2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim
çok kararsızım
bebişler kaç aydan sonra pusete yatıyor.rahat ediyorlar.
bastonmu iyi diğerlerimi ama ağır oluyorlar.
ay bilmiyorum hangi modelini alsak.
ana kucağı olarak kesim maxi cosi
dediğin taxi bende çok beğendim alsammı acaba?bi bakayım dediğin siteye.....
benmi bu kadar dert ediyorum sizler araştırdınızmı kızlar araba ve ana kucağı????

ohooooo ben hamileliğimin başından beri bu konuyu dert ediyorm kocam bıktı valla. bu çocğun başka eksikleride var aşkım yeter artık dio.eğer araba koltuğunu kesin maxicossi alıcaksan sakın ayrı ayrı alma. fazla para verirsin. ki zaten piyasadaki en pahalı markadan bahsediyoruz..ikli travel sistem al maxi cossilerde. baston pusetlerde en az altı aylık olması gerekiyor bebeğin.yoksa omurgası rahat edemez. hatta mümkünse bir yaşına kadar tam yatan normal bebek arabalarını tavsiye ediyolar..ben sana çok tavsiye edilen bi kaç model ismi veryim onlara bir bak.
1-graco ultimate travel sistem (araba koltuğu +bebek arabası)
2-graco mirage travel sistem (araba koltuğu+bebek arabası)
3-maxicossi taxicity travel sistem (araba koltuğu+bebek arabası)
4-italyan neo nato bebek arabaları ( bunlar sadece araba olarak satılıyo-tam geriye yatıyo ve doğumdan itibaren kullanılıo)
5-bide chicconun litevay ve multiway die iki modeli..multiway altıncı aydan sonra liteway doğumdan itibaren..
aa unutmadan birde bebek arabası üreten bi firmaya mail atmıştım. genel müdürleri üşenmeden bana mail cevap vermişti saolsun. kadınmış ve kendide çok sıkıntı çekmiş. onun bana dediklerini özetleyecek olurssam dikkat edilmesi gereken özellikler
*yağmurluğu ve ayak minderi olmalı (soğuk havalar için)
*hijyenik olması açısından sökülüp yıkanılabilmeli
*arkaya tam yatabilmeli
*hafif olmalı (10 kgyi kesinlikle geçmemeli)
işte böleeee...umarım araba konusunda kafası karışık olanlara yardımcı olabilmişimdir. eğer benim fikrimi sroarsan sanıyorum graco yada neo nato alıcam..:82:

canım ne güzel anlatmışsın
dediklerine bakayım
birde buggster var onuda çok metediyorlar 6 kg çok rahatmış.ayrıca maxi cosinin ana kucağı takılıyor.
onada bak istersen

bi arkadaş maxi cosi taxi modelini satıyor.ana kucağıyla beraber 500 istiyor.fazlamı sence??

canım ne güzel anlatmışsın
dediklerine bakayım
birde buggster var onuda çok metediyorlar 6 kg çok rahatmış.ayrıca maxi cosinin ana kucağı takılıyor.
onada bak istersen

bakayım canım.

bi arkadaş maxi cosi taxi modelini satıyor.ana kucağıyla beraber 500 istiyor.fazlamı sence??

eğer araba yıpranmamışsa verilebilir. bilemiyorum sınırda bi fiyat:44: şöölee 400 e inse mis gibi olr..

Zonnetje ordasınnnn seni gördüm
napıosun bakim gece kuşuu

Gu guuukkk:))))
Selam canimm,
gecmisi okudum biraz, neler kaynatmissiniz bakiverdim:))
Ciciler bolumunede bakindim, baktikca icim aciliyor walla

Sizde kaynatmissiniz bu arada sedasemle bebek arabalari hakkinda, nekadar zor dimi karar vermek,
birseyleri begeniyorsun fiyatlari coook ucuk oluyor...kesenimi dusunucen, zevkinimi, karar veremiyosun bazen:))

Sende baya bi gecekususun canim, yatmamissin hala, birde yarin calisicam deme sakin bana??
Ben kocisle ucucam simdi yatagimiza:)))
Iyi geceler diliyorum canim, Allah rahatlik versin

allah rahatlık versin tatlım. ben haftasonu çalışmıyorum ama haftaiçindede böleyim.hamileliimin başından beri ciddi bi uyku sorunu başladı bende. bekliyorumki uyku gelsinde uyuyaım..canım kocamda tv bakıor.karısının keyfi gelsin die beklior
neyse. tekrar iyi geceler canım :79:

OO iyi bari yarin calismiyorsan.

