Öncelikle alınan bütün cicileri gule gule kullanın inşallah..Gülmekten katılın
Kız ev tasıdın bi de dinlenmeden alısverişe basladın yavrunun halimi kaldı kızz..O da ordan oraya savruldu içinde..Hiç merak etme annesi,iyidir melegin
arkadaşlar avatarlarınız sanırım süreci gösteren takvim mesajınızın altındaki çok güzel ben nasıl yapabilirim onu 26 haftalık benimki...
Sağol tatlım benim...İnşallah iyi günlerde kullncaz... SAğol güzelim ya böle deyince içime su serpiliyo valla...
turko tatlım nasılsın geçmişler olsun hasta olmuşun baya bir... ben topikten uzak kaldım haberim olmadı kusura bakma.. Dikkat et kendine öpüyoruz kızımla seni teyzesi...
turko cnm çoook geçmiş olsun tatlım. neler atlatmışsın cnm ya. neyse ki tam geçmesede biraz daha iyisin anladığım kadarıyla. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah furkan bebeğe
en kısa zamanda inş toparlarsın. Allah şifa versin.
gülesram cnm bende senin gibiyim. yemek aklıma gelmiyor. iştahım nedense hiç yok benimde. korkuyorum bebeğimide etkileyecek bu durum diye. ne olcak bizim halimiz böyle.
duncan aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım. bizde havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz ama havalarda korktuğuma gidemiyorum. haftasonu açıkmı acaba. sen haftasonu gittim dedin sanırım. c.tesi tüm gün açıkmıdır. pazarları kapalımı cnm. bizde ona göre gidelim.
duncan aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım. bizde havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz ama havalarda korktuğuma gidemiyorum. haftasonu açıkmı acaba. sen haftasonu gittim dedin sanırım. c.tesi tüm gün açıkmıdır. pazarları kapalımı cnm. bizde ona göre gidelim.
çok sağol canım bend euzak kaldım baya hastalıktan dolayıda eskisi kadar giremiyorumm
yerim ben o öpen prensesiii bende oglumda size karşılık veriyor bizde öpüyoruz oglum kızını daha çok öpecekmiş haberin olsun :)))))))
Sağolasın canım benim...Tatlım cumartesi tüm gün açık pazar günü açıkmı bilmiyorum ama...Çok erken saatlerde git çünkü öğlen 12 den sonra aşırı kalabalık oluyor sıkıntı veriyo kalabalık... Havalar dahada kötü olmadan eğer yağmurlu değilse git bi bak derim tatlım...
Aman yarabbi bak sen senin oğlan çapkın olcak desene şimdiden kızımı öpüyo aaa utandı kızım bak kıpkırmızı oldu teyzesi....:))))
Kizlar bende bgn bebek bakim urunlerimi aldim kiyafet icin sezonun tam acilmasini bekliorum sebamedden aldim tum urunlerimi sampuan pisik onleyici krem banya kopugu losyonu yagi fln aldim e bebekten aventin de kendim icin gogus kremini aldim indirmdeydi yaaa bi de cok ozendik emzik aldim nasi guzel seyler var allahim kullanmayi nasil et bize
Canım benim cevap verim hemen görünce dedim...
Ben fiyatları yazim aklıma gelenleri ama bana uygun geldi bilmem...
Hastane çıkışımızı 15 parça aldım 45 lira mesela aynısı burda 80 den aşağı alamazdım tabi nakit aldık hepsini indirim yaptılar...
Battaniye ispanyol çeşitmiş resimlerini koycam 20 lira
bornoz 15 lira
minik altlar alındı 2,5 lira tanesi
chicco set çanta 45 lira içinde pudra,sabun,şampuan,losyon,pişik kremi,mendili var...
chicco tarak 11 lira (at kılından dedi)
chicco göğüs pedi 60 lı 20 lira (kampanyalı fiyat gene buda)
chicconun ıvır zıvır işte biberonu,burun aspiratörü falan onlarda ucuz 5-6 gibi canım derece yine aynı marka 10 liramı ne bunlar şimdilik aklıma gelenler fiyat olarak canım benim... Çok araştırma yapmadım ben piyasada direk ucuz dediler diye gidp aldım belkide daha ucuz bulunabilir bu saydıklarım böle işte....
selam kızlar...
nasılsınz??
kızlar unuttunuzmu beni yoksa günlerdir evd eyoktum çok kötü oldum acilden çıkmadım serumlar buharlar geçirmedi daha kötü oldum geceelrce nefes alamadım bebege baktırdık çok şükür o iy i doktorum başka doktora yönlerdirdi seni içeriyede alabiliriz dedi durumun kötü dedi ama içimi rahatlatan bebegimin etkilenmememsi şükür iyiydi
ama ben resmen ölü gibi oldum sonunda doktor gözetimi altında 10 tane iğne yedim bebege zararı yokmuş o iğnenin sonuncuyu bugün yaptırdıl günlerdir annem bakıyor dün geldim evime biraz iyiyim allaha şükür ki ama hala halsizim dermanım yoktur kızımla zor ilgileniyorum
tesirli ilaç kullanamadıgım içinn tam düzelemiyorum günden güne arttı işte ama igne iyi geldi allahtan nefesimi daha rahat alabiliyorum çok şükür
yani çok kötü bir hafta geçirdim sizden ayrı kaldım kızlarr
herkes iyimi bebişler iyimi
teyzeleri benim oglanı pazartesi gördük maşallahh 745 gr olmuş doktorum gelişimi iyi dedii
sizlerden ne haber geçmişi okuyacak dermanım yoktur okumadan daldım inşalllah herkes iyidir
ben iyiim :) teşekürler sen nasılsın...bebek arabalarına bakıyorum karar vermediğim bir tek o kalmıştı....sen neler yapıyorusn
valla tembellik yapıoruz oğlumla teyzesi :) bebek arabası işi karışık ben çıkamadım içindenbakalım ne yapıcaz..
slm hepinize akadaşlarım nasılsınız
ben bugün birazdaha iyiydim ama çok yorgun düştüm 2 günde dikkat edin salgın varmış bu arada az önce turkoya yazdığım msjda belirttim bebek odasıyla ilgili sizinde düşüncenizi almak isterim bu iki model hakkında
slm hepinize akadaşlarım nasılsınız
ben bugün birazdaha iyiydim ama çok yorgun düştüm 2 günde dikkat edin salgın varmış bu arada az önce turkoya yazdığım msjda belirttim bebek odasıyla ilgili sizinde düşüncenizi almak isterim bu iki model hakkında
ben karar verdim aslında dün forumda gezerken hep arba markalrına baktım ve durdurup sordum nasıl mennunmusnuz diye hepsinden aldığım dönüte göre baston tipi bebk arabası almaya karar verdim..biri tek yönlü diğeri çift yönlü sadede bu ikisi arasında karar vericem..
modelleri söleyim..
Bebe Confort Loola Full Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
☞ Maxi-Cosi Taxi Citi CX Bebek Arabas : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Chicco Lite Way Top Puset Fuego - PratikEv.com
benim tercihim chicc lite way olacak sanırım..
ama kesinlikle maxicossi taxi çok daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?