2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saçını boyatan var mı kızlar?...doktorlar da bu konuda bölünmüş durumda..kimi diyo 9 ay yasak..kimi diyo bişey olmaz..kimi diyo 3 aydan sonra serbest,kimi diyo 5 aydan sonra serbest...aslında bende boyatmak taraftarı değildim ama dipleri koyu koyu geldi,beyazlarda çıktı..kendimi çok bakımsız ve çirkin hissediyorum...

kılzlar şişlik akşamları bendede oluyo.Annemle konuştum ondad aolmuş çok dikkat et dedi bu hamilelikte dikkat edilmesi gereken bi durummuş annem bol su iç dedi :)) son aylarda daha çok olur eğer dikkat etmezsek ..
2010 annesi sevdayada çok teşekkürler güzel bilgiler veriyo bize..Bu kucak olayına herkes aynını diyo ama ben kucağıma aalırım yaaa o zamanları bidaha gelmeyecekkii .

canım gece başlıyor yani hareketsiz kaldıgımda başlıyor 9 dan sonra felan.buhar iyi fikir işe yarmı ki?
canım benim gündüz tamamen geçiyor tuzdan uzak duruyorum beyz ekmegide bırakıyorum yavaş yavaş zaten sadece sabah yiyordum ama banamısın demiyo gene şişiyorum

nazoooooo
bende bu konuda dertliyimmmm
benim dr sormuştum boyatma ma nın daha sağlıklı olduğunu söyledi
bende siyah beyaz takılıyorum
kızımız dünyaya geldikten sonra rengimi bulucammm inş.

canım benimde dipleri koyu koyu çıktı bende kendimi çok bakımsız hissediyorum bu nedenle dün ani bir kararla saçlarımı asimetrik küt kestirdim çok uzun zamandır uzun kullanıyodum ama kuaför istedigim gibi kesemedi pişman oldum açıkçasıboya konusunda dogum sonuna kadar bekliycem bebişlerimizi riske atmayalım demi

nazoooooo
bende bu konuda dertliyimmmm
benim dr sormuştum boyatma ma nın daha sağlıklı olduğunu söyledi
bende siyah beyaz takılıyorum
kızımız dünyaya geldikten sonra rengimi bulucammm inş.

he valla...tabi bunların çoğu genç...daha boya bile değdirmemişlerdir saçlarına...ama biz 30 yaş üstü hatunlar olarak bu beyazlarla başımız derte..hayır yani doğumdan sonra zaten per perişan olucaz,bari doğuma gitmeden mi boyatsak acaba kız?kırmızı lohusa tacımızıda takardık...gerçi doğumdan sonra millet bebişe bakmaktan,bizim yüzümüze bakan olacak mı ayrı mevzu...

tabi tabiiiii:82::82:
doğum anın gözümün önüne geldi oyyyyy odadan bi çıkıcaz saç baş perperişan
yüzümüz yorgunnnn
bağırmaktan daha doğrusu böğürmekten sesler kısılmış
doğumu nasıl yapıcağımız belli olsa önceden boatırdık
mesele sez.olacağımızı bilsek be son gün boyatırdımmm
sez.olacağımı bilsem ben göbüşteki o minik !!! tüy yumağımıda aldırırımm
hımmm kim demiş anneye bakan yok diye
en önemlisi eşlerimiz bize bakıcakk
sonra ailemiz akrabalarımız vs bakıcak
bazıalrıda hımmm bak çok güzel görünüyo fazla zorlanmamış
bazılarıda ayyy kız perişan olmuş vah vahhh vaaahhh diyecekler
her türlü bakımlı olmamız lazımmmm

arkadaşlar ben hamileliğimden buyana kırmızı pancar cok yiyorum(salatasını yapıp) şimdi bir bakayım ben neden bu kadar seviyorum diye baktım kırmızı pancar cok ıyı bir tansiyon düşürücüymüş yüksek tansiyon sıkıntısı olanlara tavsiye ederim benim birde bagırsaklarıma cok iyi geliyor haberiniz ola

semacıgım dun bana yazmıssın sabah erkencısın dıye ama hemen gırıp cıkmıstım cevap veremedım dıye ıcımde kaldı:) sımdı de cıkıyorum hepınızı opuyorum

kızlar slm ben girmeyeli baya olmuş hastalık filan neler yapıyorsunuz kotü bir durum yok dimi...
birde bebekleriniz için alışveriş yapmaya başladınızmı ben uğraş olsun diye şeker sepeti yapıcam ikram için hastanede filan güzel olcak birde bebek arabası aldım o kadar sizler...

semacıgım dun bana yazmıssın sabah erkencısın dıye ama hemen gırıp cıkmıstım cevap veremedım dıye ıcımde kaldı:) sımdı de cıkıyorum hepınızı opuyorum

TEŞK EDERİMM
peki müsait olduğunda tekrar beklerimmmm

selam hoşgeldiinnn
şimdilik hepimiz iyiyiz çok şükürr
aaa nasıl bişey yapıyosun resim varmı ?

kırmızı pancarın tadı kötü ama arada sıkıp suyunu içiyorum geçen gün koca bir poşeti balkona koydum sabaha kadar donmuş üzüldüm gitti çöpe...faydaları okadar çokki hamileyken bende tavsiye edrim.kozmik beden temizliğinden biliyorum.

merhaba
bende hamilelikten önce kırmızı pancar suyu içiyodum
evet bağırsaklara çok iyi geliyor ama şimdi onu yiyemem gibime geliyor
sen sanırım turşusunu yiyosun değil mi ?

günaydın anneler nasılsınız bebekleriniz nasl bebeklerinizin hareketleri nasıl acaba ben dünden beri hissetmiyorum daha öncesi de zaten az hissediyordum . insan gerçekten çok merak ediyor

günaydın anneler nasılsınız bebekleriniz nasl bebeklerinizin hareketleri nasıl acaba ben dünden beri hissetmiyorum daha öncesi de zaten az hissediyordum . insan gerçekten çok merak ediyor

benimki çok hareketli hiç durmuyo bi ara veriyo sonra tekrar çok güzel bişey ama hareket etmeyince insan merk ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…