merabalar göbissli hami$ bayanlarr nasilsiniz? Herkeste bir kilo derdi kizlarr takmayin kafaniza tecrübe konusuyor iki dogumumdan sonra hemen hic diyet yapmadan verdim kilolarimi .Yeterki emzirelim emzirmek vucudu cokdaha hizli sekle sokuyor..Bu arada ilkinde 25 kilo ikincisinde 16 kiloalmistim yani gidiyo istahimiz varken yiyelimm
merabalar göbissli hami$ bayanlarr nasilsiniz? Herkeste bir kilo derdi kizlarr takmayin kafaniza tecrübe konusuyor iki dogumumdan sonra hemen hic diyet yapmadan verdim kilolarimi .Yeterki emzirelim emzirmek vucudu cokdaha hizli sekle sokuyor..Bu arada ilkinde 25 kilo ikincisinde 16 kiloalmistim yani gidiyo istahimiz varken yiyelimm
-zonox bu konuda her doktorun düşüncesi farklı sanırım ben 23+2 de gittim yapmadı 26-28.haftalar arası dedi bide aç gitmiştim onada gerek yokmuş aç tok farketmez dedi
evet 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var iki gün önce kizimla ultrosona girdik cok komikti benden cok doktorum kizima anlatti kardesinin elini ayagini cinsiyetini .Bu arada oglum olucak oglanlar cittter citter muya oldu
ilenia hayırlı olsun. 3. oğlun isteyerek mi oldu çünkü 1 oğlun 1 kızın var. genelde anneler bebek defterini kapatır bu durumlarda. tabi hepsini allah bağışlasın.
rapunzeln, ben de 24 28 biliyorum eker yüklemesini:26:
ilenia hayırlı olsun. 3. oğlun isteyerek mi oldu çünkü 1 oğlun 1 kızın var. genelde anneler bebek defterini kapatır bu durumlarda. tabi hepsini allah bağışlasın.
Supriz bebek canim bizimki korunurken oldu iyikide olduu...
maşallah sizeallah bilir yaşdada pek öyle çok fark yoktur aramızda
Aslinda cok genc anne oldum kizimla kardes gibiyiz 1.75 boyunda kizim ben yaninda minicik kaldim bu arada 34 yasindayim..
herkese selam kızlar umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız akşamdan beri yemediğim çikolata tatlı kalmadı yiyip yiyip sırt üstü yatıyorum ama hiççç ses yok canımı sıkıyor bu durum sanırım yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinlemeye.
Supriz bebek canim bizimki korunurken oldu iyikide olduu...
Aslinda cok genc anne oldum kizimla kardes gibiyiz 1.75 boyunda kizim ben yaninda minicik kaldim bu arada 34 yasindayim..
öncelikle bisimkide süpriz bebekyaşın konusunda yanılmamışım sadece 4-5 yaş fark var. maşallah ya ne güzel
kac haftalik hamilesin dianacim?
herkese selam kızlar umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız akşamdan beri yemediğim çikolata tatlı kalmadı yiyip yiyip sırt üstü yatıyorum ama hiççç ses yok canımı sıkıyor bu durum sanırım yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinlemeye.
seninkidemi 3.cocuk?Bilemiyorum benim gibi 3.ye bebisi olan arkadaslar anlatiyorda sonuncularda insan daha tadina variyormus hamileligin anneligin ki dogruu
annesi çok evham yapıyorsun senhissedemiyorsundur. ara ara illaki hareket ediyordur. bide herkesin karın yapısıda bir değil.
aY BUNUNDA KIZI OLUYORRRR KIZ COCUKLARI COK TATLIIIII.Allah anali babali büyütsünnnnn..huu gece kuşları nasılsınız bakalım biz süperiz kızım hepinize selam veriyor şuanda
yok teyzesi ya bizim daha ilk
Ilk bebeginse normal güzelim panikleme algiliyamiyorsundur belki.Bugun 2 saat bende hissedemedim bebegimi delirdim uyandirmakta iyi degil bekledim minik tepiklerini vurdugu gibi kizima bir bagirisim v arki tekmeledi tekmeledi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?