canım turkocum çok geçmiş olsun ne oldu bu ara bizlere böyle bende 3 gündür çok hastayım ateşler içindeydim doktoruma gittim oda çoğu hastasının benim gibi olduğumu söyledi istirahat etmelisin dedi çok şükür bugün hep yattım ama nefes darlığı yaşıyorum sanki çabucak konuşurken yoruluyorum annem bugün kocakarı ilaçları yaptı tabiri caizse:) ispirtolu aspirinli bişeyler yapıp vücüduma sürdü ateşim normal gibi şuan ama çok halsizim yarın yine iş günü bu arada yarın sabah ayrıntılıya gireceğim ve tetenoz aşımı olacağım ordan işe gideceğim umarım tetenoz ateş ve ağrı yapmaz of tam atlattım derken yine hastalanmak istemiyorum ama işin güzel yanı yerın bebeğimi göreceğim ve birde 2 haftadır tartılıyorum hiç kilo almamışım bu hem güzel hem korkutucu umarım bebeğim alyodur ben 3 gündür doğru dürüst bişey yimiyorum mide bulantım var birde bana arkadaşlar kızacaklar hasta hasta gezdim diye ama sölemeden duramıyacağım dün eşim beni işten aldı ve ondan rica ettim iş yerime yakın bebek mağazası var sürekli önünden geçiyordum mobilyalara içim gidiyordu rica ettim beni oraya götürdü gezdik 2 modelde karar kıldım gibi sizlerede ekleyeyim yorumlarınızı bekliyorum http://www.meltemmoduler.com/index.php?page=urundetay&id=38- Meltem Modler | Bebek Odalar - Dream
her iki ürününde beşiklerin en alt kısmı açılıp 180 cm lik yatakoluyo anne yatağı deniyormuş çok mantıklı geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz:)
slm hepinize akadaşlarım nasılsınız
ben bugün birazdaha iyiydim ama çok yorgun düştüm 2 günde dikkat edin salgın varmış bu arada az önce turkoya yazdığım msjda belirttim bebek odasıyla ilgili sizinde düşüncenizi almak isterim bu iki model hakkında
hoşgeldiiin
hoşbuldukkkkmayısta hem kocam askerden gelecek hemde bebeğim geleek inşş
neden tercihin bu yönde ??artsı ne ? bend efikir değiştiryim iyisi ne ise o olsun
ben çok fazla araştırdım tatlım. o kadarki aklım karman çorman oldumaxicossi piyasaki en sağlam bebek arabası yapan firma. diğer arabalar 3 yaşına kadar kullnılırken bu 4 yaşına kadar kullnılıyor. çok sağlam ve çok kaliteli. litewayde çok tercih edilen doğumdan itibaren kullanılan bi model ama ergonomik değil. . ama öte yandan maxicossiyi anakucağıyla birlikte alman gerekiyor çünkü ana kucağı olmadan 6 aydan önce kullanılmıyor. litewayde böle bi duurm yok. doğumdan itibaren kullanım...beni düşündüren tek şey fiyatı..anakucağıyla birlikte 750 civarı tutuyor..o kadar para verilirmi bilemiyourm
peki koacalırınızdan DOĞUM HEDİYESİ ne istiyeceksiniz..varmı bi düşünceniz ??????
bende çok para verip hantal bir şey almak istemiyorum..ana kucagı çok şart değil onun yerine daha iyi kalitede 1 yaşından sonra kullanacagı araba koltugu almak daha mantıklı..çünkü biz çok geziyoruz...çoçekalr yüremeye başadıkatan sonra onalrı araba içinde gezdirmenin bir anlamı yok..yürün,koşsun..kırk yılın başı araba lazım olacak ondada lüsk bir arabaya gerek yok..bu yüzden chihho dedim bende..dün forumda kadın kumsala bile indirdim arabayı dedi doğdugundan beri kulanmış..yani 2 yaşından sonra daha az binecegini düşünürsek senidne dediğin gibi çok para vermeye gerek yok..onun yerine bir sürü zihinsel gelişimin saglıcak oyuncak alırım diye düşünüyorum :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun.odalarda ilki açılmıyo ikincisini begendim beyaz düşünüyorum beyaz düşünüyorum bendecanım turkocum çok geçmiş olsun ne oldu bu ara bizlere böyle bende 3 gündür çok hastayım ateşler içindeydim doktoruma gittim oda çoğu hastasının benim gibi olduğumu söyledi istirahat etmelisin dedi çok şükür bugün hep yattım ama nefes darlığı yaşıyorum sanki çabucak konuşurken yoruluyorum annem bugün kocakarı ilaçları yaptı tabiri caizse:) ispirtolu aspirinli bişeyler yapıp vücüduma sürdü ateşim normal gibi şuan ama çok halsizim yarın yine iş günü bu arada yarın sabah ayrıntılıya gireceğim ve tetenoz aşımı olacağım ordan işe gideceğim umarım tetenoz ateş ve ağrı yapmaz of tam atlattım derken yine hastalanmak istemiyorum ama işin güzel yanı yerın bebeğimi göreceğim ve birde 2 haftadır tartılıyorum hiç kilo almamışım bu hem güzel hem korkutucu umarım bebeğim alyodur ben 3 gündür doğru dürüst bişey yimiyorum mide bulantım var birde bana arkadaşlar kızacaklar hasta hasta gezdim diye ama sölemeden duramıyacağım dün eşim beni işten aldı ve ondan rica ettim iş yerime yakın bebek mağazası var sürekli önünden geçiyordum mobilyalara içim gidiyordu rica ettim beni oraya götürdü gezdik 2 modelde karar kıldım gibi sizlerede ekleyeyim yorumlarınızı bekliyorum http://www.meltemmoduler.com/index.php?page=urundetay&id=38- Meltem Modler | Bebek Odalar - Dream
her iki ürününde beşiklerin en alt kısmı açılıp 180 cm lik yatakoluyo anne yatağı deniyormuş çok mantıklı geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz:)
hoşgeldinbende 2011 mayısda bebeğime kavusucam inş aranıza yeni katıldım
efetttt. profosyonel bir fotoğraf makinası :82:
bende araba konusunda çok para verme taraftarı değilim açıkçası, bende kraft ile chicco lite way arasında kalmıştım. kraftta karar verdim. ikisininde eksi tarafları vardı ama chicconunki bana daha çok geldi. liteway çok güzel. dezavantajlarını söyliyim. tek yönlü bir araba. bebeğin yüzünü kendi tarafına çeviremeyeceksin hiçbir zaman. hadi ondan fedakarlık gösterebilirsin diyelim. tentesinin üstüne bebeği görme penceresi yok. tentesi tam kapanmıyor. soğuklar için tulum veriyorlar tabi. he birde ön barı yok. oda ne kadar güvenilir bilmiyorum. avantajları ise hafif olması ve çok güzel sürüşü olması. bunları göz önünde bulundur bence. ama benim için tek yön olması ve tentesi önemli değil diyorsa araba çok güzel tabi. doğumdan itibaren de kullanılıyor olmasıda güzel.
dün bir arkadaşımız e bebekte avent krem indirimde demişti teşekkürler sipariş verdim yanında bebedor gögüs bedi bebedor ıslak mendil hediyeli ve bebek günlüğü spariş verdim.emzirme sütyenide alacaktım ama nasıl olacagını bilemedim onu bakıp alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?