benım transverden sonra
7. gun 97
8. gun 123
10.gun 200
14.gun 997 cıkmıstı hatta bana ıkız degerı dedıler...
ıns hersey yolunda gıder gulcugum guzel haberlerle donersın..
benım transverden sonra
7. gun 97
8. gun 123
10.gun 200
14.gun 997 cıkmıstı hatta bana ıkız degerı dedıler...
ıns hersey yolunda gıder gulcugum guzel haberlerle donersın..
folık plas kabızlık yapıyo kızlar dıkkat edın...yanında cok lıflı yıyecekler tuketın..
gulcugum dualarım senınle ıns fasulyenle tanısırsınız yarın...
bence tektır canım sonradan usg de gorunen arkadaslarımda oldu....beta bazen yanıltıcıda olabılıyo....benım ıkızlerımde 14. gun degerım 491 dı ve ıkızdı....rabbım kalbıne gore versın canım...bende şimdi değerlerı görunce bi şüpheye kapıldım benım aşılama ıle oldu ve aşılamadan sonrakı 20.gün 1916 çıktı sankı bana yuksek geldı doktor kesede bebeği gördu ama tek bebek dedi acaba soradan oluşma ihtimalı varmı yoksa değer normalmı kızlar
ewet ben bide hamilelik düşündüğüm için önceden başladım 59 kilodan 64 e çıktım kilolu hamile kaldım.özlem sen kaç kiloyla hamile kaldın
folık plas kabızlık yapıyo kızlar dıkkat edın...yanında cok lıflı yıyecekler tuketın..
Kızlar dün eşimle alışverişe çıktık kendime eşofman takımı alıyodum baktım eşim eline bebek tulumu almış bana gösteriyokadar hoşuma gittiki biz hormonlardan ve taşıdığımızdan dolayı annelik moduna çabuk adapte oluyoruz ama erkekler bizim kadar hissetmiyolar...Sizlerin eşleri nasıl ??
mrb kızlar benim karnım çok ağrıodu bide akıntım çok fazla biraz kokulu dokktorumu aradım bebeğin kalp atımlarına bi bakalım dedi canım çok sıkıldı ya bişey olduysa sizde de aynı şikayetler var mı?
mrb kızlar benim karnım çok ağrıodu bide akıntım çok fazla biraz kokulu dokktorumu aradım bebeğin kalp atımlarına bi bakalım dedi canım çok sıkıldı ya bişey olduysa sizde de aynı şikayetler var mı?
ben eşimi anlamıyorum dilek.her anlamda bana yaklaşmaya korkuyo ama çok istiyodu bebek.acaba bebeğe ve bana bişey olur korkusumu var yoksa ben hormanel değişim yüzündenmi böle hissediyorum anlamıyorum.normalde de donuk bir adamdır ama benmi abartıyorum kararsızımkaydirigubbakcemile3
valla hiç korkma benimde akıntım hala devam ediyor ve karın ağrımda var.hatta kanama bile geçirdim çok şükür ikimizde iyiz.bazı kadınlarda adet görme devam edermiş bu kanama o nedenleymiş.hiç korkma doktor tedbir amaclı çağırmıştır sıkma canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?