kızlar, miniğimin kalbini görüp geldim. inanılmaz güzel bi duyguymuş. nasıl hızlı atıodu sıpanın kalbi. saniyede 165 :icecream: sağlıklıymış. boyuda uzunmuş 1 santimdelikafadulden 2 li test için 5 hafta sonraya randevu aldım. 10 gün sobnrada dr randevum var.
ayy ne güzel çok sevindim senin adına canıminş saglıkla devam edip pırt die dogar
Benim 29 temmuz aslıcımm
çok sevindimm maşallahhhh
Ya ben dün ilk ve tek oldumm çok fena bişe özenilcek bişey diil benim görümcem 9 ay yaşadı serumlaa eşinden bile midesi bulanıyodu oyüzden korkuyodumm çok şükür olmadıı bendeee
Banada dün ilk defa belli oluyo dedilerr :)))
Ay ne güzel sıra bizede gelse karından duydun demi
selam kızlar bende mayısta anne olacaklar arasındayım:)))Allahım nasip ederse..benim hiç midem bulanmıyo herkez mide bulantılarımı soruyo buda beni huzursuz ediyo bu arada ben7+2 haftalık hamileyim sadece göğüslerim şiş:)ama gecen gün kanama geldi bende çok telaşlandım hemen doktora gittim.neyse şükür olsun mercimeğim orda kesesi ve kalp atışlarını duydukça rahatladım:)))bazı hamilelerde üstüne görme diye bişey olurmuş bendeki kanamada öle bir adet kanamasıymış.2 gün istirhat ettim.eğerki kanama dışarı çıkmasaymış içerde kanama yapsaymış bebeği plesentadan ayırırmışki buda düşükmüş..Allahım hepimizi korusun onları sağlıkla dünyaya getirelim..hepinize keyifli bir hamilelik diliyorummmm
koşuyolu medipol cevahir tekcan ı tek geçerim... aşık oldum cevahir hanıma. dr değil sanki annemmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
h.g. canım aramıza amiinn diorum iyi dileklerine.inş hepimiz pırt pırt dogururuz seda sayanın değimiylede çatır çatır :roflol::roflol::CüvCüv:
benim drumda bana kalp atışını gösterse bende baba derim :d:d :d canım ama sevindim iyi bi dr eline düşmene gerçekten çok kötü drluktan çıkmış para delisi olmuş drlar var çünkü canım.
doğruruz tabikii..seninki kaç haftalık ve kaç kilo ile hamile kaldın?bide mide bulantın ne alemde:))ay ne çok soru sordum dimi ama forma adapte olmaya çalışıyorummm:))
benim dr.um dragos şifadaydı.
sonra değiştirdim medipole geçtim ilk kez bugün gittim. ya kadın güler yüzlü çok sevimli hem anne hem dr. beni o kadar güzel bilgilendirdi ki anlatamam. herşeyi tüm detayı ile anlattı. hayatımda bu kadar güleryüzlü ilgili bir dr daha görnmedimmmmm.olumunekankayizsmile
selam kızlar bende mayısta anne olacaklar arasındayım:)))Allahım nasip ederse..benim hiç midem bulanmıyo herkez mide bulantılarımı soruyo buda beni huzursuz ediyo bu arada ben7+2 haftalık hamileyim sadece göğüslerim şiş:)ama gecen gün kanama geldi bende çok telaşlandım hemen doktora gittim.neyse şükür olsun mercimeğim orda kesesi ve kalp atışlarını duydukça rahatladım:)))bazı hamilelerde üstüne görme diye bişey olurmuş bendeki kanamada öle bir adet kanamasıymış.2 gün istirhat ettim.eğerki kanama dışarı çıkmasaymış içerde kanama yapsaymış bebeği plesentadan ayırırmışki buda düşükmüş..Allahım hepimizi korusun onları sağlıkla dünyaya getirelim..hepinize keyifli bir hamilelik diliyorummmm
kızlar, miniğimin kalbini görüp geldim. inanılmaz güzel bi duyguymuş. nasıl hızlı atıodu sıpanın kalbi. saniyede 165 :icecream: sağlıklıymış. boyuda uzunmuş 1 santimdelikafadulden 2 li test için 5 hafta sonraya randevu aldım. 10 gün sobnrada dr randevum var.
benim dr.um dragos şifadaydı.
sonra değiştirdim medipole geçtim ilk kez bugün gittim. ya kadın güler yüzlü çok sevimli hem anne hem dr. beni o kadar güzel bilgilendirdi ki anlatamam. herşeyi tüm detayı ile anlattı. hayatımda bu kadar güleryüzlü ilgili bir dr daha görnmedimmmmm.olumunekankayizsmile
selam kızlar....nasılsınız...
zonox canım cok sevındım rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns...
ayyy ben taaa haftaya persembe gıdecegım....
sen bide benim sorularımı gör bıktı burdaki arkadaşlar benden bi yakalasalar dövcekler sırnaşık şey mide bulantım çok aç oldugumda oluyo gibi ama ben normaldede yani hamile degilkende çok acıkınca bulantım oldugunu bildigim için dikkate almıyorum.sata göre 5+4 ama yarın tdra gidince tam olarak belli olur die düşünüyorum.65 kilo ile hamile kaldım boyum 175 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.sırnaşık şey
inşallah canım. kalbini duyunca gözlerim doldu bi tuaf oldum inan:Saruboceq:çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin maaşallah canım
benim özel drumda çok iyi zaten benim doğmama sebep olan dr o yüzden daha bi başka ilgileniyo sen benim kızım gibisin dio.çok ilgili çok açıklayıcı az önce aradım bisürü soru sorcaktım ama bana çok az konuştu ameliyata gircekmiş ona ragmen yatıştı telaşım.belki okumuşundur önceki yazdıklarımı.yarın gidicem drum git keseyi görmezlerse testini tekrarlat iyi ama daha yüksek olmasını bekleriz ama olsun endişelenme dedi.ohh rahatlayıvardım.
saol hayatım darısı başınaaa:Saruboceq:
allah korumuş canım ya allahtan bebeğinde sende iyisinya
amin canım
sagol tatlım amııııııın ıns...ama bıraz beklemek zorundayım....
kızlarrrr sızde cok uyuyomusunuz okadar cok uyuyorum kı anlatamam...hıcde sevmem uyumayı normalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?