bana doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok ben herşeyine bakıyorum dedi.bende gitmedim ayrıntılıya aman birazda rahat olmak lazım herhalde 6. aya gelene kadar neler çektim ödüm kopuyodu bebegime bişey olacak diye şimdi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorumaynen banada öle dedi..hatta ben tetenoz aşımı bile dün yeni oldum..olmıyacaktım baktım herkes olmuş olayım bari dedim :) ayrıca ben ayrıntılı ulturasyonum bile sanki çok ayrıntılı değildi..burda bir arkadaşım sadce kalbine 10 dakidan fazla bakmış ...biz öle çok bakmadık baktık 4 odacık gözküyor dedi ok dedi tamam...başka bir doktorada gidecegim sanırm merak ettim..bir şey çıkacagından değil ama içimde kalmasın :)
canım kaçıncı haftanda bebegin kaç kiloyduki doktor öyle dedi?ayrıca bbeğin fazla kilolu olmasından dolayı şekerden şüphe duyuluyor...
ne kadar kilo aldın....ben 9 kilo aldım...
11 kilo aldım canım ilk hamileliğimde toplam 30 kilo almıştm yine okadar olacağım diye korkuyorum strese girdim stres oldukça daha çok yiyorum yürüyüş yapmam imkansız burda hava -25 derece evden çıktığımda yok offf
huuuhuuu ben geldimmm kim var kim yok :44:
otuzmupeki ilk hamileliğinde 24. haftanda kaç kiloydun hatırlıyomusun??bende 11 kiloyu geçtim :26:
ben varım :80:
ya kızlar hepiniz 10 kilo 12 kilodan bahsediyorsunuz. ben hamileliğimin başından beri daha 5-6 kilo aldım.kilo almıyorum diye üzüleceğim hiç aklıma gelmemişti. ama bende mi bi problem var. acaba bebeğimi etkilermi bu durum :26:
bana doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok ben herşeyine bakıyorum dedi.bende gitmedim ayrıntılıya aman birazda rahat olmak lazım herhalde 6. aya gelene kadar neler çektim ödüm kopuyodu bebegime bişey olacak diye şimdi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
canım kaçıncı haftanda bebegin kaç kiloyduki doktor öyle dedi?
canım işte ilk hamileliğim 50 kiloyla başladı 80 le doğum yaptım.bana 15 kilosu kaldı malesef bunada 65le başladım şuan 76 lardayım.sağlık sorunu yaşamadım ama çatlaklar ve gitmeyen kilolar yüzünden bebek bile istemiyordum bi ara.
bu arada kilo konusunda yalnız olmadığıma sevndim çok fenayım ama hee:)
canım işte ilk hamileliğim 50 kiloyla başladı 80 le doğum yaptım.bana 15 kilosu kaldı malesef bunada 65le başladım şuan 76 lardayım.sağlık sorunu yaşamadım ama çatlaklar ve gitmeyen kilolar yüzünden bebek bile istemiyordum bi ara.
bu arada kilo konusunda yalnız olmadığıma sevndim çok fenayım ama hee:)
ben varım :80:
ya kızlar hepiniz 10 kilo 12 kilodan bahsediyorsunuz. ben hamileliğimin başından beri daha 5-6 kilo aldım.kilo almıyorum diye üzüleceğim hiç aklıma gelmemişti. ama bende mi bi problem var. acaba bebeğimi etkilermi bu durum :26:
ben 10 kiloya yakın aldım ama görünürde bir şey yok nerde o kiloalr bilmiyorum ...göbegim küçük..sanırm tüm vucuduma dağıldı...ben bu araalr çok hareketsiz kadlım ve bayan arkadaşalrımla çok fazla gün yaptım sanıırm ondan oldu.....nasip ya belki doğumdan sonra eskisinde zayıf oluruz :)
ben 10 kiloya yakın aldım ama görünürde bir şey yok nerde o kiloalr bilmiyorum ...göbegim küçük..sanırm tüm vucuduma dağıldı...ben bu araalr çok hareketsiz kadlım ve bayan arkadaşalrımla çok fazla gün yaptım sanıırm ondan oldu.....nasip ya belki doğumdan sonra eskisinde zayıf oluruz :)
ayy bu günler yokmu yemiycem diye gidiyorum bi bakıyorumki tabağım boş ne ara yemişim hatta dalga geçiyolar sana bişey koymayı unutmuşuz diye neyse kızlar yine azim edip birlikte veririz inşallah kiloları bebişlerimizin sağlıklı haberlerini duyalımda gerisi önemli değil...
buarada benimde kimse anlamıyor aldığım kiloları. çok iyi gidiyosun falan diyolarama var tabi bi taraflarımda. inşallah çok derinlere saklanmamışlardır
canım bende 6 kilo aldım hele son ayda 200 gr almışım doktor çok iyi oldugunu söyledi o zaten çok alınca kızıyoben varım :80:
merhaba canımhuuuhuuu ben geldimmm kim var kim yok :44:
anladım bende senin bebeginde tombiş sandımkızımla ilgili yada benim kilomla ilgili bir sorunum yok....sadce bilgi olsun diye söledim şekeri olan annelerin bebekleri daha kilolu oluyormuş yani gerçek kiloyu yansıtmıyormuş ....herşey yolunda haftasıan göre önde gidiyor zaten en son 580 gram falandı..şimdi sat göre 23 +4 ama kızım 24+6 şuan...
benimde şimdiye kadar hiç iştahım yoktu ama son 3 gündür hiç doymuyorum show yeni başlıyo sanırımayy bu günler yokmu yemiycem diye gidiyorum bi bakıyorumki tabağım boş ne ara yemişim hatta dalga geçiyolar sana bişey koymayı unutmuşuz diye neyse kızlar yine azim edip birlikte veririz inşallah kiloları bebişlerimizin sağlıklı haberlerini duyalımda gerisi önemli değil...
kızlar, benim şeker yüklemem yarın yapılacak. doktor 22. haftamda 2 hAFta sonra gel dedi ben de yarın gidicem 23+5 sizce erken mi??
kilo konusunda da ben tam 4 kilo aldım ilk 5 ay hiç almadım 1 grm bile. şimdi hızla alıyorum. 1, 1.5 ayda 57 oldum. açıkcası çok dikkat ediyorum. n.doğum için kilo almamam gerek ve bol yürüyüş yapmam gerek. her gün 1 saat yürüyorum (istisnasız) plates yapıyorum pazarları 2 saat. ama nafile hızla alıyorum. açıkcası baya bir korkuyorum doğuma kadar yerimden kalkamıcak kadar kilo alıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?