2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydııınnnn
haftasonları çalışmıyorum nevracım. devlet memuruyum ben.ama bugün babamız çalışyo yalnızız oğlumla. ama önce mama yememis lasımm

Sizede afiyet olsun, yarasin oglusuna annesi tum yedikleriniss, enerjiye donussun bol bol tepiklesin seni:))

Sizede afiyet olsun, yarasin oglusuna annesi tum yedikleriniss, enerjiye donussun bol bol tepiklesin seni:))

saolasın teyzesii. zaten saolsun hiç boş durmaz benim oğlum habire pıtpıtlar annesini sanırım çok hareketli bi bebek olucak doğuncada neyseee kızçelerinizle sizi öpüyoruz.

günaydın hatta tünaydınnn diyim artık..

geçmişe baktım biraz kızlar ama alıntı yapmayı unutmuş öylece okumuşum hepiniz iyisiniz çok şükür.. ben ii değilim farenjit başağrısı halsizlik ateş yapıyor gözlerim yanıyor,doktorumu aradım antibiotik adı verdi al dedi ama çoook daha kötüleşirsen iç dedi bende tamol içtim ehh biraz daha iyi sayılırım,, işyerindeyim öylece oturuyorumaz önce yemeğe giderken tartıldım botlarım kıyafetlerimle hırkamla işte 64 çıktım hadi yarım kilosu çıksın diyelim 63,5 olmuşum en son 61,5 du 3 haftada 2 kilo almışım doktor randevum 1 hafta sonra hızlı gidiyorum demi? 70 le yapayım diyodum da hayal işte ..

bebeğim maşallah artık çok güzel hareketli hep vuruyor o vurdukça mutlu oluyorum, sizler nasılsınız?

cnm çok geçmiş olsun. keşke bugün işe gitmeseydin.
kızında maşallah çok hareketlenmiş nazar değmesin prensese insan çok mutlu oluyor onu her hissettiğinde değilmi?

Cok gecmis olsun cerencim, aman dahaa kotulesirsen doktorunun verdigi antibiyotigi reddetme, insallah kisa zamanda toparlanirsin.
Boyle hasta hasta calismakta cook zor, yarin bari birguzel yat dinlen, Rabbim sifalar versin cnm.

Meleklerimiz daha bi hareketlendiler dogru, bundan guzel mutluluk artik onlari kucaklarimiza aldigimizda olur herhalde

canlarım merhaba
dün yazmıştım çok hastayım diye ateşim yükseldi dün gece sürekli ılık duş aldım eşim annem hepsi perişan oldular bi kaç defa istifra ettim o rahatlattı şimdi ateşim yok ama yine halsizim geldim işe ama saat 4 olsunda gideyim diye bakıyorum cerenliyağmur sanada çok geçmiş olsun canım bugün duyan telefon açıyo ve çevremde herkez benim gibi ateşten yatıo sanırım bu salgın allah sanada şifa versin çok zormuş kızlar hastasın ve ilaç alamıyosun annemim değerini nasıl anladım dün gece ah dedim nisa bi dünyaya gel sopalıcam seni:) çok dikkat edin kendinize ben sanırım sabahları servis beklerken ayazda üşüttüm koruyun kendinizi

merhaba kızlaarr...
çok dikkat edin grip salgını varr
eşim kaç gündür yatak döşek yatıyor yaklaşmamaya çalışıyorum ama işte
bende de öksürük başladı

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınnnn

öpüyoruuuuzzz

ceren tuğbaaa geçmiş olsun kızlarr inşallah kısa sürede atlatırsınız...Kış hamileliği geçirmenin zor tarafıda bu grip ve üşütmeler..Son aylarımız mevsim geçişine denk gelicek ozamanlar daha zor olacak Allah hepimize sağlık sıhhat versinn

kızlar bu bilgi çok güzel bebeğin boyu nasıl hesaplanır?
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre

Benim kızım şuan 30 cm maşallahhhh annesinin kuzusunaaa

cerenli yağmur, dafnetuğba kızalr çok geçmiş olsun.birde mesainiz var kıyamam size nası oldunuz şimdi?

saol tatlım ne kadar dikkat etsekte üstüne düşsekte oluyo işte haklısın şu mevsim konusunda bahar mevsimindede üşütme grip çok yaşanıyo rabbim korusun

cnm çok geçmiş olsun. keşke bugün işe gitmeseydin.
kızında maşallah çok hareketlenmiş nazar değmesin prensese insan çok mutlu oluyor onu her hissettiğinde değilmi?

teşekkür ederim canım..işe gelmek zorundayım çok kötü biyerde çalışıyorum izin almak doğum yapmaktan zor burda:) buda benim şansım.. evet hissetmek güzel eşimle aramız limoni ona kızıp üzüldükçe bana vuruyor sanki üzülme der gibi:))

çok teşekkür ederim canım.antibiotiği alıcam almazsam galiba daha kötüye gidicek,o zaman hiç atlatamıcam..yarın hiç kalmıcam allah kısmet ederse.. kimsemde yok bi çorpa yapın gelip içiyim diyeceğim buda beni yoruyor çok üzüyor,annemi çağırdım 20 sinden sonra gelicek allah kısmet ederse..

hareket ettikçe sanki beni teselli ediyor,evlat başka bi duyguymuşş..

evet canım sanada çok geçmiş olsun,bende sabahları ayazdan hasta oldum yoruldum artık aslında defne hemde çok eşime dedim sana sırtımı dayamak istiyorum yeter artık 32. haftam gelsede iznime ayrılsam..hayırlısı herşeyin tabi..

