yat yat ama diziye baktım sonunda bu kız kesin yollu olur yaniöle hissediyorum
kızlarrrr kızlarr ayyy çok feciyim ben yatam cadı gelin oldum kaynanam aradı biraz önce napıyosun iyimisin diye iyiyim saol dedim araıyosun ne zamndır dedi annemdeydim dedim malum bebek hazırlıkları annemler habire bişeyler alıyolar bende bakmaya gidiyorum dedimm ayy almazlarmı ananesi tabi dedi evet anannesi tabi dedim ne varsa onlarda var sizde oturun bişey yapmadan dedim aaa öyle şey olurmu falan dedi valla görüldüğü üzere gayet güzel oluyo dedim şimdi işim var biraz sonragörüşürüz dedim kendinize ii bakın
ohhh beee rahatladımm valla
ama öyle küçük kadınlar da oldu küçük ... yani ben pek izlemem reklamlardan takip ediyorum zaten reklamlarda hepsini veriyohlehehe çok güldüm eşimde aynen böyle yorumlar yapıyo
hahaha çünkü yapcak bişey yok napalım ses olsun işteee bikere şu açıdan yanlış bu dizi tamam herkes çocuğunun iyi şartlarda yaşamasını ister ama bu kadın kendini feci şartlandırmız babayıda kötü gsteriyo ama aslında kötü bir baba değil kısacası bu kızın sonu iyi değilllhepsinin kökü türk filmleriyle aynı ...... zengin çocuk -fakir kız...
kapıcı kızı .....
genede hoşumuza gidiyor seyrediyoruz işte :))))
dilara seni tebrik ediyorum valla ne güzel söylemişsin bravo ben söyleyebilrmiydim bilmiyorum normalde bende sözümü hiç esirgemem şak diye söylerim koca tarafına haksız oldukları konularda ama senin gibi bu kadar cesaretli değilim ay birde ne güzel demişsin siz oturun birşey yapmayın işim var sonra görüşürüz diye bravo kadın neye uğradığını şaşımıştır
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
nevraa,semaysem,cerenliyağmur,fdilek ismini unutupta yazamadığım bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN ne olur dua edin tahliller temiz çıksın bebeğim sağlıklı olsun vede msjı görüp bir geçmiş olsun deme gereği duymayan arkadaşlar sizlerede teşekkürler
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
nevraa,semaysem,cerenliyağmur,fdilek ismini unutupta yazamadığım bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN ne olur dua edin tahliller temiz çıksın bebeğim sağlıklı olsun vede msjı görüp bir geçmiş olsun deme gereği duymayan arkadaşlar sizlerede teşekkürler
acarasye canım geçmiş olsun tamam senin için dua edicem çok zor anlıyorum seni inşallah temiz çıkar sonuçların...
ama öyle küçük kadınlar da oldu küçük ... yani ben pek izlemem reklamlardan takip ediyorum zaten reklamlarda hepsini veriyo
hahaha çünkü yapcak bişey yok napalım ses olsun işteee bikere şu açıdan yanlış bu dizi tamam herkes çocuğunun iyi şartlarda yaşamasını ister ama bu kadın kendini feci şartlandırmız babayıda kötü gsteriyo ama aslında kötü bir baba değil kısacası bu kızın sonu iyi değilll
yok be o anlamamzlıktan gelir bakta görrr allahtan eşimde bana hak veriyodaaa o yönden içim rahat
acarasye canım geçmiş olsun tamam senin için dua edicem çok zor anlıyorum seni inşallah temiz çıkar sonuçların...
AMİN sağol ALLAH RAZI OLSUN KİMİN DUASININ KABUL OLUNACAĞI BELLİ OLMAZ O YÜZDEN MESAJIMI OKUYAN HERKESTEN EN AZINDAN BİRKERE ELLERİNİ AÇIP BEBEĞİM İÇİN DUA ETMESİNİ İSTİYORUM AMİYOSENTEZ SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI DÜNYAYA GELSİN
sonuçların ne zaman çıkacaktı Allah"ın izni ile??
AMİN sağol ALLAH RAZI OLSUN KİMİN DUASININ KABUL OLUNACAĞI BELLİ OLMAZ O YÜZDEN MESAJIMI OKUYAN HERKESTEN EN AZINDAN BİRKERE ELLERİNİ AÇIP BEBEĞİM İÇİN DUA ETMESİNİ İSTİYORUM AMİYOSENTEZ SONUÇLARIM TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI DÜNYAYA GELSİN
canım dua edicem bebişin için inşallah sonuçların temiz çıkar
ececim sanada iyi akşamlar şimdi gördüm cnm, nasılsın? :80:
iyiyim canım saen nasılsın?bebiş nasıl?
rapunzel, nazo, seyduna, nevraa iyi akşamlar kızlar. nasılsınız ne var ne yok.
rapunzel bugün yoktun cnm, çok yoğundun sanırım?
onlıne olanlara selam...
nasılsınız kızlar? ben bugün çok yoğun çalıştım..foruma hiç giremedim geçmişi okudum şimdi..
75 tlnin bir diğer adı süt parası..bir kere alınıyor.çalışan anneler bilir genelde, doğum parasıyla birlikte alınıyor.
dilara iyi yapmışsın kuşum.koca tarafına -koca hariç- yaranılmıyor..benim ne kaynanam var ne kayınpederim. ölmüşler.onun yerine hiç bir işe yaramayan 3 tane abi ve eşleri varşu kadarını söyleyim bırakın bebeği biz evlenirken bile bir iğne almadılar.hiç abartmıyorum. gööya abi olacaklar el gibi gelip düğüne katılıp gittiler. insanın çok fena kanına dokunuyor. her türlü desteği benim ailem verdi.canlarım
oda takımını ben aliyim diorum ama kiracı olsam almazdım. taşınmada heba oluyo mobilyalar..
sedasem canım geçen bebek arabası modeli sormuştun. maxicossi piyasadaki en iyi bebek arabası. ben çok araştırdım bebek arabalarını.hatta aynı modeli bende paylaştım zamanında forumda.eğer maxicossi taxi modelini (dört tekerlekli) alacaksan anakucağı ile birlikte alman gerekiyor.ayhançocuk die bi site var orda birlikte satışı var. piyasadaki uygun yerlerden biri. bende o modeli beğendiğim için epey araştırmıştım.diğeri-üçtekerli-olanıda aynı anakucağı ile birlikte alınıyor. o modelinide yakın bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun. umarım yardımcı olmuşumdur..:26:
ayyy valla ne diyim artık bölelerine yuh diyorum ya ben amniyosentez oldum abisi ablası birkere aramadı geçmiş olsun diye çok vurduymaz insanlar eşime soruyorum sen onlardan olduğuna eminmisin karışmış olma hastanede diye benim eşim çok duygusaldır ve elinde ne var ne yoksa verir herkese vicdanlıdır kime çekmiş bilmem
inşallah bebeğinde babasının ve senin bütün güzel huylarınızı alır. böle şeyler gördükçe iyi bir çocuk yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz işte..ne olursa olsun aile meseleri yüzünden kocanla arana sorun girmesine izin verme..aynılarından bendede var o yüzden sölüorum.biliyorum zor ama takmamayı öğrenmen gerek. bak ben geçen sene hep yalnızdım evimde eşim haftaiçi başka şehirdeydi hafta sonu başka. ya insan olan bi kere arrada sorar dimi sen nasılsın ne yapıyosun bişeye ihtiyacın varmı die. nerdeeee....ne olursa olsun hep kendi ailendir sonuna kadar arkanda olan.amaaan sallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?