seydunya canım bişey sorucam bu sadece internette yapılan alışveriştemi geçerli yoksa e-bebek mağazasındanda temin ediliomu aynı fiyata bilgin varmı yarın iyi olursam mağazaya gideceğim boşuna kargo ücreti vermeyim
canım evet pazartesi aşım var birde ayrıntılıya gireceğim işte bu herşeye bedel kızımı göreceğim nasipse hiç bir yere çıkmayacağım bugün nevracım dinlenmem lazım
ohh ne güzel ctesi pazar sana kalıyorr...
sormaa ... hazırlıklara başlamak lazım valla.. nisanın 20sinden sonra heran doğuma gidebiliriz...
faranjit ilk 3 gün ne içersen iç .. gözün boğazın yanar ... zor canımyaaa ... sen kendini daha iyi bilirsin tabii ... ben ilaç almamak için sabrettim .. ilaçsız geçirdim 2 kere oldu hamilelikte ... ama tavuksuyu çorba karabiberli limonlu ... boğaza çok iyi geliyor tavsiye ederim cnm ... çok kötüysen antibyotik alırsın ...
hay Alllaam yaa .. dün gecen kötü geçmiş.. izinde alamadın heralde ..aşın vardı galiba ptesi onun içind,i galiba.... ctesi bugün ..eve gidince yat hemen toparla biraz kendini bari...
ayy evet evettt .. benim doktorum ultrasondayken bana uyluk kemiğini söyleyip , hadi çarp 7 ,ile diyor ...:))) boyunu bana hesaplatıyor ... 1-2 seferdir ..:))))
maşallah kızına 30 cm .. azmı ... büyüdüler artık ...
benimki de 30 a yaklaşmıştır ... en son 26 idi 2 hafta önce
teşekkür ederiz canım ya işte çalışıpda memur olmadık ömür boyu özel sektöre muhtacız birde böyle 2. sınıf olunca cumarteside tam gün çalışılıyo napalım bize sunulan bu kadarmış diyorum yani kendime kızıyorum rapunzelcim ... antibiotiğe başlıcam bu akşam geçmiyor çünküü
rapunzel canım ayıptır söylemesi ishale çevirdi benim sürekli lavobadayım ay allahım ne olacağım ben ne yamuk bir kadın oldum
senin hesaba göre benim kız 23 Nisanda doğabilir:)))))kızlar benim ilk gebeliğimin tahmini doğum tarihi hep 5 mayıs olarak hesaplanırdı ama kızım 8 nisanda doğdu.
işin ilginci bu gebeliğiminde doğum tarihi 5 mayıs ultrasonda görünce şaşırdım acaba yinemi diye aklıma geldi.biz yinede bu aydan sonra heran hazırlıklı olalım.daha var diye hazırlıkları ertelemeyelim bence...
kızlar size bir haberim var avent in göğüs ucu kremi ebebek te indirime girmiş 36tl den 9 tl ye düşmüş haberiniz olsun heryerde gerçekten 36 tl.ben araştırdım
geçmişe bakayım dedim .. pek ilerlememiş forum ..malum haftasonu herkesler dinleniyor .. ya da alışveriştedir ... gene bebişlere güzel şeyler alınır bu haftasonu da... doğumlarımız yaklaştıkça alınan ciciler de artıyor ...
geçen bi takvime baktımmm daaa ... aaa.. 3.5 Ay kalmış doğumaaaa ... elim ayağım dolandı ....
daha kendime yatak odası alıp bebek odasındakii gardropu falan çıkartıp boşaltacağım ... oda boyanacak ..bebeğe yatak odası takımı alınacak .. daha eksikler var ... oofff ... bebekşekerleri ..puset ..park yatak . uyku seti ..banyo malzemeleri ..daha bisürü şey ...
sanırım son ayları koşuşturmadan anlamayacağız nasıl geçtiğini .. :)) kendimizi doğum masasında bulacağız:)))
hu huuuu napıyosunuz bakalımmm ayyyy ayy odalar süper olmuşlarrrr bayıldımmm bakalım bizimkiler nasıl olucak
selam kızlar,öncelikle ceren ve tuğba geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz..sedasem bencede 2.dolap daha güzel sanki..
bana gelince bugün 5te ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı bende altan cebeciye gittim..allaha şükür herşey normal,güzel çıktı..sadece rahim ameliyatı olduğumdan açıklığı ölçtü ve dikkat et her gittiğinde ölçtür dedi..çok memnun kaldım gerçekten superi canım tekrar teşekkür ederim sanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?