2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun Bir Aradan Sonra Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Beni Merak Edenler Olmuş Bebeğimde Bende Çok İyiyim Eskisi Kadar Nete Takılmıyorum Artık
Arada Girip Sizlerin Son Durumlarına Bakıp Çıkıyorum Hepinizi Çok Seviyorummm

Canım benim bende taşınma yüzünden pek takılamadım iyi olmana sevindim fazla gitme ama uğra sık sık...

hoşgeldin canım seni tekrardan görmek çok güzel nasılsın canım kuzun nasıl duncan çok ekonomik olmuş alışverişin ne güzel güzel günelrde kullansın kuzun inşallah fotoları görmek için sabırsızlanıyorum

canım fazla bekletmemeye çalışcam inşallah eşim geldin annemi evine bırakmaya gitti bekliyorum öptüm şimdilk ben biraz ev topliyimmmm...

ben de park yatak alacağım ama çok iri olanlarda değil uzun ince olanlardan benim üst komşumun var kızı 3 yaşında hala kullanıyor kraftın galiba ilk önce enine boyuna iri olanlardan almışlar eve getirdik kapılarda geçmiyor dedi kullanışlı değiller diyor sonra götürüp iade etmiş internetten sipariş verdik aldık diyor halada kullanıyor çok kibar bende öyle alacağım ayrıca ben ilk çocuğuma sonradan odaya çevrilen beşiklerden almıştım medefe iki yıl anca kullanabildim hiç yerinden oynatmaya gelmedi sürekli bozuldu kiracıda olunca daha kötü hiç kullanışlı çıkmadı büyükdü onun için çok büyük istemiyorum o beşigi verdim ihtiyacı olan birine kızıma genç odası aldım iki sene önce 5 yaşında kızım rahatca yatıyor odasında çileğin yan ürünü havuç kızımın odası dolabı çok kullanışlı oda düşünen arkadaşlara önerim dolabı kullanışlı alsınlar içleri raflı askı asılacak yeri çok olanlardan daha sonra tekrar almalarına gerek kalmaz ayrıca bizim dolabımızın kapıları sürgülü olanlardan çok kullanışlı resmini çekip yükleyebilirsem görürsünüz çok süslü değil sade şık bence

Canım benim bende taşınma yüzünden pek takılamadım iyi olmana sevindim fazla gitme ama uğra sık sık...

Evet Biliyorum Senin Taşınma Olayını Okumuştum Yerleşmişsindir Umarım Canım
Şu Net Bi Hızlansın Eskisi Gibi Takılacam İnşallah Biz Wın Kullanıyoruz Önceden Böyle Değildi Ama Son Bir Aydır Hiç Memnun Değillim
Sayfların Açılması 5 Dakikayı Buluyo Nerdeyse Bende Sinirlenip Çıkıyorum Çoğu Zaman

Hoşbulduk Aralcım Bebeğimde Bende Çok İyiyiz Oğlum Bugün İlkdefa Babasının Sesine Tepki Olarak Bir Adet Tekme Attı Babası Havalara Uçtu Sevincinden Artık Kocaman Oldular Bilinçli Tepkiler Veriyorlarmış Sen Nasılsın Canım Senin Meleğin Nasıl

ooy maşallah tosununa büyümüşte bilinçli tepkiler verirmiş bizde iyiyz çok şükür canım heycanla oğlumuzu bekliyoruz sağlıkla gelsin tüm kuzular

Evet canım park yatağı uzun süre kullanabiliyorsun.Özellikle bir tarafında fermuarlı açılan bir bölüm varsa çocuk kendisi de girip çıkabiliyor büyüdüğünde.
Eni dar olanı almakla daha iyi edersin.Ben internetten sipariş vermiştim ve en büyüğünü almıştım.Sadece salon kapısını ölçerek geçecek dedik ama oda kapılarımız daha darmış ve odadan dışarı çıkarmadan kullanmak zorunda kaldık.Yine de ne kadar büyük olursa o kadar rahat ediyor çocuk da

bi arkadaş araştırıyordu rapunzel senmiydin bilmiyorum canım.
bebek şekerleri 100 adet kapı süsü sepet falan toplan 125 tl idi hangi siteydi.o
bide ciciler kısmına bi arkadaş link vermiş harika şeyler var.sanırım facebook üzerinden satış yapılıyor..

ooy maşallah tosununa büyümüşte bilinçli tepkiler verirmiş bizde iyiyz çok şükür canım heycanla oğlumuzu bekliyoruz sağlıkla gelsin tüm kuzular

