turkocumçok gemiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın neyseki furkan bebegin keyfi yerindeymiş
turko hoşgeldin dün seni düşündüm valla nerde diye....
geçmiş olsun atlatmışsınya bunada şükür canım bebişinde iyi maaşlah.
bizlerde iyiyiz
Kızlar çocuğu olan arkadaşlar bebek odasının ilk 6 ay için gereksiz olduğunu söylüyorlar, siz ne dersiniz? özellikle de çocuğu olan arkadaşlar ne diyorlar? Başlangıçta dolap falan filan gerekli midir ?beklemek mi uygundur?
bebeğimin herbirşeyini yıkayacağım .. ütüleyeceğim ... komidine .şifonyere . gardroba askılara yerleştireceğim .. battaniyeleri ,diğer malzemeleri , yedek bezleri vs. dolaplara kaldıracağım .. herşey temiz temiz duracak ... ,
dolap falan almazssak nereye koyacağız herşeyi ?? yatakta alınacak park yatak yada beşik ... bebek nerde yatacak
bence almamak olmaz ..
kızlar unuttunuzmu beni yoksa günlerdir evd eyoktum çok kötü oldum acilden çıkmadım serumlar buharlar geçirmedi daha kötü oldum geceelrce nefes alamadım bebege baktırdık çok şükür o iy i doktorum başka doktora yönlerdirdi seni içeriyede alabiliriz dedi durumun kötü dedi ama içimi rahatlatan bebegimin etkilenmememsi şükür iyiydi
ama ben resmen ölü gibi oldum sonunda doktor gözetimi altında 10 tane iğne yedim bebege zararı yokmuş o iğnenin sonuncuyu bugün yaptırdıl günlerdir annem bakıyor dün geldim evime biraz iyiyim allaha şükür ki ama hala halsizim dermanım yoktur kızımla zor ilgileniyorum
tesirli ilaç kullanamadıgım içinn tam düzelemiyorum günden güne arttı işte ama igne iyi geldi allahtan nefesimi daha rahat alabiliyorum çok şükür
yani çok kötü bir hafta geçirdim sizden ayrı kaldım kızlarr
herkes iyimi bebişler iyimi
teyzeleri benim oglanı pazartesi gördük maşallahh 745 gr olmuş doktorum gelişimi iyi dedii
sizlerden ne haber geçmişi okuyacak dermanım yoktur okumadan daldım inşalllah herkes iyidir
kızlar 1. gardrop mu? 2.gardrop mu?oda yapmıcam şimdilik.....
ikiside çok benziyo marangoza yaptırıcam konuştuk mdf son 500 olur dedi?????
hangisini yaptırayım....
Kızlar çocuğu olan arkadaşlar bebek odasının ilk 6 ay için gereksiz olduğunu söylüyorlar, siz ne dersiniz? özellikle de çocuğu olan arkadaşlar ne diyorlar? Başlangıçta dolap falan filan gerekli midir ?beklemek mi uygundur?
hoşgeldin canım zonetje sen de hoşgeldin canım duncan canım maşallah bitirdin işleri dinlen artık yorma artık büşra yı annesi yorulmuştur güzel kızın maşllah alışveriş işini tmamladın demek güle güle sağlılklı günlerde kullansın kuzun canım şekerleri nasıl beğendin fiyatı kaça bende bu ara bu şeker işinde araştırmadayım hastanede kiler neden farklıkızlar 3 gündür yoktum ben geldim geçmişi okumadım daha iyimi herkes... Haftsonu eminönüne gittim havuzlu hana bebeğin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını aldık... Bi kaç parça en büyük eşyalar kaldı artık onlarıda yer ayarlayıp gardolabı falan alıcam... Cicilerinin resimlerini çektim ayarlayıp koyucam kızlar mevlüt şekerlerini bilem ayarladık hastanede dağıtılcak olanlar ayrı mevlüt şekerlri için şarkhan dan aldık kayınvalidem yapcak cicilerini .... İşte böle....
Bu arada benim bebiş iki gündür oynamadı doğru düzgün kızlar korktum şimdi biraz tepikliyo sanki noldu bu kadar hareketli bebişime. Bugünde dinlicem baktım eskisi gibin değil gitcem doktora tecrübeli anneler bi cevp verin bu konuya ya....
hoşgeldin canım zonetje sen de hoşgeldin canım duncan canım maşallah bitirdin işleri dinlen artık yorma artık büşra yı annesi yorulmuştur güzel kızın maşllah alışveriş işini tmamladın demek güle güle sağlılklı günlerde kullansın kuzun canım şekerleri nasıl beğendin fiyatı kaça bende bu ara bu şeker işinde araştırmadayım hastanede kiler neden farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?