2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol tatlım amııııııın ıns...ama bıraz beklemek zorundayım....
kızlarrrr sızde cok uyuyomusunuz okadar cok uyuyorum kı anlatamam...hıcde sevmem uyumayı normalde...

bende senin gibi uyuyanlardanım kafamı kaldıramıyorumm...bende uyumayı sevmezdim zaten hamileliğimide uyku modumdan anladım.yoksa günüm geçmemişti okadar uyuyordumkiiii.. mide bulantın varmı ki ve nekadarlık mercimeğin:)))

canım ne sorun vardı sende eskiye bakamadım. genelde yatıodun istirahatin vardı ama:hulya:[/QUOTE]

sorun yoktuda yatışımı kendim yapıyorum sorun çıkmasın die dr bişi demedi yani.tek sorunum evhamlı olmam.betalarıma takmış durumdayım 2 gün arayla 6-24-54.9 çıkmıştı taktım azmı yükselmiş diede ondan canım yani sorun bendesırnaşık şey

bende öyleyim elimden gelse hep uyuycamkaydirigubbakcemile3

kızlarrr nasılsınız ben ne düşünüyorum güya 4 hafta sonra gidecem belkicinsiyeti belli olur diye ama dayanamıyacam 2 haftayı zor çıkarır giderim görmek istiyorumtekrar

ben gündüz uyuyunca gece uyuyamıyom ondan gündüz dayanabildigim kadar dayanıyom sonra gece hortlak gibi dolanıyom uyanıp uyanıp duruyom kötü kötü rüyalar görüyom off gene çişim geldii:kedi:

gülceza, bende kalbini duymadan önce öyleydşm. allahıma şükürler evham kalmadı. meleğim iyiymiş. sen de öyle olcan

teşekkürler canım valla çok korktum kanamanın devamı gelecek die.şimdi şimdi duyuyorum bazı hamilelerde 9 aya kadar kanama olurmuş.bilmediğim için korktum tabii

bu hepimizde var canım en ufak bişeyde bebeğimize bişey olcak diye korkuyoruz

kızlarrr nasılsınız ben ne düşünüyorum güya 4 hafta sonra gidecem belkicinsiyeti belli olur diye ama dayanamıyacam 2 haftayı zor çıkarır giderim görmek istiyorumtekrar

bende taaaa ekim 20 de gitcem nasıl dayanacaksam

benım mıdem de hıc bulanmaz bıseyde hıc kokmaz hıc cıkarmam...ynı cok rahat gecırıyorum bu donemı gecen gebelıklerımded oyle olmustu sımdıde gayet rahatım..6+2 haftalıgız....

benım mıdem de hıc bulanmaz bıseyde hıc kokmaz hıc cıkarmam...ynı cok rahat gecırıyorum bu donemı gecen gebelıklerımded oyle olmustu sımdıde gayet rahatım..6+2 haftalıgız....

Allah bağışlasın..bende 7+2 yim aman iyi bende bazen huzursuz oluyorum neden midem bulanmıyo die herkez bulantılarımı soruyo ama anneminde olmamış 4 tne hamileliğinde.sen kaçıncısını doğracaksınkiiiibilmiyorumkismile

gülceza sen nezaman gidiceksın kalp atısı için doktora

yarın dra gidicem ama daha kalp atışı için çok erken drum keseye bakılsın gözükmezse beta hcg yi tekrarla dedi yani sadece kontrol amaçlı eger normal sonuç çıkarsa yarın heralde çagırırlar şu gün gel die canım şimdilik bilmiyorum.

canım bu 3. gebelıgım benım ılk gebelıgım ıkızlerımı 4.5 aylık ıkıncı gebelıgımıde 5.5 aylıkken servıkal yetmezlıkden dolayı erkewn dogumla kaybettım...benım ılerkı donemler cok sıkıntılı gecıyooo bu ara cok rahatım sukurler olsun 12-14 hafta arası sserkılaj atılacak ıns bu sefer yuzumuz guler.....bu konuda cooook cekenlerdenım yanı...rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns...
aslında bence cok kafanı takma nıe olmuyo dıe bence bu donemı boyle rahat gecırmek bır lux...

canım ne sorun vardı sende eskiye bakamadım. genelde yatıodun istirahatin vardı ama:hulya:

sorun yoktuda yatışımı kendim yapıyorum sorun çıkmasın die dr bişi demedi yani.tek sorunum evhamlı olmam.betalarıma takmış durumdayım 2 gün arayla 6-24-54.9 çıkmıştı taktım azmı yükselmiş diede ondan canım yani sorun bendesırnaşık şey[/QUOTE]

gülceza hiç kafana takma döllenmen geç olmuştur.o birden yükselir hakketten kafana takmaaa..bak benim komşumun 3 ay sonra kanında çıktı biliomusun?herkez okadar şaşırdıkiii adeti geçti ama azıcık kanaması oldu sonra geçti testler yaptırdı yok gözükmedi ultrasonda bile gözükmedi 3.ayda gösterdi kanda ve ultrasonda.takma kafana sakın 6.haftada keseyi görebiliyorlar kalp atışını duyabiliosun

canım benim özür dilerim acını tazelediğim için..inşallah bu hamileliğin çok güzel gececek Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alıcazzz....

gülceza hiç kafana takma döllenmen geç olmuştur.o birden yükselir hakketten kafana takmaaa..bak benim komşumun 3 ay sonra kanında çıktı biliomusun?herkez okadar şaşırdıkiii adeti geçti ama azıcık kanaması oldu sonra geçti testler yaptırdı yok gözükmedi ultrasonda bile gözükmedi 3.ayda gösterdi kanda ve ultrasonda.takma kafana sakın 6.haftada keseyi görebiliyorlar kalp atışını duyabiliosun[/QUOTE]

benim görümcemde öyle oldu 4.5 ayda kanda çıktı şimdi 4 yaşında canım inş yükselcek canım umudum bu.

senle gunumuz aynı oldugu ıcn meraklanıorumbenı 12 gün sora gidicem inşallah kalp atısı ıcın .yarın inşallah sende bebğini görürsün hayırlısı ıle

ya kızlar dun gece uyurken bacaklarımı uzata uzata gerindim yatakta bi ağrı gırdı karnıma hala gecmıo çok korkuorummmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…