benimde sadece kendi tarafımdan bişeyler geliyo eşimin ailesinin ilk torunu olmasına rağmen parmak oynatmıyolar ya bigünde demediki biz şunları alıcaz bide ben bişey almaya kalkıncada karışmaya kalkıyo geçen gün tartıştım valla eşimide üzmek istwemiyorum bu konu yüzünden ama dayanamıyorumm
canım, benim k.validemler oğlumun %90 herşeyini aldılar. çok severler torunu. 1 erkek torunları var 5 yaşında. 2. torun benimki. eşimde 2 kardeş zaten. yalnız kız olsaydı daha çok sevinirlerdi. k.validem kız istiyordu biz eşimle erkek. allahtan hayırlısını diledim.
maşallah kaynanana hahaha bizimkiler bi değişik ya aman kız erek ne farkeder sağlıklı olsunda
ne kadar heyecansız insanlarmış yaaa ..(eşin duymasın ama ) birde ilk torunmuş......
vardır bir nedeni yaaa...
ya paraları yoktur..
ya kız torun diyedir (saçma bence ama hala ayırdeden insanlar var)
ya da süpriz yapacaklar
canım, benim k.validemler oğlumun %90 herşeyini aldılar. çok severler torunu. 1 erkek torunları var 5 yaşında. 2. torun benimki. eşimde 2 kardeş zaten. yalnız kız olsaydı daha çok sevinirlerdi. k.validem kız istiyordu biz eşimle erkek. allahtan hayırlısını diledim.
maşallah kaynanana hahaha bizimkiler bi değişik ya aman kız erek ne farkeder sağlıklı olsunda
kendi annen yapıyor mu dilara. genelde kız anneleri daha hassas oluyor.
kendi annen yapıyor mu dilara. genelde kız anneleri daha hassas oluyor.
ohooo kendi annem ablamlar ananem teyzelerim hep bişeyler alma çabalarındalar ne zaman gitsem yeni bişeyle karşılaşıyorum sağolsunlar
yok yok hiçbiriyle alakaları yok paraları da var hep kız torun istiyolardı onların öle süpriz gibi bişeyleri olmaz canım yaama doğunca herşeyi yapmış gibi gözükürler ama buna izin vermicem hatta sevdirmek bile istemiyorumda işte arada eşim var o üzülmesin diye susuyorum bazen
Allahalla enterasanlar ... sen daha iyi tanırsın tabiii onları ...düğündede belki böyle davranmışlardır ...
mesafeliler demekki. boşver cnm yaaa ...ben hep dediğim birlaf var "ben kimseye güvenip doğurmuyorum çocuğumu" mutlaka hepimiz öyleyiz.. ama alınıyoruz işte ...
benimkilerde gelip görmeyecekler biliyorum ... 1-veya 2 kere gelirler ... bakmazlarda bana evime gelip ...
evime ilk gelmeleri 6 aylık gelindim düşün artık ..... 9 senelik evliyim ..5 -6 kere gelmişlerdir ...
biz gidiyoruz genelde ..kızım doğunca gidemem her dakika ...
sende ona göre davran boşver - tavır yapma ters teper ,eşin üzülür ama onlar yokmuş gibi kabul et ve öyle davran ....
Tülin cim merhaba canım çok sevindim ayrıntılının güzel geçmesine oğlunun boyu kilosu nasılmışgeçmişe bakıyım dedim ama ne o arar ara bakıyorum bitmiyor .Dün ayrıntılı ultrason için doktora gittim altan cabeciye herşey normal dedi serviks uzunluğu , kese sıvısı,organları falan Allahıma şükür herşey normal bunuda atlattık Su_peri hakkatten dediğin gibi varmış altan bey çok güzel anlattı ve bi yandan bakıyor bir yandan anlatıyor çok hoşuma gitti ayrıca çok yakışıklıymış ha eşim bile dedi çok yakışıklı adammış diye ,birde seviks uzunluğunu ölçerken rahim ağzına bakayım dedi bende serviks uzunluğumu dedim oda tıp var galiba dedi yok dedim kadınlar kulubu var dedim demek orayada üye olduk dedi bende evet dedim ordaki arkadaşlarda söyledi sizin çok iyi olduğunuzu dedim oda güldü dvdyi verdi dünden beri seyredip duruyorum 4 boyutla yerlerini özellikle çok zevkliymiş ya çok tatlı sanki doğmuşta görüyorum gibi birde kızlar benim gözüm renkli eşiminki değil onu sordum altan beye oda 1/4 ihtimal olabilir dedi biraz zor yani anlayacağınız doktorun gözüne baktım bol bol renkli olsun diye oğluşumun gözü ,sıra geldi kan şekeri testine benim eski doktorum ailende yoksa şeker testine gerek yok demişti şimdiki doktorumda ben yaptırmak istiyorum hastalarıma genelde dedi yaptırcam heralde kaç haftalığa kadar yaptırılıyordu testi bilen varmı daha önce yazmıştınız ama unuttum
yaaaaa!!!!!!!:26:
.... yemeğimi yaktımmm ... sadece pilavla çorba kaldı .... yemek yok .......
hiç yapmadığım birşey ... burnuma kokuda gelmedi ...baya yanmış ..
bu saatten sonra zaten bişey yapamam ....
kaldık bu gece yemeksiz....
yaaaaa!!!!!!!:26:
.... yemeğimi yaktımmm ... sadece pilavla çorba kaldı .... yemek yok .......
hiç yapmadığım birşey ... burnuma kokuda gelmedi ...baya yanmış ..
bu saatten sonra zaten bişey yapamam ....
kaldık bu gece yemeksiz....
