2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

defnecim mağazadanda alınıyor ben emzirme haftasında 5 ay önce almıştım mağazadan arkadaşım söylemişti şuan kullanıyor çokta memnun:81:

canım evet pazartesi aşım var birde ayrıntılıya gireceğim işte bu herşeye bedel kızımı göreceğim nasipse hiç bir yere çıkmayacağım bugün nevracım dinlenmem lazım

ay ööle söleyip kendini üzme nolur hepimizin hakkında hayırlısı sen bugünü atlatıp biran evvel iyileşmeye bak kuzum benim

rapunzel canım ayıptır söylemesi ishale çevirdi benim sürekli lavobadayım ay allahım ne olacağım ben ne yamuk bir kadın oldum

canım mikrop felanmı kaptın acaba?biliyosun şu an her tür tehdide açık bünyeler..

kızlar inşallah bu kadarla geçmiş olur. bidahada hiç hastalanmassınız.

senin hesaba göre benim kız 23 Nisanda doğabilir:)))))

kızlar size bir haberim var avent in göğüs ucu kremi ebebek te indirime girmiş 36tl den 9 tl ye düşmüş haberiniz olsun heryerde gerçekten 36 tl.ben araştırdım

baktım hakikaten öyle ... çok uygun ... ben gerçi göğus kremi almayı düşünmüyordum ... bepanthenin yağlı merhemide iyiymiş ...göğüs çatlaklarında iyi geliyormuş ...
aama fiyat uygun olduğu için e-bebek foruma gidicem park yatak almaya bu ay .. varsa alırım ..

kızlar bilginiz olsun .. civil bebede bir set var bana çok uygun geldi ..ama mağazasına gidip kalitesine kendim bakıcam .. internetten anlaşılmıyor ..

park yatak için = yatak +yorgan+yastık seti 69 tl resimde nevresimli gibi duruyor .. bi bakmak lazım gidip.. nevresimliyse zaten çok iyi...

ne güzel dimi, Hayatımızın en keyifli alışverişi olacak:86::86:

nevracım bende çok pahalı bişey almıyım bephantene herşeye kullanıyor diyordum ama avent ve bu fiyata görünce kaçırmadım

selam kızlar
bende uykusetini taç alıcam 150 tl civarı
özdilektede var oda 110
taç nevresim takımları 77 tl organik harikalar.

kızlar 1. gardrop mu? 2.gardrop mu?oda yapmıcam şimdilik.....
ikiside çok benziyo marangoza yaptırıcam konuştuk mdf son 500 olur dedi?????
hangisini yaptırayım....

Kızlar topikler arasında gezinirken neler buldum neler...
Anneler nasıl da oda hazırlamıslar bebişlere...
Girin bi bakın derim ÖZELLİKLE KIZ ANALARI.....
Bayıldım hepsine..Harika

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/247301-minik-kralicemin-odasi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/288066-prensesim-oykunun-masal-odasi.html

Son düzenleme:
selam kızlar,öncelikle ceren ve tuğba geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz..sedasem bencede 2.dolap daha güzel sanki..
bana gelince bugün 5te ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı bende altan cebeciye gittim..allaha şükür herşey normal,güzel çıktı..sadece rahim ameliyatı olduğumdan açıklığı ölçtü ve dikkat et her gittiğinde ölçtür dedi..çok memnun kaldım gerçekten superi canım tekrar teşekkür ederim sanada..

hu huuuu napıyosunuz bakalımmm ayyyy ayy odalar süper olmuşlarrrr bayıldımmm bakalım bizimkiler nasıl olucak

hu huuuu napıyosunuz bakalımmm ayyyy ayy odalar süper olmuşlarrrr bayıldımmm bakalım bizimkiler nasıl olucak

Bizimkilerde güzel olur elbet..Ama cidden cok güzel...
Kız anaları istedikleri gibi süsleyebiliyor ama oglanlarınki o kadar olmuyor maalesef..
Bakalım benim bebek odam nasıl olacak:26:

cnm gözün aydın. güzel geçmiş usg. maşallah bebişine kilosu ne kadarmış miniğin?
memnun kalmana ayrıca sevindim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…