2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bana doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok ben herşeyine bakıyorum dedi.bende gitmedim ayrıntılıya aman birazda rahat olmak lazım herhalde 6. aya gelene kadar neler çektim ödüm kopuyodu bebegime bişey olacak diye şimdi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
ayrıca bbeğin fazla kilolu olmasından dolayı şekerden şüphe duyuluyor...
canım kaçıncı haftanda bebegin kaç kiloyduki doktor öyle dedi?

ne kadar kilo aldın....ben 9 kilo aldım...

11 kilo aldım canım ilk hamileliğimde toplam 30 kilo almıştm yine okadar olacağım diye korkuyorum strese girdim stres oldukça daha çok yiyorum yürüyüş yapmam imkansız burda hava -25 derece evden çıktığımda yok offf

otuzmu peki ilk hamileliğinde 24. haftanda kaç kiloydun hatırlıyomusun??bende 11 kiloyu geçtim :26:

huuuhuuu ben geldimmm kim var kim yok :44:

ben varım :80:

ya kızlar hepiniz 10 kilo 12 kilodan bahsediyorsunuz. ben hamileliğimin başından beri daha 5-6 kilo aldım. kilo almıyorum diye üzüleceğim hiç aklıma gelmemişti. ama bende mi bi problem var. acaba bebeğimi etkilermi bu durum :26:

otuzmu peki ilk hamileliğinde 24. haftanda kaç kiloydun hatırlıyomusun??bende 11 kiloyu geçtim :26:

canım işte ilk hamileliğim 50 kiloyla başladı 80 le doğum yaptım.bana 15 kilosu kaldı malesef bunada 65le başladım şuan 76 lardayım.sağlık sorunu yaşamadım ama çatlaklar ve gitmeyen kilolar yüzünden bebek bile istemiyordum bi ara.

bu arada kilo konusunda yalnız olmadığıma sevndim çok fenayım ama hee:)

canım ne diyosun keşke bende bikaç kilo almış olsaydım anormal olan biziz aslında bebeğin sağlığıyla kilo arasında bi bağlantı yok biliyosun...

kızımla ilgili yada benim kilomla ilgili bir sorunum yok....sadce bilgi olsun diye söledim şekeri olan annelerin bebekleri daha kilolu oluyormuş yani gerçek kiloyu yansıtmıyormuş ....herşey yolunda haftasıan göre önde gidiyor zaten en son 580 gram falandı..şimdi sat göre 23 +4 ama kızım 24+6 şuan...

ben 10 kiloya yakın aldım ama görünürde bir şey yok nerde o kiloalr bilmiyorum ...göbegim küçük..sanırm tüm vucuduma dağıldı...ben bu araalr çok hareketsiz kadlım ve bayan arkadaşalrımla çok fazla gün yaptım sanıırm ondan oldu.....nasip ya belki doğumdan sonra eskisinde zayıf oluruz :)

zaracı canım sadece ikimizde değliz. bu aralar forumun ortak konusu bu
superisi tatlım anormal olan biziz. senin maşallahın var

buarada benimde kimse anlamıyor aldığım kiloları. çok iyi gidiyosun falan diyolar ama var tabi bi taraflarımda. inşallah çok derinlere saklanmamışlardır

ayy bu günler yokmu yemiycem diye gidiyorum bi bakıyorumki tabağım boş ne ara yemişim hatta dalga geçiyolar sana bişey koymayı unutmuşuz diye neyse kızlar yine azim edip birlikte veririz inşallah kiloları bebişlerimizin sağlıklı haberlerini duyalımda gerisi önemli değil...

hamileliğin bana öğrettiği bir şey oldu...BEN HİÇ AÇ KALMAMIŞIM.....hep tok karnına yemek yemişim :) şimdi o kadar açım ki midem resmen kaznıyor..bazı geceler uykudan uyanıyorum acım uyuyamıyorum diye :) üniversitede okurkende bazen aç kalırıdk ama o açlık değilmiş :)
duurm böle olunca yiyorsun...

vallah haunalr arsında farkı şey yapma yarışı odlugundan en az 10 çeşit yiyecek oluyor..her geln bir çeşit ile geliyor ev sahibine yük olmamak için ama hepsi yeniyır birde kalanalr eve paket yapılıyor kocalar yesin diye :)

buarada benimde kimse anlamıyor aldığım kiloları. çok iyi gidiyosun falan diyolar ama var tabi bi taraflarımda. inşallah çok derinlere saklanmamışlardır

senin oğlun olcagı için öle çok bel yada basene gitmemiştir..benim belim kalınlaştı,bacaklarım,parmaklarım bile topbiş oldu..göbeğim karpuza benziyor hiç sivri değil :) otobüse binince öle yer veren de yok en çok ona üzülüyorum anlamıyorlar ayakta giidyorum :)

kızlar, benim şeker yüklemem yarın yapılacak. doktor 22. haftamda 2 hAFta sonra gel dedi ben de yarın gidicem 23+5 sizce erken mi??

kilo konusunda da ben tam 4 kilo aldım ilk 5 ay hiç almadım 1 grm bile. şimdi hızla alıyorum. 1, 1.5 ayda 57 oldum. açıkcası çok dikkat ediyorum. n.doğum için kilo almamam gerek ve bol yürüyüş yapmam gerek. her gün 1 saat yürüyorum (istisnasız) plates yapıyorum pazarları 2 saat. ama nafile hızla alıyorum. açıkcası baya bir korkuyorum doğuma kadar yerimden kalkamıcak kadar kilo alıcam diye

canım bende 6 kilo aldım hele son ayda 200 gr almışım doktor çok iyi oldugunu söyledi o zaten çok alınca kızıyo
huuuhuuu ben geldimmm kim var kim yok :44:
merhaba canım
anladım bende senin bebeginde tombiş sandım
benimde şimdiye kadar hiç iştahım yoktu ama son 3 gündür hiç doymuyorum show yeni başlıyo sanırım

-zonox bu konuda her doktorun düşüncesi farklı sanırım ben 23+2 de gittim yapmadı 26-28.haftalar arası dedi bide aç gitmiştim onada gerek yokmuş aç tok farketmez dedi

merabalar göbissli hami$ bayanlarr nasilsiniz? Herkeste bir kilo derdi kizlarr takmayin kafaniza tecrübe konusuyor iki dogumumdan sonra hemen hic diyet yapmadan verdim kilolarimi .Yeterki emzirelim emzirmek vucudu cokdaha hizli sekle sokuyor..Bu arada ilkinde 25 kilo ikincisinde 16 kiloalmistim yani gidiyo istahimiz varken yiyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…