benimki çok hareketli hiç durmuyo bi ara veriyo sonra tekrar çok güzel bişey ama hareket etmeyince insan merk ediyor
masallah ne güzel ya sen kaç haftalıksın betüş
25 haftalık canım senin
eylem, monoroza, gülesram hoşgeldiniz kızlar. bende geçmişi okuyordum şimdi sizleri gördüm.
semaysem sanada merhaba cnm. atladığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın. çevrimiçi gördüklerim bu kadar :))
arkadaşlar bu şişlik konusunda benimde diyeceklerim var ve korkuyorumda şişecem diye çünkü ilk hamileliğimde 7 aylıkken şişmeye başlamıştım hiç bir aykkakabım olmadı terlikle geziyordum doğuma kadarda geçmedi hatta doğum yaptıktan sonrada bir kaç ay şişliğim devam etti bazı hamilelrde oluyor vücutla ilgili birşey birde yaza denk gelince dahada şişiyosun sıcaktan su kaybı oluyor şişdiğinde göbekde kalıyor doğumdan sonra benim öyle oldu bir arkadaşım var geçen eylülde doğum yaptı oda şişmişti son ay onunda göbeği kalmış ilkinde göbeği kalmamıştı onun için dikkat etmek gerek tuzlu hiç birşey yemememiz lazım hatta yemeğe tuz hiç katmayın... şimdilik bende birşey yok şişmedim henüz ama korkuyorum kilo almadım alsamda üzülmem şişmekten korkuyorum her hamilelik farklı oluyor diyorlarya benim şimdilik öyle ilki gibi geçmiyor onda çok ağırdım bunda kuş gibi hissediyorum kendimi kolay geçiyormiğde yanması hariç bakalım görecez...:97:
arkadaşlar bu şişlik konusunda benimde diyeceklerim var ve korkuyorumda şişecem diye çünkü ilk hamileliğimde 7 aylıkken şişmeye başlamıştım hiç bir aykkakabım olmadı terlikle geziyordum doğuma kadarda geçmedi hatta doğum yaptıktan sonrada bir kaç ay şişliğim devam etti bazı hamilelrde oluyor vücutla ilgili birşey birde yaza denk gelince dahada şişiyosun sıcaktan su kaybı oluyor şişdiğinde göbekde kalıyor doğumdan sonra benim öyle oldu bir arkadaşım var geçen eylülde doğum yaptı oda şişmişti son ay onunda göbeği kalmış ilkinde göbeği kalmamıştı onun için dikkat etmek gerek tuzlu hiç birşey yemememiz lazım hatta yemeğe tuz hiç katmayın... şimdilik bende birşey yok şişmedim henüz ama korkuyorum kilo almadım alsamda üzülmem şişmekten korkuyorum her hamilelik farklı oluyor diyorlarya benim şimdilik öyle ilki gibi geçmiyor onda çok ağırdım bunda kuş gibi hissediyorum kendimi kolay geçiyormiğde yanması hariç bakalım görecez...:97:
ohhh iyi yapmışsınnn
bol bol nefes alıp verince hiçbişeyin kalmıyoayyy 4 şubatta şeker yüklemesi yaptırıcam şimdiden midem bulanıyo şekerli suyu içmeyi düşününcee
bol bol nefes alıp verince hiçbişeyin kalmıyoayyy 4 şubatta şeker yüklemesi yaptırıcam şimdiden midem bulanıyo şekerli suyu içmeyi düşününcee
MERHABA
nasılsın ?
maşallah diyelim canımben salı günü yaptırdım allahtan sonuç iyi
çok iyi
dilara
aman alt tarfaı şekerli su bunda ne var canımm
senin hamileliğinde hiç bulantın olmadı galiba
iyiyim cnm sen nasılsın? prenses nasıl.
kızlar, şeker yüklemem yapıldı. o kadar korkulacak gibi değil. benim hiç midem bulanmadı. sonuç pazartes, çıkıcak.
ama bugün kötü bir haber var benden. tam idrarımda BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE görüldü. o kadar hassasım vajinal temizliğinde. ütülemeden iç çamaşırı giymem, gün içersinde sürekli çamaşır değiştiririm ama yinede enfeksiyonluyum. çok canım sıkkın. daha önce idrar yanmamdan purinol toz ilaç kullanmıştım ama hiç bir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?