127845[/ATTACH]167543]duncan cnm anlatmaya çalışıyım :))
aşağıda eklenti ekle ye tıkla. dosya ekle, sonra dosyaları seç de. bilgisayarın neresindeyse dosyayı seç sonra upload files e tıkla. içeriği ekle en son bitir e tıkla bu kadarumarım anlatabilmişimdir.
sırasıyla uygularsan yapabilrsin
dün bir arkadaşımız e bebekte avent krem indirimde demişti teşekkürler sipariş verdim yanında bebedor gögüs bedi bebedor ıslak mendil hediyeli ve bebek günlüğü spariş verdim.emzirme sütyenide alacaktım ama nasıl olacagını bilemedim onu bakıp alırım artık
canım ya sanada geçmiş olsun rabbim bebişlerimizi esirgesin inşallahhhcanım turkocum çok geçmiş olsun ne oldu bu ara bizlere böyle bende 3 gündür çok hastayım ateşler içindeydim doktoruma gittim oda çoğu hastasının benim gibi olduğumu söyledi istirahat etmelisin dedi çok şükür bugün hep yattım ama nefes darlığı yaşıyorum sanki çabucak konuşurken yoruluyorum annem bugün kocakarı ilaçları yaptı tabiri caizse:) ispirtolu aspirinli bişeyler yapıp vücüduma sürdü ateşim normal gibi şuan ama çok halsizim yarın yine iş günü bu arada yarın sabah ayrıntılıya gireceğim ve tetenoz aşımı olacağım ordan işe gideceğim umarım tetenoz ateş ve ağrı yapmaz of tam atlattım derken yine hastalanmak istemiyorum ama işin güzel yanı yerın bebeğimi göreceğim ve birde 2 haftadır tartılıyorum hiç kilo almamışım bu hem güzel hem korkutucu umarım bebeğim alyodur ben 3 gündür doğru dürüst bişey yimiyorum mide bulantım var birde bana arkadaşlar kızacaklar hasta hasta gezdim diye ama sölemeden duramıyacağım dün eşim beni işten aldı ve ondan rica ettim iş yerime yakın bebek mağazası var sürekli önünden geçiyordum mobilyalara içim gidiyordu rica ettim beni oraya götürdü gezdik 2 modelde karar kıldım gibi sizlerede ekleyeyim yorumlarınızı bekliyorum http://www.meltemmoduler.com/index.php?page=urundetay&id=38- Meltem Modler | Bebek Odalar - Dream
her iki ürününde beşiklerin en alt kısmı açılıp 180 cm lik yatakoluyo anne yatağı deniyormuş çok mantıklı geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz:)
kızlar cicilere ekledim resimleri... Bakabilirsiniz...http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-bebeklerinin-cicileri-29.html#post17167741
canım ikincisinin fiyatı 3000 tl ben eşimden doğum hedideysi olarak bebek odası ve kendime yatak odası istedim o yüzden başka bişey talep edemiyeceğim kocişimden ikiside beyaz olsun istedim odaların. evlenirken aldığımyatak odası çok problemli çıktı çatlama falan yaptı çekmece kulpları her geçen gün elimde kaldı bizde çok soğuduk kaliteli değilmiş eşimde kırmadı beni sağolsun bebek odası fiyatı pahalı evet daha gezicem bulursam sipariş üzerine uygun yapan yer bu modellerden birini yaptırıcam bu fiyat banada pahalı geldi
Meltem Modler | Bebek Odalar - Evante tekrar verdim 1.linki canım
tatlım ben Bursada yaşıyorum meltem mobilya bu gittiğimiz yer birçok şehirde şubesi varmış çok kaliteli malzemesi var ama fiyat pahalı geldi yada biz hiç pazarlık yapmadık belki fiyatta peşin olunca kırma yaparlar
birinci link açılmamış tekrar attım 1.cisi 2500 2.cisi 3000 1.cinin kenarları taş işli kokoş bişi ama çokmu büyük işi kaçar die kararsızım
rapunzel canım bu beğendiğin model kenarları savoroski taş işli çok hoş diğerine nazaran 500 tl daha uygun ama kafamı karşıtıran taş işli olması çok mu büyük işi olur sence:44:
srp_kymz çok hoşmuş aldığın güle güle kullan cnm
srp_kmy cnm olmuş olmuşşçok güzelmiş bu arada.
