2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eşin destekledi ha Bravo valla benimki hasta hasta gelip tepeme etseler gene ailesi başka kimsesi yok.

ayyyy canım kocam benim özledim bak görüyomusun ama inanın insan yeni doğmuş gibi rahatlıyo resmen tavsiye ederim dicem ama eşinizle aranızı açmamk şartıylaaa yada tatlı tatlı espiri yapar gibi laf sokun oda bi rahatlama şekli

Bencede fazla masrafa gerek yok ceren benim eşimin görevi dolayısıyla öyle bebek odası takımı alamam sürekli taşınıcaz zaten canımız cıkıyor,ev lojman ufacık neyi nereye koyucam. zaten hemen büyüyolar. Bi park yatak bir de şifonyer yetmezmi bence yeter

evet canım haklısın şimdilik normal bi yatak olsun sonradan allahın izniyle alırız allah büyük dert keder hastalık vermesin rabbim.. sağlıklı bi çocuk doğsunda başka bişey istemem..

selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...

maşallah kızımızaaaaaa ben renkli doplere girdiğimde 660 gramdı kızım dr amcamız 2 kutu kola ağırlığında yani dedi ayyy yerim ben onların gramlarını

evet canım haklısın şimdilik normal bi yatak olsun sonradan allahın izniyle alırız allah büyük dert keder hastalık vermesin rabbim.. sağlıklı bi çocuk doğsunda başka bişey istemem..

evet canım aynen öyle bizde kirada oturuyoruzz ama biz yine taşınma olasılığı olursa aynı civarlarda ev tutarız diye ıvır zıvır dolduruyorum ama hiç iyi yapmıyorum biliyorum taşınma meselesi çok zor ayy Allah kuzucuklarımıza sağlık versin gerisi boş bide kaynanalarımıza biraz vicdan versin

bebek odalarında bizimde aklımız kalıyor ama bizde 2+1 lojmandayız beşik zar zor sığıyor şimdiden ıvırı zıvırı almak değilde nereye koyacağız derdi başladı.bebişlerimiz sağlıklı olsunda odasızda büyür dimi...

canım
bende yıllardır hayalimde çocuğum olduğunda prenses odası alıcaktım
ama yıllar ve içinde bulunduğum ortam elvermedi
şimdi kiradayımmm
evim yokken 5-6 bin liraya oda takımı alırsam büyük mantıksızlık olur
yazık birde o parayı ben kazanıyorum ve para kazanmak hiçte kolay değil
bende park yatak ve şifonyer yada 2 kapaklı dolaba karar verdimm
kayınvalidem alıcam dedi ama onada yüklenmiycem
evimiz olana kadar idare edicem artıkk
şuanda en önemlisi ev almak
evimiz oldumu gerisi kolay

sagol cerencıgım...ben cok ıyıyım hala hastanedeyım ben doguma kadar burdayım bıraz sıkıntılı bı surec ama kızım ıcın herseye deger....

olsun canım sen iyi olda hastanede ol,gerçekten onlar için herşeye değer..ne güzel sürekli kontrol altındasın, çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle doğumu yapıp evine gidersin canım..

Bizimki 3+1 olmasına rağmen tıkışık yatak odasında inan bana sadece yatak sığdı, yatak odası takımım falan yok benim. böyle bi eve napiyim yani zaten bebeğin küveti puseti ana kucağı bir sürü şeyi yeterince yer kaplıcak. taşınmasak bi de büyümese alırımda:) Artık genç odasını alırız

ayyyy Allah evi olmayan herkese bi ev nasip etsin inşallah çok zor kiracı olmak

Merhaba kızzlaaarrr..
Oglumla gezdik geldik,
Oto koltugunu da getirdim..
Allahtan cok agır degilmiş...
ıvır zıvır aldım...
Tırnak makası, sac fırcası, burun aspiratörü,
banyo suyu için derece,
Mama kasıgı..
Bir de bi tane ayakkabı aldım ogluma..
Eklicem birazdan ciciler bölümüne...

Sizde kaynatmıssınız..
Kdilara valla sen konusmussun burda ben rahatladımm
Hani demişsin yaa allah herkesi ev sahibi yapsın diyee..
Bende kocaman bi amin diyorum canımm..
3 bucuk yıl kiralarda süründük 2 kez ev degiştirdim..
Allahım nasip etti de gecen yıl Nisan dan beri kendi evimizdeyiz..
Hep bebegimiz olmadan ev alalım istemiştik allahım nasip etti cok sukur..
İnşallah herkes tez zamanda kurtulur kiradan

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun..bendede çıkmış bakteri çok az diyo ki bende ütülü iç çamaşırı giyinirim yıllardır..Dr hamilelikte oluyo daha dikkat et bol su iç dedi..En kötüsünü aklına getirme canım benimmmm

Diana sende ozaman yorma kendini herşey yol alır doktor ne diyosa onu yap çoğu gitti azı kaldı zatennn
Canım ev olunca eksikler hiç bitmiyoki dert etme evlenene çocuk yapana rabbim yardım edermiş..

selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
Canım benim maşallah bebeğimizee çok öpüyorum seniii

Ohhh sen bütün eksikleri tamamladın maşallah sana canım güle güle kullanın..
Benim bu hayattan çok büyük beklentilerim hiç olmadı en başta sağlığımız olsun sonrasında 1 ev 1 araba yeter dedikk.Arabamız oldu şükür darısı eve inşallahhh

Kızlar buarada hiç yorum gelmemiş hazal bi link paylaşmış emzirirken her ay 75 lira para alınıyomuş ben başvurucam bez parası çıkar :)))Sağol hazalcıımm

Son düzenleme:
Dilekcim hosgeldin canımmm..
Cook tesekkur ederim...
Yavas yavas tamamlıyoruz iste canımm eksikleri...
allah önce saglık versin canımm inan mal mülk
bi şekilde oluyor...Simdi bizde ev kredisi ödedigimiz için
acaba araba alsak mı diyoruz..Ben borctan cok korkuyorum ama bebekte geliyor
Araba cok güzel bişey hele ki cocuk varken..
Bakalım artık..Hayırlısı neyse o olsun..

amin canım aminnn inşallah ayyy bi rahatladım bi rahatladım konuşunca sorma kuş gibiyim şuanda hayırlı olsunnnn cicilerinnnnnn kocaman bi alkış benden sana oto koltuğunu taşıdığın için:81:

Ayy Dilekkkk sen demesen inan farketmicektim
Hazal ın mesajını..allah razı olsun senden ve Hazal dan..
Ne guzel paylasmıs bizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…