Uzun Bir Aradan Sonra Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Beni Merak Edenler Olmuş Bebeğimde Bende Çok İyiyim Eskisi Kadar Nete Takılmıyorum Artık
Arada Girip Sizlerin Son Durumlarına Bakıp Çıkıyorum Hepinizi Çok Seviyorummm
Uzun Bir Aradan Sonra Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Beni Merak Edenler Olmuş Bebeğimde Bende Çok İyiyim Eskisi Kadar Nete Takılmıyorum Artık
hoşgeldin canım seni tekrardan görmek çok güzel nasılsın canım kuzun nasıl duncan çok ekonomik olmuş alışverişin ne güzel güzel günelrde kullansın kuzun inşallah fotoları görmek için sabırsızlanıyorum
Bebek odalarından bahsetmişsiniz.Bebek yatağı alan arkadaşlarım,şu anda 2 yaşında olan çocukları için o yatakları pek kullanamıyorlar.HAreketlendikçe kendisi atlayıp çıkıyorlar içinden.FAkat korkulukları çıkartılıp uzayabilen yataklardan alırsanız,onları daha uzun kullanabilirsiniz.
Biz kuzenimin tavsiyesi üzerine park yatak almıştık.Kendisi iki kızı için de ilk aldığı bebek yatağını kısa süre kullanıp yerine daha büyük iki yatak almak zorunda kalmış.Bİr de çocuklar konuşmaya başladıklarında,arkadaşlarında ya da mağazalarda gördükleri yatak veya dolapları kendileri seçip alınmasını istiyorlarmış.Park yatak hem bu kısa dönem için ekonomik,hem de sonradan katlanıp belki ikinci çocuk için kullanılmak üzere dolaba kaldırabilmek açısından pratik oluyor.
Tutunup kalkmaya başlayıncaya kadar üst bölmesinde yatırdım kızımı.Sonra da üst bölmeyi çıkarıp aşağıda yattı.Şimdi nerede dye sorarsanız,bizimle birlikte yatıyor
Canım benim bende taşınma yüzünden pek takılamadım iyi olmana sevindim fazla gitme ama uğra sık sık...
hoşgeldin canım seni tekrardan görmek çok güzel nasılsın canım kuzun nasıl duncan çok ekonomik olmuş alışverişin ne güzel güzel günelrde kullansın kuzun inşallah fotoları görmek için sabırsızlanıyorum
canım fazla bekletmemeye çalışcam inşallah eşim geldin annemi evine bırakmaya gitti bekliyorum öptüm şimdilk ben biraz ev topliyimmmm...
evet biliyorum senin taşınma olayını okumuştum yerleşmişsindir umarım canım
şu net bi hızlansın eskisi gibi takılacam inşallah biz wın kullanıyoruz önceden böyle değildi ama son bir aydır hiç memnun değillim
sayfların açılması 5 dakikayı buluyo nerdeyse bende sinirlenip çıkıyorum çoğu zaman
Hoşbulduk aralcım bebeğimde bende çok iyiyiz oğlum bugün ilkdefa babasının sesine tepki olarak bir adet tekme attı babası havalara uçtu sevincinden artık kocaman oldular bilinçli tepkiler veriyorlarmış sen nasılsın canım senin meleğin nasıl
ben de park yatak alacağım ama çok iri olanlarda değil uzun ince olanlardan benim üst komşumun var kızı 3 yaşında hala kullanıyor kraftın galiba ilk önce enine boyuna iri olanlardan almışlar eve getirdik kapılarda geçmiyor dedi kullanışlı değiller diyor sonra götürüp iade etmiş internetten sipariş verdik aldık diyor halada kullanıyor çok kibar bende öyle alacağım ayrıca ben ilk çocuğuma sonradan odaya çevrilen beşiklerden almıştım medefe iki yıl anca kullanabildim hiç yerinden oynatmaya gelmedi sürekli bozuldu kiracıda olunca daha kötü hiç kullanışlı çıkmadı büyükdü onun için çok büyük istemiyorum o beşigi verdim ihtiyacı olan birine kızıma genç odası aldım iki sene önce 5 yaşında kızım rahatca yatıyor odasında çileğin yan ürünü havuç kızımın odası dolabı çok kullanışlı oda düşünen arkadaşlara önerim dolabı kullanışlı alsınlar içleri raflı askı asılacak yeri çok olanlardan daha sonra tekrar almalarına gerek kalmaz ayrıca bizim dolabımızın kapıları sürgülü olanlardan çok kullanışlı resmini çekip yükleyebilirsem görürsünüz çok süslü değil sade şık bence
ooy maşallah tosununa büyümüşte bilinçli tepkiler verirmiş bizde iyiyz çok şükür canım heycanla oğlumuzu bekliyoruz sağlıkla gelsin tüm kuzular
