senle gunumuz aynı oldugu ıcn meraklanıorumbenı 12 gün sora gidicem inşallah kalp atısı ıcın .yarın inşallah sende bebğini görürsün hayırlısı ıle
inş canım bebek için çook erken ama keseyi görsem yarın yada betamın normal şekilde yükseldigini görsem çok sevincem canım.
ya kızlar dun gece uyurken bacaklarımı uzata uzata gerindim yatakta bi ağrı gırdı karnıma hala gecmıo çok korkuorummmafoldumben
ıns canım rabbım buyuk hayırlısıyla ıns....
bu sefer yuzumuze gulsun ıns...bızım bebegımızde zor oluyoooo tup bebekle hamıle kalabılıyorum..
hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım..
yarınmı doktorla randevun.??göreceksin çok rahatlıycaksın zemuszemus
yok canım amelıyat olmadım benım tubalarım kapalı o yuzden normalyolla hamıle kalamıyorum...edecek edecek çok dua edicem senin için.amilyatmı oldun tedavi için.?
gulceza canım betanda sorun mu varrrr.....
bendede olyo canım korkma geriliyoya ondan oluyo ama kollarını sakın kaldırma gerinmeye ihtiyaç duyuyo insan ama ben kollarımı kaldırmadan bacaklarımı geriyorum sadce canım.
ya kızlar dun gece uyurken bacaklarımı uzata uzata gerindim yatakta bi ağrı gırdı karnıma hala gecmıo çok korkuorummmafoldumben
drum biraz yüksek olmasını beklerdik ama korkma dedi 2 gün arayla 6-24-54.9 çıkmıştı sonuçlarım yarın belli olucak bkalım hayırlısıyla.
nasıl yanı en son kı 9 mu cıktı canım anlayamadım ben
evet canım dr git dedi aslında pazartesi gitcektim ama git deyince gitmak zorunda kaldım.inş canım.
oh süper görünce rahatlarsın artıkkk..ama kese oluşmamış olabilirrrr...folikasite başladınmı
yok canım ilk 6- ikinci-24-üçüncü 54.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?