2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun ... farenjit zordur bilirim ... griptende ağır geçer . hele burnun tıkalı kalır uzunca zaman .. boğaz kuruluğu yapar ... dikkat et kendine ... ıhlamur falan iç ...

şişlikten bahsetmiştiniz birde kızlar bende henüz yok ama hamilelikten öncede vücudum çok ödem yapardı biğün giydiğimi ertesi gün giyemem kot kapanmazdı şimdi çok şükür bol su içiyorum ama tuzu hiç kesmedim çok tuzlu yemiyorum ama çok da dikkat etmiyorum..sandalyede gün boyu oturanlar altlarına bi kürsü alsınlar ayaklarını üstüne koysunlar ben de yapmıyorum ama ödemi engellermiş..ayrıca yürüş yapmakda çok ii gelirmiş ve ılık duş önceden okumuştum belki size yardımcı olur..

inşallah canım biz tam kendimizi toparladık ben hamile kaldım valla çok zor herşeyini dört dörtlük alamayacağız bende ona çok üzülüyorum çok özeniyorum gördüklerime rabbim bol rızıkla gelsinler inşallah..

bugünn belli olacak

dilaraaa
bende çok kötüyümmmm
yemekten sonra fenayımmm
sanki başım dönüyoooo
çok ama çok halsizleştimm uyumak istiyorummmm

sem cann bende öyleyim canım bi yatak olsa hiç kalkmasam

çok geçmiş olsun ... farenjit zordur bilirim ... griptende ağır geçer . hele burnun tıkalı kalır uzunca zaman .. boğaz kuruluğu yapar ... dikkat et kendine ... ıhlamur falan iç ...

çok teşekkür ederim canım ıhlamur yaptırcam birazdan..

biz oğluşımla ancak girebildik sabah biraz okudum geçmişi şimdid de bitirebildim bugün oğluşum la biraz iş yaptık yemeğimizi yaptık geldik zonox çok geçmiş olsun canım bende çok çektim idrar yolu enfeksiyonunda onun en büyük ilacı bol su içmek ve ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun kalmaz sıkma canını inşallah şeker yüklemen normal çıkar blue cum sninde şekerin normal çıkar inşallah tuğbacım kuzum çok gemiş olsun rabbim şifa verin arkadaşlarda demiş ateş olayını kontrı-ol altına al dikkat et canım diana canım sıkma canını yorma kaendini benim arkadaşımın da plesentası aşağıdaydı sadece diikkat etti ev işi yapmadı çalıştı maşallah şimdi nur topu gibi kızı var sıkma canını sadece kendine dikkat et...yasemin35 yasemim aramıza hoş geldin inşallah sağlıkla kuzunu kucağına alırsın geçmiş olsun sana de-a canım bol şifalaer

CANOOO
noolduuu bizeeee bugüüünnn
başım sersemm gibiii
allahım akşam olsada eve gitsemmm[/QUOTE]

aynen gidip sadece yatmak istiyorum...gözlerimden ateş çıkıyo sanki yarın keşke çalışma olmasaydı ama nerde..

CANOOO
noolduuu bizeeee bugüüünnn
başım sersemm gibiii
allahım akşam olsada eve gitsemmm

aynen gidip sadece yatmak istiyorum...gözlerimden ateş çıkıyo sanki yarın keşke çalışma olmasaydı ama nerde..[/QUOTE]

ben galiba yarın işe gelemiycemm
şirketin işi pazartesiye kaldı

noldu kuzucan yaaaa....izin alıp eve gidemiyor musun?

ya bugün öğlen yemeğime geciktim
yemekten önce ellerim titremeye başladı
gözlerim karardı daha sonra yemek yedim
titremem geçti
gözlerimin kararmasıda geçti ama
müthiş uykum var halsizimmm
sersem gibiyimm
işyerinin durumu pazartesiye kaldı
yarın işe gelmiycem
o yüzden izin almıyorum bugün

kan şekerin düşmüş tatlım.... daha önce oluyor uydu?ilk mi oldu?owwwwww
yarın görüşemiycez
özelden bana cep telini yaz şeker....

kızlaaaaarrr napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo benim işim bitti şimdi topik durgunlaştıı ..ee anlatın bakalım:92::92::92::92:

bu arada ben çok acıktım ya :18::18::18:

sabahtan beri yiyorum mandalina elma meyveli yoğut şimdide midem kazınıyo anlamadım ben bu işi

kızlaaaaarrr napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo benim işim bitti şimdi topik durgunlaştıı ..ee anlatın bakalım:92::92::92::92:

hoşgeldiiinnnnn
:92::92::92::92::92::92:
benim hala uykuummmm varrrrrr
sen nasıl oldunnnn

bu arada ben çok acıktım ya :18::18::18:

sabahtan beri yiyorum mandalina elma meyveli yoğut şimdide midem kazınıyo anlamadım ben bu işi

cereeennnnnn

bende çok acıktımmmmmm
öğlen geç yedimm
canım tatlı istiyo ama korkudan yiyemiyorummmmm

valla ben canım istediğinde hiiççç duramıyom mutlaka yiyorum bendede her yemkten sonra tatlı isteği oluyo hele akşamları ayy ben neolcam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…