kızlar metto şeker fiyatları iyiymiş ama nasıl yani arayıp pazarlıkmı yaptınız 190 tlden nasıl düştüler 125 tlye?birde 50 tane fiyatımı bu?
amin canım rabbim cümlemize iyilik sağlık versin ay bende sabırsızlanıyorum kuzumu kucağıma alamk için allahım vakti saati gelince sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsin inşaallah....SU PERİ sii çorapları e bebek te buldum 15.90 diyor sen kaça aldınAllah iyilik versin canim Cinarina ve cumlemizin kuzucuguna....su son aylarimiz bir gecsede kavussak artik diyorum icin icin...
canım 100 adet fiyatı içinde kapı süsü şeker sepeti ve takı yastığıda mevcut beğendiklerini iletişim kısmından mail at onlar sana döndüğünde fiyatı hakkında konuşursun gayet güzel önerilerde bulunuyorlar ve çok uygun..
zonetjee hoşgeldin canımmm nasılsın...?? ohh yemekler üstüne konulmuş maşallah ben daha işyerindeyim neyseki bu akşam yemeğim hazır.. izne ayrılmana da az kalmış benim hesabıma göre nisan 23 ya da 24 de son 3 hafta kalasıya çalışmayı düşünüyorum allah izin verirse..
Hosbuldum cerencim, ben bugun yarim gun calistim, yemegimide zamaninda yetistirebilicem cok sukur..diger gunler zor oluyor aksam eve gelince.
Oh senin yemeklerde hazirmis bu aksama, soyle guzel bi dileniverirsin artik evde.
Sen sonuna kadar calisicaksin herhalde, Rabbim saglik versinde insallah diledigin gibi olsun. Ben yaz tatilimide dogum iznimin ardindan hemen kullanicam..boylelikle 5 ay rahatim insallah.
Senin dogumdan sonra iznin nekadar canim?
doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta canım ma ben doğum öncesi 3 hafta kullanıcam kalan 5 haftayı doğum sonrasına atıcam kısmetse tabi.. yani toplamda 13 hafta oluyor oda toplamda 3 ay yapıyor sanıyorum çok az bakalım ne olacak bakıcı bulamazsam çalışamıcam...çalışmazsam ne yapıcam.
herkese merhabaaaa arkadaşlar..
Dün kontrolüm vardı kızımı gördüm 646 gr olmuş esnedi el kol yerinde durmuyodu dr. herşeyimize çok iyi dedi..AKıntımı sordum korkma bebeğin sıvısı çok iyi dedi...Bu arada kilom çok iyi gidiyodu 1,5 ayda 5 kilo almışım bu ara misafir çoktu pasta börek yedim ama artık hepsini bi kenara koydumm,çok dikkat edicem kendimee...Toplamda 7 kilo aldım yani...Bugünde şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı çok şükür kan hapına başladım dr. vitamin falan vermedi sadece kan hapı kullanıcam ..Benden haberler böylee geçmişi okudum herkes iyi çok şükür..
Hosgeldin canimm,
masallah guzel kizina
Dedim san ama dimi isin gucun pasta borekaliriz iste boyle 5 kiloyu 1 bucuk ayda:)))
Sana takiliyorum dilekcim...ama bana sor bakiim bi kac kilo almisim tplamda.....duser bayilirsin wallaaaa
bende rekor kiranlardanimmmmmmm..YEAHHHH 11 KILOYA MERDIVEN DAYADIK KIZIMLA
Dün kontrolüm vardı kızımı gördüm 646 gr olmuş esnedi el kol yerinde durmuyodu dr. herşeyimize çok iyi dedi..AKıntımı sordum korkma bebeğin sıvısı çok iyi dedi...Bu arada kilom çok iyi gidiyodu 1,5 ayda 5 kilo almışım bu ara misafir çoktu pasta börek yedim ama artık hepsini bi kenara koydumm,çok dikkat edicem kendimee...Toplamda 7 kilo aldım yani...Bugünde şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı çok şükür kan hapına başladım dr. vitamin falan vermedi sadece kan hapı kullanıcam ..Benden haberler böylee geçmişi okudum herkes iyi çok şükür..
Maşallah ikimizedeee :))))
artık yavaşlatmalıyız bu kilo işini ne dersin canım :))))
Ya benim tansiyonda 13 lerde çıktı ve yaşım 25 düşün tuzuda kesicem çok gereksiz beslendimm..
Benim dr. tam kilo düşmanı bütün marmaris böyle tanır doktorumu:))Bana kızmadı şok oldum eşimde diyoki sen öyle bi şok oldun acındırdınki kendini kadın kızamadı :)):))Hiç bukadar beklemiyodum yaaaaaaaaaa
bebeklerimiz sağlıklı olsunda diyecem am abu fazla kilolar onlarada zararrr
Hosgeldin canimm,
masallah guzel kizina
Dedim san ama dimi isin gucun pasta borekaliriz iste boyle 5 kiloyu 1 bucuk ayda:)))
Sana takiliyorum dilekcim...ama bana sor bakiim bi kac kilo almisim tplamda.....duser bayilirsin wallaaaa
bende rekor kiranlardanimmmmmmm..YEAHHHH 11 KILOYA MERDIVEN DAYADIK KIZIMLA
merhaba hoşgeldiinn
ohh kızına maşallah keyfi yerindeymiş ne güzel
teyzesi onu sevsiiinnnn
dilek hemen hemen hepimiz aynı kiloları almışız
gerçi ben toplamda 10 aldım
son 1 ayda 4 kg almışım peşindeyim kankaa
oy maşşallah kızına binkere maşallah kilosu falan çok güzel senin sağlığında iyi çok şükür ve güzel beslenmişsinki vitamine gerek duymamış canım ne güzel hep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah.. canım bende çok hızlı kilo alıyorum doktora gitmeme 2 hafta var şuan en fazl a63 ümdür diyorum ama bu benim güzel düşüncemdikkat etsemde olmuyor hareketsizlikten veremiyorum.. sağlık olsun sen ve bebeğin iyisiniz ya doğumdan sonra allahın izniyle oda kalmaz..
kaç kilo aldın toplamda 10 mu hiç üzülme ben 7 kilo aldım, burda çok 10 kilo alan arkadaşımız hatta 12 kilo bünye meselesi çok yemeklede alakalı olduğunu düşünmüyorum..
Semaysem..sen birde hergun duzenli yuruduggune ragmen aliyorsun kilo canim, dikkatte ettigini biliyorum..demekki hakikaten bunye meselesi...herzaman yemekten olmuyor...saglik olsun canim ne yapalim..
haklisin Cerencim...10 kilo alan epeyce arkadasimiz var...gonul ister citi piti olaydik ama nerde:)))
Saglikla doguralimda hepsinin ustesinden geliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?