2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım süpperrr hadi bakalım darısı bizim başımıza...:kedi:

selam kızlar bende mayısta anne olacaklar arasındayım:)))Allahım nasip ederse..benim hiç midem bulanmıyo herkez mide bulantılarımı soruyo buda beni huzursuz ediyo bu arada ben7+2 haftalık hamileyim sadece göğüslerim şiş:)ama gecen gün kanama geldi bende çok telaşlandım hemen doktora gittim.neyse şükür olsun mercimeğim orda kesesi ve kalp atışlarını duydukça rahatladım:)))bazı hamilelerde üstüne görme diye bişey olurmuş bendeki kanamada öle bir adet kanamasıymış.2 gün istirhat ettim.eğerki kanama dışarı çıkmasaymış içerde kanama yapsaymış bebeği plesentadan ayırırmışki buda düşükmüş..Allahım hepimizi korusun onları sağlıkla dünyaya getirelim..hepinize keyifli bir hamilelik diliyorummmm

ayy ne güzel çok sevindim senin adına canıminş saglıkla devam edip pırt die dogar

Ay ne güzel sıra bizede gelse karından duydun demi

Çooook teşekkür ederim canlar. allah herkese nasib etsin

tülincim karından duydum
bebeğim 7+1 günlükmüş geç döllneme olmuş. 7+4 diilmiş =)sempatiksalakcinni

h.g. canım aramıza amiinn diorum iyi dileklerine.inş hepimiz pırt pırt dogururuz seda sayanın değimiylede çatır çatır :roflol::roflol::CüvCüv:

koşuyolu medipol cevahir tekcan ı tek geçerim... aşık oldum cevahir hanıma. dr değil sanki annemmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

koşuyolu medipol cevahir tekcan ı tek geçerim... aşık oldum cevahir hanıma. dr değil sanki annemmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

benim drumda bana kalp atışını gösterse bende baba derim :d:d:d canım ama sevindim iyi bi dr eline düşmene gerçekten çok kötü drluktan çıkmış para delisi olmuş drlar var çünkü canım.

h.g. canım aramıza amiinn diorum iyi dileklerine.inş hepimiz pırt pırt dogururuz seda sayanın değimiylede çatır çatır :roflol::roflol::CüvCüv:

doğruruz tabikii..seninki kaç haftalık ve kaç kilo ile hamile kaldın?bide mide bulantın ne alemde:))ay ne çok soru sordum dimi ama forma adapte olmaya çalışıyorummm:))

benim drumda bana kalp atışını gösterse bende baba derim :d:d:d canım ama sevindim iyi bi dr eline düşmene gerçekten çok kötü drluktan çıkmış para delisi olmuş drlar var çünkü canım.

benim dr.um dragos şifadaydı.

sonra değiştirdim medipole geçtim ilk kez bugün gittim. ya kadın güler yüzlü çok sevimli hem anne hem dr. beni o kadar güzel bilgilendirdi ki anlatamam. herşeyi tüm detayı ile anlattı. hayatımda bu kadar güleryüzlü ilgili bir dr daha görnmedimmmmm.olumunekankayizsmile

selam kızlar....nasılsınız...
zonox canım cok sevındım rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns...
ayyy ben taaa haftaya persembe gıdecegım....

doğruruz tabikii..seninki kaç haftalık ve kaç kilo ile hamile kaldın?bide mide bulantın ne alemde:))ay ne çok soru sordum dimi ama forma adapte olmaya çalışıyorummm:))

sen bide benim sorularımı gör bıktı burdaki arkadaşlar benden bi yakalasalar dövcekler sırnaşık şey mide bulantım çok aç oldugumda oluyo gibi ama ben normaldede yani hamile degilkende çok acıkınca bulantım oldugunu bildigim için dikkate almıyorum.sata göre 5+4 ama yarın tdra gidince tam olarak belli olur die düşünüyorum.65 kilo ile hamile kaldım boyum 175 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.sırnaşık şey

öncelikle tebrik eder ve sağlıkla bebişini kucağını almanı temenni ederim..doktoruna düşmek çok önemli çok sevindim doğru doktoru bulduğuna..psikolojik olarak kendini daha bir güvende hissediyor insan

allah korumuş canım ya allahtan bebeğinde sende iyisinya
amin canım

çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin maaşallah canım

benim özel drumda çok iyi zaten benim doğmama sebep olan dr o yüzden daha bi başka ilgileniyo sen benim kızım gibisin dio.çok ilgili çok açıklayıcı az önce aradım bisürü soru sorcaktım ama bana çok az konuştu ameliyata gircekmiş ona ragmen yatıştı telaşım.belki okumuşundur önceki yazdıklarımı.yarın gidicem drum git keseyi görmezlerse testini tekrarlat iyi ama daha yüksek olmasını bekleriz ama olsun endişelenme dedi.ohh rahatlayıvardım.

benim hiçççç bulantım yok hani bazen midem ekşioo o kadar....ayy bende 64le hamile kaldım 12 kiloyla tamammlasak ben sigara kullanıyordum bıraktım hamilelikte tabiki ama onun çok etkisi var bu iştah artışımdaaaaa..

çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin maaşallah canım
inşallah canım. kalbini duyunca gözlerim doldu bi tuaf oldum inan:Saruboceq:

canım ne sorun vardı sende eskiye bakamadım. genelde yatıodun istirahatin vardı ama:hulya:

sagol tatlım amııııııın ıns...ama bıraz beklemek zorundayım....
kızlarrrr sızde cok uyuyomusunuz okadar cok uyuyorum kı anlatamam...hıcde sevmem uyumayı normalde...

çok uyuyoruzzzzsırnaşık şey aynen ben de öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…