Canım kilo 420g dedi ama boyu kaç dedi hatırlamıyorum kağıtta yazıyor bir sürü şeyler ama hangisi bilmiyorum ona baktım anlamadımTülin cim merhaba canım çok sevindim ayrıntılının güzel geçmesine oğlunun boyu kilosu nasılmış
ayy bugünde pilavla geçiştirin bari napıcan yanındada bol yoğurt tamam işte bitti neyse ben kaçar kızlar görüşürüzz
Hiç kendine stres yapma güzelim kendileri bilirler..Sen okuduğum kadarıyla sözde ve yapmacık hareketlerine sinir oluyosun haklı olarak..Kendi annelerimiz daha farklı tabiki benimde anne anane teyze hepsi bi eşyayı paylaştı alıyolar..Benimde tek kırıldığım nokta kayınvalidemler erkek istiyodu 3 lkız torunu var kız olunca biraz durgunluklarını hissettim..Bu dönemlerde hassas oluyoruz tabiki küçücük bi ilgi bile havalara uçuruyo bizi tam tersi ilgisizlikte bi okadar kırıyobenimde sadece kendi tarafımdan bişeyler geliyo eşimin ailesinin ilk torunu olmasına rağmen parmak oynatmıyolar ya bigünde demediki biz şunları alıcaz bide ben bişey almaya kalkıncada karışmaya kalkıyo geçen gün tartıştım valla eşimide üzmek istwemiyorum bu konu yüzünden ama dayanamıyorumm
Sağol canım haftama göre kilosu normal dedi kızımın..Bana çekerse ben 2 kilo doğmuşum babasına çeker inşallah yumuk yumuk bişey olurr..Bende bi anda coştum kiloda :)) geçen ne mantıkla bilmiyorum eski kotumu giyeyim dedim totodan geçmedi:))) sen hızlı kilo alımında şekerden korkuyosunya ben bugün yaptırdım çok normal çıktı seninde öyle çıkar eminim stres yapma canımmfdilek, minik kızımıza iyi bakmışsın tontiş olmuş. güzel haberlerle gelmene çok sevindim. kiloya gelince ben de hızla kilo alıyorum 4 kilo almışım toplamda ama 1.5 ayda aldım allahım koca d.t olcam bennnnnnnnnnnn
bende dün yakmıştım kötü oluyor gerçekten neyse sağlık olsun canım
oy oy oy maşallah tosununa isim olarak ne düşünüyorsunuz belirlediniz miCanım kilo 420g dedi ama boyu kaç dedi hatırlamıyorum kağıtta yazıyor bir sürü şeyler ama hangisi bilmiyorum ona baktım anlamadım
Anladım canım bende bir ara yaptırırım artıkHiç kendine stres yapma güzelim kendileri bilirler..Sen okuduğum kadarıyla sözde ve yapmacık hareketlerine sinir oluyosun haklı olarak..Kendi annelerimiz daha farklı tabiki benimde anne anane teyze hepsi bi eşyayı paylaştı alıyolar..Benimde tek kırıldığım nokta kayınvalidemler erkek istiyodu 3 lkız torunu var kız olunca biraz durgunluklarını hissettim..Bu dönemlerde hassas oluyoruz tabiki küçücük bi ilgi bile havalara uçuruyo bizi tam tersi ilgisizlikte bi okadar kırıyo
Sağol canım haftama göre kilosu normal dedi kızımın..Bana çekerse ben 2 kilo doğmuşum babasına çeker inşallah yumuk yumuk bişey olurr..Bende bi anda coştum kiloda :)) geçen ne mantıkla bilmiyorum eski kotumu giyeyim dedim totodan geçmedi:))) sen hızlı kilo alımında şekerden korkuyosunya ben bugün yaptırdım çok normal çıktı seninde öyle çıkar eminim stres yapma canımm
Tülincim şeker yüklemesini ben bugün yaptırdım bu aralar yapılıyo herkeste galiba...
Olur öyle canım görmesende ben böyle şeylere hiç takılmam ,İyi canım evet çok zevkli ya gerçekten keşke daha önce olsaydıda bol bol baksaydık:))) demekki bunuda hamileliğe yorabiliriz.... dalgınlaştık mı ne;??
evet yaa önce üzüldüm sinir oldum da... boşver ne yapayımm
tülin doktora gitmişsin sanırım görmedim ben mesajını atlamışım sanırım .iyiymiş ufaklık annesi iyi bakmış ona .. 4 boyutlu çokzevkli değilmi ..
şeker 24. haftada yapılıyor
Sağol canım vallahi isim konusuna hiç giremiyorum eşim yüzünden çünkü hep kavga ediyoruz benim bulduğum isimleri beğenmiyor kendide doğru isim bulmuyor o yüzden sinirlerim depreşiyor bende düşünmemeye çalışyorum şimdilik daha erken ne acelen var diyor eşim ,herşeyi aceleye getiriyorsun şimdiden almak istiyorum eşyalarını ama anlamıyor yüremiyecem daha sonra istediğim gibi beğenemicem isimdede böyle halbuki aceleye getiren o herşeyi son ana bırakıyor sonra acele etmek zorunda kalıyoruz her konuda böyle napcam bilmiyorum canım anlayacağınoy oy oy maşallah tosununa isim olarak ne düşünüyorsunuz belirlediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?