aynısı bende istedim ..bizded eyarı prfosyonel makine var..baktık araştırdık baya pahalı..kıyamadım zaten bir sürüü şey aldıryorum ama sadce makine almakla bitmiyecek ben bir başlarsam diğer aparatlarınıda alamak isticem biliyorum buda çok masraflı olucak..güzel ama pahalı bir hobi :) şimdi makine ile çekim yaprken eşim yitir yaaaaaaa diyor :)
artık önce kızmın ihtiyaçalrı her şeyi olsun istiyorum içimde bir şey kalmasın..iyi yada kötü alayım ..sanırım asaln burcuyum diye böle :) doğumdan sonra altın takan çok olur bize aile büyük ve ilk torun her iiki tarafta :) artık ordaki altınalrdan değerlendircem...kocama burdan duyrulur :)
bende araba konusunda çok para verme taraftarı değilim açıkçası, bende kraft ile chicco lite way arasında kalmıştım. kraftta karar verdim. ikisininde eksi tarafları vardı ama chicconunki bana daha çok geldi. liteway çok güzel. dezavantajlarını söyliyim. tek yönlü bir araba. bebeğin yüzünü kendi tarafına çeviremeyeceksin hiçbir zaman. hadi ondan fedakarlık gösterebilirsin diyelim. tentesinin üstüne bebeği görme penceresi yok. tentesi tam kapanmıyor. soğuklar için tulum veriyorlar tabi. he birde ön barı yok. oda ne kadar güvenilir bilmiyorum. avantajları ise hafif olması ve çok güzel sürüşü olması. bunları göz önünde bulundur bence. ama benim için tek yön olması ve tentesi önemli değil diyorsa araba çok güzel tabi. doğumdan itibaren de kullanılıyor olmasıda güzel.
eee güselllde sonuçta ne isticeksin yani
dün bir arkadaşımız e bebekte avent krem indirimde demişti teşekkürler sipariş verdim yanında bebedor gögüs bedi bebedor ıslak mendil hediyeli ve bebek günlüğü spariş verdim.emzirme sütyenide alacaktım ama nasıl olacagını bilemedim onu bakıp alırım artık
rapunzel cnm ben aldım arabamı zaten. kraft atlanta modeli. çift yönlü, tentesi tam kapanıyor ve çokta ağır değil. liteway e göre ağır tabi ama çok fazlada fark yok. liteway 7 kilo benimkisi 9 kilo. bende çok araştırdıktan sonra karar verdim. benim için çift yön ve tentesi önemliydi. fedakarlık yapamadım anlayacağın
rapunzel cnm ben aldım arabamı zaten. kraft atlanta modeli. çift yönlü, tentesi tam kapanıyor ve çokta ağır değil. liteway e göre ağır tabi ama çok fazlada fark yok. liteway 7 kilo benimkisi 9 kilo. bende çok araştırdıktan sonra karar verdim. benim için çift yön ve tentesi önemliydi. fedakarlık yapamadım anlayacağın
güle güle kullan ..güzelmiş :)
LOVER güle güle kullan aldıklarını
fena değil fiyatlar ...güzel günlerde kullan bebişine ....
canım turkocum çok geçmiş olsun ne oldu bu ara bizlere böyle bende 3 gündür çok hastayım ateşler içindeydim doktoruma gittim oda çoğu hastasının benim gibi olduğumu söyledi istirahat etmelisin dedi çok şükür bugün hep yattım ama nefes darlığı yaşıyorum sanki çabucak konuşurken yoruluyorum annem bugün kocakarı ilaçları yaptı tabiri caizse:) ispirtolu aspirinli bişeyler yapıp vücüduma sürdü ateşim normal gibi şuan ama çok halsizim yarın yine iş günü bu arada yarın sabah ayrıntılıya gireceğim ve tetenoz aşımı olacağım ordan işe gideceğim umarım tetenoz ateş ve ağrı yapmaz of tam atlattım derken yine hastalanmak istemiyorum ama işin güzel yanı yerın bebeğimi göreceğim ve birde 2 haftadır tartılıyorum hiç kilo almamışım bu hem güzel hem korkutucu umarım bebeğim alyodur ben 3 gündür doğru dürüst bişey yimiyorum mide bulantım var birde bana arkadaşlar kızacaklar hasta hasta gezdim diye ama sölemeden duramıyacağım dün eşim beni işten aldı ve ondan rica ettim iş yerime yakın bebek mağazası var sürekli önünden geçiyordum mobilyalara içim gidiyordu rica ettim beni oraya götürdü gezdik 2 modelde karar kıldım gibi sizlerede ekleyeyim yorumlarınızı bekliyorum http://www.meltemmoduler.com/index.php?page=urundetay&id=38- Meltem Modler | Bebek Odalar - Dream
her iki ürününde beşiklerin en alt kısmı açılıp 180 cm lik yatakoluyo anne yatağı deniyormuş çok mantıklı geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz:)
bende 2011 mayısda bebeğime kavusucam inş aranıza yeni katıldım
tşk ederim cnm. ama diğerlerine okadar para vereceğine bencede liteway al. kraftıda çok araştırdım cnm ben. bana en yakın ürün oydu ve birazda indirimli aldım onu. şuanki fiyatı 299 olmuş. ben fiyatı 249 iken, dahada indirimle aldım. bir arkadaşımda aynısı kullanıyordu ve oda çok memnundu.
