cnm link bu http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-bebeklerinin-cicileri-25.html#post17120397
ama bu topiğin en başındaki sayfada linkler var ordan da bulabilirsin.
ya canım bu ciclr bölümü nerde herkes oraya ekliyo sanırım ben bişey göremiyorumm ben direk sohbet sayfasına koyuyoyrum
ay kıyamam ben sana sen bu durumda hiç birimizin cicilerini görmedin? cici sayfası die bi sayfamız var kuşum.
direk linki atıyım baka baka bugüne kadar gelirsin
al canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html
cerenliyağmurr ben baktım öyle bi kampanya görmedim linki yollayabilirmisin acaba sadece şekerler gözüküyo
canım sen şekeri beğen diğerlerinide beğen hatta istediğin ürünlerde değişiklik yaptırabiliyosun sonra mail at.. toplam fiyat şu kadar fakat adet şu olursa fiyatta ne gibi değişiklik yapıyorsunuz diye? telefonu bırak sana dönüceklerdir.190 tl den 125 tl ye indiler mutlaka iletişim adreslerinden girip mail gönder canım..
hogeldin canım nasılsın meleğin nasıl ....Herkese selamlar biZdenn,
Gecmisi okuduk evvela, herkesler iyiymis cok sukur, aman hep boyle olsun
Ozlemin ayrintili USg si varmis bu eglen, insallah guzel gecer, iyi haberlerini bekiyoruz cnm.
Kdilara, gule gule kirletin cn evinizi:))) hic kirlenmesin isterim ama malesef...temizlik durmuyor hic yerinde
Kizlar....siz asmissiniz bu olayi...ohhh ikramliklar...sekerler..herbiseyler dusunulmus, masallah size. Ben henuz o konulara gelemedim bile..cok hevesli degilim sanirim, yaparmiyimda bilmem:))
Benim arkadas cevrem yabanci hep...onlara artik turk usulu bisiler ikram ederim...bayiliyorlar zaten bilmedikleri seylere....diger tanidiklarimizada ev yapimi ikramlarda bulunurum diye dusunuyorum, fikrim degisirsede daha coook vakit var herturlu kilifina uydururuz
Daha yemek yapicam, karar veremedim ne yapsam, 2 saatim kaldi hemen bisiler dusunmeliyim, opuyorum sizleri, ii bakin kendinize
kızlar bende cici bölümüne resim ekledim. :81:
ev yapımı ikramlar güzelde 9 aylıkken kendimizi kaldırabilecekmiyiz aceppp ??Herkese selamlar biZdenn,
Gecmisi okuduk evvela, herkesler iyiymis cok sukur, aman hep boyle olsun
Ozlemin ayrintili USg si varmis bu eglen, insallah guzel gecer, iyi haberlerini bekiyoruz cnm.
Kdilara, gule gule kirletin cn evinizi:))) hic kirlenmesin isterim ama malesef...temizlik durmuyor hic yerinde
Kizlar....siz asmissiniz bu olayi...ohhh ikramliklar...sekerler..herbiseyler dusunulmus, masallah size. Ben henuz o konulara gelemedim bile..cok hevesli degilim sanirim, yaparmiyimda bilmem:))
Benim arkadas cevrem yabanci hep...onlara artik turk usulu bisiler ikram ederim...bayiliyorlar zaten bilmedikleri seylere....diger tanidiklarimizada ev yapimi ikramlarda bulunurum diye dusunuyorum, fikrim degisirsede daha coook vakit var herturlu kilifina uydururuz
Daha yemek yapicam, karar veremedim ne yapsam, 2 saatim kaldi hemen bisiler dusunmeliyim, opuyorum sizleri, ii bakin kendinize
çook güzelller... Sağlıkla giysin inşallah annesi
hogeldin canım nasılsın meleğin nasıl ....
su perisi eymenin ciclerine bayıdım güle güle sağlıklı günlerde giysin kullansın inşallah
ev yapımı ikramlar güzelde 9 aylıkken kendimizi kaldırabilecekmiyiz aceppp ??
kolay gelsin yemek yapacakmışsın ... ne yapacağına karar vermek daha zor
Hosbuldum canim, cok sukur iyiyim, melegimde iyi bicir bicir keyif catiyor olsa gerek
Isler yogun, 24 martta izine ayrilicam, simididen yabas yavas devir teslim icin caba sarfdiyorum, yerime gelicek kisi ayarlaniyor, nasipse toplam 5 ay izinliyim, gun sayiyoruz kizimla 24 marta:))
Siz nasilsiniz cinar bebekle? Bol bol ninniler dinliyormusunuz ne guzel. Ben daha hic ninni arayisina girmedim kizim icin, oda benim gibi olucak diye korkuyorum, hep is hep is:26:
hevesimizi iznimize sakliyoruz biz, insallah guzel degelendiririz zamanimizi
o çoraplar çıngıraklıbebeğin ayağına giydirince çorapları görmek için egzersiz yapıolar valla. bi tanesi vak vak ötüyo diğeri ses çıkarıyor.
tşk ederim cnm. çoraplar için diğer sayfaya yazdım ama bi daha yazayım göremedin heralde.
o çoraplar çıngıraklıbebeğin ayağına giydirince çorapları görmek için egzersiz yapıolar valla. bi tanesi vak vak ötüyo diğeri ses çıkarıyor.
ay çok hoşlar nerden aldın canım bende alayım oğluşıma
canım allah kolaylık versin inşallah izne ayrılınca bol bol dinlenir sende ninniler dinletirsin prensesine çınar ım iyi çok şükür teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?