çok haklısın aceyip evham yapıyorum geç ve zor bulunca böyle oluyor sanırım bende istemiyorum böyle olmak şimdi doktorumu arasam o da aynı böle söylicek evham yapıyorsun sermin :) bende diyorum yarın gidiyimde kalp atışlarını dinleyip rahatlıyım burda böle okuyorum bugün bebeğim çok hareketliydi falan diye onu da takıyorum kafama off off.
aY BUNUNDA KIZI OLUYORRRR KIZ COCUKLARI COK TATLIIIII.Allah anali babali büyütsünnnnn..
teşekkür ederimmkız annesi olmakgüzel bir duygu
huu gece kuşları nasılsınız bakalım biz süperiz kızım hepinize selam veriyor şuanda
çok haklısın aceyip evham yapıyorum geç ve zor bulunca böyle oluyor sanırım bende istemiyorum böyle olmak şimdi doktorumu arasam o da aynı böle söylicek evham yapıyorsun sermin :) bende diyorum yarın gidiyimde kalp atışlarını dinleyip rahatlıyım burda böle okuyorum bugün bebeğim çok hareketliydi falan diye onu da takıyorum kafama off off.
dilara kuşum hoşgeldin. biz oğlumla gündüz iş çokdu internete giremedik ya acısnı çıkartıyoruzsizde ne var ne yok
ne olsun canım bende bugün ev temizledimm hala dinleniyorumkızım teyzoşları özlemiş girelim bi bakalım dedikk
benim 5 yaşında bir kızım var şuan oğluma hamileyim ve Allah kısmet ederse 3.yüde düşünüyorum ama zamanında kararsızım kızımın bir kızkardeşi olsun isterim
canım sol tarafına yatıp bacaklarını karnına çek öyle hissedebilirsin belki ben nezaman öyle yatsam içerde bale yapıyo benimki
herkese selam kızlar umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız akşamdan beri yemediğim çikolata tatlı kalmadı yiyip yiyip sırt üstü yatıyorum ama hiççç ses yok canımı sıkıyor bu durum sanırım yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışlarını dinlemeye.
iyi geceler kizlar ben yaticam sabah 6 ayaktayim yatmaliyim.....Allah rahatlik versin hepinize...
dilara kuşum hoşgeldin. biz oğlumla gündüz iş çokdu internete giremedik ya acısnı çıkartıyoruzsizde ne var ne yok
ne olsun canım bende bugün ev temizledimm hala dinleniyorumkızım teyzoşları özlemiş girelim bi bakalım dedikk
ohh ne güsell..benim evde darmaduman valla..hem çalışmak hem hamile olmak hemde ev idare etmek çok zor iş çooook :90:
ohh ne güsell..benim evde darmaduman valla..hem çalışmak hem hamile olmak hemde ev idare etmek çok zor iş çooook :90:
öyle valla benim ablamda öyle diyodu hamileyken ama şimdi çocuk büyütüp,çalışıp,ev işlerine koşuşturmanın daha zor olduğunu sölüyo
öyle valla benim ablamda öyle diyodu hamileyken ama şimdi çocuk büyütüp,çalışıp,ev işlerine koşuşturmanın daha zor olduğunu sölüyo
ayy onu daha düşünemiyorum bileeeee
ben varım :80:
ya kızlar hepiniz 10 kilo 12 kilodan bahsediyorsunuz. ben hamileliğimin başından beri daha 5-6 kilo aldım.kilo almıyorum diye üzüleceğim hiç aklıma gelmemişti. ama bende mi bi problem var. acaba bebeğimi etkilermi bu durum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?