2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar metto şekerle görüştüm tekrar ayrıca okuduğum yorumlar çok güzeldi şikayetçi olan hiç yok herkes çok memnun fiyatlar çok uygun ve zonox da tanıyormuş zaten hiç teredüt etme dedi ürünler konusunda konuştuğum bayanda değişik önerilerde bulundu uğur böceği ni diğer ürünlerede kullanabiliriz dedi hepsi takım gibi olur zaman.. beğendiğniz ürünler öyle çok küçük değil dedi .. bende kızımın adına karar veremediğim için biraz daha beklicem.. ama ilk tercihim metto şeker olucak çok uygun numunede gönderiyorlar.. ayrıca ücretin yarısını ilk etapda diğer yarısını teslim alınca vericeğiz.. toplam 190 tl den 125 e düştüler..

sizlerde inceleyin derim ben..

eveeettt süper bir haber bu
inş.hepimiz doğumdan sonra en kısa zamanda aldığımız kiloları atarız

Eki Görüntüle 126105
Kız babası olunca masallar bile degişirmiş...Öyle diyolar :))

muhhahahahaha
eşimi gördüm bu karikatürde

anlıyorum canım yalnızmı kalacaksın peki yanında biri olsun mutlaka ben annemde kalırdım yalnız bırakmazdı eşim benim ama 2 gün hasret kalmakda iyi olsun kavuşmalar güzel oluyo :)

Ben eşimle gitmedigim zamanlar evde yalnız kalıyorum...
Valla mecbur olunca insan ister istemez alısıyor..
allahım korur bizi..Geceleri duamı okuyup öyle yatıyorum..
Yoksa eşimde yalnız kalmamı istemiyor ama elbetteki benim dedigim oluyor
Tito sizide allah kavustursun şimdide...yurtdısında bu magaza cok ucuz..Burada resmen insanları kaz gibi yoluyolar..

eveeettt süper bir haber bu
inş.hepimiz doğumdan sonra en kısa zamanda aldığımız kiloları atarız

muhhahahahaha
eşimi gördüm bu karikatürde

Kızz atacaz elbet içini ferah tut..
Bende bayıldım bu karikatüre
Tipik bir Türk kız babası

cnm bence çok uygun. o yorumlar çok önemli bence. çoğunluk iyi diyorsa bence iyidir. fiyatlarına dün baktım çok iyi. ben eminönüne bakmayı düşünüyorum. oranın fiyatlarını bilmiyorum ama eğerki metto daha ucuzsa mettodan düşünebilirim. sen sipariş verirsen bizlere de fikir ver cnm.
ayrıca hepsi 125 lira süper. :81:

Kızlar bugun bizim evliligimizin 53.ayı
Her ay illaki bişeyler yaparız..Bu ay eşimin İstanbul yolculugu oldugu için dun akşam dısarı cıktık...
Sinemaya gittik..Eyvah eyvah 2 yi izledik..o kaar sıcak ve güzel bir film ki..İnanılmaz keyif aldık..
Gerci Yigit Efe' m sesten biraz kokrtu hep kıprasıp durdu ama olsun..Ben gülüp mutlu olunca o da sevinmiştir

Kızz atacaz elbet içini ferah tut..
Bende bayıldım bu karikatüre
Tipik bir Türk kız babası

ben kızıma şimdiden sinirlenmeye başladımmm
işyerimde erkek personel çok fazla
kiminle konuşsam kızım hemmen başlıyo kaynamaya ama hiç durmuyoo
içimden diyorumki ahhh kızım amca gitsin ben sana sorucamm
sabah babasına şikayet ettim kızın erkek seslerine çok fazla aşina haberin olsun
eşimde şaşırdı anlamadı napıyım dedi

sen kızının kulağını çek bende saçlarını yolucam dedimmm

kızzzz..ayy ne güzelde anlatmıssın..
sen cok yasa emi...güldürdün beni..hatta bizi..ben gulunce oglanda dönmeye absladı fırfır

hehehe çok güldüm semacan ya yerim ben onun tepik atan ayaklarını ellerini.

