2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buarada hiç yorum gelmemiş hazal bi link paylaşmış emzirirken her ay 75 lira para alınıyomuş ben başvurucam bez parası çıkar :)))Sağol hazalcıımm[/B][/COLOR][/QUOTE]

nasıl yani anlamadım ben gözden kaçırmışım özetlersen sevinirim dilekçimmm

canım geçen bendede çıktı ama doktorum ilaca gerek yok dedi ama agrı yapıyo korkulu rüyam oldu enfeksiyon.sanada geçmiş olsun doktorun bakalım ne önerecek
geçmiş olsun ayyy bu patronlar hamilelere biraz anlayış göstersin ama ya o halde çalışılırmı
bol sıvı alıyorum canım yanlız ananasa biraz mesafeliyim ilk tedavimde bir makale okumuştum rahimde kasılmaları arttırdıgına dair
canım bunu bende duydum iç anadoluda özellikle ilk bebegin herşeyini anneanne yapıyormuş.bence böyle kurallar çok saçma kimin elinde varsa o yapar.benim kayınvalidemlerde sagolsun biz herşeyini alırız diyolar
selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
özlemcim gözün aydın.canım hep dua ediyorum sana

amin canım aminnn inşallah ayyy bi rahatladım bi rahatladım konuşunca sorma kuş gibiyim şuanda hayırlı olsunnnn cicilerinnnnnn kocaman bi alkış benden sana oto koltuğunu taşıdığın için:81:

Ehueheuehe
Saol canımmm...allahtan magaza le otobus duragı birbirine yakın..
O yuzden zorlanmadım
Kızımmmm asıl alkıs sana...
Kadını aradıgına arayacagına pişman etmişsin ayolll

Ehueheuehe
Saol canımmm...allahtan magaza le otobus duragı birbirine yakın..
O yuzden zorlanmadım
Kızımmmm asıl alkıs sana...
Kadını aradıgına arayacagına pişman etmişsin ayolll

naapıyım ananesi tabi yapmazmı dedi ya cinlerim iyice tepeme çıktııı :84:

EMZİRME ÖDENEĞİ

Hastalık ve analık sigortasından sigortalıya, hastalık veya analık hallerine bağlı olarak ortaya çıkan iş görememezlik süresince, günlük iş görememezlik ödeneği verilecek.

Emzirme ödeneğinden sigortalı kadın, sigortalı erkeğin çalışmayan eşi ile BAĞ-KUR'lular da yararlanacak. Bu kişilere, çocuğun yaşaması şartıyla doğum tarihinde geçerli olan asgari ücretin 3'te biri tutarında (202 YTL) emzirme ödeneği verilecek. Emzirme ödeneğinden yararlanmak için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün kısa vadeli sigorta kolları primi bildirilmiş olma şartı aranacak. Genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borcunu ödemeyen BAĞ-KUR'lu, emzirme ödeneğinden yararlanamayacak.

Son düzenleme:
naapıyım ananesi tabi yapmazmı dedi ya cinlerim iyice tepeme çıktııı :84:

ayy bosver dusunme artık...
Senin şişkinligin indi mi indi önemli olan bu..
Daha öncede yazmıstım.Sende habire gözüne sokarsın
kendi annenin ablanın yaptıklarını..
Oglusumla yemek yiyelim biz,geliriz yinee..

ayy ben sevgilimi cok özledim yaaa

şimdi 202 ytlmi alcaz yoksa 75 tlmi doğduktan sonra başvurabiliyoruz sanırımm yuppi para paradır kızlarrrr bebeğimizin masraflaarı çıkarrr

hahahah ay kıyamam bende özledim valla bu akşam 1 gibi gelicek eve gece çalışıyo off of akşam gelde dertleşelim bari canımız sıkılmasınn

