2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol tatlım benim...İnşallah iyi günlerde kullncaz... SAğol güzelim ya böle deyince içime su serpiliyo valla...

turko tatlım nasılsın geçmişler olsun hasta olmuşun baya bir... ben topikten uzak kaldım haberim olmadı kusura bakma.. Dikkat et kendine öpüyoruz kızımla seni teyzesi...

turko cnm çoook geçmiş olsun tatlım. neler atlatmışsın cnm ya. neyse ki tam geçmesede biraz daha iyisin anladığım kadarıyla. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. maşallah furkan bebeğe
en kısa zamanda inş toparlarsın. Allah şifa versin.

gülesram
cnm bende senin gibiyim. yemek aklıma gelmiyor. iştahım nedense hiç yok benimde. korkuyorum bebeğimide etkileyecek bu durum diye. ne olcak bizim halimiz böyle.

duncan aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım. bizde havuzlu hana gitmeyi düşünüyoruz ama havalarda korktuğuma gidemiyorum. haftasonu açıkmı acaba. sen haftasonu gittim dedin sanırım. c.tesi tüm gün açıkmıdır. pazarları kapalımı cnm. bizde ona göre gidelim.

çok sağol canım bend euzak kaldım baya hastalıktan dolayıda eskisi kadar giremiyorumm
yerim ben o öpen prensesiii bende oglumda size karşılık veriyor bizde öpüyoruz oglum kızını daha çok öpecekmiş haberin olsun :)))))))

çok sağolasın tatlım şimdilik biraz iyiyim çok şükür
iştaha gelince iştahım çok çok az ama bebişimin maşallahı var teyzesi 745gr olmuş iyiymişte demekki bebişlere birşey olmuyor yememeyle ben günlerce dogru düzgün birşey yemedim hastayken ama bebek iyimiş şükür merak etme annesii

Sağolasın canım benim...Tatlım cumartesi tüm gün açık pazar günü açıkmı bilmiyorum ama...Çok erken saatlerde git çünkü öğlen 12 den sonra aşırı kalabalık oluyor sıkıntı veriyo kalabalık... Havalar dahada kötü olmadan eğer yağmurlu değilse git bi bak derim tatlım...

Aman yarabbi bak sen senin oğlan çapkın olcak desene şimdiden kızımı öpüyo aaa utandı kızım bak kıpkırmızı oldu teyzesi....:))))

Son düzenleme:

Kizlar bende bgn bebek bakim urunlerimi aldim kiyafet icin sezonun tam acilmasini bekliorum sebamedden aldim tum urunlerimi sampuan pisik onleyici krem banya kopugu losyonu yagi fln aldim e bebekten aventin de kendim icin gogus kremini aldim indirmdeydi yaaa bi de cok ozendik emzik aldim nasi guzel seyler var allahim kullanmayi nasil et bize

güle güle kullan canım..bende herşeyi ebebekten..kıyafette aldım yeni doğan ..yazlık için bende sezon bekliyorum..kızım olacagı için özelilkle külotlu eteklerden almayı çok istiyorum :) mini mini etekler giydircem :) bne bunchen ürünlerini aldım,,,emsizkte damklı olanlardan aldım...gögüs ucu içinde Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi ni aldım...

LOVER güle güle kullan aldıklarını

fena değil fiyatlar ...güzel günlerde kullan bebişine ....

canım turkocum çok geçmiş olsun ne oldu bu ara bizlere böyle bende 3 gündür çok hastayım ateşler içindeydim doktoruma gittim oda çoğu hastasının benim gibi olduğumu söyledi istirahat etmelisin dedi çok şükür bugün hep yattım ama nefes darlığı yaşıyorum sanki çabucak konuşurken yoruluyorum annem bugün kocakarı ilaçları yaptı tabiri caizse:) ispirtolu aspirinli bişeyler yapıp vücüduma sürdü ateşim normal gibi şuan ama çok halsizim yarın yine iş günü bu arada yarın sabah ayrıntılıya gireceğim ve tetenoz aşımı olacağım ordan işe gideceğim umarım tetenoz ateş ve ağrı yapmaz of tam atlattım derken yine hastalanmak istemiyorum ama işin güzel yanı yerın bebeğimi göreceğim ve birde 2 haftadır tartılıyorum hiç kilo almamışım bu hem güzel hem korkutucu umarım bebeğim alyodur ben 3 gündür doğru dürüst bişey yimiyorum mide bulantım var birde bana arkadaşlar kızacaklar hasta hasta gezdim diye ama sölemeden duramıyacağım dün eşim beni işten aldı ve ondan rica ettim iş yerime yakın bebek mağazası var sürekli önünden geçiyordum mobilyalara içim gidiyordu rica ettim beni oraya götürdü gezdik 2 modelde karar kıldım gibi sizlerede ekleyeyim yorumlarınızı bekliyorum http://www.meltemmoduler.com/index.php?page=urundetay&id=38- Meltem Modler | Bebek Odalar - Dream
her iki ürününde beşiklerin en alt kısmı açılıp 180 cm lik yatakoluyo anne yatağı deniyormuş çok mantıklı geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz:)

Son düzenleme:
ben iyiim :) teşekürler sen nasılsın...bebek arabalarına bakıyorum karar vermediğim bir tek o kalmıştı....sen neler yapıyorusn

valla tembellik yapıoruz oğlumla teyzesi :) bebek arabası işi karışık ben çıkamadım içinden bakalım ne yapıcaz..

slm hepinize akadaşlarım nasılsınız
ben bugün birazdaha iyiydim ama çok yorgun düştüm 2 günde dikkat edin salgın varmış bu arada az önce turkoya yazdığım msjda belirttim bebek odasıyla ilgili sizinde düşüncenizi almak isterim bu iki model hakkında

valla tembellik yapıoruz oğlumla teyzesi :) bebek arabası işi karışık ben çıkamadım içinden bakalım ne yapıcaz..

ben karar verdim aslında dün forumda gezerken hep arba markalrına baktım ve durdurup sordum nasıl mennunmusnuz diye hepsinden aldığım dönüte göre baston tipi bebk arabası almaya karar verdim..biri tek yönlü diğeri çift yönlü sadede bu ikisi arasında karar vericem..
modelleri söleyim..

Bebe Confort Loola Full Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
☞ Maxi-Cosi Taxi Citi CX Bebek Arabas : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

Chicco Lite Way Top Puset Fuego - PratikEv.com

benim tercihim chicc lite way olacak sanırım..

geçmiş olsun..sanıırm izmirdesin sende benim gibi...meltem mobilyaya ben gitmedim amA onun dışında tüm magzaları gezdim...DÜNYA mobilyaya baktınmı...4 katlı bir yer çok çeşit var..ürünleri kaliteli..kualnılan agaç ve boya çok iyi...mobilya magzasının içinde tasrım uazmanalrı,ressam,bir çok kişi var ortak ürün ortaya koyuyorlar..duvar kağıdından perdeye karad,uyku setine kadar tasarlıyorsn..ben ordan begendim siparişi bu hafta sonu vereceğim...kardeş mobilya dediler genelde ordan alıyorlar ama dünyayı gördükten sonra havada kaldı :)

dolap çok düz geldi bana...gerçi orda sipariş veriken değişlikler yapabiliyorsundur..fiayt ne dediler..peki bu takıma

ama kesinlikle maxicossi taxi çok daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…