2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıns canım rabbım buyuk hayırlısıyla ıns....
bu sefer yuzumuze gulsun ıns...bızım bebegımızde zor oluyoooo tup bebekle hamıle kalabılıyorum..
hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım..

senle gunumuz aynı oldugu ıcn meraklanıorumbenı 12 gün sora gidicem inşallah kalp atısı ıcın .yarın inşallah sende bebğini görürsün hayırlısı ıle

inş canım bebek için çook erken ama keseyi görsem yarın yada betamın normal şekilde yükseldigini görsem çok sevincem canım.

ya kızlar dun gece uyurken bacaklarımı uzata uzata gerindim yatakta bi ağrı gırdı karnıma hala gecmıo çok korkuorummmafoldumben

bendede olyo canım korkma geriliyoya ondan oluyo ama kollarını sakın kaldırma gerinmeye ihtiyaç duyuyo insan ama ben kollarımı kaldırmadan bacaklarımı geriyorum sadce canım.

edecek edecek çok dua edicem senin için.amilyatmı oldun tedavi için.?

bendede olyo canım korkma geriliyoya ondan oluyo ama kollarını sakın kaldırma gerinmeye ihtiyaç duyuyo insan ama ben kollarımı kaldırmadan bacaklarımı geriyorum sadce canım.

gün içinde cok dıkkar edıorum da uyku halınde bi gerılmek istiorum ve dun gece farkettım işte karnıma agrı gırdı.ayyy yok kollarımı yukarı dogru kullanıorum

benım transverden sonra
7. gun 97
8. gun 123
10.gun 200
14.gun 997 cıkmıstı hatta bana ıkız degerı dedıler...
ıns hersey yolunda gıder gulcugum guzel haberlerle donersın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…