2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

NAZO günaydın....bende olmadı hiç...ama bazen tek taraflı ağrım oluyor..o da ani hareket falan yapınca genelde...

canım banada oluyor anlık kramp gibi giriyor ve o an hareket etmem cok güçleşiyor ama sonra geçiyor sürekli bir ağrı degil yani

sağolun kızlar ..içimi rahatlattınız..haftaya dr.gitcem zaten sorarım bakalım bilirkişiye..

ay evet yaa...2 gün var sadece

canım günaydın..içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum ve diyorum ki sana eğer hamile kalamıyorsan eşini de alıp bir an önce doktora git...çünkü anladığım kadarıyla bir süredir hamile kalmaya çalışıyorsun..biz de öyleydik...sonunda doktora gittik.eşimde problem çıktı...tüp bebek yapmak durumunda kaldık..o her ayki hayalkırıklığını çok iyi anlıyorum...hatta ben bir keresinde zırıl zırıl ağlamıştım yine regl oldum diye..insan çok yıpranıyor...o yüzden kafana takmadan akılcı bir yol çiz kendine derim ben...

suan senın için cok erken birsey solemek için ama bulantın falan su donemde olmaz zaten ben ılk adetım gecıktı ve tahlıl yaptırınca altı haftalık hamilydim ve bulantım yoktu tabiki bu tarz syler bunyeye gore degısır canım sen bence sımdı den kafana takma gonlunu ferah tut ve adet gununü bekle ınsallah allah gonlune göre verir

Canım seni çok iyi anlıyorum genelde hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık sana tavsiyem adet gününün geçmesini bekle belirtiler seni yanıltmasın ve düşünmemeye çalış çünkü üzerine gittikçe olmuyor kendini rahat tut Rabbim nasip ettiyse zaten hiç ummadığın zamanda oluyor

mrb kızlar şöyle bi yazdıklarınızı gözden geçirdim geçen sne buzamnlarım geldi aklıma duygulandım
2010 mayıs annesıyım bende, nasıl gıdıyor hamılelık?:)

mrb kızlar şöyle bi yazdıklarınızı gözden geçirdim geçen sne buzamnlarım geldi aklıma duygulandım
2010 mayıs annesıyım bende, nasıl gıdıyor hamılelık?:)

merhaba hoşgeldiinnnn
ahhh ahhh anlıyorum sizi
bizler çok şükür iyiyizz
asıl sizin nasıl gidiyor
bebişiniz ne kadar oldu
eee en önemlisi doğumu nasıl yaptınız

cok tesekkur ederım arkadaslarrr cok saolsun hepınıze hayırlı cumalar allah yardımcınız olsunnn allaha emanet olunnn

merhaba hoşgeldiinnnn
ahhh ahhh anlıyorum sizi
bizler çok şükür iyiyizz
asıl sizin nasıl gidiyor
bebişiniz ne kadar oldu
eee en önemlisi doğumu nasıl yaptınız

hb canımm sağol
valla çok güzel gidiyor herşeyde dua edın yaramaz bebişiniz olmasın kudurk yoruyo :) ama dunyaya bedel bi gülüşü...
7buçuk aylık 25 mayıs doğumlu, sat11 ağust. idi ama bi hafta geçtik normal doğum olcak dıye olmadı malesef kıloloymuşmuş dıye 3.940 doğdu mecburi sezeryan yanı suni sancı felan ben ıstemem ragmen dr gereksız dedi memnunum genel olarak ama mecbur kalmadıkça sezeryan tercih etmeyın geç kalkıyosunuz dezavantajı o eğilip doğrulmak zor oluyo ama çabuk unutuluyo ben unuttum bıle:)

GÜNAYDIN HERKEZE
canım çok şükür bitirdik bu haftayıda yazdığın gibi geçmek bilmedi bana çok uzun geldi nedense dün gülesram ile konuşuyorduk eşini istanbula gönderiyordu eğitime çok şükür benim eşim bu ara gitmiyor derken akşam eşim üzücü haberi verdi oda eğitime gidiyormuş 1 hafta ayrı kalıcaz kocacımla ama en azından çarşamba akşamı gidiyo daha bikaçgün yanımda

günaydınnnnn kızlar tek tek alıntı yapamadım canlarım...

maşallah diyorum dün geceden beri iyi kaynatmışsınız kilolar başta olmak üzre şeker yükleme testleri,hareket etmeyen tembel bebişler.. kızlar ben artık oluruna bıraktım herşeyi allahın izniyle diyorum herşey güzel olacak .. benim doktorumda şeker yükleme testi için 24. haftadan sonra dedi bilginiz olsun..

allah bağışlasınn kız mı erkek mi ?
bebeğine maşşallahhhh
nasıl beslendiniz merak ettimm
buna bağlı olarakta 2.sorum geliyooorrrrr
hamileliğinizde siz kaç kg aldınız
ben normal doğumdan çok am açok korkuyorumm
ama illada sezeryan demiyorum
dr. ve sağlığımız neyi gerekli görürse onu yapıcam inş.

benimde sat 11 ağustos canım doktorum doğum en geç 15 mayıs dedi bende normal istiyorum allahtan bişey çıkmazsa ama artık kesinlikle allahın izniyle ve hayırlısı diyorum çünkü ne olcağı hiç belli olmuyor okuduğum doğum hikayelerinden sonra buna karar verdim:26::26eki kaç kiloyla hamile kaldın toplamda kaç kilo almıştın:18::18:

günaydıınnnnn
hoşgeldiiinnnnn

herkese günaydın arkadaşlarr

günaydıınnnn
hoşgeldiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…