canım benim kilon gayet ii canını sıkma bak ben 63 falan oldum tartılmadım ama hissediyorum 7 kilo aldım 5,5 ayda ve ben sürekli oturuyorum hareketsizlikten alıyorum azla yemiyorum işyerinde malum öğlen ne varsa onu yiyorum buğün aç kaldım yoğurt ekmek yedim yada pilav yoğurt yiyorum sürekli napayımm? ara öğünlerde meyve yiyorum ya da lıgt yoğut ceviz faln..
mettoşeker konsunda yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim..içimi rahatlattın..
canım o bende de oluyor stres yapmamak lazım ve en önemlisi sülalemde şeker ver bende de olur die korkuyorum.
ben hiç yürüyemeyenlerdenim..
hoşgeldin canım nasılsın? inş. güzel haberlerle geliceksin benim içim çok rahat..
semacan canım benim ara öğün çok önemli akşam saat 5 de 5,30 da mutlaka 1 dilim ince kepek ekmeği ile zeytin ya da peynir yenebilir ve ya yoğurt ayran ya da portakal..
merhaba hoşgeldiiinnnnnnnnnnHerkese merhaba ...
geçmiş olsun dikkat et kendine ..Günaydın herkeseee, sabahleyin burun kanamasıyla güne başladım,korktum hemen dr'umu aradım tampon yapmamı geçmezse KBB Dr'una gözükme mi söyledi bende hemen işyerime yakın bi hastaneden aldım randevu gittim..Hamilelik de olabiliceğini söyledi,burun spreyi verdi ama almadım..Böyle işte Genelde şişermiş hamişlerin burnu bilginiz olsun
aç bırakma bebişi ... yazıkkkk ... çok yeni yemek yediysen ..halaa için bayılıyorsa ; etiformun üstüne peynir sür ye ....hem tok tutuyor...hem lifli .. mideyi rahatlatıyor ..herkese günaydın kızlar biz yeni kalktık ve çok açız gecede aç yattık zaten :) çok kilo aldığım için artık dikkat etmeye başladım yoğurt yiyip yattım sadece şimdi kahvaltı yapalım sonra görüşürüz
gene ne güzel ciciler almışsın ... kızın çook süslü olacakkkkkEki Görüntüle 126037 Eki Görüntüle 126038 Eki Görüntüle 126039 Eki Görüntüle 126040 Eki Görüntüle 126041 Eki Görüntüle 126042 günaydın kızlarrr keyifler nasıl bakalım dünbiraz alışveriş yaptım ama tam anlamıyla istediğim gibi bişeyler bulamadım bi kaç parça bişey aldım şimdi onları eklicem
hayırlı haberlerle gel inşallah .... dualarımız seninleselam kızlar.....bız geldık..
nasılsınız? umarım herkes cooook ıyıdır bızım 15:30 da ayrıntılı usg mızheyecanla beklıyoruz...dualarınızı esırgemeyın lutfenn....sıze guzel guzel haberler vermek nasıp olsun...
guzel kızım saglıkla el sallasın anneye babaya...
Allah kavuştursun ...benim eşimde 4 gündür iş için Adanadaydı .. salı geldi .. bursaya gitti .... pazar gene Adanaya gidecek ... hep fuarları var bu aralar.. çok zor gerçekten ...Herkese merhaba
Canım sevgilim bu gece İstanbul yolcusu ve taaa Pazar akşamı dönecek..
Evde yalnız olmak diil de onu cok özlicek olmak üzüyor beni
İnşallah sag salim gidip gelir...
Gecmişe bakamadım inşallah herkes iyidir...
onu ben yazmıştımMerhaba Arkadaşlar bişey soracağım bi arkadaşın yazısı vardı doğumda kiloların ne kadarı gidiyordu ? ( bebek-plasenta-su v.s.)
Amin Semacım..Cok saol...
Bu arada birisi sormustu gebelikte alınan kiloların kaynağı
İşte sorunuzun cevabı bayanlar
*Bebek
3.500 gr
*Plasenta
700 gr
*Amniyon sıvısı
800 gr
*Uterusun büyümesi
900 gr
*Meme dokusu artışı
400 gr
*Kan hacmindeki artış
1.250 gr
*Dokulardaki su artışı
1.250 gr
*Annedeki yağ dokusu artışı
3.200 gr
TOPLAM
12.000 gr
SAol Nevraacımm...
Allah saglık sıhhat versin de dayancaz artık ayrılıklara..
Bizimkininde habire egitimi cıkıyor..en son Kasım ayında vardı bende gitmiştim onunla arkadasımda kalmıstım ama bu sefer gidemedim..Cunku kuzenim Amerika da..İnşallah önümüzdeki ay yine egitim cıkarsa bende gidecegim..Mart ın sonuna kadar ucakla seyahat edebilirm nasıl olsa
eşin gidince ne yapıyorsun ..evde yalnız mı kalıyorsun ?
beni eşim yalnız bırakmıyor.birşey olur diye korkuyorum diyor .. ya babama -ya kardeşime -yada kendi annesine götürüyor.. dönüşte gelip alıyor ..
Herkese merhaba ...
Herkese merhaba
canım bende eşime hapı sipariş ettim ona yakın eczane var akşam içerim umarım hapın faydası olur resmen acı çekiyorum şuantatlım evet reflü için vrdi doktor benimde öle sanki yediklerim hep yemek borusunda gibi oluyo ve geğirme hissi oluyo hep midedeki gazdan dolayı.ben dün şurubu içtim içer içmez banyoya zor koştum.ne varsa çıkardım anca öle rahatlayabildim.sonra rahat uyumuşum artık.
tatlım eğitime mi gidiyor kocişin bende çok yolladım istanbula eğitime çok şükür bu ara gitmiyorHerkese merhaba
bana doktorum hap ismi söyledi şimdi hay allah birde gazisconmu aldırsam kikızlar reflüye ozellikle yanma oldu mu gaviscon cok iyi geliyor.
kıvamıkoyu olduğu için yemek borusunu daha iyi koruyor zaten..
zararsızmış da. ama ben gene de cok rahatsız olursam alıyorum biraz.
ozlemcim ayrıntılı ultrasonun güzel geçecek inşallahh..sen de el salla kızına bizden:)
allah kavuştursun canım arada bu ayrılıklar güzel oluyor eşim bi gece gidince ertesi gün birbirimizi çok özlemiş oluyoruz..bende yanlız kalıyorum burda kimsem yok onun ailesine de gitmek istemediğim için alıştım anlıcağın..
Evet Tugbacımm egitim için habire İstanbul da bizimki...
İnşallah bebek oldugu zaman azalır bari bu gitmeler...
Hem ona da yazık hiç dinlenemiyo sonra yeniden iş yogunluguna giriyo
Yalnız kalanları tebrik ediyorum arkadaşlar, dün eşim 12 gibi geldi ama hafiften bende çarpıntılar olmaya başlamıştı :) Haftaya Salı'da benim eşim İngiltereye gdiyor eğitim içinbakalım bnde şimdiden planlar yapmaya bşladım..Mother Care'den alış-veriş listesi yapıcam ona taşıyabildiği kadarını getirsin artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?