Son düzenleme:
ah canım sorma akşam benimde bırakasım geldi işi bi yandan ateş içindeyim bi yandan düşünüyorum işte nasıl duracağım diye kimsede sormuyo neyin var die ne zormuş ya Allah çalışanlara güç kuvvet versin bebeğime oda bakmaya gidecektik bu haftada kaldı artık off off

geçmiş olsun kızlar allah şifa versin.bitki çaylarıyla falan destekleyin artık valla havalar öyle soğukki yürüyüşe bile çıkmıyorum bişey olacak diye 24 saat evdeyim böyle eve kapanmak istemediğim için hamileliğimin yaza gelmesi için çok uğraşmıştım ama kısmet kışaymış..

kızlar benim ilk gebeliğimin tahmini doğum tarihi hep 5 mayıs olarak hesaplanırdı ama kızım 8 nisanda doğdu.
işin ilginci bu gebeliğiminde doğum tarihi 5 mayıs ultrasonda görünce şaşırdım acaba yinemi diye aklıma geldi.biz yinede bu aydan sonra heran hazırlıklı olalım.daha var diye hazırlıkları ertelemeyelim bence...

kızlar size bir haberim var avent in göğüs ucu kremi ebebek te indirime girmiş 36tl den 9 tl ye düşmüş haberiniz olsun heryerde gerçekten 36 tl.ben araştırdım

teşekkür ederim canım inş. çabuk atlatırız kış hamileliği zor aslında ama doğum mevsimimiz çok güzel..ben mevsim geçişlerimde hep hasta olurum hiç sorma ondan çok korkuyorum..

eve gidince bakayım ultrasyon resminde yazıyor demi boyu hesaplıyalım bakalım..teşekkür ederiz güzel bilgi için..

cerenli yağmur, dafnetuğba kızalr çok geçmiş olsun.birde mesainiz var kıyamam size nası oldunuz şimdi?

teşekkür ederiz canım ya işte çalışıpda memur olmadık ömür boyu özel sektöre muhtacız birde böyle 2. sınıf olunca cumarteside tam gün çalışılıyo napalım bize sunulan bu kadarmış diyorum yani kendime kızıyorum rapunzelcim ... antibiotiğe başlıcam bu akşam geçmiyor çünküü

valla ben hala hiçbişey almadım bakmaya vaktimde yok nasıl olcak bilmiyorum elbet onada bi çare bulucam önce iyleşelimde..

kızlar size bir haberim var avent in göğüs ucu kremi ebebek te indirime girmiş 36tl den 9 tl ye düşmüş haberiniz olsun heryerde gerçekten 36 tl.ben araştırdım

seydunya canım bişey sorucam bu sadece internette yapılan alışveriştemi geçerli yoksa e-bebek mağazasındanda temin ediliomu aynı fiyata bilgin varmı yarın iyi olursam mağazaya gideceğim boşuna kargo ücreti vermeyim

tünaydııınnnn
haftasonları çalışmıyorum nevracım. devlet memuruyum ben.ama bugün babamız çalışyo yalnızız oğlumla. ama önce mama yememis lasımm
ohh ne güzel ctesi pazar sana kalıyorr...
sormaa ... hazırlıklara başlamak lazım valla.. nisanın 20sinden sonra heran doğuma gidebiliriz...

faranjit ilk 3 gün ne içersen iç .. gözün boğazın yanar ... zor canımyaaa ... sen kendini daha iyi bilirsin tabii ... ben ilaç almamak için sabrettim .. ilaçsız geçirdim 2 kere oldu hamilelikte ... ama tavuksuyu çorba karabiberli limonlu ... boğaza çok iyi geliyor tavsiye ederim cnm ... çok kötüysen antibyotik alırsın ...
hay Alllaam yaa .. dün gecen kötü geçmiş.. izinde alamadın heralde ..aşın vardı galiba ptesi onun içind,i galiba.... ctesi bugün ..eve gidince yat hemen toparla biraz kendini bari...

ayy evet evettt .. benim doktorum ultrasondayken bana uyluk kemiğini söyleyip , hadi çarp 7 ,ile diyor ...:))) boyunu bana hesaplatıyor ... 1-2 seferdir ..:))))
maşallah kızına 30 cm .. azmı ... büyüdüler artık ...
benimki de 30 a yaklaşmıştır ... en son 26 idi 2 hafta önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…