tünaydııınnnn
haftasonları çalışmıyorum nevracım. devlet memuruyum ben.ama bugün babamız çalışyo yalnızız oğlumla. ama önce mama yememis lasımm
Sizede afiyet olsun, yarasin oglusuna annesi tum yedikleriniss, enerjiye donussun bol bol tepiklesin seni:))
günaydın hatta tünaydınnn diyim artık..
geçmişe baktım biraz kızlar ama alıntı yapmayı unutmuş öylece okumuşum hepiniz iyisiniz çok şükür.. ben ii değilim farenjit başağrısı halsizlik ateş yapıyor gözlerim yanıyor,doktorumu aradım antibiotik adı verdi al dedi ama çoook daha kötüleşirsen iç dedi bende tamol içtim ehh biraz daha iyi sayılırım,, işyerindeyim öylece oturuyorumaz önce yemeğe giderken tartıldım botlarım kıyafetlerimle hırkamla işte 64 çıktım hadi yarım kilosu çıksın diyelim 63,5 olmuşum en son 61,5 du 3 haftada 2 kilo almışım doktor randevum 1 hafta sonra hızlı gidiyorum demi? 70 le yapayım diyodum da hayal işte ..
bebeğim maşallah artık çok güzel hareketli hep vuruyor o vurdukça mutlu oluyorum, sizler nasılsınız?
günaydın hatta tünaydınnn diyim artık..
geçmişe baktım biraz kızlar ama alıntı yapmayı unutmuş öylece okumuşum hepiniz iyisiniz çok şükür.. ben ii değilim farenjit başağrısı halsizlik ateş yapıyor gözlerim yanıyor,doktorumu aradım antibiotik adı verdi al dedi ama çoook daha kötüleşirsen iç dedi bende tamol içtim ehh biraz daha iyi sayılırım,, işyerindeyim öylece oturuyorumaz önce yemeğe giderken tartıldım botlarım kıyafetlerimle hırkamla işte 64 çıktım hadi yarım kilosu çıksın diyelim 63,5 olmuşum en son 61,5 du 3 haftada 2 kilo almışım doktor randevum 1 hafta sonra hızlı gidiyorum demi? 70 le yapayım diyodum da hayal işte ..
bebeğim maşallah artık çok güzel hareketli hep vuruyor o vurdukça mutlu oluyorum, sizler nasılsınız?
ceren tuğbaaa geçmiş olsun kızlarr inşallah kısa sürede atlatırsınız...Kış hamileliği geçirmenin zor tarafıda bu grip ve üşütmeler..Son aylarımız mevsim geçişine denk gelicek ozamanlar daha zor olacak Allah hepimize sağlık sıhhat versinn
cnm çok geçmiş olsun. keşke bugün işe gitmeseydin.
kızında maşallah çok hareketlenmiş nazar değmesin prenseseinsan çok mutlu oluyor onu her hissettiğinde değilmi?
Cok gecmis olsun cerencim, aman dahaa kotulesirsen doktorunun verdigi antibiyotigi reddetme, insallah kisa zamanda toparlanirsin.
Boyle hasta hasta calismakta cook zor, yarin bari birguzel yat dinlen, Rabbim sifalar versin cnm.
Meleklerimiz daha bi hareketlendiler dogru, bundan guzel mutluluk artik onlari kucaklarimiza aldigimizda olur herhalde
canlarım merhaba
dün yazmıştım çok hastayım diye ateşim yükseldi dün gece sürekli ılık duş aldım eşim annem hepsi perişan oldular bi kaç defa istifra ettim o rahatlattı şimdi ateşim yok ama yine halsizim geldim işe ama saat 4 olsunda gideyim diye bakıyorum cerenliyağmur sanada çok geçmiş olsun canım bugün duyan telefon açıyo ve çevremde herkez benim gibi ateşten yatıo sanırım bu salgın allah sanada şifa versin çok zormuş kızlar hastasın ve ilaç alamıyosun annemim değerini nasıl anladım dün gece ah dedim nisa bi dünyaya gel sopalıcam seni:) çok dikkat edin kendinize ben sanırım sabahları servis beklerken ayazda üşüttüm koruyun kendinizi
cerenli yağmur, dafnetuğba kızalr çok geçmiş olsun.birde mesainiz var kıyamam sizenası oldunuz şimdi?
ah canım sorma akşam benimde bırakasım geldi işi bi yandan ateş içindeyim bi yandan düşünüyorum işte nasıl duracağım diye kimsede sormuyo neyin var die ne zormuş ya Allah çalışanlara güç kuvvet versin bebeğime oda bakmaya gidecektik bu haftada kaldı artık off offteşekkür ederim canım..işe gelmek zorundayım çok kötü biyerde çalışıyorum izin almak doğum yapmaktan zor burda:) buda benim şansım.. evet hissetmek güzel eşimle aramız limoni ona kızıp üzüldükçe bana vuruyor sanki üzülme der gibi:))
çok teşekkür ederim canım.antibiotiği alıcam almaz galiba daha kötüye gidicek,o zaman hiç atlatamıcam..yarın hiç kalmıcam allah kısmet ederse.. kimsemde yok bi çorpa yapın gelip içiyim diyeceğim buda beni yoruyor çok üzüyor,annemi çağırdım 20 sinden sonra gelicek allah kısmet ederse..
