2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sol tarafına yatıp bacaklarını karnına çek öyle hissedebilirsin belki ben nezaman öyle yatsam içerde bale yapıyo benimki

benim 5 yaşında bir kızım var şuan oğluma hamileyim ve Allah kısmet ederse 3.yüde düşünüyorum ama zamanında kararsızım kızımın bir kızkardeşi olsun isterim

huu gece kuşları nasılsınız bakalım biz süperiz kızım hepinize selam veriyor şuanda

dilara kuşum hoşgeldin. biz oğlumla gündüz iş çokdu internete giremedik ya acısnı çıkartıyoruz sizde ne var ne yok

diana canım çok üstüne düşme.kalbini ferah tut sıkma kendini. şekere çikolatayada boğma kendini boşyere..şüpheye düşüyorsan sağlıkocağına gider kalp atışını dinlersin. nasılsa 28 den sonra falanda sürekli hissedilecekmiş. o zamana kadar ebelerle samimiyet kurarsın napalım

benim 5 yaşında bir kızım var şuan oğluma hamileyim ve Allah kısmet ederse 3.yüde düşünüyorum ama zamanında kararsızım kızımın bir kızkardeşi olsun isterim

Bana bundan 6 ay önce sorsaydin isin ne 3. bebegi istiyorsun derdim ama simdiden cok tatli dogsunda sevelim diye bekliyoruz ki kardeslik acisindanda 3 cocuk insallah ileride birbirlerine daha guzel destek olurlar.Kendi kardeslerimle aramdakileri düsününce iyikide yapmisiz ayni benim gibi kardeslerine düskün olurlar.

Kiz evlat has evlat derim ben.Kizim simdiden elim ayagim benim oglusumda öyle ama kiz cocuklar bi baska oluyor

iyi geceler kizlar ben yaticam sabah 6 ayaktayim yatmaliyim.....Allah rahatlik versin hepinize...

diana cnm hiç panik yapma geçenlerde banada oldu. hatta arada arkadaşlarada oluyor. bazen tüm gün oynamadığı oluyor. bende bazen tatlı yiyorum oynasın diye ama tık yok. keyfi yerindedir onun şimdi. canı ne zaman isterse ozaman oynar. sen merak etme annesi.

iyi geceler annecikler ve tatlı bebişleri,nasılsınız bakalım biz şükür iyiyiz..ben bugün feci halde aşerdim resmen neyemi kıvırcık marula eşimde dalga geçiyo nekadar ekonomik hatunsun diye..onun harici bişey yok c.tesi detaylı randevum var inşallah güzelcene atlatırız onuda..

su peri canım sen yine 5 6 kilo almışsın ben 3 kilo almışım bebeğin kilosuda iyi ayına göre bilmiyorum valla bende düşünmeye başladım:26: karnımda çok büyümedi 6 aylık hamile gibi değilim yiyorumda aslında belki sonra birden kilo alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…