2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

TEŞK.LER SEN nasılsın ?
senin bebiş nasıl ?

çok geçmiş olsunnnn
ilaç vermedimi sana

ben tahlillerimi başka hastanede yaptırıyorum o nedenle doktoruma görünemedim. ve ilaç yazılmadı. benim tahliller iyi çıkmadı bol lökosit ibaresi tehlikeliymiş. öyle 3 5 lökositim yok baya baya ağır bir enfeksiyonumm var. erken doğuma neden olabiliyormuş bol lökosit. ben doktorumu arıyorum

maşallah diyelim canım

oldu ama öğle çok değildi beni çok etkilemedi yani kızım annesini yormadııı

afferin kızına
belli zaten bulantının olmadığı
yoksa 1 bardak şekerli su neki 1 kova şekerli suyu bile içerdin
o kadar bulantım-ız olduki
şimdi bana 1 bardak şekerli su ne yapar
ben hiç dert etmiyorumm

zonommm
korkma ilaçla gerekli özenle en kısa zamanda düzelirsinn
zaten senin dr.da çok iyi bir dr.düzeliceksin üzme kendini ardanıda

Hosgeldin aramıza.Büyük gecmiş olsun..
allah seni ve bebegini korusun

Şimdi benim raporun resmini cekip koyacam..Bende de aynısı yazıyordu daha 3 aylıktım o zaman..Antibiyotik kullandım bol su içtim..Tekrar test yapıldı lökosit 18-20 cıktı..Tekrar ilaca gerek yok sen bol su iç atlatırsın dedi doktorum..Hakkentende iyileştim canım kalmadı artık enfeksiyon..
Sen vakit kaybetmeden doktorunla konus..Ona sana yol gösterecktir..İçini de ferah tut kötüyü dusunme..Tamam mı canımmm

merhaba hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun canım
ıyy benim çok m idem bulanır öle şeylerden inşallah bikerede içerimm
gülesrammm hoşgeldin napıyo bizim efecik bakalımm

bende hamileliğimin başındna beri çok dikkat ediyorum
hemen hemen tuzlu bişey yemiyorum
ama bakalım ilerleyen aylarda ne olucazzz

evet tuzlu yememek lazım elimizden geldiği kadarda ayaklarımız uzatmamız gerekiyo çok fazla oturmak ayakları aşagı sarkmak iyi değil onun için psnin başında fazla oturamıyorum kalkıyorum yürüyorum allah masa başında çalışan hamilellere kolaylık versin zor inşallah şişmeyiz korktuğumuz başımıza gelmez

merhaba hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun canım

ıyy benim çok m idem bulanır öle şeylerden inşallah bikerede içerimm
gülesrammm hoşgeldin napıyo bizim efecik bakalımm

hehehhh
bişeycik olmaz merak etme
azcık sık kendini canımmm
bizi düşün güç kuvvet olur sana

Dilaracımm hosbulduk canımm
Sabah pek bi hareketsizdi oglusum şimdi basladı ufak ufak tepik atmaya
Sabah canın sıkkınmıs ama cok sukur iyi gördüm şimdi senii...
Ben de yalnızım ama birazdan atcam kendimi sokaklara...
Oglumun oto koltugunu magazada unutmusuz Pazar günü...Gidip bi onu alayım diyorum..
Bir de ıvır zıvır bakayım gitmişken

arkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana

merhaba güzel anneler ...

kesinlikle sana katılıyorum .. bu açlığı kimseye anlatamıyorum .. bazen yiyorum ..yarım saat sonra bütün gün yememiş gibi kıvranabiliyorum açlıktan:))))
bana 24. haftada yaptırırsın demişti doktorum

selam kızlar biz geldik bebeğimin kalp atışı normalmiş 146 dedi ebe.ama benim hamileleğimin ilk başından beri bebeğin eşinin yani plesantanın aşağıda olması gibi bi durum var hala devam ediyormuş bu kanamalara yol açabilirmiş çok dikkatli olmam gerekiyormuş aynılarını doktorumda söylemişti belki çıkar demişti ama hala aşağıda biraz canım sıkıldı ev işi falan yapma dedi çalışmıyorum evdeyim ama hiçbişey yapmadanda olmuyor ki.yarın temizlikçi çağırdım artık hiçbişey yapmıcam baya idare eder bu temizlik beni.benden haberler böyle bundan sonra hissedersin hareketleri dedi plesantanın aşağıda olması da hareketlerini zor hissetmeme neden olurmuş.benden haberler böle.

aaaa tek taşıma oto koltuğunu ağır gelirrr ıvır zıvırlarabak en iyisi evet sabahtuhafdım biraz şimdi iyiym

geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerrr

sıkma canını boşverr yat dinlennn ohhh tadınıçıkar yatmamnın zira bebeişler doğunca zor yatıcazzzz

ahh kuzum ufff mu oldu sana:94:
allah sifa versin..Hem bulantı hem hafif ates diyosun..yavrucum ihmal etme yaa..
amacım asla seni korkutmak diil ama ates oldu mu cok tırsan biriyim:18:
Bari yakında bi eczanae falan varsa git atesini bi ölçtür bakayım..
allah sifa versin kıyamam ben size yaaa
hahah içerken bu yudum sema için bu yudum gülesram için bu yudum diğerleri için diyerek içicem

ıyyyyy 3 ay boyunca gunde 4 posta kusmus biri olarak tüm tatlılardan nefret ettigimi söyleyebilirim..
Rabbim şu serbeti içenlere kolaylık versin...Siz anlatıyosunuz valla ben kötü oluyorumm

ohh maasallah size..Madem öyle sende yat yuvarlan annesi..
Hiç yorma kendini..ev işi nankör zaten sen yapsanda yine aynısı olcak..
Hem yarın temzilikcide gelcekmiş bak sen keyfine

bol sıvı al ..gece yatarken ayağının altına yastık koy ... birde ananas ödemi atıyormuş vucüttan doktorum vermişti ... günde 1 dilim ..
bir deeee sakın ola soda içme .... ödem= vücütta sodyum ve tuz tutulması ile oluşur.. bu da en çok soda da var

Yaa Dilara valla eşimde öyle dedi ama ben bi denicem gidince..Baktım agır geliyoo bırakırım baska seyler bakarım..Cennet gibi bi yer..Harika seyler var...
Bi de burası Kemeraltı nda..Bi sürü insan kalabalık dukkan harika olcakkk..
Ayy camasırımı asıp hazırlanayım bariii

kızlar cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. sol kasığımda ağrı vardı bayadır belkide ondan olabilir. canım sıkıldı biraz çıkayım. hepinizi öpüyorum

hazırlan hazırlan bizim içinde gez ama taşıma koltuğuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…