Semacım elbette ortalama degerler ama 7-8 kilo kesin gidecek bizden...Öylekii en toparlak olan arkadaslarım bile dogumdan 2-3 ay sonra eski formlarına döndüler..Yani dogum kilosu gercekten kalmıyor annede..Hele bir de emzirirse bebegini daha kolay kurtuluyor
anlıyorum canım yalnızmı kalacaksın peki yanında biri olsun mutlaka ben annemde kalırdım yalnız bırakmazdı eşim benim ama 2 gün hasret kalmakda iyi olsun kavuşmalar güzel oluyo :)
Yalnız kalanları tebrik ediyorum arkadaşlar, dün eşim 12 gibi geldi ama hafiften bende çarpıntılar olmaya başlamıştı :) Haftaya Salı'da benim eşim İngiltereye gdiyor eğitim içinbakalım bnde şimdiden planlar yapmaya bşladım..Mother Care'den alış-veriş listesi yapıcam ona taşıyabildiği kadarını getirsin artık :))
eveeettt süper bir haber bu
inş.hepimiz doğumdan sonra en kısa zamanda aldığımız kiloları atarız
muhhahahahaha
eşimi gördüm bu karikatürde
kızlar metto şekerle görüştüm tekrar ayrıca okuduğum yorumlar çok güzeldi şikayetçi olan hiç yok herkes çok memnun fiyatlar çok uygun ve zonox da tanıyormuş zaten hiç teredüt etme dedi ürünler konusunda konuştuğum bayanda değişik önerilerde bulundu uğur böceği ni diğer ürünlerede kullanabiliriz dedi hepsi takım gibi olur zaman.. beğendiğniz ürünler öyle çok küçük değil dedi .. bende kızımın adına karar veremediğim için biraz daha beklicem.. ama ilk tercihim metto şeker olucak çok uygun numunede gönderiyorlar.. ayrıca ücretin yarısını ilk etapda diğer yarısını teslim alınca vericeğiz.. toplam 190 tl den 125 e düştüler..
sizlerde inceleyin derim ben..
Kızz atacaz elbet içini ferah tut..
Bende bayıldım bu karikatüre
Tipik bir Türk kız babası
ben kızıma şimdiden sinirlenmeye başladımmm
işyerimde erkek personel çok fazla
kiminle konuşsam kızım hemmen başlıyo kaynamaya ama hiç durmuyoo
içimden diyorumki ahhh kızım amca gitsin ben sana sorucamm
sabah babasına şikayet ettim kızın erkek seslerine çok fazla aşina haberin olsun
eşimde şaşırdı anlamadı napıyım dedi
sen kızının kulağını çek bende saçlarını yolucam dedimmm
ben kızıma şimdiden sinirlenmeye başladımmm
işyerimde erkek personel çok fazla
kiminle konuşsam kızım hemmen başlıyo kaynamaya ama hiç durmuyoo
içimden diyorumki ahhh kızım amca gitsin ben sana sorucamm
sabah babasına şikayet ettim kızın erkek seslerine çok fazla aşina haberin olsun
eşimde şaşırdı anlamadı napıyım dedi
sen kızının kulağını çek bende saçlarını yolucam dedimmm
Kızlar bugun bizim evliligimizin 53.ayı
Her ay illaki bişeyler yaparız..Bu ay eşimin İstanbul yolculugu oldugu için dun akşam dısarı cıktık...
Sinemaya gittik..Eyvah eyvah 2 yi izledik..o kaar sıcak ve güzel bir film ki..İnanılmaz keyif aldık..
Gerci Yigit Efe' m sesten biraz kokrtu hep kıprasıp durdu ama olsun..Ben gülüp mutlu olunca o da sevinmiştir
Valla ilkini biz evde arkadaslarla izledik cok begendik..Ama 2.si cok daha güzel geldi bize..Sımsıcak bi film..İnsanı gulduruyo rahatlatıyo...stres kavga entrika yok..ay keske tv deki dizilerde hep böyle olsa..cnm bizde geçen hafta sonu gidelim dedik. saat 1 de gittik akşam 9 a kadar doluydudedik en iyisi haftaya kalsın. çok güzelmiş bende çok merak ediyorum. 1 mi 2 mi daha güzeldi. :44:
Öncelikle allah yardımcın olsun canımm...Bankacı kocalar olunca böyle oluyor işte..Egitim egitim hiç bitmiyogüzel anneler beni özledinizmiii
baktım işgüç bitmiyor bari mola veriyim dedim azcık geçmişi okudumm. Biz geçen seneyi eşimle ayrı şehirlerde geçirdiksadece cuma akşamı-pazartesi sabahı birlikteydik bütün yıl boyunca. Başka bir şubede görevlendirmesi vardı (Bankacı benim kocam) ve ben birtek gün bile evimden başka yerde kalmadım. İnanın hiç rahat edemiyorum Eğer şimdi olursa böle ayrı kalmalar ne yaparım bilmiyorum ama büyük ihtimal yine evimde kalırım.
