2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekcim..bu arada tansiyon 13 lerde cikti demissin...bu ara bi kontrol et bakalim degisme olucakmi...
benimkide haftalardir 13 un altinda gezinip duruyor..cok sukur yukselmedi dahada...bi ayarda kaldi

kızlarrrr ben hala eski kotlarıma girebiliyorum bacak ve kalcadan kilo almamışım demek ki sadece karnım var kocaman ve hala tartılmadımm:18:

ben toplamda 11,5 a doğru hızla gidiyorum bende hala kotlarıma bacaktan ve popodan sığıyorum. lakin 11,5 kilo bir göbek için çooook fazla değilmi

ben toplamda 11,5 a doğru hızla gidiyorum bende hala kotlarıma bacaktan ve popodan sığıyorum. lakin 11,5 kilo bir göbek için çooook fazla değilmi

hahahaha tabi canım okadarda değilllll yuh diyesim var çocuklarımız bu kelimelere alışmasınlarrr ben 1 ay önce tartıldığımda 7 kilo almıştım acaba şimdi kaçım ok merak ediyorumm

sorumu bir daha sorayım kaynamasın arada
kızlar kayınvalideleriniz torunları için bişeyler yapıyomu alıyolarmı ne biliyim heveslilermi

kızlar kayınvalideleriniz torunları için bişeyler yapıyomu alıyolarmı ne biliyim heveslilermi

Benim kayinvalidem istanbulda canim, bizse gurbetteyiz...belki bize caktirmadan bisiler aliyormudur bilemem...nezaman gelicegimizde belli degil istanbula...artik geldigimizde verir bize hediyemizi

Burda bizi kimsecikler durdurmaz durduramazzzz...hemipiz hamileyuzzzz

kar:18:

kızlarrrr ben hala eski kotlarıma girebiliyorum bacak ve kalcadan kilo almamışım demek ki sadece karnım var kocaman ve hala tartılmadımm:18:

Masallah sana ne diyelimm...bende iclerine girebiliyorum ama kapatamiyorum, koccamaaaan 1 karis acik kaliyor Yoksa bacaklarim kalinlasmadi...gobek popo yayiliyoooo

evettt
benim k.valide dün sabah 11 de beni aradı
büyük eşyalarının hepsini ben alıcam sakın alma beni bekle dedi
büyük eşya derken neyi kastetti anlamadım ama neyse sağolsun alıcam dediya:78:

ayyy yazık yaww
gerçekten hepimiz dikkat edelimm kızlar
sadece bebekler değil bizim sağlığımızda önemlii
ama dilek bundan sonra yavaşlarmı hiiç sanmam
inş.nefsimize hakim oluruz

hadi canıımmm innamıyoruuummmm
heeğğğğ
karnın sığmıyo tamam canıımmm anlaşıldı
ama tartıl şekerim biran önce kilonu öğren ona göre yaşa

baakalım sonlara doğru neler yapıcaz kilo kilo üstüne :18:
ya biz aynı şehirdeyiz kayınvalidemlerle ama hiçibişey yapmıyolar ya hep annemler ablamalar bişeyler alıyolar onlarda herhangi bişey görmedim ilk torunları bide sinir oluyorum

sorumu bir daha sorayım kaynamasın arada

canım ben o konuda dünyanın en şansız insanıyım inanılmaz bir aile eşimin ailesi düşündükçe çıldırıyorumm,başlarda bunalıma girdim kabullenemiyordum ama artık kabulllendim 4 yılda geçde olsa alıştım... pek görüşmüyorum görünürde sevinirler ama 1 lira harcamazlar bu dünyada gördüğüm en değişik insanlar... bişey yapmazlar yani biliyorum..

ayyy korkuyorumm
kaynanam yok canım. rahmetli olmuş...

kızlar ben çıkıyorum öpüyorumm

Allah rahmet eylesin hoşçakal

aynı kaynanalaramı sahibiz acaba

Son düzenleme:
Dilekcim..bu arada tansiyon 13 lerde cikti demissin...bu ara bi kontrol et bakalim degisme olucakmi...
benimkide haftalardir 13 un altinda gezinip duruyor..cok sukur yukselmedi dahada...bi ayarda kaldi

Burda bizi kimsecikler durdurmaz durduramazzzz...hemipiz hamileyuzzzz

kar:18:
Dünki muayene hamileliğimde dönüm noktası oldu canım::)))Silkelendim kendime geldim tuz şeker yasak:)) artık dikkatli beslenicem tansiyon benide korkuttu..Hergün ölçücem tansiyonumu dr. demedi ama bu aralar kontrol edeyim...

