2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. sol kasığımda ağrı vardı bayadır belkide ondan olabilir. canım sıkıldı biraz çıkayım. hepinizi öpüyorum

evet canım enfeksiyon kasıkta ve belde agrı yaparmıs...
İnşallah dısarı cıkmak iyi gelir sana..
Kıyamam ben sana canımm yaa...
Keske yakın olsak kızzz..Bak yalnızım da evde..Pijama partisi yapardık birliktee
Öptüm kuzum seni...Allaha Emanet ol

hadi toplanıp bize gelin eşimde akşam çalışıyo bugün evde canım sıkılıyo

hadi toplanıp bize gelin eşimde akşam çalışıyo bugün evde canım sıkılıyo

Ahhh keske yakın olsak ne cok isterdim valla...
İstanbul da olsam coktan toplardım hepinizi ama ne yazık ki uzagımm
Ama inşallah Subatta egitim cıkar da bende gelirim eşimle bu sefer
Bu gelişimde anadolu yakasında kalıcam..Toplıcam hepinizi

topla bakalım zaten top gibi olduk kilolardan hepberaber toplanıp yuvarlanırızz

[Slm arkadaşlar..ben de şeker tahlili için kan verdim.2 gibi sonuç çıkacak dediler..ama ben yükleme şeklinde yaptırmadım.tok karnına 1 kez verdim,50 g lık şekerli su içip 1 saat sonra tekrar verdim..bunda sıkıntı çıkarsa yükleme yapılacak..bakalım..umarım birşey çıkmaz...
Zonicim moralini bozma...ilk 3 aydan sonra çoğu rahatsızlık bebeğe zarar vermeden tedavi ediliyor....doktorunu ara tabii sen yine de canım...

geçmiş olsun ... kardeşimdede bol lökositçıkmıştı ..toz ilaç içti ... sonra 15-20 lökost e düştü ... bol bol sıvı al düzelir dedi doktoru .... inş en kısa zamanda Düzelir senindee..

hoşgeldin .. Allah bağışlasın kızını sağlıkla kucağına alırsın inş. ... geçmiş olsun havalar tam üşütme havası ...

geçmiş olsunnn ....ateşini bir eczanede ölçtürt ama .. o kadar izin al .. tansiyonuna da baksınlar ...

Son düzenleme:

geçmiş olsunnn
yemek yesen çok iyi olur
allah kolaylık versin

bende kötüyüm
öğle yemeğime geç kaldım
ellerim titriyodu
yemekten sonra titreme düzeldi
şimdi üzerimde bir sersemlik var uykum geldiii
noluyooo bana yaaaaa

hahah içerken bu yudum sema için bu yudum gülesram için bu yudum diğerleri için diyerek içicem

ben 3 ay tatlıya hasret kalmıştım
benim için 2 yudum al

diana
kendine dikkat et ev işi falan yapma
aman yapsakta yapmasakta aynı değilmi
bence hiç birşeyi riske atma
yat uzan keyfine bak
canınıda sıkma
hepimiz allaha emanetiz
duanı et.... allaha emanet et bebişle kendini
o en güzel koruyucudur:97::97:

blue-cann hooşşgeldinn
inş.sonuçların temiz çıkar

patron çıkmış müdürde yok izin alabileceğim kimse kalmadı boş bi masa var oraya gidip ayaklarımı uzattım ama banamısın demedi ağrı ben sanırım hastalanıcam üşüme var çünhü üzerimde bel ağrımda ondan olabilir çok teşekkür ederim ilginize