cnm bizde geçen hafta sonu gidelim dedik. saat 1 de gittik akşam 9 a kadar doluydu dedik en iyisi haftaya kalsın. çok güzelmiş bende çok merak ediyorum. 1 mi 2 mi daha güzeldi. :44:

güzel anneler beni özledinizmiii
baktım işgüç bitmiyor bari mola veriyim dedim azcık geçmişi okudumm. Biz geçen seneyi eşimle ayrı şehirlerde geçirdik sadece cuma akşamı-pazartesi sabahı birlikteydik bütün yıl boyunca. Başka bir şubede görevlendirmesi vardı (Bankacı benim kocam) ve ben birtek gün bile evimden başka yerde kalmadım. İnanın hiç rahat edemiyorum Eğer şimdi olursa böle ayrı kalmalar ne yaparım bilmiyorum ama büyük ihtimal yine evimde kalırım.
Biliyomusunuz ankarada güneşli güzel bir hava var.mesai arkadaşlarımın 2 side hasta olduğu için gelmediler ve her iş başıma kaldı..insan böle havada çalışmak zorunda kalınca daha beter oluyo

hanımlar bahsettiğim bebek kurabiyelerini bursada yapan bi bayan buldum yehhuu :) istanbuldakiler çok pahalı geldi bana birde kargo parası verecektim rastgele ararken nette buldum bi bayan evinde eşiyle yapıyorlarmış fiyatları çok cazip geldi tanesini 2,5-yada 3 tl den yapıyo ben nette baktım 5 tlden aşağı değildi çoğu terde üstelik bu kurabiyelerin 4 ay raf ömrü varmış öncedende yaptırsanız problem olmaz dedi ama ben yinede doğuma 20-25 gün kala yaptırırım sizede beğendiğimi ekleyeyim bakalım ne diyeceksiniz Eki Görüntüle 126129

cnm bizde geçen hafta sonu gidelim dedik. saat 1 de gittik akşam 9 a kadar doluydu dedik en iyisi haftaya kalsın. çok güzelmiş bende çok merak ediyorum. 1 mi 2 mi daha güzeldi. :44:
Valla ilkini biz evde arkadaslarla izledik cok begendik..Ama 2.si cok daha güzel geldi bize..Sımsıcak bi film..İnsanı gulduruyo rahatlatıyo...stres kavga entrika yok..ay keske tv deki dizilerde hep böyle olsa..
Valla tavsiye ederim canımm..Gerci bizde dun akşam son 2 yeri aldık..Allahtan iyiydi yerimiz...
Öncelikle allah yardımcın olsun canımm...Bankacı kocalar olunca böyle oluyor işte..Egitim egitim hiç bitmiyoAma bende sen gibiyim..En iyisi evde olmak...sıkılırsam gider alısveriş yaparım bebegime...
hahahah eşime de derim seni cok özledim ondan böyle attım kendimi alısverişe

Bunlar gercekten cok güzel ama bana cok gereksiz geliyo..kaynanam bende olacak zaten yapsın tepsi tepsi kurabiye...Bir tek bebek şekerine hevesim var hatıra kalsın diye...acaba ben cok mu hevessiz bi anneyim yaa..:26:Sizleri gördükce kendimden supheye dustum ayol:26:

gerekli yada gereksiz konusunda bişey diyemem
kurabiyeler konusunda haklısın bencede bayat kurabiyeleri dağıtmanın manası yok
ama hatıra şeker konusunda çok farklı şeyler düşünüyorum inş.yapabilirimm

offf ya herkesin mi eşi bankacı burada bankacı eşleri olarak bır sayfada biz açalı ben cok dertliyim eşimin işinden cok zor ve stresli ben bile aksamgeldiğinde stres oluyorum bazen anlatma ne olur diyorum

canımbenim ben evdeki misafire ikram etmeyeceğim zaten hastaneye ziyarete gelenlere çikolata yada şeker yerine ikramlık vercem yoksa kime para yetiştiremem eve gelen misafir içinde yaptırırsam annem yapar benim kek poğça işlerimi

semacım kurabiyeler bayat olmuyor günlük yapılıyor ayrıca 4 ay kadar raf ömrü var 4 ay açılmasa bile tadı ilk günkü gibi oluyor

Merak ettim neler yapacaksın..
yoksa kendin mi yapıcan sekerleri.
Keşke elimden gelse bende cok isterdim ama tek basıma da bitiremem ki ayoll
Daral gelir bana sıkılırım hemen

arkadaşlar umarım herkes çok iyidir biz çok iyiyiz oğlumla çok şükür özlem ci ayrıntılın güzel geçer inşallah esracım eşin e allah kavuştursun şimdiden.. tuğbacım çok yanman varsa şimdilik 1 soda iç bayağı rahatlatır seni kurabiyeler çok şeker görünüyor kaç tane yaptırmayı düşünüyorsun ben hastaneye gelenlere lohosa şerbeti ve çikolota ve belki bebek şekeri ikram edrim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…