Patla kız patla içinde patlıcağına dışarı patla ama ipin ucunu fazla kaçırma sonra toparlaması zor olur eşini düşün birazda
onu düşünmesem bu kadar dayanamzdım zaten
Kızlaarr eşimi İstanbul a yolcu edeli bir saat oldu..
Gene bi huzun bastı bana...
Hormonlar tavan yaptı bu gece...
Ahh oglusum da basıyo tekmeyii annecim ben burdayım üzülme der gibi..
Kendini öyle hüzünlere sokma tv seyretKızlaarr eşimi İstanbul a yolcu edeli bir saat oldu..
Allah kavuştursun canım evet oğlun varrrrben işe yollarken bile üzülüyorum artık
Kendini öyle hüzünlere sokma tv seyret
Amin Dilaracım...Bende öyleyim ama saglam durmak lazım..Bebişler üzülmesin.
Tülincim Hemeennn toparladım kendimi...Tv de bişey yok, Simdi netten bişeyler izlerim...
Zaten bilerek erken kalktım ki gece uyuyabileyim diye...
Amin Dilaracım...Bende öyleyim ama saglam durmak lazım..Bebişler üzülmesin.
Tülincim Hemeennn toparladım kendimi...Tv de bişey yok, Simdi netten bişeyler izlerim...
Zaten bilerek erken kalktım ki gece uyuyabileyim diye...
Kızlaarr eşimi İstanbul a yolcu edeli bir saat oldu..
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
geçmişe bakıyım dedim ama ne o arar ara bakıyorum bitmiyor .Dün ayrıntılı ultrason için doktora gittim altan cabeciye herşey normal dedi serviks uzunluğu , kese sıvısı,organları falan Allahıma şükür herşey normal bunuda atlattık Su_peri hakkatten dediğin gibi varmış altan bey çok güzel anlattı ve bi yandan bakıyor bir yandan anlatıyor çok hoşuma gitti ayrıca çok yakışıklıymış ha eşim bile dedi çok yakışıklı adammış diye ,birde seviks uzunluğunu ölçerken rahim ağzına bakayım dedi bende serviks uzunluğumu dedim oda tıp var galiba dedi yok dedim kadınlar kulubu var dedim demek orayada üye olduk dedi bende evet dedim ordaki arkadaşlarda söyledi sizin çok iyi olduğunuzu dedim oda güldü dvdyi verdi dünden beri seyredip duruyorum 4 boyutla yerlerini özellikle çok zevkliymiş ya çok tatlı sanki doğmuşta görüyorum gibi birde kızlar benim gözüm renkli eşiminki değil onu sordum altan beye oda 1/4 ihtimal olabilir dedi biraz zor yani anlayacağınız doktorun gözüne baktım bol bol renkli olsun diye oğluşumun gözü ,sıra geldi kan şekeri testine benim eski doktorum ailende yoksa şeker testine gerek yok demişti şimdiki doktorumda ben yaptırmak istiyorum hastalarıma genelde dedi yaptırcam heralde kaç haftalığa kadar yaptırılıyordu testi bilen varmı daha önce yazmıştınız ama unuttum
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
şeker yüklemesi yapılan arkadaşalr kaçıncı haftadısınız erken değilmi daha...yoksa her doktor farklı bir gebelik takvimimi uyguluyor...
canım banada erken gibi geldi benim doktorum 26-28. haftalar arası dedi
kızlar banada doktor şeker yüklemesi için 26.haftada gel dedi.çok kilo aldığım için korkuyorum şeker testimden.bir an önce gitmek istiyorum.sizin tarihler erken gibi geldi banada...
kızlar banada doktor şeker yüklemesi için 26.haftada gel dedi.çok kilo aldığım için korkuyorum şeker testimden.bir an önce gitmek istiyorum.sizin tarihler erken gibi geldi banada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?