Hepimiz Sağ Salim Alalım İnşallah Kucaklarımıza Beşiğini Görünce Hergün Daha Çok Heyecanlanıyorum Çok Sabırsızlandım Bir An Önce Kavuşmak İstiyorum Bende Oğluma
Aralcım Topiğimizden Şeker Yüklemesi Yaptıranlar Oldumu Canım:26:
Ben Bu Hafta İçinde Yaptırmayı Düşünüyorum Artık :44:

inşallah canım allahın izniyle az kaldı kavuşmamıza bir kaç arkadaş yaptıdı çok şükür iyi çıktı sonuçları daha yeni başlandı bu teste sırayla hepimiz temiz atlatıs-rız inşallah canım iyi çıkar şekerin inşallah bende 1*2 hafta sonra yaptıracam

turko cum çok geçmiş olsun ... furkana da maşallah .. Allah başka hastalık vermesin ...
çok geçmiş olsun ... hepimiz Allaha emanetiz ...
hoşgeldinnn ..gülel gülekullan aldıklarını sağlıcakla..... havuzluhan iyimi .. fiyatları dışarsı gibi diyorlar .. benimde bazı günler hareket etmiyor ..bazen coşuyor....
nerelerdesin??? işten çıktın . yoksa gezmeklere mi gidiyorsun bol bol ....
maşallah sana da bebişine de

Çok Şükür Sonuçların İyi Çıkması Sevindirdi Beni
Bende Yaptırayımda Aklımdan Soru İşareti Kalksın İstiyorum Artık Az Önce Kağan Kocatepenin Sitesine Baktım 24 İla 30 Arasında Yaptırılabilir Diyordu Daha Zamanımız Bolmuş Dilerim Hepimiz Sorunsuz Atlatırız Bunuda Aralcım Eşim Aradı Marketten Dönüyormuş Ben Çıkıyorum Kendine Ve Minik Paşana Çok İyi Bak Öpüyorum Seni Allaha Emanet Ol Canım

Valla Nevracım Konu Komşuyla Takılmaya Alıştım Bu Aralar Bakıyorum Nette İş Yok Ya Anneme Ya Komşuya Gidiyorum Zevkliymiş Bu Ev Hanımlığı
Şimdi Çıkmam Lazım Öpüyorum Canım Senide Bebişinide

hoşgeldinnn ..gülel gülekullan aldıklarını sağlıcakla..... havuzluhan iyimi .. fiyatları dışarsı gibi diyorlar .. benimde bazı günler hareket etmiyor ..bazen coşuyor....

Canım benim cevap verim hemen görünce dedim...
Ben fiyatları yazim aklıma gelenleri ama bana uygun geldi bilmem...
Hastane çıkışımızı 15 parça aldım 45 lira mesela aynısı burda 80 den aşağı alamazdım tabi nakit aldık hepsini indirim yaptılar...

Battaniye ispanyol çeşitmiş resimlerini koycam 20 lira
bornoz 15 lira
minik altlar alındı 2,5 lira tanesi
chicco set çanta 45 lira içinde pudra,sabun,şampuan,losyon,pişik kremi,mendili var...
chicco tarak 11 lira (at kılından dedi)
chicco göğüs pedi 60 lı 20 lira (kampanyalı fiyat gene buda)
chicconun ıvır zıvır işte biberonu,burun aspiratörü falan onlarda ucuz 5-6 gibi canım derece yine aynı marka 10 liramı ne bunlar şimdilik aklıma gelenler fiyat olarak canım benim... Çok araştırma yapmadım ben piyasada direk ucuz dediler diye gidp aldım belkide daha ucuz bulunabilir bu saydıklarım böle işte....

Çok geçmiş olsun.Kullandığın ilaçların bebeği etkilememesi iyi olmuş.Acil şifalar diliyorum.

canlarım çok sağolun rabbim sizden uzak tutsun hamileyken hasta olmak çok zor hala halsizim yinede bunada şükür

hiç iştahım yoktur ben nasıl hamileyim bilmiyorum kahvaltı yapıyorum gerisi pek gelmiyor acıkmıyorum yinede bebiş için zorla atıştırıyorum

arkadaşlar avatarlarınız sanırım süreci gösteren takvim mesajınızın altındaki çok güzel ben nasıl yapabilirim onu 26 haftalık benimki...

dolabı 2 kapılı

ayyy harika bir oda..İlk defa bir oglan odasını bu kadar cok begendimm..Süperr
cAnımm unutur muyuz hiç senii.Hani face den bi ara mesajlasmıstık..Annen hacıdan gelince sen pek gelemz olmustun bende o yuzden işin vardır annen Gonca basın kalabalık diye sesin cıkmıyo sandım..
Meger ne badireler atlatmıssın kuzum yaa..Cok sukur Furkan Paşa iyiymiş..
Bende sen gibiyim iştah namına bişey yok..Kahvaltıdan sonra yemek aklıma bile gelmiyo..İştahım ne zmaan acılcak bilmiyorum ama ha bugun ha yarın derken ben dogurcam artık

Öncelikle alınan bütün cicileri gule gule kullanın inşallah..Gülmekten katılın
Kız ev tasıdın bi de dinlenmeden alısverişe basladın yavrunun halimi kaldı kızz..O da ordan oraya savruldu içinde..Hiç merak etme annesi,iyidir melegin

Sedasemmm..Daha önce METTO ŞEKER den bahsedilmişti...Sanırım onu diyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…