canım geçen bendede çıktı ama doktorum ilaca gerek yok dedi ama agrı yapıyo korkulu rüyam oldu enfeksiyon.sanada geçmiş olsun doktorun bakalım ne önerecekkızlar, şeker yüklemem yapıldı. o kadar korkulacak gibi değil. benim hiç midem bulanmadı. sonuç pazartes, çıkıcak.
ama bugün kötü bir haber var benden. tam idrarımda BOL LÖKOSİT VE BOL EPİTEL HÜCRE görüldü. o kadar hassasım vajinal temizliğinde. ütülemeden iç çamaşırı giymem, gün içersinde sürekli çamaşır değiştiririm ama yinede enfeksiyonluyum. çok canım sıkkın. daha önce idrar yanmamdan purinol toz ilaç kullanmıştım ama hiç bir işe yaramadı
geçmiş olsun ayyy bu patronlar hamilelere biraz anlayış göstersin ama ya o halde çalışılırmıarkadaşlar yaklaşık 2 saattir çok kötüyüm şiddetli bel ağrım var hafiften ateşimde çıktı midemde de bulantı öğle yemeyi yiyemedim biraz bisküvi atıştırdım canım hiç bişey istemiyor iş yerinden izin alamıyorum çünkü pazartesi aşı olucam die izin aldım şimdide alırsam tepki gösterecekler katlanıyorum mecbur en sonunda parol içtim bir tane belki faydası olur şifayı dileyin bana
bol sıvı alıyorum canım yanlız ananasa biraz mesafeliyim ilk tedavimde bir makale okumuştum rahimde kasılmaları arttırdıgına dairbol sıvı al ..gece yatarken ayağının altına yastık koy ... birde ananas ödemi atıyormuş vucüttan doktorum vermişti ... günde 1 dilim ..
bir deeee sakın ola soda içme .... ödem= vücütta sodyum ve tuz tutulması ile oluşur.. bu da en çok soda da var
canım bunu bende duydum iç anadoluda özellikle ilk bebegin herşeyini anneanne yapıyormuş.bence böyle kurallar çok saçma kimin elinde varsa o yapar.benim kayınvalidemlerde sagolsun biz herşeyini alırız diyolarahhh onların hatırları olmasa asla çekilmezler tabi herkes bir değil çok imrendiğim çok özendiğim gelin kaynanalar var düşünebiliyormusun sen ya burda herşeyi kızın anası yapar diyip işin içinden çıkıyolar annemin yapmasını bu yüzden istemiyorum gerçi anacım sürekli merak etme sabret herşeyini alacam diyorda ben hepsini yapmasını istemiyorum.annememi güvenip hamile kaldım onlarda güvenmesin..
özlemcim gözün aydın.canım hep dua ediyorum sanaselam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
amin canım aminnn inşallah ayyy bi rahatladım bi rahatladım konuşunca sorma kuş gibiyim şuanda hayırlı olsunnnn cicilerinnnnnn kocaman bi alkış benden sana oto koltuğunu taşıdığın için:81:
Ehueheuehe
Saol canımmm...allahtan magaza le otobus duragı birbirine yakın..
O yuzden zorlanmadım
Kızımmmm asıl alkıs sana...
Kadını aradıgına arayacagına pişman etmişsin ayolll
naapıyım ananesi tabi yapmazmı dedi ya cinlerim iyice tepeme çıktııı :84:
EMZİRME ÖDENEĞİ
Hastalık ve analık sigortasından sigortalıya, hastalık veya analık hallerine bağlı olarak ortaya çıkan iş görememezlik süresince, günlük iş görememezlik ödeneği verilecek.
Emzirme ödeneğinden sigortalı kadın, sigortalı erkeğin çalışmayan eşi ile BAĞ-KUR'lular da yararlanacak. Bu kişilere, çocuğun yaşaması şartıyla doğum tarihinde geçerli olan asgari ücretin 3'te biri tutarında (202 YTL) emzirme ödeneği verilecek. Emzirme ödeneğinden yararlanmak için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün kısa vadeli sigorta kolları primi bildirilmiş olma şartı aranacak. Genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borcunu ödemeyen BAĞ-KUR'lu, emzirme ödeneğinden yararlanamayacak.
ayy bosver dusunme artık...
Senin şişkinligin indi mi indi önemli olan bu..
Daha öncede yazmıstım.Sende habire gözüne sokarsın
kendi annenin ablanın yaptıklarını..
