eşin destekledi ha Bravo vallabenimki hasta hasta gelip tepeme etseler gene ailesi başka kimsesi yok.
çok haklısın canım hemde çok eşimde beklemiyor gerçi ama biz kendi bütçemizle bi park yatak bide biraz kıyafetini alabileceğiz napalım sağlık olsun alırız aslında ama evim yokken boşyere masraf yapmak istemiyorum..
sagol cerencıgım...ben cok ıyıyım hala hastanedeyım ben doguma kadar burdayım bıraz sıkıntılı bı surec ama kızım ıcın herseye deger....ohh maşallah canım gözün aydın çok sevindim.. amin inş. sen nasılsın şimdi hala hastanedesin demi?
siz kendi bütçenizle kızının herşeyini yaparsınız
allah büyüktür
üzmeyin kendinizi
bizler özel odadamı büyüdük hiçmi yokluk görmedik
en iyisi olmasa nolurki
ilerde iyilerini alırsın
yeterki sağlık olsunn
selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
evet canım haklısın şimdilik normal bi yatak olsun sonradan allahın izniyle alırız allah büyük dert keder hastalık vermesin rabbim.. sağlıklı bi çocuk doğsunda başka bişey istemem..
Bencede fazla masrafa gerek yok ceren benim eşimin görevi dolayısıyla öyle bebek odası takımı alamam sürekli taşınıcaz zaten canımız cıkıyor,ev lojman ufacık neyi nereye koyucam. zaten hemen büyüyolar. Bi park yatak bir de şifonyer yetmezmi bence yeter
evet canım haklısın şimdilik normal bi yatak olsun sonradan allahın izniyle alırız allah büyük dert keder hastalık vermesin rabbim.. sağlıklı bi çocuk doğsunda başka bişey istemem..
sagol cerencıgım...ben cok ıyıyım hala hastanedeyım ben doguma kadar burdayım bıraz sıkıntılı bı surec ama kızım ıcın herseye deger....
bebek odalarında bizimde aklımız kalıyor ama bizde 2+1 lojmandayız beşik zar zor sığıyor şimdiden ıvırı zıvırı almak değilde nereye koyacağız derdi başladı.bebişlerimiz sağlıklı olsunda odasızda büyür dimi...
canım
bende yıllardır hayalimde çocuğum olduğunda prenses odası alıcaktım
ama yıllar ve içinde bulunduğum ortam elvermedi
şimdi kiradayımmm
evim yokken 5-6 bin liraya oda takımı alırsam büyük mantıksızlık olur
yazık birde o parayı ben kazanıyorum ve para kazanmak hiçte kolay değil
bende park yatak ve şifonyer yada 2 kapaklı dolaba karar verdimm
kayınvalidem alıcam dedi ama onada yüklenmiycem
evimiz olana kadar idare edicem artıkk
şuanda en önemlisi ev almak
evimiz oldumu gerisi kolay
ayyyy Allah evi olmayan herkese bi ev nasip etsin inşallah çok zor kiracı olmak
ayyyy allah evi olmayan herkese bi ev nasip etsin inşallah çok zor kiracı olmak
canım geçmiş olsun..bendede çıkmış bakteri çok az diyo ki bende ütülü iç çamaşırı giyinirim yıllardır..Dr hamilelikte oluyo daha dikkat et bol su iç dedi..En kötüsünü aklına getirme canım benimmmmkızlar, şeker yüklemem yapıldı. o kadar korkulacak gibi değil. benim hiç midem bulanmadı. sonuç pazartes, çıkıcak.
