2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

folık plas kabızlık yapıyo kızlar dıkkat edın...yanında cok lıflı yıyecekler tuketın..

benım transverden sonra
7. gun 97
8. gun 123
10.gun 200
14.gun 997 cıkmıstı hatta bana ıkız degerı dedıler...
ıns hersey yolunda gıder gulcugum guzel haberlerle donersın..

bende şimdi değerlerı görunce bi şüpheye kapıldım benım aşılama ıle oldu ve aşılamadan sonrakı 20.gün 1916 çıktı sankı bana yuksek geldı doktor kesede bebeği gördu ama tek bebek dedi acaba soradan oluşma ihtimalı varmı yoksa değer normalmı kızlar

bence tektır canım sonradan usg de gorunen arkadaslarımda oldu....beta bazen yanıltıcıda olabılıyo....benım ıkızlerımde 14. gun degerım 491 dı ve ıkızdı....rabbım kalbıne gore versın canım...

ewet ben bide hamilelik düşündüğüm için önceden başladım 59 kilodan 64 e çıktım kilolu hamile kaldım.özlem sen kaç kiloyla hamile kaldın

ben tedavıye basladıgımde 66 kıloydum dr konturolumde tartıldık 61 kılo 200 gr cıktık ben gebeyken cok kılo verıyorum...yıne oyle oldu sanırım dr um merak edılecek bısey olmadıgını soyledı...

folık plas kabızlık yapıyo kızlar dıkkat edın...yanında cok lıflı yıyecekler tuketın..

benim dr.um duplac şrup yazdı kabız için :) birde erik suyu kabıza iyi geliyor. armuttazemuszemus

benim anal fissürüm ve süreklil kabı<zım old için dr.um diyetisyene göndericek beni haftayalifli ve proteinli bi beslenme şeklim olması gerekiomuş. valla dr.uma bayıldımmm. herşeyi düşünüo.

bu arada kızalr ben 53 kiloyum hala. 800 grm aldım sanıodum ama almamışım meğerse. dr.um kilomu hesapladı bugün. 4. ayın bitimine kadar kilo almak yok dedi:icecream:

Kızlar dün eşimle alışverişe çıktık kendime eşofman takımı alıyodum baktım eşim eline bebek tulumu almış bana gösteriyokadar hoşuma gittiki biz hormonlardan ve taşıdığımızdan dolayı annelik moduna çabuk adapte oluyoruz ama erkekler bizim kadar hissetmiyolar...Sizlerin eşleri nasıl ??

mrb kızlar benim karnım çok ağrıodu bide akıntım çok fazla biraz kokulu dokktorumu aradım bebeğin kalp atımlarına bi bakalım dedi canım çok sıkıldı ya bişey olduysa sizde de aynı şikayetler var mı?

ben eşimi anlamıyorum dilek.her anlamda bana yaklaşmaya korkuyo ama çok istiyodu bebek.acaba bebeğe ve bana bişey olur korkusumu var yoksa ben hormanel değişim yüzündenmi böle hissediyorum anlamıyorum.normalde de donuk bir adamdır ama benmi abartıyorum kararsızımkaydirigubbakcemile3

canım gecmıs olsun...benımde var karın agrısı deyıl ama rahım agrısı dıyorum ben ona cunlı rahım genıslemeye basladıkca sızlıyo ama aradbır oluyoooo sureklı bır sızı deyıl akıntıma gelınce bende hıc olmuyo...crınone jel kullanıyorum onunkalıntıları gelıyoo bazen...

valla hiç korkma benimde akıntım hala devam ediyor ve karın ağrımda var.hatta kanama bile geçirdim çok şükür ikimizde iyiz.bazı kadınlarda adet görme devam edermiş bu kanama o nedenleymiş.hiç korkma doktor tedbir amaclı çağırmıştır sıkma canını..

dılekcıgım benım esımde ılk zamanlar oyleydı hersey heves ederdı ama yasananlardan dolayı sımdı cok temkınlı ıkımızde cokkkkk uzulduk ve tekrar kırılırım uzulurum saglıgıma bısey olur dıe cok korkuyo....ıns hersey cok guzel olur ve bız bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alrız...

canım erkekler korkuyo bişey olcak diye eskiden şakalaşırdık şimdi sadece göbeğimi sevmekle yetiniyo kaydirigubbakcemile3

aklına hemen kötü şeyler getirme oluyo böle şeyler yinede dr görsün tabi için rahat etsin

inşallah öyledir canım çok sıkıldı benden leke bile gelmemişti bebek yerleşirken dr heralde koku için biraz tedirgin oldu en çok onun üzerinde durdu inşallah bişey olmamıştır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…