canım sen söyleyince farkettim anne adayının günlüğünü aldım fiyatı 0,01 miş çok komik ben 12 tlye aldıgımı sanıyodum ama bedavaymış süpriz oldu bana.dışı pembe çiçekli.cnm bende o kremde kararsız kaldım aslında. lansinoh mu daha iyi avent mi bilemedim.
bebek günlüğü hangisini sipariş verdim. 19 tl lik bi günlük var o mu acaba.
anladım canım ama yinede magazadan almak lazım tutturamam gibi geldipenye emzirme sütyenleri hep birbirinin aynı canım. mesele bedeni tutturabilmekte. ben gidip maüazadan aldığım halde büyük beden almışımgidip değiştirilecek..
canım ikincisinin fiyatı 3000 tl ben eşimden doğum hedideysi olarak bebek odası ve kendime yatak odası istedim o yüzden başka bişey talep edemiyeceğim kocişimden ikiside beyaz olsun istedim odaların. evlenirken aldığımyatak odası çok problemli çıktı çatlama falan yaptı çekmece kulpları her geçen gün elimde kaldı bizde çok soğuduk kaliteli değilmiş eşimde kırmadı beni sağolsun bebek odası fiyatı pahalı evet daha gezicem bulursam sipariş üzerine uygun yapan yer bu modellerden birini yaptırıcam bu fiyat banada pahalı geldi
Meltem Modler | Bebek Odalar - Evante tekrar verdim 1.linki canım
tatlım ben Bursada yaşıyorum meltem mobilya bu gittiğimiz yer birçok şehirde şubesi varmış çok kaliteli malzemesi var ama fiyat pahalı geldi yada biz hiç pazarlık yapmadık belki fiyatta peşin olunca kırma yaparlar
birinci link açılmamış tekrar attım 1.cisi 2500 2.cisi 3000 1.cinin kenarları taş işli kokoş bişi ama çokmu büyük işi kaçar die kararsızım
izmirde genelde fiyatlar böle ..peşin 2 bin liraya kadar alınıyor..en iyi takımlar böle ...daha ucuzda var tabiki 1.5 bin gibi ama iyi gözüküyor..hep aynı işte üzerinde akseuarala deşiyor..zaten perdesi ,lambası, halısı, süsleri derken çok güzel oluyor her oda :) biz tayin oluyoruz diye biraz iyisine ve büyüdünde kullanacagı bir şey baktık...park yatak almıcam ayrıca..sepet beşikte yatırcam sonra 4 aydan sonra odasında yatırcam:) gerekirse ben onun odasında yatarım :)
haaa yaşasın öğrendim :::::::::::::::::::::)))))) ben sokak kapısına leylek asıcam kzımın odasında kelebek aldım...bu resimdekini kendimzi yapıyoruz :) durun şimdi ben kendi yaptıgım herşeyi çekeyim ekleyim..heyacanlandım şimdi..göbüşimide koyacagım....
e hadi bekliyoruzzz
e hadi bekliyoruzzz
vallah cevremde herkes oda gerksin al bir park yatak kaç yaşına kadar kualnsın dediler.ben birazda işi inada bindirim almcam parak yatak oda alıcam odada yatırcam ben kalkarım her aglamsına dedim..odasında yatırcam gündüzleri gecede sepet beşik var orda yanımda...
bir kitap okuyorum süper bebek sorunalrına mucicevi çözümler diye orda da öle yazıyor..çoçukalr cin gibi her şeyi biliyorlar ve kulanıyorlar..kitabı tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?