TEŞK.LER SEN nasılsın ?
senin bebiş nasıl ?
çok geçmiş olsunnnn
ilaç vermedimi sana
Merhaba Hanımlar...
İnşallah güzel bi gun olur hepimiz için..
Hava cok guzel burda gunes pırıl pırıl..
Birazdan atıcam kendimi sokaklara..
superii cok tesekkur ederim canımm..Görmüşsün beni...
Sende hosgeldin...
Zonox hiç korkma canımm enfeksiyondan...
İnan bu enfeksiyonun temizlikle alakası yok..Hamilelikte artıyor işte..
Gerekirse ilaç kullnırsın iyi olursun sen sakın endişelenme
Bool bool su iç..Seker yuklemenin iyi gecmesine de sevindim...
maşallah diyelim canım
oldu ama öğle çok değildi beni çok etkilemedi yani kızım annesini yormadııı
ben tahlillerimi başka hastanede yaptırıyorum o nedenle doktoruma görünemedim. ve ilaç yazılmadı. benim tahliller iyi çıkmadı bol lökosit ibaresi tehlikeliymiş. öyle 3 5 lökositim yok baya baya ağır bir enfeksiyonumm var.erken doğuma neden olabiliyormuş bol lökosit. ben doktorumu arıyorum
ben aranıza yeni katıldım.siteyi keşfetmem daha yeni.hasta olduğum için istirahatlıyım doktor akut bronşit teşhisi koydu .iğne oluyorum günde iki kez.4 gündür yatak döşek yatıyorum bugün daha iyiyim.1 mayısta ada kızım kucağımda olacak inşallah...paylaşmak ve merhaba demek için yazdım.
ben tahlillerimi başka hastanede yaptırıyorum o nedenle doktoruma görünemedim. ve ilaç yazılmadı. benim tahliller iyi çıkmadı bol lökosit ibaresi tehlikeliymiş. öyle 3 5 lökositim yok baya baya ağır bir enfeksiyonumm var.erken doğuma neden olabiliyormuş bol lökosit. ben doktorumu arıyorum
merhaba hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun canımben aranıza yeni katıldım.siteyi keşfetmem daha yeni.hasta olduğum için istirahatlıyım doktor akut bronşit teşhisi koydu .iğne oluyorum günde iki kez.4 gündür yatak döşek yatıyorum bugün daha iyiyim.1 mayısta ada kızım kucağımda olacak inşallah...paylaşmak ve merhaba demek için yazdım.
ıyy benim çok m idem bulanır öle şeylerden inşallah bikerede içerimmafferin kızına
belli zaten bulantının olmadığı
yoksa 1 bardak şekerli su neki 1 kova şekerli suyu bile içerdin
o kadar bulantım-ız olduki
şimdi bana 1 bardak şekerli su ne yapar
ben hiç dert etmiyorumm
bende hamileliğimin başındna beri çok dikkat ediyorum
hemen hemen tuzlu bişey yemiyorum
ama bakalım ilerleyen aylarda ne olucazzz
merhaba hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun canım
ıyy benim çok m idem bulanır öle şeylerden inşallah bikerede içerimm
gülesrammm hoşgeldin napıyo bizim efecik bakalımm
hehehhh
bişeycik olmaz merak etme
azcık sık kendini canımmm
bizi düşün güç kuvvet olur sana
kesinlikle sana katılıyorum .. bu açlığı kimseye anlatamıyorum .. bazen yiyorum ..yarım saat sonra bütün gün yememiş gibi kıvranabiliyorum açlıktan:))))hamileliğin bana öğrettiği bir şey oldu...BEN HİÇ AÇ KALMAMIŞIM.....hep tok karnına yemek yemişim :) şimdi o kadar açım ki midem resmen kaznıyor..bazı geceler uykudan uyanıyorum acım uyuyamıyorum diye :) üniversitede okurkende bazen aç kalırıdk ama o açlık değilmiş :)
duurm böle olunca yiyorsun...
