2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eylemcim iyi haberlerle gelmene çokk sevindim.gözün aydın
gülersram 2.bebek o.takımı erkek içinde kullanıyolar tül kısımlarına mavi koyulunca oluyor.bakayım resmini bulursam ekliyim

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/288066-prensesim-oykunun-masal-odasi.html
bu oda çok güzel .. duvarlar .. gardrop un içi eşyalar herşer harişka düşünülmüş ...

bence hem çok güzel ... hem daha kullanışlı
gözünaydın .. için rahatlamıştır ... ameliyattan sonra gene rahim açıklığı olma ihtimali oluyormu ki ...

Son düzenleme:
cnm gözün aydın. güzel geçmiş usg. maşallah bebişine kilosu ne kadarmış miniğin?
memnun kalmana ayrıca sevindim cnm.
sağolasın canım,kızım 420gr,ayak tabanı 3,5cm miş yaaa küçüğüm benim...çok memnun kaldım gerçekten rahim ağzı açıklığı sınırı 2cm miş benimki 2,4 çıktı sınıra yakın sadece ona dikkat et dedi..belki serklaj yapılabilirmiş..

sağol canım rahatladı şükür.ameliyat geçirdiğim için dr um dikkatli ol demişti.altan beyde ölçtü biraz sınırda çıktı ama hiç önemli değil kızım iyi olsun ben herşeye razıyım..

eylemcim iyi haberlerle gelmene çokk sevindim.gözün aydın
gülersram 2.bebek o.takımı erkek içinde kullanıyolar tül kısımlarına mavi koyulunca oluyor.bakayım resmini bulursam ekliyim

sağolasın canım hepimizin bebişleri iyi olsunki bizde iyi olalım..darısı tüm ayrıntılı olmamış arkadaşların başına..bakalım şimdi sıra şeker yüklemeye geldi hayırlısıyla onuda atlatırız inşallah hepimiz..

ben bunu beğendim .çilekte var bu ...genç odası .... .. kitaplığını düşünmüyorum ...
yatak komidin tuvalet aynası gardraop bu dördünü beğendim.... bebek odası olmadığı için .. baya kullanır.. 2 kere oda takımı alamıyacağım çünkü
nasıl sizce ??

Son düzenleme:

yatak için erken değilmi güzelim?

canım ben bu odaya bayıldım nerden buldun bunu?

canım bu modeller çilek mobilyanın 2 yıl önceki tasarımları şimdi üretmiyorlar.
ben marangoza yaptırıyorum gardrop 500 tl normalde dolap 1500 tl zaten.
sende istiyorsan kaydet resmi yaptır canım hem uygun olur......

hadi yaa böyle beğendiğini siparişle yapıyorlarmı..
benim beğendiğim ama çok pahalı çocuk odaları var
taşınınca araştırayım eğer bulursam böyle yapan bir yer kızlarıma çok şık bir oda yaptırırım

valla yapıyorlar canım bugün gittik görüştük.hemde istediğin gibi.....

Kızlar çocuğu olan arkadaşlar bebek odasının ilk 6 ay için gereksiz olduğunu söylüyorlar, siz ne dersiniz? özellikle de çocuğu olan arkadaşlar ne diyorlar? Başlangıçta dolap falan filan gerekli midir ?beklemek mi uygundur?

bebeğimin herbirşeyini yıkayacağım .. ütüleyeceğim ... komidine .şifonyere . gardroba askılara yerleştireceğim .. battaniyeleri ,diğer malzemeleri , yedek bezleri vs. dolaplara kaldıracağım .. herşey temiz temiz duracak ... ,

dolap falan almazssak nereye koyacağız herşeyi ?? yatakta alınacak park yatak yada beşik ... bebek nerde yatacak

bence almamak olmaz ..

Ben kaçtım ... eşim 2-3 saat sonra gene iş seyahatine şehirdışına çıkacak onu yolcu edeceğim .. biraz yatayım bari bu arada .. uykum geldi çok ...

iyi geceler .....

kızlar unuttunuzmu beni yoksa günlerdir evd eyoktum çok kötü oldum acilden çıkmadım serumlar buharlar geçirmedi daha kötü oldum geceelrce nefes alamadım bebege baktırdık çok şükür o iy i doktorum başka doktora yönlerdirdi seni içeriyede alabiliriz dedi durumun kötü dedi ama içimi rahatlatan bebegimin etkilenmememsi şükür iyiydi
ama ben resmen ölü gibi oldum sonunda doktor gözetimi altında 10 tane iğne yedim bebege zararı yokmuş o iğnenin sonuncuyu bugün yaptırdıl günlerdir annem bakıyor dün geldim evime biraz iyiyim allaha şükür ki ama hala halsizim dermanım yoktur kızımla zor ilgileniyorum
tesirli ilaç kullanamadıgım içinn tam düzelemiyorum günden güne arttı işte ama igne iyi geldi allahtan nefesimi daha rahat alabiliyorum çok şükür
yani çok kötü bir hafta geçirdim sizden ayrı kaldım kızlarr
herkes iyimi bebişler iyimi
teyzeleri benim oglanı pazartesi gördük maşallahh 745 gr olmuş doktorum gelişimi iyi dedii
sizlerden ne haber geçmişi okuyacak dermanım yoktur okumadan daldım inşalllah herkes iyidir

evet erken ... ama babam alacak takım olarak . sonra bi daha bulamam takımın yatağını falan
. ... bende park yatak alacağım .. yanıma yatak odasına koyacağım ...
böyle düşündüm ...

o zaman başka tatlım. güzelmişde oda.iyi günlerde kullanın

turkocumçok gemiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın neyseki furkan bebegin keyfi yerindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…