Semaysem..sen birde hergun duzenli yuruduggune ragmen aliyorsun kilo canim, dikkatte ettigini biliyorum..demekki hakikaten bunye meselesi...herzaman yemekten olmuyor...saglik olsun canim ne yapalim..
doğru ama benim son 1 ay wc problemim oldu
ilaçlarda cabası
sonuçta evet bünye meselesi
amman sağlık olsun tabi canıımm napaalım yani ?
kızlarrrr ben hala eski kotlarıma girebiliyorum bacak ve kalcadan kilo almamışım demek ki sadece karnım var kocaman ve hala tartılmadımm:18:
ben toplamda 11,5 a doğru hızla gidiyorum bende hala kotlarıma bacaktan ve popodan sığıyorum. lakin 11,5 kilo bir göbek için çooook fazla değilmi
kızlar kayınvalideleriniz torunları için bişeyler yapıyomu alıyolarmı ne biliyim heveslilermi
Zonnetje ,dafnetugba, CerenliYagmur,rapunzel,,semaysem hepimiz hızlı gidiyoruz biri bizi durdursuuunnnnnnnnnnnn:)))Tek tek alıntı yapmadım iiyi dilekleriniz için teşekkürler...
Kızlar kilo sonra veriliyo onu dert etmeyelim bendede ödem var sanki akşamları şişiyo ayaklarım sağlığımız için fazlası zarar...Belki tersi olur biz bu aylarda birden coştuk yavaşlar kilo almamız....
Bide bugün bi kadın gördüm bebeği 1 haftalık 2.700 doğmuş ben rejim yaptım şekerden dolayı ondan minik bebek dedi ..Sadece bebeğe yararı olmayan un şeker tuzdan uzak durmak lazım galibaa...Geçte olsa anladım bunuu hayat öğretti acımasızca
kızlarrrr ben hala eski kotlarıma girebiliyorum bacak ve kalcadan kilo almamışım demek ki sadece karnım var kocaman ve hala tartılmadımm:18:
kızlar kayınvalideleriniz torunları için bişeyler yapıyomu alıyolarmı ne biliyim heveslilermi
Zonnetje ,dafnetugba, CerenliYagmur,rapunzel,,semaysem hepimiz hızlı gidiyoruz biri bizi durdursuuunnnnnnnnnnnn:)))Tek tek alıntı yapmadım iiyi dilekleriniz için teşekkürler...
Kızlar kilo sonra veriliyo onu dert etmeyelim bendede ödem var sanki akşamları şişiyo ayaklarım sağlığımız için fazlası zarar...Belki tersi olur biz bu aylarda birden coştuk yavaşlar kilo almamız....
Bide bugün bi kadın gördüm bebeği 1 haftalık 2.700 doğmuş ben rejim yaptım şekerden dolayı ondan minik bebek dedi ..Sadece bebeğe yararı olmayan un şeker tuzdan uzak durmak lazım galibaa...Geçte olsa anladım bunuu hayat öğretti acımasızca
sorumu bir daha sorayım kaynamasın arada
Benim kayinvalidem istanbulda canim, bizse gurbetteyiz...belki bize caktirmadan bisiler aliyormudur bilemem...nezaman gelicegimizde belli degil istanbula...artik geldigimizde verir bize hediyemizi
Burda bizi kimsecikler durdurmaz durduramazzzz...hemipiz hamileyuzzzz
kar:18:
Masallah sana ne diyelimm...bende iclerine girebiliyorum ama kapatamiyorum, koccamaaaan 1 karis acik kaliyor Yoksa bacaklarim kalinlasmadi...gobek popo yayiliyoooo
sorumu bir daha sorayım kaynamasın arada
ayyy korkuyorummevettt
benim k.valide dün sabah 11 de beni aradı
büyük eşyalarının hepsini ben alıcam sakın alma beni bekle dedi
büyük eşya derken neyi kastetti anlamadım ama neyse sağolsun alıcam dediya:78:
heralde oda takımı falan demiştir ne güzel valla maşallah imreniyorum böle kayınvalidelere benimkilerde tık yok ya ilk torun bide sinir oluyorum :84:
ayyy yazık yaww
gerçekten hepimiz dikkat edelimm kızlar
sadece bebekler değil bizim sağlığımızda önemlii
ama dilek bundan sonra yavaşlarmı hiiç sanmam
inş.nefsimize hakim oluruz
hadi canıımmm innamıyoruuummmm
heeğğğğ
karnın sığmıyo tamam canıımmm anlaşıldı
ama tartıl şekerim biran önce kilonu öğren ona göre yaşa
kaynanam yok canım. rahmetli olmuş...
kızlar ben çıkıyorum öpüyorumm
canım ben o konuda dünyanın en şansız insanıyım inanılmaz bir aile eşimin ailesi düşündükçe çıldırıyorumm,başlarda bunalıma girdim kabullenemiyordum ama artık kabulllendim 4 yılda geçde olsa alıştım... pek görüşmüyorum görünürde sevinirler ama 1 lira harcamazlar bu dünyada gördüğüm en değişik insanlar... bişey yapmazlar yani biliyorum..
