aslında senin oğlunun ismi daha popüler çınar olduğuna göre yiğit ya da efe olmalı bence allah allah ilginç şaşırdım ben ordan bulmuştumama burada cok az isim var üstelik benim oglumun iki adı olmasına ragmen bir tanesi bile yok
ama burada cok az isim var üstelik benim oglumun iki adı olmasına ragmen bir tanesi bile yok
hoşgeldiniz tatlım sıhatler olsunevi dip köşe temizleyip bıcı bıcı yaptıktan sonra burdayımmmmmee neler var neler yokkk
evi dip köşe temizleyip bıcı bıcı yaptıktan sonra burdayımmmmmee neler var neler yokkk
aslında senin oğlunun ismi daha popüler çınar olduğuna göre yiğit ya da efe olmalı bence allah allah ilginç şaşırdım ben ordan bulmuştum
evet ya benim oğlumun ismi de yok. esracım bende efe ile yiğite baktım ama ikiside yokmuş sahiden. bulsaydım göndercektim sana tühhh
bizde iyiyiz teşekkür ederiz yoruldu sanırım dinlemeye çekildiiihoşgeldin cnm. oohhh ne güzel bitirmişsin işlerini. biz iyiyiz sen nasılsn?
Amann teyzeleri bizi de dusunurmus..
Kurban olurum ben sizlere..
Aslında o ninniler ailemiseviyorum adresindeydi...
Ama o site artık aktif degil..
Kdilara hosgeldin kızz..
bende dun yaptım temizligi..
ohh gule gule kırletın...
kızın da yardım etti mi..Ögrenmesi lazım simdiden..
agac yasken egilir hesabı
fiyat uygun gibi ... 125 tl ... uğurböceklerinden kaçtane bebek şekeri var bu fiyatın içinde ...kızlar metto şekerle görüştüm tekrar ayrıca okuduğum yorumlar çok güzeldi şikayetçi olan hiç yok herkes çok memnun fiyatlar çok uygun ve zonox da tanıyormuş zaten hiç teredüt etme dedi ürünler konusunda konuştuğum bayanda değişik önerilerde bulundu uğur böceği ni diğer ürünlerede kullanabiliriz dedi hepsi takım gibi olur zaman.. beğendiğniz ürünler öyle çok küçük değil dedi .. bende kızımın adına karar veremediğim için biraz daha beklicem.. ama ilk tercihim metto şeker olucak çok uygun numunede gönderiyorlar.. ayrıca ücretin yarısını ilk etapda diğer yarısını teslim alınca vericeğiz.. toplam 190 tl den 125 e düştüler..
sizlerde inceleyin derim ben..
evi dip köşe temizleyip bıcı bıcı yaptıktan sonra burdayımmmmmee neler var neler yokkk
hoşbulduk ceren cim nasılsın kızın nasıl isim kı-onusunda karar vermediniz mi esracım ben onu slayt şeklinde cafe slaygt diye bir siteden indirdim cafe slayt meyra isme özel ninni yazıp arat çıkması lazım ben indireli epey oldu
fiyat uygun gibi ... 125 tl ... uğurböceklerinden kaçtane bebek şekeri var bu fiyatın içinde ...
kolay gelsinnn ...dinlene dinlene yap ....
çok teşekkür ederiz canım çok şükür iyiyiz bizde ..yok canım hala isim için karar veremedik.. bu kararsızlıklada çok zor sanıyorum .. bebek şekeri yaptırcam ama isim olmadığı için beklemeye aldık
ooh ne güzel yapmışsın canım ya benim en az 3 gün evde kalmam lazım işlerim çok birikti hemde çok,özeniyorum size nasıl altından kalkacam bu evin bilmiyorum.
yaptım yaptım bitti bile ama bend eşöle bi sorun var dinlenerek yapamıyorum çünkü birkere oturunca bidaha kalkasım gelmiyo
fiyat uygun gibi ... 125 tl ... uğurböceklerinden kaçtane bebek şekeri var bu fiyatın içinde ...
dilara hoşgeldiinnn
güle güle otur kirlett
canım 100 adet bebek şekeri var , bir adet şeker sepeti, bir adet takı yastığı ve 1 adet kapı süsü hepsi içinde 125 tl ...
metto şeker bak istersen..
hatta uğur böceklerini diğer beğendiğimiz ürünlerede uygulayabiliyorlar takım olsun die..
kızlar bende cici bölümüne resim ekledim. :81:
ya canım bu ciclr bölümü nerde herkes oraya ekliyo sanırım ben bişey göremiyorumm ben direk sohbet sayfasına koyuyoyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?