du bakayım ona bi..
kızlar resimleri nasıl yüklüyoruz bana bir anlatırmısınız...
duncan cnm anlatmaya çalışıyım :))
aşağıda eklenti ekle ye tıkla. dosya ekle, sonra dosyaları seç de. bilgisayarın neresindeyse dosyayı seç sonra upload files e tıkla. içeriği ekle en son bitir e tıkla bu kadarumarım anlatabilmişimdir.
sırasıyla uygularsan yapabilrsin
güle güle kullan superisi.renk seçeneği çok ama ya :26: ben uniseks bir renk arıyorum bide..
canım ikincisinin fiyatı 3000 tl ben eşimden doğum hedideysi olarak bebek odası ve kendime yatak odası istedim o yüzden başka bişey talep edemiyeceğim kocişimden ikiside beyaz olsun istedim odaların. evlenirken aldığımyatak odası çok problemli çıktı çatlama falan yaptı çekmece kulpları her geçen gün elimde kaldı bizde çok soğuduk kaliteli değilmiş eşimde kırmadı beni sağolsun bebek odası fiyatı pahalı evet daha gezicem bulursam sipariş üzerine uygun yapan yer bu modellerden birini yaptırıcam bu fiyat banada pahalı geldicanım birinci link açılmıyo ikincisi çok şık.bide fiyatlarına baktım ama.biraz pahalımı acaba?yoksa benmi yanlış yere baktım?
Meltem Modler | Bebek Odalar - Evante tekrar verdim 1.linki canımTugbacim, linkini vermis oldugun modellerden ilkini acamadim, hata verdinedense. @ ciye baktim, gayet sade ve hos. Istedigin bir renkle cok guzel hareketlendirebilirsin, bende asagi yukari boyle bir oda alicam kismetse, bakiniyoruz hala.
tatlım ben Bursada yaşıyorum meltem mobilya bu gittiğimiz yer birçok şehirde şubesi varmış çok kaliteli malzemesi var ama fiyat pahalı geldi yada biz hiç pazarlık yapmadık belki fiyatta peşin olunca kırma yaparlargeçmiş olsun..sanıırm izmirdesin sende benim gibi...meltem mobilyaya ben gitmedim amA onun dışında tüm magzaları gezdim...DÜNYA mobilyaya baktınmı...4 katlı bir yer çok çeşit var..ürünleri kaliteli..kualnılan agaç ve boya çok iyi...mobilya magzasının içinde tasrım uazmanalrı,ressam,bir çok kişi var ortak ürün ortaya koyuyorlar..duvar kağıdından perdeye karad,uyku setine kadar tasarlıyorsn..ben ordan begendim siparişi bu hafta sonu vereceğim...kardeş mobilya dediler genelde ordan alıyorlar ama dünyayı gördükten sonra havada kaldı :)
dolap çok düz geldi bana...gerçi orda sipariş veriken değişlikler yapabiliyorsundur..fiayt ne dediler..peki bu takıma
vallah o sorunun cevabını bende merak ediyorum....bugun bebek takvimin yaptım az önce ugraştım bir şeyler yaptım ama hep büüyk geldi..bende öğrensem ii olcak..bende kendi fotograflarımdan bebişimin eşyalrında koymak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?