hareket ettikçe sanki beni teselli ediyor,evlat başka bi duyguymuşş..
evet canım sanada çok geçmiş olsun,bende sabahları ayazdan hasta oldum yoruldum artık aslında defne hemde çok eşime dedim sana sırtımı dayamak istiyorum yeter artık 32. haftam gelsede iznime ayrılsam..hayırlısı herşeyin tabi..
ceren tuğbaaa geçmiş olsun kızlarr inşallah kısa sürede atlatırsınız...Kış hamileliği geçirmenin zor tarafıda bu grip ve üşütmeler..Son aylarımız mevsim geçişine denk gelicek ozamanlar daha zor olacak Allah hepimize sağlık sıhhat versinn
kızlar bu bilgi çok güzel bebeğin boyu nasıl hesaplanır?
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
Benim kızım şuan 30 cm maşallahhhh annesinin kuzusunaaa
cerenli yağmur, dafnetuğba kızalr çok geçmiş olsun.birde mesainiz var kıyamam sizenası oldunuz şimdi?
ah canım sorma akşam benimde bırakasım geldi işi bi yandan ateş içindeyim bi yandan düşünüyorum işte nasıl duracağım diye kimsede sormuyo neyin var die ne zormuş ya Allah çalışanlara güç kuvvet versin bebeğime oda bakmaya gidecektik bu haftada kaldı artık off off
kızlar size bir haberim var avent in göğüs ucu kremi ebebek te indirime girmiş 36tl den 9 tl ye düşmüş haberiniz olsun heryerde gerçekten 36 tl.ben araştırdım
ohh ne güzel ctesi pazar sana kalıyorr...tünaydııınnnn
haftasonları çalışmıyorum nevracım. devlet memuruyum ben.ama bugün babamız çalışyo yalnızız oğlumla. ama önce mama yememis lasımm
sormaa ... hazırlıklara başlamak lazım valla.. nisanın 20sinden sonra heran doğuma gidebiliriz...nEVRACIM, inan bu tum saydiklarina bende henuz baslamadim, bizim bebegin odasida daha bosalicak, zemini sokulucek, boya badna olucak, yenikornej takilicak, bebek odasi alinicak, perdeler alinicak, ayyy alisveris yapilicak, ufak ufak aldim bisiyle ama daha cok var alinicak.
Dedigin gibi son aylarimiz bunlara kosustururken gecicek. Ama kosusturabilicekmiyiz orasida mechul canim ya:26:Simdi rahatiz ama surda 1-2 ay icinde agirlasiriz..Ayy bana simdi afakanlar basicak dusundukce:))
Cok fazla vakit kaybetmeden baslamak lazim sanirim...
Benim kizdanda tik yok henuz teyzesi, simdi aldik bisiler yiyoruz canlanir hemen:))
Severim bende senin minik kizininasilda tepki veriyorlar bazen dimi cok hosuna gidiyor insanin
faranjit ilk 3 gün ne içersen iç .. gözün boğazın yanar ... zor canımyaaa ... sen kendini daha iyi bilirsin tabii ... ben ilaç almamak için sabrettim .. ilaçsız geçirdim 2 kere oldu hamilelikte ... ama tavuksuyu çorba karabiberli limonlu ... boğaza çok iyi geliyor tavsiye ederim cnm ... çok kötüysen antibyotik alırsın ...günaydın hatta tünaydınnn diyim artık..
hay Alllaam yaa .. dün gecen kötü geçmiş.. izinde alamadın heralde ..aşın vardı galiba ptesi onun içind,i galiba.... ctesi bugün ..eve gidince yat hemen toparla biraz kendini bari...canlarım merhaba
dün yazmıştım çok hastayım diye ateşim yükseldi dün gece sürekli ılık duş aldım eşim annem hepsi perişan oldular bi kaç defa istifra ettim o rahatlattı şimdi ateşim yok ama yine halsizim geldim işe ama saat 4 olsunda gideyim diye bakıyorum cerenliyağmur sanada çok geçmiş olsun canım bugün duyan telefon açıyo ve çevremde herkez benim gibi ateşten yatıo sanırım bu salgın allah sanada şifa versin çok zormuş kızlar hastasın ve ilaç alamıyosun annemim değerini nasıl anladım dün gece ah dedim nisa bi dünyaya gel sopalıcam seni:) çok dikkat edin kendinize ben sanırım sabahları servis beklerken ayazda üşüttüm koruyun kendinizi
kızlar bu bilgi çok güzel bebeğin boyu nasıl hesaplanır?
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
Benim kızım şuan 30 cm maşallahhhh annesinin kuzusunaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?