2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilara seni tebrik ediyorum valla ne güzel söylemişsin bravo ben söyleyebilrmiydim bilmiyorum normalde bende sözümü hiç esirgemem şak diye söylerim koca tarafına haksız oldukları konularda ama senin gibi bu kadar cesaretli değilim ay birde ne güzel demişsin siz oturun birşey yapmayın işim var sonra görüşürüz diye bravo kadın neye uğradığını şaşımıştır

hlehehe çok güldüm eşimde aynen böyle yorumlar yapıyo
ama öyle küçük kadınlar da oldu küçük ... yani ben pek izlemem reklamlardan takip ediyorum zaten reklamlarda hepsini veriyo
hepsinin kökü türk filmleriyle aynı ...... zengin çocuk -fakir kız...
kapıcı kızı .....

genede hoşumuza gidiyor seyrediyoruz işte :))))
hahaha çünkü yapcak bişey yok napalım ses olsun işteee bikere şu açıdan yanlış bu dizi tamam herkes çocuğunun iyi şartlarda yaşamasını ister ama bu kadın kendini feci şartlandırmız babayıda kötü gsteriyo ama aslında kötü bir baba değil kısacası bu kızın sonu iyi değilll

yok be o anlamamzlıktan gelir bakta görrr allahtan eşimde bana hak veriyodaaa o yönden içim rahat

hıııım anlıyorum canım ben seni

ii akşamlar
acayasre geçmiş olsun canım dualarımız seninle.
emzirme ödeneği 1 kerelikmiş 75 tl ne kadar çokmuş.......yarısına alsaymış...

rapunzel, nazo, seyduna, nevraa iyi akşamlar kızlar. nasılsınız ne var ne yok.

rapunzel bugün yoktun cnm, çok yoğundun sanırım?

onlıne olanlara selam...
nasılsınız kızlar? ben bugün çok yoğun çalıştım..foruma hiç giremedim geçmişi okudum şimdi..
75 tlnin bir diğer adı süt parası..bir kere alınıyor.çalışan anneler bilir genelde, doğum parasıyla birlikte alınıyor.
dilara iyi yapmışsın kuşum.koca tarafına -koca hariç- yaranılmıyor..benim ne kaynanam var ne kayınpederim. ölmüşler.onun yerine hiç bir işe yaramayan 3 tane abi ve eşleri var şu kadarını söyleyim bırakın bebeği biz evlenirken bile bir iğne almadılar.hiç abartmıyorum. gööya abi olacaklar el gibi gelip düğüne katılıp gittiler. insanın çok fena kanına dokunuyor. her türlü desteği benim ailem verdi.canlarım
oda takımını ben aliyim diorum ama kiracı olsam almazdım. taşınmada heba oluyo mobilyalar..
sedasem canım geçen bebek arabası modeli sormuştun. maxicossi piyasadaki en iyi bebek arabası. ben çok araştırdım bebek arabalarını.hatta aynı modeli bende paylaştım zamanında forumda.eğer maxicossi taxi modelini (dört tekerlekli) alacaksan anakucağı ile birlikte alman gerekiyor.ayhançocuk die bi site var orda birlikte satışı var. piyasadaki uygun yerlerden biri. bende o modeli beğendiğim için epey araştırmıştım.diğeri-üçtekerli-olanıda aynı anakucağı ile birlikte alınıyor. o modelinide yakın bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun. umarım yardımcı olmuşumdur..:26:

ayyy valla ne diyim artık bölelerine yuh diyorum ya ben amniyosentez oldum abisi ablası birkere aramadı geçmiş olsun diye çok vurduymaz insanlar eşime soruyorum sen onlardan olduğuna eminmisin karışmış olma hastanede diye benim eşim çok duygusaldır ve elinde ne var ne yoksa verir herkese vicdanlıdır kime çekmiş bilmem

inşallah bebeğinde babasının ve senin bütün güzel huylarınızı alır. böle şeyler gördükçe iyi bir çocuk yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz işte..ne olursa olsun aile meseleri yüzünden kocanla arana sorun girmesine izin verme..aynılarından bendede var o yüzden sölüorum.biliyorum zor ama takmamayı öğrenmen gerek. bak ben geçen sene hep yalnızdım evimde eşim haftaiçi başka şehirdeydi hafta sonu başka. ya insan olan bi kere arrada sorar dimi sen nasılsın ne yapıyosun bişeye ihtiyacın varmı die. nerdeeee....ne olursa olsun hep kendi ailendir sonuna kadar arkanda olan.amaaan sallaaa

doğru diyosun canım aynen öyle aman bugün söledim ya o bana doğum yapana kadar yeter neyse ben kaçarrr iyi geceler kızlarrr:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…