ayyy yazık yaww
gerçekten hepimiz dikkat edelimm kızlar
sadece bebekler değil bizim sağlığımızda önemlii
ama dilek bundan sonra yavaşlarmı hiiç sanmam
inş.nefsimize hakim oluruz

:
Ben dün muyeneden sonra koca bi dilim yaş pastaya hayır dedim:)))sadece ucundan parmakladım ısrarlar oluncaa :))Bide yürüyüş yapıcam ..Yavaşlar belki derken bende inanmadım dediğime semacım:))))

Dilara kayınvalideleri sormuşsun benimki bişeyler yapıyo erkek evlattan ilk torun olacak eşimide çok severler hevesliler Kıyafet falan hiç alma bebek arabasını falan biz alıcaz diyolar görümcelerim falan.
Ama kendi annemi kimse durduramıyo onun ilk torunu bugün mevlüt takımı almış kızıma çok hevesli kendi annem..

benimde sadece kendi tarafımdan bişeyler geliyo eşimin ailesinin ilk torunu olmasına rağmen parmak oynatmıyolar ya bigünde demediki biz şunları alıcaz bide ben bişey almaya kalkıncada karışmaya kalkıyo geçen gün tartıştım valla eşimide üzmek istwemiyorum bu konu yüzünden ama dayanamıyorumm

kocaman olmuş kızın maşallah.....
çok güzel bu patikler ... aşağı doğru indim listede ..hazır kundak çıkmış :))) ben kundak zaten yapmam daaa.. onun bile hazırı cırtcırt lısı çıkmış .. ilk defa gördüm ..

biraz evvel konuştum .. hırka örüyormuş ..2-3 tane yelek yapmış ... 1 battaniye ... birde ağız bezlerini yaptırmış ... 1 hazır battaniye yolladı bize ...
pek öyle birşey almıyorda öyle pahalı şeyleri .... yapılacakları yapıyor .. olsun o da bişey ..
benim daha çok babam yapıyor ... yatak odası halı alacak ..bir de büyük yatak için uyku seti almış ..montlar çıtçıt badiler sağolsun elinden geleni yapıyor
kendinize ii bakın canlarım hepinizi öpüyorum.. ben çıkıyorum yarın görüşme üzre hoşçakalın............

sanad a iyi akşamlar

Son düzenleme:

canım, benim k.validemler oğlumun %90 herşeyini aldılar. çok severler torunu. 1 erkek torunları var 5 yaşında. 2. torun benimki. eşimde 2 kardeş zaten. yalnız kız olsaydı daha çok sevinirlerdi. k.validem kız istiyordu biz eşimle erkek. allahtan hayırlısını diledim.

fdilek, minik kızımıza iyi bakmışsın tontiş olmuş. güzel haberlerle gelmene çok sevindim. kiloya gelince ben de hızla kilo alıyorum 4 kilo almışım toplamda ama 1.5 ayda aldım allahım koca d.t olcam bennnnnnnnnnnn

geçmişe bakıyım dedim ama ne o arar ara bakıyorum bitmiyor .Dün ayrıntılı ultrason için doktora gittim altan cabeciye herşey normal dedi serviks uzunluğu , kese sıvısı,organları falan Allahıma şükür herşey normal bunuda atlattık Su_peri hakkatten dediğin gibi varmış altan bey çok güzel anlattı ve bi yandan bakıyor bir yandan anlatıyor çok hoşuma gitti ayrıca çok yakışıklıymış ha eşim bile dedi çok yakışıklı adammış diye ,birde seviks uzunluğunu ölçerken rahim ağzına bakayım dedi bende serviks uzunluğumu dedim oda tıp var galiba dedi yok dedim kadınlar kulubu var dedim demek orayada üye olduk dedi bende evet dedim ordaki arkadaşlarda söyledi sizin çok iyi olduğunuzu dedim oda güldü dvdyi verdi dünden beri seyredip duruyorum 4 boyutla yerlerini özellikle çok zevkliymiş ya çok tatlı sanki doğmuşta görüyorum gibi birde kızlar benim gözüm renkli eşiminki değil onu sordum altan beye oda 1/4 ihtimal olabilir dedi biraz zor yani anlayacağınız doktorun gözüne baktım bol bol renkli olsun diye oğluşumun gözü ,sıra geldi kan şekeri testine benim eski doktorum ailende yoksa şeker testine gerek yok demişti şimdiki doktorumda ben yaptırmak istiyorum hastalarıma genelde dedi yaptırcam heralde kaç haftalığa kadar yaptırılıyordu testi bilen varmı daha önce yazmıştınız ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…