kızlar aşağı yukarı herkes burada çok özür diliyorum kaç haftadır geçmişi okumadan topiğe dalış yapıyorum belki hatırlarsınız normalde balıkesirde oturuyorum ama eşimin görevinden dolayı izmirdeyiz 4 aydır benim kızın mobilyaları 1-5 şubat arası gelecekti aradılar haftaya o tarafa sevkiyat var o nedenle getiricez bu hafta herhangi birgün diye apar topar geldik izin alıp odayı boşaltmaya çalışıyoruz perişanlığımı anlatamam ben bişeyde yapamıyorum tabi koltuklar falan oda değiştirecek fazlalık dolaplar streç filmlenip depoya gidecek ne zormuş valla sormayın umarım herkes çok iyidir annelerin hepsini öpüyorum bide arabayı değiştirdik eşim şimdide plakayı almaya gitti bende sizinle dertleşeyim dedim :95:

bende masa başı çalışan bir hamiş olarak gerçekten herkese kolaylık diliyorum
1 saatten fazla oturunca popom ağrıyor
bacakalrımda ağrıyor
bu durumda şişmemek için dua edicem :97:

bende masa başı çalışan bir hamiş olarak gerçekten herkese kolaylık diliyorum
1 saatten fazla oturunca popom ağrıyor
bacakalrımda ağrıyor
bu durumda şişmemek için dua edicem :97:

ne kadar daha kaldı sema..ne zaman izne ayrılacaksın? ya da şirket tasfiye mi edilecekti sizin..onu mu bekliyordun?

dilaracım uyuu uykun varken .. mışıl mışıl hemde ..... bende sabahları kalkamıyorum artık .. iyice uyku yapıyor bu zamanlarda ....
sonra istesekde bebişlerden uyuyamıyacağız...

kızlar ; tam yatakodası takımı alacaktık(kendimize alacaktık ..bizimki çok büyük odamıza sığmadı gardrop bebişin odasında )
bebeğin de dünya kadar eksikleri var . bizim araba arızalandı gitti 800 kağıt... bende işten çıktım kaç aydır .. tek maaş .. yandık valla ...
bide 4 boyutlu ultrasonlar falan 150 de oraya ... bebişim rızkınla gelsin inşallah ..anneye babaya uğur getirsin

ne kadar daha kaldı sema..ne zaman izne ayrılacaksın? ya da şirket tasfiye mi edilecekti sizin..onu mu bekliyordun?

bugünn belli olacak

oyyy oy uyumakla uyumamak arasında kararsızım sankiii
dilaraaa
bende çok kötüyümmmm
yemekten sonra fenayımmm
sanki başım dönüyoooo
çok ama çok halsizleştimm uyumak istiyorummmm

bugünn belli olacak

dilaraaa
bende çok kötüyümmmm
yemekten sonra fenayımmm
sanki başım dönüyoooo
çok ama çok halsizleştimm uyumak istiyorummmm

ayyyy benim gözlerde kapanıyo ama uyumamak için direniyorum resmen

selam kızlar kusura bakmayın neolur katılamıyorum size işler yoğun ... benimde farenjitim başladı kronik hadstalığım yılda 2 defa yoklar beni yatak döşek yatırır ateş halsizlik şuanda kötüyüm burnumla boğazım arasındaki bölüm taş gibi .. ateşim yükselirse ağrı kesici tamol alıcam.. offf nasıl atlatıcam ben ya bakıcak kimsede yok burdan izin almak da zor üzülmekten hasta oldum..

okuduğum kadarıyla ve aklımda kalanlardan başlıyım..diğer arkadaşlarım kızmayın neolur..

zonox idrar yolu enfeksiyonu 3 yıl çektim canım temizlikle hiç alakadı yok o kadar çok dikkate derimki doktorum artık hijyenden hasta oluyosun demişti en sonunda prof. çare buldu ama arada yokluğu ve hamilelikte mutlaka olurmuş buğün bende sık gitmeye başaldım wc ye doktorumdan özellikle tahlil isticem..

defnetuğba sende rahatsızsın sanıyorum çok geçmiş olsun canım hem çalış hem hamile ol valla çok zor eskiden ne var yani derdim ama büyük konuşmuşum 1 günde yaptığım işi şidi 1 haftada yapamıyorum..

diana hareketleri hissetmemen çok normal plasenta önde olursa çok zor hissedilirmiş korkma içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…