Kızlar buarada hiç yorum gelmemiş hazal bi link paylaşmış emzirirken her ay 75 lira para alınıyomuş ben başvurucam bez parası çıkar :)))Sağol hazalcıımm[/B][/COLOR]

nasıl yani anlamadım ben gözden kaçırmışım özetlersen sevinirim dilekçimmm[/QUOTE]
Devlet baba emzirdiğimiz için 75 lira vericekmiş her ay canım..linki tekrar vereyim bak ordanda.3-5 tane evrak istiyolarmış okadar.Yalnız kaç ay veriyolar ona bakmadım bide 2 yıl oluyomuş hehehe :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rme-odenegi-aliyor-musunuz-bilgilendirme.html

Ayy Dilekkkk sen demesen inan farketmicektim
Hazal ın mesajını..allah razı olsun senden ve Hazal dan..
Ne guzel paylasmıs bizlerle

Allah hepimizden razı olsun canım..Bu forumunu bundan seviyorum yeni yeni faydalı şeyler öğreniyoruz ...

nasıl yani anlamadım ben gözden kaçırmışım özetlersen sevinirim dilekçimmm
Devlet baba emzirdiğimiz için 75 lira vericekmiş her ay canım..linki tekrar vereyim bak ordanda.3-5 tane evrak istiyolarmış okadar.Yalnız kaç ay veriyolar ona bakmadım bide 2 yıl oluyomuş hehehe :))))
hahhateşekkürlerrr ben bakıyorum ama yazmıyo kaç ay alındığı

bir seferliğine veriliyormuş canlarrr
Dünkü fiyasko yaşanmadan hemen önce bir fırsatını bulup SGK’daki memura “Emzirme ödeneği de ne ola ki? Kaç paradır? Kimler alır?” diye sorabildim.

İşte aldığım cevaplar:
Emzirme ödeneği; doğum yapan kadın çalışana ya da sigortalı olmayan eşi doğum yapan erkek çalışana ödenen bir para.
Sadece bir kereye mahsus ödeniyor.
Ödenecek miktar herkes için aynı, kişiden kişiye değişmiyor.
Bu miktar her yıl yeniden belirleniyor.
Eğer analık parası alacaksanız, emzirme ödeneği de analık paranızla birlikte PTT’ye yatırılıyor. Herhangi başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Başka bir deyişle; iş göremezlik parası olarak PTT’ den alınan paranın 75 TL’si emzirme ödeneği.
Eşi çalışmayan erkek sigortalı ise işyerinin bağlı bulunduğu SGK’ya doğum raporu ile başvurması gerekiyor.
2010 yılı için belirlenen emzirme ödeneği 75 TL.

ayyyy..ne yaptın sen şaka gibi ... :))))) şimdi deve yükü üle geliyorlarmış bide:)))
ohh ..... şimdi birazda o taraf düşünsün ... için rahatlamıştır ..
selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
gözünaydın canımmm .... maşallah .....

iyi para 200 tl .. bebişin masrafı çıkar valla .... doğumdan sonra ssk ya gidip araştırmak lazımm ... acaba kaç ay veriyorlar ....

canım altındaki yorumlarda 1 defaya mahsus yazmışlar

Gelsin paralar acılmasın aralar
Kızlar show tv de yeni dizi baslıyo..Eşim burda olsa
hayatta izletmezdi..Sinir oluyo hepsi bunalım bu dizilerin diyoo..
Kızlar valla alalım paracıklarımızı..Dilek demiş yaa bari bez parası olur

canım altındaki yorumlarda 1 defaya mahsus yazmışlar
eevt acı gerçekle karşılaştımm

bikere veriyolarmış kızım amannn başvurmaya deymezz

eevt acı gerçekle karşılaştımm
bikere veriyolarmış kızım amannn başvurmaya deymezz

Aaaaaa.....Neyse saglık olsunnn
Bu arada dizi basladı..
Hem uzanayım hem de bakayım nasıl bişeymiş..
Geldigimden beri yatmadım belim agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…