kızlar cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. sol kasığımda ağrı vardı bayadır belkide ondan olabilir. canım sıkıldı biraz çıkayım. hepinizi öpüyorum
evet canım enfeksiyon kasıkta ve belde agrı yaparmıs...
İnşallah dısarı cıkmak iyi gelir sana..
Kıyamam ben sana canımm yaa...
Keske yakın olsak kızzz..Bak yalnızım da evde..Pijama partisi yapardık birliktee
Öptüm kuzum seni...Allaha Emanet ol
hazırlan hazırlan bizim içinde gezama taşıma koltuğuuuuuuuuuuuu
Öptüm sizi...ama en cok kokoş kızını
hadi toplanıp bize gelin eşimde akşam çalışıyo bugün evde canım sıkılıyo
Ahhh keske yakın olsak ne cok isterdim valla...
İstanbul da olsam coktan toplardım hepinizi ama ne yazık ki uzagımm
Ama inşallah Subatta egitim cıkar da bende gelirim eşimle bu sefer
Bu gelişimde anadolu yakasında kalıcam..Toplıcam hepinizi
geçmiş olsun ... kardeşimdede bol lökositçıkmıştı ..toz ilaç içti ... sonra 15-20 lökost e düştü ... bol bol sıvı al düzelir dedi doktoru .... inş en kısa zamanda Düzelir senindee..kızlar, şeker yüklemem yapıldı. o kadar korkulacak gibi değil. benim hiç midem bulanmadı. sonuç pazartes, çıkıcak.
ama bugün kötü bir haber var benden. tam idrarımda BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE görüldü. o kadar hassasım vajinal temizliğinde. ütülemeden iç çamaşırı giymem, gün içersinde sürekli çamaşır değiştiririm ama yinede enfeksiyonluyum. çok canım sıkkın. daha önce idrar yanmamdan purinol toz ilaç kullanmıştım ama hiç bir işe yaramadı
hoşgeldin .. Allah bağışlasın kızını sağlıkla kucağına alırsın inş. ... geçmiş olsun havalar tam üşütme havası ...ben aranıza yeni katıldım.siteyi keşfetmem daha yeni.hasta olduğum için istirahatlıyım doktor akut bronşit teşhisi koydu .iğne oluyorum günde iki kez.4 gündür yatak döşek yatıyorum bugün daha iyiyim.1 mayısta ada kızım kucağımda olacak inşallah...paylaşmak ve merhaba demek için yazdım.
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana
hahah içerken bu yudum sema için bu yudum gülesram için bu yudum diğerleri için diyerek içicem
selam kızlar biz geldik bebeğimin kalp atışı normalmiş 146 dedi ebe.ama benim hamileleğimin ilk başından beri bebeğin eşinin yani plesantanın aşağıda olması gibi bi durum var hala devam ediyormuş bu kanamalara yol açabilirmiş çok dikkatli olmam gerekiyormuş aynılarını doktorumda söylemişti belki çıkar demişti ama hala aşağıda biraz canım sıkıldı ev işi falan yapma dedi çalışmıyorum evdeyim ama hiçbişey yapmadanda olmuyor ki.yarın temizlikçi çağırdım artık hiçbişey yapmıcam baya idare eder bu temizlik beni.benden haberler böyle bundan sonra hissedersin hareketleri dedi plesantanın aşağıda olması da hareketlerini zor hissetmeme neden olurmuş.benden haberler böle.
[Slm arkadaşlar..ben de şeker tahlili için kan verdim.2 gibi sonuç çıkacak dediler..ama ben yükleme şeklinde yaptırmadım.tok karnına 1 kez verdim,50 g lık şekerli su içip 1 saat sonra tekrar verdim..bunda sıkıntı çıkarsa yükleme yapılacak..bakalım..umarım birşey çıkmaz...