ama bugün kötü bir haber var benden. tam idrarımda BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE görüldü. o kadar hassasım vajinal temizliğinde. ütülemeden iç çamaşırı giymem, gün içersinde sürekli çamaşır değiştiririm ama yinede enfeksiyonluyum. çok canım sıkkın. daha önce idrar yanmamdan purinol toz ilaç kullanmıştım ama hiç bir işe yaramadı
Diana sende ozaman yorma kendini herşey yol alır doktor ne diyosa onu yap çoğu gitti azı kaldı zatennnselam kızlar biz geldik bebeğimin kalp atışı normalmiş 146 dedi ebe.ama benim hamileleğimin ilk başından beri bebeğin eşinin yani plesantanın aşağıda olması gibi bi durum var hala devam ediyormuş bu kanamalara yol açabilirmiş çok dikkatli olmam gerekiyormuş aynılarını doktorumda söylemişti belki çıkar demişti ama hala aşağıda biraz canım sıkıldı ev işi falan yapma dedi çalışmıyorum evdeyim ama hiçbişey yapmadanda olmuyor ki.yarın temizlikçi çağırdım artık hiçbişey yapmıcam baya idare eder bu temizlik beni.benden haberler böyle bundan sonra hissedersin hareketleri dedi plesantanın aşağıda olması da hareketlerini zor hissetmeme neden olurmuş.benden haberler böle.
Canım ev olunca eksikler hiç bitmiyoki dert etme evlenene çocuk yapana rabbim yardım edermiş..dilaracım uyuu uykun varken .. mışıl mışıl hemde ..... bende sabahları kalkamıyorum artık .. iyice uyku yapıyor bu zamanlarda ....
sonra istesekde bebişlerden uyuyamıyacağız...
kızlar ; tam yatakodası takımı alacaktık(kendimize alacaktık ..bizimki çok büyük odamıza sığmadı gardrop bebişin odasında )
bebeğin de dünya kadar eksikleri var . bizim araba arızalandı gitti 800 kağıt... bende işten çıktım kaç aydır .. tek maaş .. yandık valla ...
bide 4 boyutlu ultrasonlar falan 150 de oraya ... bebişim rızkınla gelsin inşallah ..anneye babaya uğur getirsin
Canım benim maşallah bebeğimizee çok öpüyorum seniiiselam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
Merhaba kızzlaaarrr..
Oglumla gezdik geldik,
Oto koltugunu da getirdim..
Allahtan cok agır degilmiş...
ıvır zıvır aldım...
Tırnak makası, sac fırcası, burun aspiratörü,
banyo suyu için derece,
Mama kasıgı..
Bir de bi tane ayakkabı aldım ogluma..
Eklicem birazdan ciciler bölümüne...
Sizde kaynatmıssınız..
Kdilara valla sen konusmussun burda ben rahatladımm
Hani demişsin yaa allah herkesi ev sahibi yapsın diyee..
Bende kocaman bi amin diyorum canımm..
3 bucuk yıl kiralarda süründük 2 kez ev degiştirdim..
Allahım nasip etti de gecen yıl Nisan dan beri kendi evimizdeyiz..
Hep bebegimiz olmadan ev alalım istemiştik allahım nasip etti cok sukur..
İnşallah herkes tez zamanda kurtulur kiradan
Merhaba kızzlaaarrr..
Oglumla gezdik geldik,
Oto koltugunu da getirdim..
Allahtan cok agır degilmiş...
ıvır zıvır aldım...
Tırnak makası, sac fırcası, burun aspiratörü,
banyo suyu için derece,
Mama kasıgı..
Bir de bi tane ayakkabı aldım ogluma..
Eklicem birazdan ciciler bölümüne...
Sizde kaynatmıssınız..
Kdilara valla sen konusmussun burda ben rahatladımm
Hani demişsin yaa allah herkesi ev sahibi yapsın diyee..
Bende kocaman bi amin diyorum canımm..
3 bucuk yıl kiralarda süründük 2 kez ev degiştirdim..
Allahım nasip etti de gecen yıl Nisan dan beri kendi evimizdeyiz..
Hep bebegimiz olmadan ev alalım istemiştik allahım nasip etti cok sukur..
İnşallah herkes tez zamanda kurtulur kiradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?