inşallah canım allahın izniyle az kaldı kavuşmamıza bir kaç arkadaş yaptıdı çok şükür iyi çıktı sonuçları daha yeni başlandı bu teste sırayla hepimiz temiz atlatıs-rız inşallah canım iyi çıkar şekerin inşallah bende 1*2 hafta sonra yaptıracamhepimiz sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza beşiğini görünce hergün daha çok heyecanlanıyorum çok sabırsızlandım bir an önce kavuşmak istiyorum bende oğluma
Aralcım topiğimizden şeker yüklemesi yaptıranlar oldumu canım:26:
Ben bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum artık :44:
turko cum çok geçmiş olsun ... furkana da maşallah .. Allah başka hastalık vermesin ...kızlar unuttunuzmu beni yoksa günlerdir evd eyoktum çok kötü oldum acilden çıkmadım serumlar buharlar geçirmedi daha kötü oldum geceelrce nefes alamadım bebege baktırdık çok şükür o iy i doktorum başka doktora yönlerdirdi seni içeriyede alabiliriz dedi durumun kötü dedi ama içimi rahatlatan bebegimin etkilenmememsi şükür iyiydi
ama ben resmen ölü gibi oldum sonunda doktor gözetimi altında 10 tane iğne yedim bebege zararı yokmuş o iğnenin sonuncuyu bugün yaptırdıl günlerdir annem bakıyor dün geldim evime biraz iyiyim allaha şükür ki ama hala halsizim dermanım yoktur kızımla zor ilgileniyorum
tesirli ilaç kullanamadıgım içinn tam düzelemiyorum günden güne arttı işte ama igne iyi geldi allahtan nefesimi daha rahat alabiliyorum çok şükür
yani çok kötü bir hafta geçirdim sizden ayrı kaldım kızlarr
herkes iyimi bebişler iyimi
teyzeleri benim oglanı pazartesi gördük maşallahh 745 gr olmuş doktorum gelişimi iyi dedii
sizlerden ne haber geçmişi okuyacak dermanım yoktur okumadan daldım inşalllah herkes iyidir
çok geçmiş olsun ... hepimiz Allaha emanetiz ...Selam tatlı hamişler!
İki gündür kızımla ilgilenmekten giremedim hiç foruma.Tam nezlesi iyileşti derken öksürmeye başladı ve yine ateşlenmeye başlayınca gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı.
Dün kızımı arabasına oturtup biraz gezeyim dedim.Hem o da temiz hava alsın diye.Biraz parkta oynadı ve tekrar arabasına bindirip yeni açılan bir süpermarkete girdim.Aldığım şeyleri kızımın arabasına koyuyordum.Elimde hiçbir şey taşımadım ama nedenini anlayamadığım bir şekilde tam kasaya giderken midem bulanmaya ve soğuk terler dökmeye başladım.BAyılacağımı zannettim ki ben şimdiye kadar hiç fenalaşıp da bayılmış bir insan değilim.Eşime telefon açtım.Yerimi söyledim ve gelmesini istedim.HAdi kendim bayılıp kalsam neyse de,bir de çocuk var yanımda.Neyse ki sağsalim eve ulaştık.
Önceki hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Bu bebek beni bayağı zorluyor.Umarım sağsalim doğumu atlatırız.
hoşgeldinnn ..gülel gülekullan aldıklarını sağlıcakla..... havuzluhan iyimi .. fiyatları dışarsı gibi diyorlar .. benimde bazı günler hareket etmiyor ..bazen coşuyor....kızlar 3 gündür yoktum ben geldim geçmişi okumadım daha iyimi herkes... Haftsonu eminönüne gittim havuzlu hana bebeğin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını aldık... Bi kaç parça en büyük eşyalar kaldı artık onlarıda yer ayarlayıp gardolabı falan alıcam... Cicilerinin resimlerini çektim ayarlayıp koyucam kızlar mevlüt şekerlerini bilem ayarladık hastanede dağıtılcak olanlar ayrı mevlüt şekerlri için şarkhan dan aldık kayınvalidem yapcak cicilerini .... İşte böle....
Bu arada benim bebiş iki gündür oynamadı doğru düzgün kızlar korktum şimdi biraz tepikliyo sanki noldu bu kadar hareketli bebişime. Bugünde dinlicem baktım eskisi gibin değil gitcem doktora tecrübeli anneler bi cevp verin bu konuya ya....
nerelerdesin??? işten çıktın . yoksa gezmeklere mi gidiyorsun bol bol ....Uzun Bir Aradan Sonra Hepinize Merhaba Arkadaşlar
inşallah canım allahın izniyle az kaldı kavuşmamıza bir kaç arkadaş yaptıdı çok şükür iyi çıktı sonuçları daha yeni başlandı bu teste sırayla hepimiz temiz atlatıs-rız inşallah canım iyi çıkar şekerin inşallah bende 1*2 hafta sonra yaptıracam
turko cum çok geçmiş olsun ... furkana da maşallah .. Allah başka hastalık vermesin ...
