2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eee güselllde sonuçta ne isticeksin yani

canımcım benim ilk begendim araba hep uyugun hemde ana kucagı var diye matrix yada twist modeli olmuştu..ama kısa süre sonra iskelet sisteminde ve mekanzimalrında arıza oldugunu okudum eski forumlardan..o yüzden vaz geçtik..sonra
Maclaren Techno XT Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bu arabaya karar verdik kualnışlı hoş güzel ama gereksiz pahalı bulup aynısı cihhoda olunca o olsun bari dedim...bence kafta hakında biraz daha araştırma yap derim :)

rapunzel cnm ben aldım arabamı zaten. kraft atlanta modeli. çift yönlü, tentesi tam kapanıyor ve çokta ağır değil. liteway e göre ağır tabi ama çok fazlada fark yok. liteway 7 kilo benimkisi 9 kilo. bende çok araştırdıktan sonra karar verdim. benim için çift yön ve tentesi önemliydi. fedakarlık yapamadım anlayacağın

penye emzirme sütyenleri hep birbirinin aynı canım. mesele bedeni tutturabilmekte. ben gidip maüazadan aldığım halde büyük beden almışım gidip değiştirilecek..

güle güle kullan ..güzelmiş :)

du bakayım ona bi..

güle güle kullan ..güzelmiş :)

tşk ederim cnm. ama diğerlerine okadar para vereceğine bencede liteway al. kraftıda çok araştırdım cnm ben. bana en yakın ürün oydu ve birazda indirimli aldım onu. şuanki fiyatı 299 olmuş. ben fiyatı 249 iken, dahada indirimle aldım. bir arkadaşımda aynısı kullanıyordu ve oda çok memnundu.

LOVER güle güle kullan aldıklarını

fena değil fiyatlar ...güzel günlerde kullan bebişine ....

Sağol canım...

Canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine... Bu arada verdiğin linkten birincisi açılması ikincisi sade bir model bu sebeple beğendim sade şeyleri seviyorum çünkü...

bende 2011 mayısda bebeğime kavusucam inş aranıza yeni katıldım

Aramıza hoşgeldin canım..

:) hep fikiriz :)

kızlar resimleri nasıl yüklüyoruz bana bir anlatırmısınız...

vallah o sorunun cevabını bende merak ediyorum....bugun bebek takvimin yaptım az önce ugraştım bir şeyler yaptım ama hep büüyk geldi..bende öğrensem ii olcak..bende kendi fotograflarımdan bebişimin eşyalrında koymak istiyorum :)

duncan cnm anlatmaya çalışıyım :))

aşağıda eklenti ekle ye tıkla. dosya ekle, sonra dosyaları seç de. bilgisayarın neresindeyse dosyayı seç sonra upload files e tıkla. içeriği ekle en son bitir e tıkla bu kadar umarım anlatabilmişimdir.
sırasıyla uygularsan yapabilrsin

Tatlım sağol bakalım becerebilcem mi

canım birinci link açılmıyo ikincisi çok şık.bide fiyatlarına baktım ama.biraz pahalımı acaba?yoksa benmi yanlış yere baktım?
canım ikincisinin fiyatı 3000 tl ben eşimden doğum hedideysi olarak bebek odası ve kendime yatak odası istedim o yüzden başka bişey talep edemiyeceğim kocişimden ikiside beyaz olsun istedim odaların. evlenirken aldığımyatak odası çok problemli çıktı çatlama falan yaptı çekmece kulpları her geçen gün elimde kaldı bizde çok soğuduk kaliteli değilmiş eşimde kırmadı beni sağolsun bebek odası fiyatı pahalı evet daha gezicem bulursam sipariş üzerine uygun yapan yer bu modellerden birini yaptırıcam bu fiyat banada pahalı geldi
Tugbacim, linkini vermis oldugun modellerden ilkini acamadim, hata verdinedense. @ ciye baktim, gayet sade ve hos. Istedigin bir renkle cok guzel hareketlendirebilirsin, bende asagi yukari boyle bir oda alicam kismetse, bakiniyoruz hala.
Meltem Modler | Bebek Odalar - Evante tekrar verdim 1.linki canım
tatlım ben Bursada yaşıyorum meltem mobilya bu gittiğimiz yer birçok şehirde şubesi varmış çok kaliteli malzemesi var ama fiyat pahalı geldi yada biz hiç pazarlık yapmadık belki fiyatta peşin olunca kırma yaparlar
dolap çok düz geldi bana...gerçi orda sipariş veriken değişlikler yapabiliyorsundur..fiayt ne dediler..peki bu takıma

birinci link açılmamış tekrar attım 1.cisi 2500 2.cisi 3000 1.cinin kenarları taş işli kokoş bişi ama çokmu büyük işi kaçar die kararsızım

kızlar resimleri nasıl yüklüyoruz bana bir anlatırmısınız...

mesaj panelini tıklayınca ataç işareti var şu yazıtipi boyut falan üstte kısım varya oradaki ataça tıklayın dosya ekle kısmına basın ekleyeceğiniz dosyaları seçin bilgisayarınızdan upload basıp en son işlem olarak bitiri tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…