bana 24. haftada yaptırırsın demişti doktorumkızlar, benim şeker yüklemem yarın yapılacak. doktor 22. haftamda 2 hAFta sonra gel dedi ben de yarın gidicem 23+5 sizce erken mi??
kilo konusunda da ben tam 4 kilo aldım ilk 5 ay hiç almadım 1 grm bile. şimdi hızla alıyorum. 1, 1.5 ayda 57 oldum. açıkcası çok dikkat ediyorum. n.doğum için kilo almamam gerek ve bol yürüyüş yapmam gerek. her gün 1 saat yürüyorum (istisnasız) plates yapıyorum pazarları 2 saat. ama nafile hızla alıyorum. açıkcası baya bir korkuyorum doğuma kadar yerimden kalkamıcak kadar kilo alıcam diye
aaaa tek taşıma oto koltuğunu ağır gelirrr ıvır zıvırlarabak en iyisi evet sabahtuhafdım biraz şimdi iyiymDilaracımm hosbulduk canımm
Sabah pek bi hareketsizdi oglusum şimdi basladı ufak ufak tepik atmaya
Sabah canın sıkkınmıs ama cok sukur iyi gördüm şimdi senii...
Ben de yalnızım ama birazdan atcam kendimi sokaklara...
Oglumun oto koltugunu magazada unutmusuz Pazar günü...Gidip bi onu alayım diyorum..
Bir de ıvır zıvır bakayım gitmişken
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana
selam kızlar biz geldik bebeğimin kalp atışı normalmiş 146 dedi ebe.ama benim hamileleğimin ilk başından beri bebeğin eşinin yani plesantanın aşağıda olması gibi bi durum var hala devam ediyormuş bu kanamalara yol açabilirmiş çok dikkatli olmam gerekiyormuş aynılarını doktorumda söylemişti belki çıkar demişti ama hala aşağıda biraz canım sıkıldı ev işi falan yapma dedi çalışmıyorum evdeyim ama hiçbişey yapmadanda olmuyor ki.yarın temizlikçi çağırdım artık hiçbişey yapmıcam baya idare eder bu temizlik beni.benden haberler böyle bundan sonra hissedersin hareketleri dedi plesantanın aşağıda olması da hareketlerini zor hissetmeme neden olurmuş.benden haberler böle.
ahh kuzum ufff mu oldu sana:94:arkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana
hahah içerken bu yudum sema için bu yudum gülesram için bu yudum diğerleri için diyerek içicem
selam kızlar biz geldik bebeğimin kalp atışı normalmiş 146 dedi ebe.ama benim hamileleğimin ilk başından beri bebeğin eşinin yani plesantanın aşağıda olması gibi bi durum var hala devam ediyormuş bu kanamalara yol açabilirmiş çok dikkatli olmam gerekiyormuş aynılarını doktorumda söylemişti belki çıkar demişti ama hala aşağıda biraz canım sıkıldı ev işi falan yapma dedi çalışmıyorum evdeyim ama hiçbişey yapmadanda olmuyor ki.yarın temizlikçi çağırdım artık hiçbişey yapmıcam baya idare eder bu temizlik beni.benden haberler böyle bundan sonra hissedersin hareketleri dedi plesantanın aşağıda olması da hareketlerini zor hissetmeme neden olurmuş.benden haberler böle.
günaydın kızlar nasılsınız?benim bebişte bugün tembel olucak sabah beni uyandırmazsa anlıyorumki o gün çok hareket etmiyor.arkadaşlar ya 2 haftadır bir sıkıntım var geceleri el ve ayaklarım şişiyor ellerimi şişlikten bükemiyorum ama sabah hemen inmeye başlıyor gündüz hiç şişligim kalmıyor ayakkabılarım felan normal oluyor.birkaç siteyi okudum okuduklarım beni biraz ürküttü.bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Yaa Dilara valla eşimde öyle dedi ama ben bi denicem gidince..Baktım agır geliyoo bırakırım baska seyler bakarım..Cennet gibi bi yer..Harika seyler var...
Bi de burası Kemeraltı nda..Bi sürü insan kalabalık dukkan harika olcakkk..
Ayy camasırımı asıp hazırlanayım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?