2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...işlerim çok yoğun pek giremiyorum ama ara ara haberlerinizi alıyorum..herkesler iyi sanırım..kilolarıda fazla dert etmeyin...emzirirken vericeksiniz..
ya kızlar benim kafama takılan bişey var..son 2 haftadır falan ara ara bi kasık ağrısı giriyo ki,aynı doğum sancısı gibi,saniyeler sürüyo ama doğuracam sanıyorum..netten araştırdım,bu haftalarda rahim kasları kendini doğuma hazırlamak için ara ara kasılarak antreman yapar diyo ama ben yinede tedirgin oldum..sizinde oluyo mu?

NAZO günaydın....bende olmadı hiç...ama bazen tek taraflı ağrım oluyor..o da ani hareket falan yapınca genelde...

günaydııınnn
nasılsınız

günaydıınnnn blue-cannnn:92::92::92:
naber nasılsın ?

günaydıınnnn
işlerinde kolaylıklar diliyorummm
benimde 20-21 haftalarda bahsettiğin ağrıalrım vardı ama kasık değil rahimde gibiydiii
sanki doğum yapıcam sanıyodummm dr.mada anlattım normal demişti...
2 hafta sonra geçti
no panikk !!!

canım banada oluyor anlık kramp gibi giriyor ve o an hareket etmem cok güçleşiyor ama sonra geçiyor sürekli bir ağrı degil yani

herkese günaydın.....bir haftada daha bitti çok şükür :) sanırm bu hafta eşlerini başka şehire yolcu eden çok ..eşimde 5 gün eskişehirde olcak çok severim eskişehiri ama ben izmirde kalmak durumundayım hepinizi öptüm bugun yine yogun olur benim için :)

GÜNAYDIINNN
allaha şükürler olsun bitirdik haftayı
eşinede allah kavuştursunn
kolay gelsiinn

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar...

günaydınnnnnn..sana da...

günaydıınnnn blue-cannnn:92::92::92:
naber nasılsın ?
semacaaaaaaannnnnnnııııımmmm..günaydın...seni göremeyince telaşlandım sabah bir...gelişmelerden hbrdar et bak...
bugün içimde bi sıkıntı varki...

mübarek gün bugün..biraz dua oku...felak-nas-ayetel kürsi ...dua et bir de...

Son düzenleme:
evet ya...kızlar ben her Cuma günü yeni haftama başlıyorum Allah'ın izniyle..bugün 24 bitti 25.haftaya girdik kızımla....

buğün cuma c anım bence güzelce dua oku derin bir nefes al içini ferahlat kötü şeyler aklına getirme sanırım bizi bazen hormonlar rahat bırakmıyor

ediyorum kızlar da nebilim..

semacaaaaaaannnnnnnııııımmmm..günaydın...seni göremeyince telaşlandım sabah bir...gelişmelerden hbrdar et bak...

canıımmmmmm
burdayımmm meraklanma
hahbersiz gidermiyim hiçç
bilg işini eşime söyledim akşam
sen işi bırakana kadar ayarlıycam inş.dedi

canoo
aramızda 2 gün var
senin meloş benim ayşodan 2 gün büyük

arkadaslar gunaydın nereye yasıcagımı bılemedım sız anne adayı oldugunuz ıcın belkı benı aydınlatabılırsınız dıye dusundum. ben hamılemıyım bılmıyorum aslında cok kalmak ıstıyorum ama kalamıyorum en son adetım 24 aralıktı o gunden berı aslına bı degısıklık yok gıbı goruyorum kendımde gecen aylarda okadar umutlanmıstım kı aynı hayal kırıklıklarını yasamamak ıcıın belkıde gormezden gelıyorum ıkı gun once goguslerımde sısme oldu
adetımede daha var ama goguslerım sankı hastalancakmısım gıbı cok dolgunnn ben gormesden geldım ama esımde soleyınce acaba mı dedım bııde dort gun once felan cok sıddetlı bı bas donmem oldu ıkı gun boyunca oturdugum yerde donuyyodum sankı ama suan yok mıde bulantım falanda yok ama bıras yemek duskunlugum arttı sankı acaba hamıle olaılırmıyım ınanınkı test alıp yapma cesaretım bıle yok ne tavvsıye edfersınız sımdıden dınledıgınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze...

herkese günaydın kızlar ,hayırlı cumalar.umarım herkes iyidir biz kahvaltımızı yapıp sağlık ocağına gideceğiz görüşrüz kızlar

öncelikle allah gönlüle göre versin tatlım. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. bana sorarsan eğer öylemidir acaba die kurup duracağına en yakın sağlık kuruluşuna git ve kan testi yaptır. eşinide kendinide merakda bırakma. ve unutma ki bebeğinen hayırlı olan zamanda en hayırlı şekilde gelecektir. allaha emanet ol

günaydıınnnn
öncelikle herleyin hayırlısını dileyelim
sonra sakin olmanı tavsiye ederimm
burdan hiçbişey bilmeden yorum yapıcam şimdi
tüm belirtilerin hamilelikte olan belirtiler ama yalancı belirtilerde olabilir
şüpheli ilişkiden sonra en az 11 gün geçmesi gerekir ki hamilelik belirtilerin başlasın
mide bulantısı aşermeler için erken diyebiliriz
tekrar hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…