onlıne olanlara selam...
nasılsınız kızlar? ben bugün çok yoğun çalıştım..foruma hiç giremedim geçmişi okudum şimdi..
75 tlnin bir diğer adı süt parası..bir kere alınıyor.çalışan anneler bilir genelde, doğum parasıyla birlikte alınıyor.
dilara iyi yapmışsın kuşum.koca tarafına -koca hariç- yaranılmıyor..benim ne kaynanam var ne kayınpederim. ölmüşler.onun yerine hiç bir işe yaramayan 3 tane abi ve eşleri varşu kadarını söyleyim bırakın bebeği biz evlenirken bile bir iğne almadılar.hiç abartmıyorum. gööya abi olacaklar el gibi gelip düğüne katılıp gittiler. insanın çok fena kanına dokunuyor. her türlü desteği benim ailem verdi.canlarım
oda takımını ben aliyim diorum ama kiracı olsam almazdım. taşınmada heba oluyo mobilyalar..
sedasem canım geçen bebek arabası modeli sormuştun. maxicossi piyasadaki en iyi bebek arabası. ben çok araştırdım bebek arabalarını.hatta aynı modeli bende paylaştım zamanında forumda.eğer maxicossi taxi modelini (dört tekerlekli) alacaksan anakucağı ile birlikte alman gerekiyor.ayhançocuk die bi site var orda birlikte satışı var. piyasadaki uygun yerlerden biri. bende o modeli beğendiğim için epey araştırmıştım.diğeri-üçtekerli-olanıda aynı anakucağı ile birlikte alınıyor. o modelinide yakın bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun. umarım yardımcı olmuşumdur..:26:
sağol canım benim
çok kararsızım
bebişler kaç aydan sonra pusete yatıyor.rahat ediyorlar.
bastonmu iyi diğerlerimi ama ağır oluyorlar.
ay bilmiyorum hangi modelini alsak.
ana kucağı olarak kesim maxi cosi
dediğin taxi bende çok beğendim alsammı acaba?bi bakayım dediğin siteye.....
benmi bu kadar dert ediyorum sizler araştırdınızmı kızlar araba ve ana kucağı????
canım ne güzel anlatmışsın
dediklerine bakayım
birde buggster var onuda çok metediyorlar 6 kg çok rahatmış.ayrıca maxi cosinin ana kucağı takılıyor.
onada bak istersen
bi arkadaş maxi cosi taxi modelini satıyor.ana kucağıyla beraber 500 istiyor.fazlamı sence??
Zonnetje ordasınnnn seni gördüm
napıosun bakim gece kuşuu
Gu guuukkk:))))
Selam canimm,
gecmisi okudum biraz, neler kaynatmissiniz bakiverdim:))
Ciciler bolumunede bakindim, baktikca icim aciliyor walla
Sizde kaynatmissiniz bu arada sedasemle bebek arabalari hakkinda, nekadar zor dimi karar vermek,
birseyleri begeniyorsun fiyatlari coook ucuk oluyor...kesenimi dusunucen, zevkinimi, karar veremiyosun bazen:))
Sende baya bi gecekususun canim, yatmamissin hala, birde yarin calisicam deme sakin bana??
Ben kocisle ucucam simdi yatagimiza:)))
Iyi geceler diliyorum canim, Allah rahatlik versin
allah rahatlık versin tatlım. ben haftasonu çalışmıyorum ama haftaiçindede böleyim.hamileliimin başından beri ciddi bi uyku sorunu başladı bende. bekliyorumki uyku gelsinde uyuyaım..canım kocamda tv bakıor.karısının keyfi gelsin die beklior
neyse. tekrar iyi geceler canım :79:
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
nevraa,semaysem,cerenliyağmur,fdilek ismini unutupta yazamadığım bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN ne olur dua edin tahliller temiz çıksın bebeğim sağlıklı olsun vede msjı görüp bir geçmiş olsun deme gereği duymayan arkadaşlar sizlerede teşekkürler
ben çok sık giremediğimden görmedim arkadaşım dualarım seninle ve küçük meleğinle,kalbini ferah tut sen üzülmeki bebişinde iyi olsun..allahın izniyle a.s sonucun temiz çıkacak inşallah..allaha emanet olun canım
tünaydınnn .. kızlar ...
ceren , rapunzeln ,gezgin , zonnetje
rapunzeln dün çok yoğundun .. bugün nasılsın ..çalışıyormusun ctesileride
Selam canim, sende hosgeldinn. Nasilsiniz bebisle?
tünaydınnn .. kızlar ...
ceren , rapunzeln ,gezgin , zonnetje
rapunzeln dün çok yoğundun .. bugün nasılsın ..çalışıyormusun ctesileride
geçmişe bakayım dedim .. pek ilerlememiş forum ..malum haftasonu herkesler dinleniyor .. ya da alışveriştedir ... gene bebişlere güzel şeyler alınır bu haftasonu da... doğumlarımız yaklaştıkça alınan ciciler de artıyor ...
geçen bi takvime baktımmm daaa ... aaa.. 3.5 Ay kalmış doğumaaaa ... elim ayağım dolandı ....
daha kendime yatak odası alıp bebek odasındakii gardropu falan çıkartıp boşaltacağım ... oda boyanacak ..bebeğe yatak odası takımı alınacak .. daha eksikler var ... oofff ... bebekşekerleri ..puset ..park yatak . uyku seti ..banyo malzemeleri ..daha bisürü şey ...
sanırım son ayları koşuşturmadan anlamayacağız nasıl geçtiğini .. :)) kendimizi doğum masasında bulacağız:)))
iyiyiz.. bugün pek hareket etmiyor kızım .. konuşuyorum biraz onla :))) elimide koydum karnıma ..bazen tepki veriyor ...
yemek yiyecekmişsin kızınla ... afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?