2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oldumu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $leylek1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 14

şimdiden güle güle kullan ece.bebk odasını bende bembeyaz istiyorum odasını lila yapıcam :) bu arada e-bebek mağazınıda gezdik dün ama baa çok pahalı geldi netten indirimleri takip edersek mantıklı sadece çokta uygun gelmedi bana mağazası

rapunzel canım bu beğendiğin model kenarları savoroski taş işli çok hoş diğerine nazaran 500 tl daha uygun ama kafamı karşıtıran taş işli olması çok mu büyük işi olur sence:44:
srp_kymz çok hoşmuş aldığın güle güle kullan cnm

canım ya sanada geçmiş olsun rabbim bebişlerimizi esirgesin inşallahhh

güle güle giydir canım çok tatlılarr

izmirde genelde fiyatlar böle ..peşin 2 bin liraya kadar alınıyor..en iyi takımlar böle ...daha ucuzda var tabiki 1.5 bin gibi ama iyi gözüküyor..hep aynı işte üzerinde akseuarala deşiyor..zaten perdesi ,lambası, halısı, süsleri derken çok güzel oluyor her oda :) biz tayin oluyoruz diye biraz iyisine ve büyüdünde kullanacagı bir şey baktık...park yatak almıcam ayrıca..sepet beşikte yatırcam sonra 4 aydan sonra odasında yatırcam:) gerekirse ben onun odasında yatarım :)

valla canım ben taş işli herşeye bayılıyorum ayrıca kız çocuğu değilmi iki seney kalmaz o da kokoş olur bizim gibi

srp_kmy cnm olmuş olmuşş çok güzelmiş bu arada.

haaa yaşasın öğrendim :::::::::::::::::::::)))))) ben sokak kapısına leylek asıcam kzımın odasında kelebek aldım...bu resimdekini kendimzi yapıyoruz :) durun şimdi ben kendi yaptıgım herşeyi çekeyim ekleyim..heyacanlandım şimdi..göbüşimide koyacagım....

cnm bende o kremde kararsız kaldım aslında. lansinoh mu daha iyi avent mi bilemedim.
bebek günlüğü hangisini sipariş verdim. 19 tl lik bi günlük var o mu acaba.
canım sen söyleyince farkettim anne adayının günlüğünü aldım fiyatı 0,01 miş çok komik ben 12 tlye aldıgımı sanıyodum ama bedavaymış süpriz oldu bana.dışı pembe çiçekli.
penye emzirme sütyenleri hep birbirinin aynı canım. mesele bedeni tutturabilmekte. ben gidip maüazadan aldığım halde büyük beden almışım gidip değiştirilecek..
anladım canım ama yinede magazadan almak lazım tutturamam gibi geldi

canım buda güzelmiş sade ve modern duruyo

psikolog bi arkadaşım var. bebek 6 aylık olunca ayırdı odayı. o kadar zamanda bile alışmıştı bebek. ağlıyırdu geceleri. ama ne olursa olsun almadı geri odaya. gerektiğinde kendi gitti yattı gerektiğinde uykusuz kaldı..oda ayırma işi önemli yani

e hadi bekliyoruzzz

e hadi bekliyoruzzz

vallah cevremde herkes oda gerksin al bir park yatak kaç yaşına kadar kualnsın dediler.ben birazda işi inada bindirim almcam parak yatak oda alıcam odada yatırcam ben kalkarım her aglamsına dedim..odasında yatırcam gündüzleri gecede sepet beşik var orda yanımda...
bir kitap okuyorum süper bebek sorunalrına mucicevi çözümler diye orda da öle yazıyor..çoçukalr cin gibi her şeyi biliyorlar ve kulanıyorlar..kitabı tavsiye ederim :)

KOKOŞ OLSUN ya kız çocgu ooooooo eger koç burcu olursa zaten gösterişi seven bir kız olcak..taşıları bende begeniyorum.....

gereksiz olurmu ya. elbiseleri ıvırı zıvırı..bizden çok eşyası çıkıyor onların.dolapsız şifonyersiz mümnkünü yok gibi geliyor bana.
kitabın tam adı bumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…