Oglusumla yemek yiyelim biz,geliriz yinee..
ayy ben sevgilimi cok özledim yaaa
Kızlar buarada hiç yorum gelmemiş hazal bi link paylaşmış emzirirken her ay 75 lira para alınıyomuş ben başvurucam bez parası çıkar :)))Sağol hazalcıımm[/B][/COLOR]
Ayy Dilekkkk sen demesen inan farketmicektim
Hazal ın mesajını..allah razı olsun senden ve Hazal dan..
Ne guzel paylasmıs bizlerle
Devlet baba emzirdiğimiz için 75 lira vericekmiş her ay canım..linki tekrar vereyim bak ordanda.3-5 tane evrak istiyolarmış okadar.Yalnız kaç ay veriyolar ona bakmadım bide 2 yıl oluyomuş hehehe :))))nasıl yani anlamadım ben gözden kaçırmışım özetlersen sevinirim dilekçimmm
ayyyy..ne yaptın sen şaka gibi ... :))))) şimdi deve yükü üle geliyorlarmış bide:)))kızlarrrr kızlarr ayyy çok feciyim ben yatam cadı gelin oldum kaynanam aradı biraz önce napıyosun iyimisin diye iyiyim saol dedim araıyosun ne zamndır dedi annemdeydim dedim malum bebek hazırlıkları annemler habire bişeyler alıyolar bende bakmaya gidiyorum dedimm ayy almazlarmı ananesi tabi dedi evet anannesi tabi dedim ne varsa onlarda var sizde oturun bişey yapmadan dedim aaa öyle şey olurmu falan dedi valla görüldüğü üzere gayet güzel oluyo dedim şimdi işim var biraz sonragörüşürüz dedim kendinize ii bakın
ohhh beee rahatladımm valla
gözünaydın canımmm .... maşallah .....selam kızlar bız geldık doplere gırdık sukur hersey yolundaymıs...
guzel kızımın saglıgı gayet ıyı 600 gr olmus tatlım benım....darısı gıtmeyen arkadaslarımın basına...
EMZİRME ÖDENEĞİ
Hastalık ve analık sigortasından sigortalıya, hastalık veya analık hallerine bağlı olarak ortaya çıkan iş görememezlik süresince, günlük iş görememezlik ödeneği verilecek.
Emzirme ödeneğinden sigortalı kadın, sigortalı erkeğin çalışmayan eşi ile BAĞ-KUR'lular da yararlanacak. Bu kişilere, çocuğun yaşaması şartıyla doğum tarihinde geçerli olan asgari ücretin 3'te biri tutarında (202 YTL) emzirme ödeneği verilecek. Emzirme ödeneğinden yararlanmak için doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün kısa vadeli sigorta kolları primi bildirilmiş olma şartı aranacak. Genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borcunu ödemeyen BAĞ-KUR'lu, emzirme ödeneğinden yararlanamayacak.
Devlet baba emzirdiğimiz için 75 lira vericekmiş her ay canım..linki tekrar vereyim bak ordanda.3-5 tane evrak istiyolarmış okadar.Yalnız kaç ay veriyolar ona bakmadım bide 2 yıl oluyomuş hehehe :))))
hahhateşekkürlerrr ben bakıyorum ama yazmıyo kaç ay alındığı
ayyyy..ne yaptın sen şaka gibi ... :))))) şimdi deve yükü üle geliyorlarmış bide:)))
ohh ..... şimdi birazda o taraf düşünsün ... için rahatlamıştır ..
hemde nasıl rahatladım anlatamam aman yok onlar yine duymamazlıktan gelir sölediklerimi vurdumduymazlarr
iyi para 200 tl .. bebişin masrafı çıkar valla .... doğumdan sonra ssk ya gidip araştırmak lazımm ... acaba kaç ay veriyorlar ....
eevt acı gerçekle karşılaştımmcanım altındaki yorumlarda 1 defaya mahsus yazmışlar
Gelsin paralar acılmasın aralar
Kızlar show tv de yeni dizi baslıyo..Eşim burda olsa
hayatta izletmezdi..Sinir oluyo hepsi bunalım bu dizilerin diyoo..
Kızlar valla alalım paracıklarımızı..Dilek demiş yaa bari bez parası olur
eevt acı gerçekle karşılaştımm
bikere veriyolarmış kızım amannn başvurmaya deymezz
Aaaaaa.....Neyse saglık olsunnn
Bu arada dizi basladı..
Hem uzanayım hem de bakayım nasıl bişeymiş..
Geldigimden beri yatmadım belim agrıyor
yat yat ama diziye baktım sonunda bu kız kesin yollu olur yaniöle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?