herkese günaydın kızlar ,hayırlı cumalar.umarım herkes iyidir biz kahvaltımızı yapıp sağlık ocağına gideceğiz görüşrüz kızlar
herkese günaydın kızlar ,hayırlı cumalar.umarım herkes iyidir biz kahvaltımızı yapıp sağlık ocağına gideceğiz görüşrüz kızlar
NAZO günaydın....bende olmadı hiç...ama bazen tek taraflı ağrım oluyor..o da ani hareket falan yapınca genelde...
günaydııınnn
nasılsınız
günaydıınnnn blue-cannnn:92::92::92:
naber nasılsın ?
günaydıınnnn
işlerinde kolaylıklar diliyorummm
benimde 20-21 haftalarda bahsettiğin ağrıalrım vardı ama kasık değil rahimde gibiydiii
sanki doğum yapıcam sanıyodummm dr.mada anlattım normal demişti...
2 hafta sonra geçti
no panikk !!!
canım banada oluyor anlık kramp gibi giriyor ve o an hareket etmem cok güçleşiyor ama sonra geçiyor sürekli bir ağrı degil yani
canıımmmmmm
burdayımmm meraklanma
hahbersiz gidermiyim hiçç
bilg işini eşime söyledim akşam
sen işi bırakana kadar ayarlıycam inş.dedi
canoo
aramızda 2 gün var
senin meloşbenim ayşodan 2 gün büyük
arkadaslar gunaydın nereye yasıcagımı bılemedım sız anne adayı oldugunuz ıcın belkı benı aydınlatabılırsınız dıye dusundum. ben hamılemıyım bılmıyorum aslında cok kalmak ıstıyorum ama kalamıyorum en son adetım 24 aralıktı o gunden berı aslına bı degısıklık yok gıbı goruyorum kendımde gecen aylarda okadar umutlanmıstım kı aynı hayal kırıklıklarını yasamamak ıcıın belkıde gormezden gelıyorum ıkı gun once goguslerımde sısme oldu
adetımede daha var ama goguslerım sankı hastalancakmısım gıbı cok dolgunnn ben gormesden geldım ama esımde soleyınce acaba mı dedım bııde dort gun once felan cok sıddetlı bı bas donmem oldu ıkı gun boyunca oturdugum yerde donuyyodum sankı ama suan yok mıde bulantım falanda yok ama bıras yemek duskunlugum arttı sankı acaba hamıle olaılırmıyım ınanınkı test alıp yapma cesaretım bıle yok ne tavvsıye edfersınız sımdıden dınledıgınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze...
arkadaslar gunaydın nereye yasıcagımı bılemedım sız anne adayı oldugunuz ıcın belkı benı aydınlatabılırsınız dıye dusundum. ben hamılemıyım bılmıyorum aslında cok kalmak ıstıyorum ama kalamıyorum en son adetım 24 aralıktı o gunden berı aslına bı degısıklık yok gıbı goruyorum kendımde gecen aylarda okadar umutlanmıstım kı aynı hayal kırıklıklarını yasamamak ıcıın belkıde gormezden gelıyorum ıkı gun once goguslerımde sısme oldu
adetımede daha var ama goguslerım sankı hastalancakmısım gıbı cok dolgunnn ben gormesden geldım ama esımde soleyınce acaba mı dedım bııde dort gun once felan cok sıddetlı bı bas donmem oldu ıkı gun boyunca oturdugum yerde donuyyodum sankı ama suan yok mıde bulantım falanda yok ama bıras yemek duskunlugum arttı sankı acaba hamıle olaılırmıyım ınanınkı test alıp yapma cesaretım bıle yok ne tavvsıye edfersınız sımdıden dınledıgınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze...
git de dinle bakalım kuzunu
günaydıınnnn
hayırlı cumaalaarrr
şimdiden afiyet şeker olsun
sağlık ocağına neden gidiyosunuz[/QUOT
saol canım biliyorsun bebeğiöin hareketlerini hissetmiyorum diyorum ya gidip kalp atışlarını dinlicem yoksa böle kafayı yicem
mrb kızlar şöyle bi yazdıklarınızı gözden geçirdim geçen sne buzamnlarım geldi aklıma duygulandım
2010 mayıs annesıyım bende, nasıl gıdıyor hamılelık?:)
merhaba hoşgeldiinnnn
ahhh ahhh anlıyorum sizi
bizler çok şükür iyiyizz
asıl sizin nasıl gidiyor
bebişiniz ne kadar oldu
eee en önemlisi doğumu nasıl yaptınız
GÜNAYDIN HERKEZEherkese günaydın.....bir haftada daha bitti çok şükür :) sanırm bu hafta eşlerini başka şehire yolcu eden çok ..eşimde 5 gün eskişehirde olcakçok severim eskişehiri ama ben izmirde kalmak durumundayım hepinizi öptüm bugun yine yogun olur benim için :)
:)))) dinleyelim bakalım ayy bu kız sanırım çok nazlı olucak yaa
hb canımm sağol
valla çok güzel gidiyor herşeyde dua edın yaramaz bebişiniz olmasın kudurk yoruyo :) ama dunyaya bedel bi gülüşü...
7buçuk aylık 25 mayıs doğumlu, sat11 ağust. idi ama bi hafta geçtik normal doğum olcak dıye olmadı malesef kıloloymuşmuş dıye 3.940 doğdu mecburi sezeryan yanı suni sancı felan ben ıstemem ragmen dr gereksız dedi memnunum genel olarak ama mecbur kalmadıkça sezeryan tercih etmeyın geç kalkıyosunuz dezavantajı o eğilip doğrulmak zor oluyo ama çabuk unutuluyo ben unuttum bıle:)
hb canımm sağol
valla çok güzel gidiyor herşeyde dua edın yaramaz bebişiniz olmasın kudurk yoruyo :) ama dunyaya bedel bi gülüşü...
7buçuk aylık 25 mayıs doğumlu, sat11 ağust. idi ama bi hafta geçtik normal doğum olcak dıye olmadı malesef kıloloymuşmuş dıye 3.940 doğdu mecburi sezeryan yanı suni sancı felan ben ıstemem ragmen dr gereksız dedi memnunum genel olarak ama mecbur kalmadıkça sezeryan tercih etmeyın geç kalkıyosunuz dezavantajı o eğilip doğrulmak zor oluyo ama çabuk unutuluyo ben unuttum bıle:)
günaydınnnnn kızlar tek tek alıntı yapamadım canlarım...
maşallah diyorum dün geceden beri iyi kaynatmışsınız kilolar başta olmak üzreşeker yükleme testleri,hareket etmeyen tembel bebişler.. kızlar ben artık oluruna bıraktım herşeyi allahın izniyle diyorum herşey güzel olacak .. benim doktorumda şeker yükleme testi için 24. haftadan sonra dedi bilginiz olsun..
herkese günaydın arkadaşlarr
bugün içimde bi sıkıntı varki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?