2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah veririz canım senin 3.bebğin galiba diğerleriniz cinsiyeti ne?

Anaamm kıdemli annecik üçüncüye hamilesin ha..süper

evet 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var iki gün önce kizimla ultrosona girdik cok komikti benden cok doktorum kizima anlatti kardesinin elini ayagini cinsiyetini .Bu arada oglum olucak oglanlar cittter citter muya oldu

-zonox bu konuda her doktorun düşüncesi farklı sanırım ben 23+2 de gittim yapmadı 26-28.haftalar arası dedi bide aç gitmiştim onada gerek yokmuş aç tok farketmez dedi

benimki de aç istiyor nasıl yapıcam bilemiyorum şimdiden midem bulanıyor.

ilenia hayırlı olsun. 3. oğlun isteyerek mi oldu çünkü 1 oğlun 1 kızın var. genelde anneler bebek defterini kapatır bu durumlarda. tabi hepsini allah bağışlasın.

rapunzeln, ben de 24 28 biliyorum eker yüklemesini:26:

evet 15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var iki gün önce kizimla ultrosona girdik cok komikti benden cok doktorum kizima anlatti kardesinin elini ayagini cinsiyetini .Bu arada oglum olucak oglanlar cittter citter muya oldu

maşallah size allah bilir yaşdada pek öyle çok fark yoktur aramızda

zonox canım ben dosyamı açtım baktım. zaten orda yazıyor hangi haftalarda ne yapılacağı..şeker testinin karşısındada 24-28 yazıor. Bu durumda 23+ olan herkesin yapılabilir..bide ben çok hızla kilo alıorum die 20. haftada yapalım dedim testi olmaz dedi 24.den önce hata verir dedi..

herkese selam kızlar umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız akşamdan beri yemediğim çikolata tatlı kalmadı yiyip yiyip sırt üstü yatıyorum ama hiççç ses yok canımı sıkıyor bu durum sanırım yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinlemeye.

kac haftalik hamilesin dianacim?

seninkidemi 3.cocuk?Bilemiyorum benim gibi 3.ye bebisi olan arkadaslar anlatiyorda sonuncularda insan daha tadina variyormus hamileligin anneligin ki dogruu

Ilk bebeginse normal güzelim panikleme algiliyamiyorsundur belki.Bugun 2 saat bende hissedemedim bebegimi delirdim uyandirmakta iyi degil bekledim minik tepiklerini vurdugu gibi kizima bir bagirisim v arki tekmeledi tekmeledi diye.

annesi çok evham yapıyorsun sen hissedemiyorsundur. ara ara illaki hareket ediyordur. bide herkesin karın yapısıda bir değil.

annesi çok evham yapıyorsun sen hissedemiyorsundur. ara ara illaki hareket ediyordur. bide herkesin karın yapısıda bir değil.

çok haklısın aceyip evham yapıyorum geç ve zor bulunca böyle oluyor sanırım bende istemiyorum böyle olmak şimdi doktorumu arasam o da aynı böle söylicek evham yapıyorsun sermin :) bende diyorum yarın gidiyimde kalp atışlarını dinleyip rahatlıyım burda böle okuyorum bugün bebeğim çok hareketliydi falan diye onu da takıyorum kafama off off.

Ilk bebeginse normal güzelim panikleme algiliyamiyorsundur belki.Bugun 2 saat bende hissedemedim bebegimi delirdim uyandirmakta iyi degil bekledim minik tepiklerini vurdugu gibi kizima bir bagirisim v arki tekmeledi tekmeledi diye.

evet ilk bebeğim canım.seneler sonra bi sürü ameliyat ,tüp bebek tedavisi derken mucize gibi kendiliğnden hamile kaldım.sanırım bunlarında çok etkisi var böyle düşünmemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…