2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr kızlarr ayyy çok feciyim ben ya tam cadı gelin oldum kaynanam aradı biraz önce napıyosun iyimisin diye iyiyim saol dedim araıyosun ne zamndır dedi annemdeydim dedim malum bebek hazırlıkları annemler habire bişeyler alıyolar bende bakmaya gidiyorum dedimm ayy almazlarmı ananesi tabi dedi evet anannesi tabi dedim ne varsa onlarda var sizde oturun bişey yapmadan dedim aaa öyle şey olurmu falan dedi valla görüldüğü üzere gayet güzel oluyo dedim şimdi işim var biraz sonragörüşürüz dedim kendinize ii bakın
ohhh beee rahatladımm valla

ayyyy dikkat et canımm yemeğini ihmal etme kuzucuğu aç bırakırsan seni böle fenalaştırır işte

Gerçekten büyük cesaret seni alkışlıyorum.içimin yağları eridi yani insan tut tut bir yerde patlıyor benim bebişin malzemelerinide annem alacak,geçen 3 4 tane yumak almıs birine hırka ördürecekmiş. yani aslında benim onada ihtiyacım yok diyesim geliyoda işte koca hatrı var arada

bravo sana valla ben asla diyemezdim hoş desemde beni parçalarlar valla öyle fenalarki üstüne bin tane eklerler eşime anlatırlar.. ve burası çok ilginç bi memleket gerçi memlketin suçu yok içinde olan yapıyoda kızın annesi 40 lık yapar diyolar hatta odasına kadar alırlar yani kız annesi vede 3 ay giyeceği eşyaları o yüzden bunlar zaten yapmıyorlar yapmazlar kendi kızına zorla yaptı oğluna zerre kadar değer vermiyolar ve eşim tek erkek asla yapmazlar benim annemden bekliyorlar biliyormusun?

ahhh onların hatırları olmasa asla çekilmezler tabi herkes bir değil çok imrendiğim çok özendiğim gelin kaynanalar var düşünebiliyormusun sen ya burda herşeyi kızın anası yapar diyip işin içinden çıkıyolar annemin yapmasını bu yüzden istemiyorum gerçi anacım sürekli merak etme sabret herşeyini alacam diyorda ben hepsini yapmasını istemiyorum.annememi güvenip hamile kaldım onlarda güvenmesin..

ay canım bende sustum ama dün eşimle konuştum ben onlara birşeyler söyleyeceğim zamanı biliyorum dedi ondan cesaret alarak konuştum bugün yoksa eşimin üzülmesini bende istemem aman öyle deme bi kazak yapsa onada razıyım sanki dış kapının dış mandalı beni kızım

nerdesiniz canım siz aman seninkilerde çok fenaymış bizimkiler sölesede eşim onların bişey yapmadığını gördüğü için bana diyeceği tek şey keşke demeseydin olur ki ben anlattım eşime böyl böyle söyledim diye keşke demesydin dedi ben söliceğim zamanı biliyorum dedi okadar ama ben patlıcaktım konuşmasaydım

dilara bişey diyemiyorum sana
sadece haklısın çok haklısınn
içinin rahatladığına çokkk sevindimmm

dilara eşim gaziantepli ben izmirliyim canım .. kocişten dolayı gaziantepteyim ahhh çok zor çokkk... kızımı asla uzağa vermicem ben anacığımı dinlemedim inşallah o beni dinler..

alla allah benim bildiğim erkek anneleri daha çok koşturur ohh bunlar dayamış sırtlarını senin annene yaptırma kız onlara inat valla ablamın bi kaynanasıyla kayınpederi var yiğenim olduğunda delirdiler resmen insanlar biz şunu alıcaz biz şunu alıcaz diye herşeyinide yaptılar kuzumun

dilara bişey diyemiyorum sana
sadece haklısın çok haklısınn
içinin rahatladığına çokkk sevindimmm
sağol canım hepimizin intikamını aldım bi çırpıda
dilara eşim gaziantepli ben izmirliyim canım .. kocişten dolayı gaziantepteyim ahhh çok zor çokkk... kızımı asla uzağa vermicem ben anacığımı dinlemedim inşallah o beni dinler..

ayyy seni tebrik ediyorum izmirden kalak git antebe aslında güzel biryer ben birkere gittim çok güzel bir yer eniştem antepli o götürmüştü bizi ama tabi bazı insnalar gelenek ve görenekleri kendi istediği şeklide değiştiriyorrr

Anane gerçekten farklı oluyor gerek sevgisi olsun ilgisi olsun babanem rahmetli hep torunlarını ayırırdı. hiç sevgi görmedim babanemden ben. bizimkininde bi kız torunu var kızımız biraz hasta bende ona çok üzülüyorum. ama varsa yoksa o torunu bi küçük kardeşi var daha kızın, ya o da torunun ''yok o benim torunum değil''. diğeri küçüğünü hırpalayınca resmen yüzü gülüyo nasıl babaneyse biliyorumki benim annem asla torun ayırmaz. valla kafamı kızdırırsa çocuk benim çocugum az görür çocuğu

benim kzıkardeşim arnavutlara gelin gitti
kayınvalide herşeyini yaptı
biz sadece altınını taktıkkk
ben dayanamadım bikaç kıyafet aldımm
kardeşim almayın fazla fazla var dedi bıraktımmm

benim kayınvalidemde
herşeyini ben alıcam dedi
sen ufak tefek beğendiklerini al dedi
akşam k.valideyi arayıp sorucam herşeyini derken neleri kastediyor

canım bizde 3 kardeşim 1 abim 1 ablam var abimin kızı olduğunda annem delirmiş gibiydi bizde öyleydikte herşeyini ama herşeyini a dan z ye aldı abimler hiçbişey almadı hem geline alırdı hem bebeğe hala cerenimiz çok kıymetli allah esirgesin rabbim herkesinkini 8 yaşına geldi hala bütün ihtiyaçlarını annem karşılar oda cadı gelir babaannoşş şuyum eksik buyum eksik der alalhım şansını daimi etsin inş. ama benim kayınvaldem öyle değil..
annem izin günlerinde torunuyla başbaşa yemeğe gider tiyatroya,sinemaya gider,,onu gitara baleye falan yazdırdı işte babaanne:)

canımmm
en iyisi kimseden bişey beklememek
valla ne üzersin ne üzülürsünnn

eşin destekledi ha Bravo valla benimki hasta hasta gelip tepeme etseler gene ailesi başka kimsesi yok.

canımmm
en iyisi kimseden bişey beklememek
valla ne üzersin ne üzülürsünnn

çok haklısın canım hemde çok eşimde beklemiyor gerçi ama biz kendi bütçemizle bi park yatak bide biraz kıyafetini alabileceğiz napalım sağlık olsun alırız aslında ama evim yokken boşyere masraf yapmak istemiyorum..

selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...

Son düzenleme:

her babane birmi şimdi benim oğlum olsa onun çocuğu olsa neler neler yaparım yaniii ilginçler bunlarr

selam kızlar bız eldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...

ohh maşallah canım gözün aydın çok sevindim.. amin inş. sen nasılsın şimdi hala hastanedesin demi?

siz kendi bütçenizle kızının herşeyini yaparsınız
allah büyüktür
üzmeyin kendinizi
bizler özel odadamı büyüdük hiçmi yokluk görmedik
en iyisi olmasa nolurki
ilerde iyilerini alırsın
yeterki sağlık olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…