2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ama burada cok az isim var üstelik benim oglumun iki adı olmasına ragmen bir tanesi bile yok
aslında senin oğlunun ismi daha popüler çınar olduğuna göre yiğit ya da efe olmalı bence allah allah ilginç şaşırdım ben ordan bulmuştum

aslında senin oğlunun ismi daha popüler çınar olduğuna göre yiğit ya da efe olmalı bence allah allah ilginç şaşırdım ben ordan bulmuştum

evet ya benim oğlumun ismi de yok. esracım bende efe ile yiğite baktım ama ikiside yokmuş sahiden. bulsaydım göndercektim sana tühhh

Amann teyzeleri bizi de dusunurmus..
Kurban olurum ben sizlere..
Aslında o ninniler ailemiseviyorum adresindeydi...
Ama o site artık aktif degil..

Kdilara hosgeldin kızz..
bende dun yaptım temizligi..
ohh gule gule kırletın...
kızın da yardım etti mi..Ögrenmesi lazım simdiden..
agac yasken egilir hesabı

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm. oohhh ne güzel bitirmişsin işlerini. biz iyiyiz sen nasılsn?
bizde iyiyiz teşekkür ederiz yoruldu sanırım dinlemeye çekildiii

oh ev temizlenince kendimi rahatlamış hissediyorum oo hemde nasıl yrdım ettiii anlatamm ben hep oturdum bitek o yaptıı

fiyat uygun gibi ... 125 tl ... uğurböceklerinden kaçtane bebek şekeri var bu fiyatın içinde ...

evi dip köşe temizleyip bıcı bıcı yaptıktan sonra burdayımmmmm ee neler var neler yokkk

kolay gelsinnn ...dinlene dinlene yap ....

çok teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz bizde ..yok canım hala isim için karar veremedik.. bu kararsızlıklada çok zor sanıyorum .. bebek şekeri yaptırcam ama isim olmadığı için beklemeye aldık

evi dip köşe temizleyip bıcı bıcı yaptıktan sonra burdayımmmmm ee neler var neler yokkk

ooh ne güzel yapmışsın canım ya benim en az 3 gün evde kalmam lazım işlerim çok birikti hemde çok,özeniyorum size nasıl altından kalkacam bu evin bilmiyorum.

fiyat uygun gibi ... 125 tl ... uğurböceklerinden kaçtane bebek şekeri var bu fiyatın içinde ...

kolay gelsinnn ...dinlene dinlene yap ....

yaptım yaptım bitti bile ama bend eşöle bi sorun var dinlenerek yapamıyorum çünkü birkere oturunca bidaha kalkasım gelmiyo

kalkarsın merak etme temizlik dediğin nedirki bigün bi odayı yaparsın bigün bi odayı ohhh biter giderr

canım 100 adet bebek şekeri var , bir adet şeker sepeti, bir adet takı yastığı ve 1 adet kapı süsü hepsi içinde 125 tl ...

metto şeker bak istersen..

hatta uğur böceklerini diğer beğendiğimiz ürünlerede uygulayabiliyorlar takım olsun die..

ooo hemen bakmalıyım çok güzell bence fiyatı uygun

cerenliyağmurr ben baktım öyle bi kampanya görmedim linki yollayabilirmisin acaba sadece şekerler gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…