Semaysem..sen birde hergun duzenli yuruduggune ragmen aliyorsun kilo canim, dikkatte ettigini biliyorum..demekki hakikaten bunye meselesi...herzaman yemekten olmuyor...saglik olsun canim ne yapalim..
doğru ama benim son 1 ay wc problemim oldu
ilaçlarda cabası
sonuçta evet bünye meselesi
amman sağlık olsun tabi canıımm napaalım yani ?
WC problemi zaten baslibasina bisiyy..
kiloda cok farkediyor eger cikamadiysa insan ihtiyacina..
bende bir ara yasadim, hala ara ara oluyor, ki tartidada hemen farkini belli ediyor
Oyle boyle geciricez artik canim kalan zamanimizi,
dilerim kilolarimiz iyice tavan yapmadan dogurmak nasip olur bize...
bundan sonra her hafta hic almasak 500 gr alicaz...
Saglik olsun tabii, sonucta elimizden geleni cabaliyoruz..
ben toplamda 11,5 a doğru hızla gidiyorum bende hala kotlarıma bacaktan ve popodan sığıyorum. lakin 11,5 kilo bir göbek için çooook fazla değilmi
OOOO sende iyi gidiyorsun canim yaaa
11 bucuk kilo bi gobek icin coook coook fazla...
Bu kilolar fena gizliyorlar hee kendilerini
Dilekcim..bu arada tansiyon 13 lerde cikti demissin...bu ara bi kontrol et bakalim degisme olucakmi...
benimkide haftalardir 13 un altinda gezinip duruyor..cok sukur yukselmedi dahada...bi ayarda kaldi
Dünki muayene hamileliğimde dönüm noktası oldu canım::)))Silkelendim kendime geldim tuz şeker yasak:)) artık dikkatli beslenicem tansiyon benide korkuttu..Hergün ölçücem tansiyonumu dr. demedi ama bu aralar kontrol edeyim...Burda bizi kimsecikler durdurmaz durduramazzzz...hemipiz hamileyuzzzz
kar:18:
Ben dün muyeneden sonra koca bi dilim yaş pastaya hayır dedim:)))sadece ucundan parmakladım ısrarlar oluncaa :))Bide yürüyüş yapıcam ..Yavaşlar belki derken bende inanmadım dediğime semacım:))))ayyy yazık yaww
gerçekten hepimiz dikkat edelimm kızlar
sadece bebekler değil bizim sağlığımızda önemlii
ama dilek bundan sonra yavaşlarmı hiiç sanmam
inş.nefsimize hakim oluruz
:
Dünki muayene hamileliğimde dönüm noktası oldu canım::)))Silkelendim kendime geldim tuz şeker yasak:)) artık dikkatli beslenicem tansiyon benide korkuttu..Hergün ölçücem tansiyonumu dr. demedi ama bu aralar kontrol edeyim...
Ben dün muyeneden sonra koca bi dilim yaş pastaya hayır dedim:)))sadece ucundan parmakladım ısrarlar oluncaa :))Bide yürüyüş yapıcam ..Yavaşlar belki derken bende inanmadım dediğime semacım:))))
Dilara kayınvalideleri sormuşsun benimki bişeyler yapıyo erkek evlattan ilk torun olacak eşimide çok severler hevesliler Kıyafet falan hiç alma bebek arabasını falan biz alıcaz diyolar görümcelerim falan.
Ama kendi annemi kimse durduramıyo onun ilk torunu bugün mevlüt takımı almış kızıma çok hevesli kendi annem..
kocaman olmuş kızın maşallah.....herkese merhabaaaa arkadaşlar..
Dün kontrolüm vardı kızımı gördüm 646 gr olmuş esnedi el kol yerinde durmuyodu dr. herşeyimize çok iyi dedi..AKıntımı sordum korkma bebeğin sıvısı çok iyi dedi...Bu arada kilom çok iyi gidiyodu 1,5 ayda 5 kilo almışım bu ara misafir çoktu pasta börek yedim ama artık hepsini bi kenara koydumm,çok dikkat edicem kendimee...Toplamda 7 kilo aldım yani...Bugünde şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı çok şükür kan hapına başladım dr. vitamin falan vermedi sadece kan hapı kullanıcam ..Benden haberler böylee geçmişi okudum herkes iyi çok şükür..
çok güzel bu patikler ... aşağı doğru indim listede ..hazır kundak çıkmış :))) ben kundak zaten yapmam daaa.. onun bile hazırı cırtcırt lısı çıkmış .. ilk defa gördüm ..dilekcim merhaba
maşallah kızınasona kadar sağlıkla gidin inşallah.
☞ BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, Giyim, Giysi, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
bebişlerine ayakkabı-patik bakmak isteyen hatunlar buraya...fiyatlarıda çok uygun.ben aldım çok kaliteliler..
biraz evvel konuştum .. hırka örüyormuş ..2-3 tane yelek yapmış ... 1 battaniye ... birde ağız bezlerini yaptırmış ... 1 hazır battaniye yolladı bize ...kızlar kayınvalideleriniz torunları için bişeyler yapıyomu alıyolarmı ne biliyim heveslilermi
kendinize ii bakın canlarım hepinizi öpüyorum.. ben çıkıyorum yarın görüşme üzre hoşçakalın............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?