2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geldim anacım geldim aklıma geldikçe sinir oluyorum ya insan yalandan yere sorar bi ihtiyacınız varmı diye yapalım der 70 yaşına gelmiş ilk torununu kucağına alıcak Allahın izniyle nedir bu vurdumduymazlık aaaa sen kaynanana yat kalk dua et valla güle güle kullanın cimriler ya resmen para var ama icraat yok

Aahh yavrum sende ne kadar köfte o kadar ekmek ona göre davranırsın..
Ananın yaptıklarını ettiklerini doguma gelen koca tarafı akrabalarının yanında anlatırsın..
Ahh anacım saolsun ablalarım saolsun dersin..Ama sakın kocana bunun için bişey deme yavrum..
Belki yaptıgım cok ayıp ama böyle vurdumduymazlıga tatlı tatlı laf sokmadan duramam ben yanii..
Bünyeme ters...

Selam canım benimm tontişmi olcak bilmiyorum ama annesi baya tontiş olmuş:))))
İyiyapmışsın kız alıcam dediyse tabiki aldır pahada ağır şeyler kapattırmışsın güle güle kullanın..Benim annem beşiğini alıcam dedi kıyamadım ona bakım çantası alıcam dedim onu alayım diyo salıncak görmüş geçen belki onu alır ..

Fdilek şimdi okudum senin ayrıntılında çok güzel çıkmış gözün aydın canım
Sağol canım benim çok şükür sende atlatmışsın güzel geçmiş maşallah bebeklerimize..
Buarada hiçbişeyi beğenmeyip herşeyi son ana bırakan bi eş bendede var :))Düğünümde kahrolmuştum ama alıştım huyuna erkekler genelde anlamıyo bizi aceleci diye nitelendiriyolar

Canım üzülme boşver zamanı gelince sende ona göre davranırsın belki şöyle düşün uğursuzluk diye düşünür eski kadınlar doğunca alır belki herbişeyini yada belki doğunca altın yada para verir size kendi üzme sinir etme boşu boşuna bence

sence ben dururmuyum söylüyorum kadın gülüyo ya duymamazlıktan geliyo sanki ee sizde bişeyler yaparsınız artık dedimmm sanki hiç dememiişim gibi başka bir konu anlatıyo bana alay eder gibi varya bazen şeytan diyo ağzına geleni söyle ama yutkunup susuyorum

ya onun bişey yapmasına gerek kalamdıki zaten biz yavaş yavaş hallediyoruz ya doğduktan sonra hiçbişey vermesin istemem heycansızlar ya ve cimriler altınıda onun olsun parasıda ben bebeğe bişey yapmalarını istiyodum kayınpedeerim kayınvalidem hiçbişey yapmadıkları gibi bizim aldıklarımızada karışmaya kalktılar bende ozaman patladım işte

evet aynen öyle canım valla bu tip insanlarada kızıyorum kız olsa erkek ekkek olsa kız isterler Allah işte demekki hayırlısı buymuş demezler

İstek üzerine çalışmıyoruz anacımmm şanslarına ne çıkarsa :))))) Bana açıkca söylemediler söylemezlerde ama hissettim tabiki erkek istediklerini..
Aman bizim kuzularımız sağlıklı hayırlı evlat olsun başka ne isterizki

Dilekcimmm sen iyi ol yeter ki takma kafana kiloyu...
Bak bende verdigim 3 kilodan sadece 1 kilosunu aldım geri..
Yani benimde durum pek iç acıcı diil
Bebek iyi olsun kilo falan bos seyler sekerim.Sen bi dogur valla yüzerek bile verirsin kiloları..Zaten dogumda en az 7-8 kilo rahat gidecek

Son düzenleme:

aynen öyle valla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz biz onlarda kuru kuru sevsin ancak:84:

Sağol canım güzel dileklerin için , ne güzel yapmışsın hee herşeylerini aldırmışsın
Ay o zaman sen haklısın karıştırtma aldıklarına ama kendini de üzme zamanı gelince sokarsın lafı oturtursun bebeğini düşün

Son düzenleme:

hahahaha Tülin de benim kafadan sok lafı rahatla metodu..
Valla ben cok rahatlıyorummmm
O şişlikle yasanmaz yaniii

Son düzenleme:
Dilekcimm, elbette saglık en önemli olan..Ama allahtan hepimiz burda okuyoruz arastırıyoruz bilinçli anneleriz..
Doktorlarda guzel ilgileniyor...Hem rutin kontrollerde hiç aksamıyo hiçbirimizin..
O yuzden sen gönlünü ferah tut canımm
Allahım senide tontiş kızını da korusun inşallah..
Teyzesinin bal kaymagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…