çok geçmiş olsun ... hepimiz Allaha emanetiz ...
hoşgeldinnn ..gülel gülekullan aldıklarını sağlıcakla..... havuzluhan iyimi .. fiyatları dışarsı gibi diyorlar .. benimde bazı günler hareket etmiyor ..bazen coşuyor....
nerelerdesin??? işten çıktın . yoksa gezmeklere mi gidiyorsun bol bol ....
maşallah sana da bebişine de
hoşgeldinnn ..gülel gülekullan aldıklarını sağlıcakla..... havuzluhan iyimi .. fiyatları dışarsı gibi diyorlar .. benimde bazı günler hareket etmiyor ..bazen coşuyor....
Çok geçmiş olsun.Kullandığın ilaçların bebeği etkilememesi iyi olmuş.Acil şifalar diliyorum.
canım turkocum çok geçmiş olsun biyandan üzüldüm bitaraftan sevindim hastalığına çok üzüldüm ama bebişinin sağlıklı olması içimi rahatlattı ALLAH acil şifalar versin çok öpüyorum
turkocum hoş geldin tatlım inan aklımdan geçiyordun bu kız nerelerde diye düşündüm canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzunun iyi olmasına çok sevindim tek onlar iyi olsun da sedasem bende dün tekzenden küçük odama 170 tl ye dolap alldım nasılsa 2-3 sene sonra oğluma oda alıcam o yüzden pahalı bir dolap almaya gerek görmedim çok baktık bebek odası dolaplarına kıytırık dolaplar 450 den başlıyorve kullanışlı değil benim aldığım dolap 3 kapaklı adore mobilyanın 7 yıl garantisis var ve çok kullanışlı oğluma oda alınca o doloba kendi fazlalıklarımızı koyabiliriz şimdi birde karyola alıcak annem şimdilik böyle senin dolaplar çok hoş ama 500 lira eğer uzun vadede oda gibi kullanacaksan iyi ama diğer türlü pahalı bence
Turkocum, cook gecmis olsun canim, baya bir hastalanmissin. Furkan bebekte cok suku riyiymis, demek 745 gr olmus tosun pasa, masallah ona. Aman dikkat et cnm kendine, biraz iyilestim diye hemen hereketlenme, dinlensin vucudun hastalik sonrasi. Opuyorum, ii bak kendine
turko cum çok geçmiş olsun ... furkana da maşallah .. Allah başka hastalık vermesin ...
çok geçmiş olsun ... hepimiz Allaha emanetiz ...
nerelerdesin??? işten çıktın . yoksa gezmeklere mi gidiyorsun bol bol ....
maşallah sana da bebişine de
kızlar unuttunuzmu beni yoksa günlerdir evd eyoktum çok kötü oldum acilden çıkmadım serumlar buharlar geçirmedi daha kötü oldum geceelrce nefes alamadım bebege baktırdık çok şükür o iy i doktorum başka doktora yönlerdirdi seni içeriyede alabiliriz dedi durumun kötü dedi ama içimi rahatlatan bebegimin etkilenmememsi şükür iyiydi
ama ben resmen ölü gibi oldum sonunda doktor gözetimi altında 10 tane iğne yedim bebege zararı yokmuş o iğnenin sonuncuyu bugün yaptırdıl günlerdir annem bakıyor dün geldim evime biraz iyiyim allaha şükür ki ama hala halsizim dermanım yoktur kızımla zor ilgileniyorum
tesirli ilaç kullanamadıgım içinn tam düzelemiyorum günden güne arttı işte ama igne iyi geldi allahtan nefesimi daha rahat alabiliyorum çok şükür
yani çok kötü bir hafta geçirdim sizden ayrı kaldım kızlarr
herkes iyimi bebişler iyimi
teyzeleri benim oglanı pazartesi gördük maşallahh 745 gr olmuş doktorum gelişimi iyi dedii
sizlerden ne haber geçmişi okuyacak dermanım yoktur okumadan daldım inşalllah herkes iyidir
kızlar 3 gündür yoktum ben geldim geçmişi okumadım daha iyimi herkes... Haftsonu eminönüne gittim havuzlu hana bebeğin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını aldık... Bi kaç parça en büyük eşyalar kaldı artık onlarıda yer ayarlayıp gardolabı falan alıcam... Cicilerinin resimlerini çektim ayarlayıp koyucam kızlar mevlüt şekerlerini bilem ayarladık hastanede dağıtılcak olanlar ayrı mevlüt şekerlri için şarkhan dan aldık kayınvalidem yapcak cicilerini .... İşte böle....
Bu arada benim bebiş iki gündür oynamadı doğru düzgün kızlar korktum şimdi biraz tepikliyo sanki noldu bu kadar hareketli bebişime. Bugünde dinlicem baktım eskisi gibin değil gitcem doktora tecrübeli anneler bi cevp verin bu konuya ya....
bi arkadaş araştırıyordu rapunzel senmiydin bilmiyorum canım.
bebek şekerleri 100 adet kapı süsü sepet falan toplan 125 tl idi hangi siteydi.o
bide ciciler kısmına bi arkadaş link vermiş harika şeyler var.sanırım facebook üzerinden satış yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?