo.yutmasıda zor oluyor tabiki.ben onu sıcak suyla biraz açsam nasıl olur acaba.
slm bayanlar.size bi sorum olacak.benim bileklerim ve parmaklarım çok ağrıyor.kemiklerim sızlıyor resmen.kalsiyum almayada dikkat ediyorum ama.sizlerde de oluyor mu.bide gaviscon kullanmaya başladım dün kıvamı çok koyu değil mi onun.kaşığa zor akıyo.yutmasıda zor oluyor tabiki.ben onu sıcak suyla biraz açsam nasıl olur acaba.
canlarım günaydınnnnnn
tehlikeli sularda yüzmeye başladım. 57 kilo olmuşum. ve öyle aman aman yemem yok inanın bana.eskiden nasıl yiyorsam aynısı. bu cuma şeker yüklemem var. şeker durumum olabilir çok canım sıkkın
canım, mettoseker bizim tanıdığımız aynı zamanda. yapan kişiyi şahsen tanıyorum. için ferah olsun. çok titiz bir şirket.
http://www........................................................../mettoseker/264841671518
facebook sayfasında müşteri yorumlarını görebilirsin ve siparişleri var. kampanyalarınıda facebookta duyuruyorlar
canım ben aldım 89 tl ye. 70 ise iyi derim. 20 tl fazlasına almıştım ben. sepetler güzel ama büyük sepetin kapağı deri kayış ile tutturulmuş. çabuk kırılır diye düşünüyorum ama genel olarak beğendim. 6 parça
canım kilo noktasını bence hiç kafana takma ben gecen ay kontrole gidene kadar 70 kilo oldum doktora da bir gitdim tartıya cıktım kilo 71 ben kara yaslardayım doktor bır de benim moralimi bozdu seker varmı aılede falan yok diyorum ama ınanın tam bir gunde beş kilo farketdım ayaklarım boğum boğum oldu çoraplarım sanki bana fazla geliyordu ama ertesi gun doktor stresi bitdi ve ben evde tartıya çıktım kı 65.300 geldım ve o gunden sonrada hıç ole bırsey yasamadım ama bence bız stres yapdıkca vucut su tutuyor
kızlar merhaba,
nasılsınız? ben iyiyim şükür..kilom fazla gidiyor klasik, ama nedense dışardan çaktırmıyormuşum..boy idare ediyor heralde şimdilik..kız kıpırdak, cumartesi kontrol var..
ben de yürüyüş yapamayanlardanım ki hayatım spor üzerine kuruluydu..fakat kışa denk gelmesi, sabah erken aksam geç gelmem yüzünden sadece hafta sonuna kaldı.
snırım kilo alımımı bu da arttırıyor
selam kızlar.....bız geldık..
nasılsınız? umarım herkes cooook ıyıdır bızım 15:30 da ayrıntılı usg mızheyecanla beklıyoruz...dualarınızı esırgemeyın lutfenn....sıze guzel guzel haberler vermek nasıp olsun...
guzel kızım saglıkla el sallasın anneye babaya...
slm canım ağrım yok çok şükür benim ben yaklaşık 2 aydır magnezyım içiyorum sulandırarak belkide onun faydası vardır sende iç derim bu arada gaviskon mide yanması içinmiydi bende az önce doktorumu aradım 4-5 gündür feci halde yemek borum yanıyo gırtlağıma kadar doktorum reflüdür genellikle hamilelikte başlayım doğumda sona eriyor dedi PULTEC die bir hap söyledi iç bunu fayda etmezse şurup yazarız dedi bakalım alıcam bugün fayda eder inş.
Merhaba Arkadaşlar bişey soracağım bi arkadaşın yazısı vardı doğumda kiloların ne kadarı gidiyordu ? ( bebek-plasenta-su v.s.)
Herkese merhaba
Canım sevgilim bu gece İstanbul yolcusu ve taaa Pazar akşamı dönecek..
Evde yalnız olmak diil de onu cok özlicek olmak üzüyor beni
İnşallah sag salim gidip gelir...
Gecmişe bakamadım inşallah herkes iyidir...
kızlar reflüye ozellikle yanma oldu mu gaviscon cok iyi geliyor.
kıvamıkoyu olduğu için yemek borusunu daha iyi koruyor zaten..
zararsızmış da. ama ben gene de cok rahatsız olursam alıyorum biraz.
ozlemcim ayrıntılı ultrasonun güzel geçecek inşallahh..sen de el salla kızına bizden:)
öyle mi bende suyla biraz açsam mı fln diyodum:)
Üzülme canım dua et sağlıkla gitsin gelsin o sizi daha çok özleyecektir şimdi onun için özlem ikiye çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?