2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaarr eşimi İstanbul a yolcu edeli bir saat oldu..
Gene bi huzun bastı bana...
Hormonlar tavan yaptı bu gece...
Ahh oglusum da basıyo tekmeyii annecim ben burdayım üzülme der gibi..

Allah kavuştursun canım evet oğlun varrrr ben işe yollarken bile üzülüyorum artık

Allah kavuştursun canım evet oğlun varrrr ben işe yollarken bile üzülüyorum artık

Kendini öyle hüzünlere sokma tv seyret

Amin Dilaracım...Bende öyleyim ama saglam durmak lazım..Bebişler üzülmesin.
Tülincim Hemeennn toparladım kendimi...Tv de bişey yok, Simdi netten bişeyler izlerim...
Zaten bilerek erken kalktım ki gece uyuyabileyim diye...

aaaa kızlar benim dizim başladıııı ben kaçar fatmagülün suçu ne bakaım öğrenelim suçu neymiş

Seyret canım bende çıkıyorum belim ağrıdı birde fatma gülün suçu neyi izlicem öpüyorum hepiniz iyi geceler

Allah kavuştursun cnm ... sende canın sıkıldımı gir foruma . geçte olsa birileri oluyor topikteee...

oğlunda yanında ..bol bol konuşursun ... tepki veriyorlar artık

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..

tülincim memnun kalmanıza sevindim cnm, bebeğinde iyiymiş maşallah kuzuna

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..

cnm Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş. şekerinde iyi çıkmış ohh çok şükür.

şeker yüklemesi yapılan arkadaşalr kaçıncı haftadısınız erken değilmi daha...yoksa her doktor farklı bir gebelik takvimimi uyguluyor...

canım banada erken gibi geldi benim doktorum 26-28. haftalar arası dedi

aynen banada öle dedi..hatta ben tetenoz aşımı bile dün yeni oldum..olmıyacaktım baktım herkes olmuş olayım bari dedim :) ayrıca ben ayrıntılı ulturasyonum bile sanki çok ayrıntılı değildi..burda bir arkadaşım sadce kalbine 10 dakidan fazla bakmış ...biz öle çok bakmadık baktık 4 odacık gözküyor dedi ok dedi tamam...başka bir doktorada gidecegim sanırm merak ettim..bir şey çıkacagından değil ama içimde kalmasın :)

kızlar banada doktor şeker yüklemesi için 26.haftada gel dedi.çok kilo aldığım için korkuyorum şeker testimden.bir an önce gitmek istiyorum.sizin tarihler erken gibi geldi banada...

kızlar banada doktor şeker yüklemesi için 26.haftada gel dedi.çok kilo aldığım için korkuyorum şeker testimden.bir an önce gitmek istiyorum.sizin tarihler erken gibi geldi banada...

ayrıca bbeğin fazla kilolu olmasından dolayı şekerden şüphe duyuluyor...

herkeze iyi akşamlar geçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınız.
doktordan gelen arkadaşlar iyi haberlerle dönmüş tebrikler.
sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah sonuçları iyi çıkar.
kayınvalidelerin hazırlık konusunda bizimkiler çok uzakta emekli insanlar fazla birşey beklemiyorum hiçbir zaman.ama telde konuştuk çokk mutlular tabi patikler örmüş hırka yelek tarzı şeyler birde spor ayakkabısı almış.
benim kendi annnemler alıyolar.hastane çıkışı almış ama onu geri verdim istediğim gibi yokru orda.astronot mont aldık.koymuştum zaten ciciler kısmına.iç çamaşırı almış.ağız mendili yapacak.
ana kucağı alacakmış.mevlüt kıyafeti.şimdilik böyle.
allah hepimize sağlık versin işleri rast gitsin herşey olur.canım öyküm sağlıkla gelsinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…