Zonicim moralini bozma...ilk 3 aydan sonra çoğu rahatsızlık bebeğe zarar vermeden tedavi ediliyor....doktorunu ara tabii sen yine de canım...
geçmiş olsunnn
yemek yesen çok iyi olur
allah kolaylık versin
bende kötüyüm
öğle yemeğime geç kaldım
ellerim titriyodu
yemekten sonra titreme düzeldi
şimdi üzerimde bir sersemlik var uykum geldiii
noluyooo bana yaaaaa
ben 3 ay tatlıya hasret kalmıştım
benim için 2 yudum al
diana
kendine dikkat et ev işi falan yapma
aman yapsakta yapmasakta aynı değilmi
bence hiç birşeyi riske atma
yat uzan keyfine bak
canınıda sıkma
hepimiz allaha emanetiz
duanı et.... allaha emanet et bebişle kendini
o en güzel koruyucudur:97::97:
geçmiş olsun ... kardeşimdede bol lökositçıkmıştı ..toz ilaç içti ... sonra 15-20 lökost e düştü ... bol bol sıvı al düzelir dedi doktoru .... inş en kısa zamanda Düzelir senindee..
hoşgeldin .. Allah bağışlasın kızını sağlıkla kucağına alırsın inş. ... geçmiş olsun havalar tam üşütme havası ...
geçmiş olsunnn ....ateşini bir eczanede ölçtürt ama .. o kadar izin al .. tansiyonuna da baksınlar ...
bol sıvı al ..gece yatarken ayağının altına yastık koy ... birde ananas ödemi atıyormuş vucüttan doktorum vermişti ... günde 1 dilim ..
bir deeee sakın ola soda içme .... ödem= vücütta sodyum ve tuz tutulması ile oluşur.. bu da en çok soda da var
ahh kuzum ufff mu oldu sana:94:
allah sifa versin..Hem bulantı hem hafif ates diyosun..yavrucum ihmal etme yaa..
amacım asla seni korkutmak diil ama ates oldu mu cok tırsan biriyim:18:
Bari yakında bi eczanae falan varsa git atesini bi ölçtür bakayım..
allah sifa versin kıyamam ben size yaaa
saol tatlım hiç böle olmamıştım ben esracım anlamadım ki saat 18:30 olsada gitsem evime
evet tuzlu yememek lazım elimizden geldiği kadarda ayaklarımız uzatmamız gerekiyo çok fazla oturmak ayakları aşagı sarkmak iyi değil onun için psnin başında fazla oturamıyorum kalkıyorum yürüyorum allah masa başında çalışan hamilellere kolaylık versin zor inşallah şişmeyiz korktuğumuz başımıza gelmez
bende masa başı çalışan bir hamiş olarak gerçekten herkese kolaylık diliyorum
1 saatten fazla oturunca popom ağrıyor
bacakalrımda ağrıyor
bu durumda şişmemek için dua edicem :97:
ne kadar daha kaldı sema..ne zaman izne ayrılacaksın? ya da şirket tasfiye mi edilecekti sizin..onu mu bekliyordun?
dilaraaaoyyy oy uyumakla uyumamak arasında kararsızım sankiii
dilaracım uyuu uykun varken .. mışıl mışıl hemde ..... bende sabahları kalkamıyorum artık .. iyice uyku yapıyor bu zamanlarda ....
sonra istesekde bebişlerden uyuyamıyacağız...
doğru diyosunda uyuyuncada kalktıktan sonra sersem gibi oluyorumm
kızlar ; tam yatakodası takımı alacaktık(kendimize alacaktık ..bizimki çok büyük odamıza sığmadı gardrop bebişin odasında )
bebeğin de dünya kadar eksikleri var . bizim araba arızalandı gitti 800 kağıt... bende işten çıktım kaç aydır .. tek maaş .. yandık valla ...
bide 4 boyutlu ultrasonlar falan 150 de oraya ... bebişim rızkınla gelsin inşallah ..anneye babaya uğur getirsin
bugünn belli olacak
dilaraaa
bende çok kötüyümmmm
yemekten sonra fenayımmm
sanki başım dönüyoooo
çok ama çok halsizleştimm uyumak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?