canımbenim ben evdeki misafire ikram etmeyeceğim zaten hastaneye ziyarete gelenlere çikolata yada şeker yerine ikramlık vercem yoksa kime para yetiştiremem eve gelen misafir içinde yaptırırsam annem yapar benim kek poğça işlerimi
offf ya herkesin mi eşi bankacı burada bankacı eşleri olarak bır sayfada biz açalı ben cok dertliyim eşimin işinden cok zor ve stresli ben bile aksamgeldiğinde stres oluyorum bazen anlatma ne olur diyorum
Yaa hastane dedin de Tugbişim..Artık bir geceden fazla kalanı görmedim ben..Hele normal dogumsa bi kaç saat içinde yolluyolar eve...Sen o kurabiyelerden yap bi poşet bana yolla
Hastanede falan ziyan zebil olmasın şimdi
hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın eymen paşa nasıl ben internetten meyra nın isme özel ninnisini indirdim onu dinletiyorum çınar dinledikçe tepki veriyor oğluşum ninnisini sen de eymen e indir çok hoş gerçektenaralcım hoşgeldin cnm. nasılsın çınarımız nasıl
hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın eymen paşa nasıl ben internetten meyra nın isme özel ninnisini indirdim onu dinletiyorum çınar dinledikçe tepki veriyor oğluşum ninnisini sen de eymen e indir çok hoş gerçekten
gülesram cnm hani şu yumuşacık battaniye vardı ya. bebitof markası. onun boyu ne kadar cnm. normal bebek penye battaniyeler gibi mi? ben sipariş verdim ama boyu hakkında hiç fikrim yok. kargom yolda birazdan gelmesi gerekir.
canım link verme işini bir öğrenemedim ama cafe slayt diye bir siteden indirdim eymen vardır benceaaa cnm ben onu geçen çok aradım ama bulamadım. link gönderebilirmisin?. ama eymen isminde varmıdır acaba :44:
arkadaşlar umarım herkes çok iyidir biz çok iyiyiz oğlumla çok şükür özlem ci ayrıntılın güzel geçer inşallah esracım eşin e allah kavuştursun şimdiden.. tuğbacım çok yanman varsa şimdilik 1 soda iç bayağı rahatlatır seni kurabiyeler çok şeker görünüyor kaç tane yaptırmayı düşünüyorsun ben hastaneye gelenlere lohosa şerbeti ve çikolota ve belki bebek şekeri ikram edrim diye düşündüm
Canımmm piyasa satılan polar battaniyeden cok daha büyük..
En cok bu yonunu sevdim zaten..cocugu sar sarmala yumusacık..
Aay geliyor demek kargon..Ne heyecan verici
İyi gunlerde kullansın paşan
göndermemmi tatlım sen iste yeter söz ben sana yaptırınca göndericem tatman için
hoşbulduk canım ninni çok hoş oğlum alıştı ninnisineAral hosgeldin canımm..
O ninniyi bende cok aradım ama web sitesi kapanmıs..
Yolla kız harika bir ninni bir de isme özel olunca daha bi güzel
Dapnetugba, mytts, rapunzeln..Kızlar demek sizinde kocalar benimki gibi bankacı...
Allah yardımcıları olsun cook zor işleri...
Allahtan benimki evde iş konusmayı sevmiyor..
merheba esracım bir önceki sayfa da hepinize kucak dolusu sevgilerle başalmıştım ama benim mesaj yine kaynad arada eşine şimdiden allah kavuştursun canım nasılsın keyifler nasıl
[ı]aral hosgeldin canımm..
O ninniyi bende cok aradım ama web sitesi kapanmıs..
Yolla kız harika bir ninni bir de isme özel olunca daha bi güzel
dapnetugba, mytts, rapunzeln..kızlar demek sizinde kocalar benimki gibi bankacı...
Allah yardımcıları olsun cook zor işleri...
Allahtan benimki evde iş konusmayı sevmiyor..[/ı]
aral hoşgeldin canım...
nasılsın?
:)))) düşenin halinden düşen anlarmış bızi bizden başka anlayan olmaz bu konuda aman konuşmasın gülesselam ben ilk evlendiğimizde neden anlatmıyorsun paylaşmıyorsun benle dedim bir anlatdı cektiği sıkıntıları ne olur anlatma bana dayanamıyorum ddiyorum birde benimde mesleğim bankacılık degil ama anlarım bu işlerden yapılan haksızlık carpıklık beni daha cok çıldırtıyor
hoşbulduk ceren cim nasılsın kızın nasıl isim kı-onusunda karar vermediniz mi esracım ben onu slayt şeklinde cafe slaygt diye bir siteden indirdim cafe slayt meyra isme özel ninni yazıp arat çıkması lazım ben indireli epey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?