allah bağışlasınn kız mı erkek mi ?
bebeğine maşşallahhhh
nasıl beslendiniz merak ettimm
buna bağlı olarakta 2.sorum geliyooorrrrr
hamileliğinizde siz kaç kg aldınız
ben normal doğumdan çok am açok korkuyorumm
ama illada sezeryan demiyorum
dr. ve sağlığımız neyi gerekli görürse onu yapıcam inş.
allah bağışlasınn kız mı erkek mi ?
bebeğine maşşallahhhh
nasıl beslendiniz merak ettimm
buna bağlı olarakta 2.sorum geliyooorrrrr
hamileliğinizde siz kaç kg aldınız
ben normal doğumdan çok am açok korkuyorumm
ama illada sezeryan demiyorum
dr. ve sağlığımız neyi gerekli görürse onu yapıcam inş.
öncelikle senin için hangisi ıyı olacaksa o olur inş,
bol bol ceviz sebze ağırlıklı yani herşeyden yedim yemediğim şey kalamdı:) tadımlıkta olsa muz çok yedım süt acayıp gund e1 kılo içiyodum meyve çok yedım :) 13 kılo aldım... hamilieliğin rahat geçirmeye çalışın kafanızı hiçbişeye takmayın bebeğniz doğdugunda sorunlu ağlak olmasın:) kızım oldu bu arada ben ınga sesını hiç duymadım desem yedırı sizede böyle bebek dılııyorum mm
maşallah maşallah ne güzel fazla kiloda almamışsınız.. süt lght mı içtiniz yoksa normal yağlı sütmü? ben çok içemiyorum günde en fazla bir bardak..
öncelikle senin için hangisi ıyı olacaksa o olur inş,
bol bol ceviz sebze ağırlıklı yani herşeyden yedim yemediğim şey kalamdı:) tadımlıkta olsa muz çok yedım süt acayıp gund e1 kılo içiyodum meyve çok yedım :) 13 kılo aldım... hamilieliğin rahat geçirmeye çalışın kafanızı hiçbişeye takmayın bebeğniz doğdugunda sorunlu ağlak olmasın:) kızım oldu bu arada ben ınga sesını hiç duymadım desem yedırı sizede böyle bebek dılııyorum mm
herkese günaydınlarrrrrr sıkıcı bir gün değil mi hava kapkara içim daraldı resmen
amiin amiiin hepimiz için inş.
ilk 2 ay şiddetli hatta cehennem gibi bulantı dönemi geçirdim
bulantı döneminde muzu çok fazla tükettim
bulantılardan sonra sebze meyve ağırlıklı beslenmeye başladım
günde 2 büyük bardak süt içiyorumm
ceviz fındık badem 3 lü sünden gün aşırı yerim
malum çalışıyoruz herzaman dikkat edemiyoruz
ayrıca ben şimdiye kadar 10 kg aldım
3,5 ayımız var ve ben daha kaç kilo alırım bilmiyorumm çok korkuyorummm
kendimi nasıl durdururum hiç bilemiyorummm
bunların dışında
ruhen stressiz olmak için
sabah 06,30 kalkar
akşam mutlaka en geç 22,00-22,30 da yatarımm
hiçbişeyi kafama takmamaya çalışırımm
günaydııınnnn dilaraaaaaaa
hayırlı cumalarrr
sen bugün tersinden mi kalktın kokoş kızın annesiii
fark etmıyordu, hangsin,i istersem normaldede çok içerdimm ondan dolayı severım sutu
içmeye çalış senin içind eçok öenmlı, vitamınlerınde önemı var tabi ben çok kılo almıyım dıye kaytarıyodum ama magnesyum son haftalarda özellikle çok işe yarıyo
çok teşekkür ederim canım ben şimdiden 6-7 kilo aldım 23. haftamdayım vitaminide(elevit) gün aşırı içiyorum açıkcası hergün düzenli değil ama kan hapını her gün düzenli alıyorum.. ceviz hergün 2 yada 3 tane yiyorum bazen 4 tane oluyordur. sütü içeyim bari ben hergün büyük bi kase yoğurt yiyorum..
çok güzel böyle devam et, hamur işi ve tatlıları fazla yeme çok alamssın cnm
ne oldun neden kiarada banada oluyo bi kaç dua okudummu geçio canım yeni ciciler ekledim kızımın bak onlara sıkıntını atarsın biraz
herkese günaydınlarrrrrr sıkıcı bir gün değil mi hava kapkara içim daraldı resmen
inş..
ohh behhh
böyle tecrübeli annelerden tavsiyeler almak ne güzell
çok teşk.lerrr
genelde çevremizdeki herkes çok kilo aldığımızı söylüyor
moralimiz bozuluyo tırıs geliyo açıkçası
birde kızın nasıl uslu olmuş annesi
emziriyosunuz değilmi
bunun içinde tavsiyelerinizi alabilirmiyim
günaydın kızlar nasılsınız?benim bebişte bugün tembel olucak sabah beni uyandırmazsa anlıyorumki o gün çok hareket etmiyor.arkadaşlar ya 2 haftadır bir sıkıntım var geceleri el ve ayaklarım şişiyor ellerimi şişlikten bükemiyorum ama sabah hemen inmeye başlıyor gündüz hiç şişligim kalmıyor ayakkabılarım felan normal oluyor.birkaç siteyi okudum okuduklarım beni biraz ürküttü.bu durumu yaşayan varmı aranızda?
günaydın canım. aynen bende öyleyim
günaydın kızlar nasılsınız?benim bebişte bugün tembel olucak sabah beni uyandırmazsa anlıyorumki o gün çok hareket etmiyor.arkadaşlar ya 2 haftadır bir sıkıntım var geceleri el ve ayaklarım şişiyor ellerimi şişlikten bükemiyorum ama sabah hemen inmeye başlıyor gündüz hiç şişligim kalmıyor ayakkabılarım felan normal oluyor.birkaç siteyi okudum okuduklarım beni biraz ürküttü.bu durumu yaşayan varmı aranızda?
çok sağol canım nedemek
bi dedikleri bı dedikelrini tutmaz canım bazısı çok aldın der bazısı almadın açıkçası konuşan akıl veren çok olur doğru bıldıgını y ap:)
ben çok mutlu bı hamılelık geçirdim öncelikle buna bağlıyorum 7 yıl olmadı bızım bebek ondan bırazda
evet hala emzırıyorum 6 ay sadece emzırdım, yemekelrdende yıyoruz şimdi, kızım çok usluydu ama çok hareketlıydı karnımdayken bıle öleydı halada öyle durmak bılmıyo:) tek tavsıyem kucaga alıştrmayın çok zor oluyo emzırın yerıne atın yerınd esevın koklayın hemen herşeye alışıyolar pıtırcıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?