Biliyomusunuz ankarada güneşli güzel bir hava var.mesai arkadaşlarımın 2 side hasta olduğu için gelmediler ve her iş başıma kaldı..insan böle havada çalışmak zorunda kalınca daha beter oluyo
hanımlar bahsettiğim bebek kurabiyelerini bursada yapan bi bayan buldum yehhuu :) istanbuldakiler çok pahalı geldi bana birde kargo parası verecektim rastgele ararken nette buldum bi bayan evinde eşiyle yapıyorlarmış fiyatları çok cazip geldi tanesini 2,5-yada 3 tl den yapıyo ben nette baktım 5 tlden aşağı değildi çoğu terde üstelik bu kurabiyelerin 4 ay raf ömrü varmış öncedende yaptırsanız problem olmaz dedi ama ben yinede doğuma 20-25 gün kala yaptırırım sizede beğendiğimi ekleyeyim bakalım ne diyeceksiniz Eki Görüntüle 126127 Eki Görüntüle 126128 Eki Görüntüle 126129
kızzzz..ayy ne güzelde anlatmıssın..
sen cok yasa emi...güldürdün beni..hatta bizi..ben gulunce oglanda dönmeye absladı fırfır
hehehe çok güldüm semacan yayerim ben onun tepik atan ayaklarını ellerini.
Valla ilkini biz evde arkadaslarla izledik cok begendik..Ama 2.si cok daha güzel geldi bize..Sımsıcak bi film..İnsanı gulduruyo rahatlatıyo...stres kavga entrika yok..ay keske tv deki dizilerde hep böyle olsa..
Valla tavsiye ederim canımm..Gerci bizde dun akşam son 2 yeri aldık..Allahtan iyiydi yerimiz...
Öncelikle allah yardımcın olsun canımm...Bankacı kocalar olunca böyle oluyor işte..Egitim egitim hiç bitmiyoAma bende sen gibiyim..En iyisi evde olmak...sıkılırsam gider alısveriş yaparım bebegime...
hahahah eşime de derim seni cok özledim ondan böyle attım kendimi alısverişe
Bunlar gercekten cok güzel ama bana cok gereksiz geliyo..kaynanam bende olacak zaten yapsın tepsi tepsi kurabiye...Bir tek bebek şekerine hevesim var hatıra kalsın diye...acaba ben cok mu hevessiz bi anneyim yaa..:26:Sizleri gördükce kendimden supheye dustum ayol:26:
güzel anneler beni özledinizmiii
Baktım işgüç bitmiyor bari mola veriyim dedim azcık geçmişi okudumm. Biz geçen seneyi eşimle ayrı şehirlerde geçirdikSadece cuma akşamı-pazartesi sabahı birlikteydik bütün yıl boyunca. Başka bir şubede görevlendirmesi vardı (bankacı benim kocam) ve ben birtek gün bile evimden başka yerde kalmadım. Inanın hiç rahat edemiyorum Eğer şimdi olursa böle ayrı kalmalar ne yaparım bilmiyorum ama büyük ihtimal yine evimde kalırım.
Biliyomusunuz ankarada güneşli güzel bir hava var.mesai arkadaşlarımın 2 side hasta olduğu için gelmediler ve her iş başıma kaldı..insan böle havada çalışmak zorunda kalınca daha beter oluyo
canımbenim ben evdeki misafire ikram etmeyeceğim zaten hastaneye ziyarete gelenlere çikolata yada şeker yerine ikramlık vercem yoksa kime para yetiştiremem eve gelen misafir içinde yaptırırsam annem yapar benim kek poğça işlerimiValla ilkini biz evde arkadaslarla izledik cok begendik..Ama 2.si cok daha güzel geldi bize..Sımsıcak bi film..İnsanı gulduruyo rahatlatıyo...stres kavga entrika yok..ay keske tv deki dizilerde hep böyle olsa..
Valla tavsiye ederim canımm..Gerci bizde dun akşam son 2 yeri aldık..Allahtan iyiydi yerimiz...
Öncelikle allah yardımcın olsun canımm...Bankacı kocalar olunca böyle oluyor işte..Egitim egitim hiç bitmiyoAma bende sen gibiyim..En iyisi evde olmak...sıkılırsam gider alısveriş yaparım bebegime...
hahahah eşime de derim seni cok özledim ondan böyle attım kendimi alısverişe
Bunlar gercekten cok güzel ama bana cok gereksiz geliyo..kaynanam bende olacak zaten yapsın tepsi tepsi kurabiye...Bir tek bebek şekerine hevesim var hatıra kalsın diye...acaba ben cok mu hevessiz bi anneyim yaa..:26:Sizleri gördükce kendimden supheye dustum ayol:26:
gerekli yada gereksiz konusunda bişey diyemem
kurabiyeler konusunda haklısın bencede bayat kurabiyeleri dağıtmanın manası yok
ama hatıra şeker konusunda çok farklı şeyler düşünüyorum inş.yapabilirimm
gerekli yada gereksiz konusunda bişey diyemem
kurabiyeler konusunda haklısın bencede bayat kurabiyeleri dağıtmanın manası yok
ama hatıra şeker konusunda çok farklı şeyler düşünüyorum inş.yapabilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?