selam kızlar kusura bakmayın neolur katılamıyorum size işler yoğun ... benimde farenjitim başladı kronik hadstalığım yılda 2 defa yoklar beni yatak döşek yatırır ateş halsizlik şuanda kötüyüm burnumla boğazım arasındaki bölüm taş gibi .. ateşim yükselirse ağrı kesici tamol alıcam.. offf nasıl atlatıcam ben ya bakıcak kimsede yok burdan izin almak da zor üzülmekten hasta oldum..
.
dilaracım uyuu uykun varken .. mışıl mışıl hemde ..... bende sabahları kalkamıyorum artık .. iyice uyku yapıyor bu zamanlarda ....
sonra istesekde bebişlerden uyuyamıyacağız...
kızlar ; tam yatakodası takımı alacaktık(kendimize alacaktık ..bizimki çok büyük odamıza sığmadı gardrop bebişin odasında )
bebeğin de dünya kadar eksikleri var . bizim araba arızalandı gitti 800 kağıt... bende işten çıktım kaç aydır .. tek maaş .. yandık valla ...
bide 4 boyutlu ultrasonlar falan 150 de oraya ... bebişim rızkınla gelsin inşallah ..anneye babaya uğur getirsin
bugünn belli olacak
dilaraaa
bende çok kötüyümmmm
yemekten sonra fenayımmm
sanki başım dönüyoooo
çok ama çok halsizleştimm uyumak istiyorummmm
çok geçmiş olsun ... farenjit zordur bilirim ... griptende ağır geçer . hele burnun tıkalı kalır uzunca zaman .. boğaz kuruluğu yapar ... dikkat et kendine ... ıhlamur falan iç ...
inşallah canım biz tam kendimizi toparladık ben hamile kaldım valla çok zor herşeyini dört dörtlük alamayacağız bende ona çok üzülüyorum çok özeniyorum gördüklerime rabbim bol rızıkla gelsinler inşallah..
sem cann bende öyleyim canım bi yatak olsa hiç kalkmasam
CANOOO
noolduuu bizeeee bugüüünnn
başım sersemm gibiii
allahım akşam olsada eve gitsemmm
CANOOO
noolduuu bizeeee bugüüünnn
başım sersemm gibiii
allahım akşam olsada eve gitsemmm
blue-cann hooşşgeldinn
inş.sonuçların temiz çıkar
sonuçlarım çıktı arkadaşlar...çok şükür bir sıkıntı yokmuş....ya neler konuştunuz ben yokkken?işlerim vardı..kaçırdım çoğunu...
hadi gözünaydınn
blue-can bana hiç sorma
anlatacak halim youk
kendimi iyi hissetmiyorumm
noldu kuzucan yaaaa....izin alıp eve gidemiyor musun?
ya bugün öğlen yemeğime geciktim
yemekten önce ellerim titremeye başladı
gözlerim karardı daha sonra yemek yedim
titremem geçti
gözlerimin kararmasıda geçti ama
müthiş uykum var halsizimmm
sersem gibiyimm
işyerinin durumu pazartesiye kaldı
yarın işe gelmiycem
o yüzden izin almıyorum bugün
kan şekerin düşmüş tatlım....daha önce oluyor uydu?ilk mi oldu?owwwwww
yarın görüşemiycez
özelden bana cep telini yaz şeker....
kızlaaaaarrr napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo benim işim bitti şimdi topik durgunlaştıı ..ee anlatın bakalım:92::92::92::92:
bu arada ben çok acıktım ya :18::18::18:
sabahtan beri yiyorum mandalina elma meyveli yoğut şimdide midem kazınıyo anlamadım ben bu işi
hoşgeldiiinnnnn
:92::92::92::92::92::92:
benim hala uykuummmm varrrrrr
sen nasıl oldunnnn
canım ben aynıyım genelde gündüz başlar geceleri fenalaşırım .. eşim diyoki neden hep gece nebiliyim gece 12 den sonra alevleniyo
boğazımda müthiş gıcık var burnum tıkalı ve hafif ateş var canımm..
cereeennnnnn
bende çok acıktımmmmmm
öğlen geç yedimm
canım tatlı istiyoama korkudan yiyemiyorummmmm
valla ben canım istediğinde hiiççç duramıyom mutlaka yiyorum bendede her yemkten sonra tatlı isteği oluyo hele akşamları ayy ben neolcam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?