Uyku bozuklugu cok kotu canim yaaa,
yillar evvel bende bir ara yasadim,
duzeltene kadar cok caba harcadim ama oldu nihayet!'
Seninki umarim sadece hamilelikle alakalidir ve dgumdan sonra bir duzene girer insallah,
zatenbebekler bizi uyutmayacaklar buyuk bir ihtimal ama firsatini buldugumuz takdirde uyku depolamamiz sart.

Kociside kaldir, hayde yataga de tatlim, uyuyamasanda yatakta dinlenirsin en azindan,
yogunda calisiyorsun sen, dinlen birguzel

tekrar iyi geceler canim, yarin gorusuruz kismetse.
opuyorum bebisi ve seni

günaydın güzel anneler ilk defa 8de kalktım daha doğrusu kaldırıldım.5 yaşındaki kızım erken yatmaya alışsın diye akşam 10 da yatırdık öğleye kadar uyuyan çocuk sabah babası işe giderken uyandı oda tabi benide kaldırdı sersem gibiyim zaten gece 3e kadar uyku tutmadı yüzüstü yatmayınca uykum gelmiyo yaa bi doğuruyum hemen yüzüstü atlıycam yatağa.

tünaydınnn .. kızlar ...
ceren , rapunzeln ,gezgin , zonnetje

rapunzeln dün çok yoğundun .. bugün nasılsın ..çalışıyormusun ctesileride

Gunaydinlarr,
Herkezxe guxzel bir haftasonu diliyorumm.
Nasilsiniz kzilar?

Gezgin, tatlim sende burdasin, nasilsin, nasil gidiyor tatil, ailenle hasret??
Doktora gidicektin, bulabildinmi diledigin bir doktor?

Ben bisiler atistirayim kizicemle, butun gece kudurduk kizimla,yorgun dustuk aciktik tabii
Babamizda yok, ise gitti bugun, yanliz kahvalti yapicaz artik

geçmişe bakayım dedim .. pek ilerlememiş forum ..malum haftasonu herkesler dinleniyor .. ya da alışveriştedir ... gene bebişlere güzel şeyler alınır bu haftasonu da... doğumlarımız yaklaştıkça alınan ciciler de artıyor ...

geçen bi takvime baktımmm daaa ... aaa.. 3.5 Ay kalmış doğumaaaa ... elim ayağım dolandı ....
daha kendime yatak odası alıp bebek odasındakii gardropu falan çıkartıp boşaltacağım ... oda boyanacak ..bebeğe yatak odası takımı alınacak .. daha eksikler var ... oofff ... bebekşekerleri ..puset ..park yatak . uyku seti ..banyo malzemeleri ..daha bisürü şey ...

sanırım son ayları koşuşturmadan anlamayacağız nasıl geçtiğini .. :)) kendimizi doğum masasında bulacağız:)))

tünaydınnn .. kızlar ...
ceren , rapunzeln ,gezgin , zonnetje

rapunzeln dün çok yoğundun .. bugün nasılsın ..çalışıyormusun ctesileride

tünaydııınnnn
haftasonları çalışmıyorum nevracım. devlet memuruyum ben.ama bugün babamız çalışyo yalnızız oğlumla. ama önce mama yememis lasımm

nEVRACIM, inan bu tum saydiklarina bende henuz baslamadim, bizim bebegin odasida daha bosalicak, zemini sokulucek, boya badna olucak, yenikornej takilicak, bebek odasi alinicak, perdeler alinicak, ayyy alisveris yapilicak, ufak ufak aldim bisiyle ama daha cok var alinicak.
Dedigin gibi son aylarimiz bunlara kosustururken gecicek. Ama kosusturabilicekmiyiz orasida mechul canim ya:26:Simdi rahatiz ama surda 1-2 ay icinde agirlasiriz..Ayy bana simdi afakanlar basicak dusundukce:))
Cok fazla vakit kaybetmeden baslamak lazim sanirim...

iyiyiz.. bugün pek hareket etmiyor kızım .. konuşuyorum biraz onla :))) elimide koydum karnıma ..bazen tepki veriyor ...

yemek yiyecekmişsin kızınla ... afiyet olsun

Benim kizdanda tik yok henuz teyzesi, simdi aldik bisiler yiyoruz canlanir hemen:))
Severim bende senin minik kizini nasilda tepki veriyorlar bazen dimicok hosuna gidiyor insanin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…